2012/01/10

İşte öyle birşey


Atlantic-pasific'te gördügüm ilk günden beri rengine hayran olduğum, benim de olsun istediğim ve ansızın karşıma tıkış tıkış olmuş askılar arasından çıkan ve güneş gibi parlayan sen, mor pantolon! 
Bişeyi çok istersen olur derler, tıpkı bi insana kırk kere deli dersen deli olur örneğindeki gibi.

Ama çok istersen olur örneği bazılarında işe yaramaz. Evrene münasip bir dille göz kırpıp, gerekli parametreleri ve koordinatları verip, sonrasında bu çabanın meyvesini yemek de en az "bu benim olmalı, mutlaka onu almalıyım" diye kırk kere söyleyip ona sahip olmak kadar keyiflidir.

Ha beni soracak olursanız, ben genelde evrenle arama kimseyi sokmam, çaktırmadan mesajı veririm mor pantolon örneğindeki gibi. Tabi o sırada yanımda biri varsa ve sesimi duyarsa da ne ala:)
Aramızda öyle garip bi ilişki varki evrenle, bazen de önce hüsrana uğratıp sonra "şakaaaaa" diye  güldüğünü hissediyorum bana bakarak.






Püre'yi sahiplenmeden önce tam da bu olmuştu mesela.
Dişi olsun, scottish fold olsun, top kafalı sevimli olsun, tüy dökmesin bilmem ne.. gören de eve biblo alıyorum sanır, şekilci gibi görünmek istemem! naif duruşu, karakterli oluşu ve tüy dökmemesi açısından scottish foldlar tam benim evde bakabileceğim türdendi. Yoksa kedilerin hepsini ayrı bi seviyorum *,* ama ille de dişi olsun istiyodum. Püre'yi annesinin hamileliginden beri bekliyodum taşıyıcı anneyi bekleyen ebeveynler gibi. Doğduktan sonra hepsi erkek dediler ve 3 hafta boyunca yas tuttum evde. Sonra bigün güzel haber geldi, 4 kardeş arasında aslında bitanesinin dişi olduğu ve yalnızca onun scottish fold olduğu söylendi *.* 
İşte bu da evrenin bana güldüğü kısım oluyo tam olarak:)

Önce kaybettim, sonra buldum yani ;)













Demem o ki, elinizdeki şeylerin kıymetini bilin, insan, hayvan, eşya ne olursa olsun.
insansa iki çift güzel söze, hayvansa biraz ilgiye okşanmaya, eşyaysa da en azından düzgün bir şekilde katlanıp gardroba kaldırılmaya ya da düzenli olarak tozunu alıp parlatılmaya ihtiyacı vardır mutlaka.


O zaman film tadında olsun haftanız;)

Pantolon&Kazak: Koton / Mont: Mango / Bot: Beta / Saat: Emporio Armani / Şal: H&M 


Sevgililer gününde romantik bir gün geçirmek isteyenler Beyaz Ev Ağva çekilişine şurdan katılsın bence;)

29 yorum:

  1. like your style:)Nice photos

    YanıtlaSil
  2. Şalını çok begendim güze güle kullan. Yazılarını okumak çok keyifli :)

    YanıtlaSil
  3. Evren de işi biliyor aslında, bakıyor kalbine, akça pakçaysa eğer, gönlünü ediveriyor. Pırpır ederken canlanan kuşum benim:)

    YanıtlaSil
  4. ben de bu pantalonun kadife olanını mangoda beğenmiştim ... aahhh aahhh sepete at diyene kadar gidi vermişti ... du ben bi ağlayayım :)

    YanıtlaSil
  5. Bana bu parlak renkler hep bloklanmalı gibi geliyordu mevsim yazken ama dışarısı lapa lapa kar olunca siyahla sakinleştirmek daha mantıklı sanırım.
    Ve evet, evrenden ordan burdan surdan ama mutlaka istemeye devam, olsun diye beklemeye devam!

    YanıtlaSil
  6. süper görünüyorsun, atlantic pasifici ben de izliyorum çok ilham veriyo gerçekten, sana da onun kadar yakışmış mor pantolon:)

    YanıtlaSil
  7. düşündüm de hemen hemen her renk kotum var, bir sarı - turuncu - parlak mor ve bordo eksik.. mor kot alıcam ben :)

    YanıtlaSil
  8. Gene dokturuyorsun minikkusumm =)
    COk guzel gornuyorsun normalde moru pek sevmem ama sende cok hos durmus! bluzunda bayildim resimler cok guzel olmus herzamanki gibi ama nasil olsa resimdeki guzelki ya....

    http://zeynnepp.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Cok guzel cnm morun tonu en sevdigim bence daha fazla kullanmalisin cok yakismis:)) operimm

    YanıtlaSil
  10. canım ya ne güzel anlatmışsın hikaye tadında olmuş.ozaman sana hayırlı olsun diyorum.Gerçekten de bu mor pantolon o özlemi haketmiş ve evrende bu çağrına feryadına kayırsız kalmamış ve sana kıymamış.evrenin her zaman yanında olması dileğiyle minik kuşum:)))

    YanıtlaSil
  11. seviyorum yazılarını :)

    YanıtlaSil
  12. ban mor pek gitmez yakistiramam kendime ama sen siyah beyazla giymissin o kadar güzel olmus ki !! hele o salina bayildim !! mükemmel bir kombin olmus yani !

    YanıtlaSil
  13. harika gorunuyorsun minik kus. pantalonun rengi cok Cupcake;) kazak ve salini da ayri sevdim. ozellikle kazak cok romantik, cok ladylike.
    film tadinda olsun bakalim bu hafta;)

    YanıtlaSil
  14. pantolonun rengine bayıldımmm bayıldımmmmmmm!

    güzelim bu senin rengin resmen nkdr çok yakışmış! bence daha fazla parça ekle bu renkten.

    ayrıca botlarını da çok beğendim.

    cimcime :)

    YanıtlaSil
  15. Koton'da görür görmez aklıma Bee'yi getiren pantalon,evet evet işte o!!sende de güzel durmuş kuzum!!o ayakkabılar nasıl rahat görünüyorlar!!şal da enfes!!evren hep sana iyi davransın kuşumm!!
    çok öptüm seni :)

    YanıtlaSil
  16. Yazilarini buyuk zevkle okuyorum:)
    Ve harika gorunuyorsun, her zamanki gibi!
    Sevgilerimleeee
    Kiymet

    YanıtlaSil
  17. " elinizdeki şeylerin kıymetini bilin, insan, hayvan, eşya ne olursa olsun.
    insansa iki çift güzel söze, hayvansa biraz ilgiye okşanmaya, eşyaysa da en azından düzgün bir şekilde katlanıp gardroba kaldırılmaya ya da düzenli olarak tozunu alıp parlatılmaya ihtiyacı vardır mutlaka." Hislerime tercüman olmuşsun cnm burda verdiğin mesajı çok ama çok sevdim insanları oldugu kadar hayvanlarıda bu kadar düşünen arkadaşlarım olduğunu bilmek çok onurlandırıyor ve mutlu ediyor beni....Yüzünün güzelliği kalbinde aynı zamanda ;) Sevgiler..MUCK..

    YanıtlaSil
  18. canım pantalonn rengne bayıldım..güle güle kullan.Kazakta çok tatlı.. kotona da bu sezon en az 30 kere girmşimdir.hiç denk gelmedi bu kazak. şu an indrimli ürünler arasında mı? yeni sezonmu??

    YanıtlaSil
  19. Bi tanem mor pantolonunun üzerindeki fit duruşu kadar hikayesini de çok sevdim ben :)) evrenin bize böyle göz kırptığı anları ben de çokça yaşamaktayım, bir şeyi tam da içimden geçirdiğim gibi karşımda bulmak hem çook sevindirici hem de şaşırtıcı oluyor. O mor rengin göz alıcılığına hayran kaldım, siyah wedgeler ve b&w asimetrik desenli şalın ile yine çok stil sahibi bir outfit ve kaliteli çekime imza atmışsınız kuşum :) otoparkın ışığı zordur ama sizin kareler cam gibi :) bir de son olarak kolyene bayıldım, bluzun sade güzelliğine çok yerinde bir hareket katmış tatlım ;))

    YanıtlaSil
  20. bir yandan okuyorum bir yandan bakıyorum, of yakkabılar ne guzel, mor da nasılgüzel mormuş nerden acaba, yazmışmıdır ki, neyse sorarız olmadı derken , herseyiyazdığını ordum:) harıkasın..kotan panalon ve beta botlar sahane diyorum... gene harıka karelerle gozumuzu senlendırdın... amabe asıl parıs için sabırsızlanıyorum, sizin gibi muhtesemikiliçin paris cok tehlikeli bir yer..

    YanıtlaSil
  21. naaann ne parisi aysundan bişeyler duydum ama bilmiyorum nedir aslı astarı :) kadınlar laf almak için böle konu açarya:)) morunada gurbaaan morunada morunada bak böle bu melodide bi türkü vardı onu sana yorumlamak geldi içimden olmuşama ama bu pantolon şimdi olmuşmuu hııı olmuş muu? evet olmuş hemde fıstık gibi :) benim yatak bazalı bi sezon önceki giymem dediğimn şeyleri oraya tıkıyorum hep arada bi parça lasım oluyo bi karıştırıyorum yeni almışım gibi heycanlarım ordaki şeylerii..baza candır.. minikkuş mordur..öyleyse bazadan mor bir parça bulmam kuvvetle ihtimaldir:)) öptüüm!

    YanıtlaSil
  22. amannnnn o şalın bence kombindeki en patlak şey olmuş,tamam kuşumm pantalonunda güzel durmuş...heykeltraş gibisin vesselam paçavra giysen çiçek olur misaliii:))
    evren de kankim olur hani hiç kırmaz benide,sağolsun her dediğim mutlaka olur mesela şimdide pembe bir porsche boxster istiyorum, modeli önemli değil... ufak şeylerle mutlu olanlardanım:))

    YanıtlaSil
  23. canımıniçii şu an öyle bir dönem yaşıyorum ki aynen anlatmışsın,nasıl olur yaa?ben sana anlattım da haberim mi yok :)bir güldürüyor bir ağlatıyor evren beni bu ara,duygu şaşkını oldum resmen :)son güleceğim anı bekliyorum inan,umarım doğru msjlar veriyorumdur :)
    mor pantalon bu kadar mı yakışır kıjj,harikasın,bayılıyorum sana beee :))

    YanıtlaSil
  24. Evren bu aralar bu 'karma' islerine cok calisiyor kanimca:D

    Simdi ben burada en cok neyi sevdim: Yakin cekimde pembe oje, mor pantolon ve turkuaz yuzuk. Renkler nasil da birbirine yakismis, 'color block' olur bizden diye haykiriyor:D

    Mucuk sana mor Minikkus;*

    YanıtlaSil
  25. senın kedını gordukten sonra resmen kedılere olan sempatım arttı. o kdr tatlı ve sempatık bır kedı gormemıstım hıc. bır kedı alıck olsam kesın cınsı senınkınden olurdu :) ayrıca mor pantolonunda cok yakısmıs bootielerını de ayrıca begendımmmm

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  26. adsız; thanks dear!

    isterenklihayat; teşekkür ederim, mutlu oldum :)

    reyhan; oyyy tatlı kuzum benim, yerim!

    nsysr; ne duruyorsuuuuun? optimuma gitseneee, orda kesin vardır. bide helva yapsanaa:)

    funda; beyaz giyer kış günü olmasın diye kışın pek bloklamamaya çalışıyorum:)

    goncaninsepeti; çok teşekkürler gonca kuşum, teveccühün hihih:)

    whats next; bu aslında kot degil, lycralı kumaş, ama ille de kot lazımsa al tabi:D

    zeynep; oyyyy ne güzel bi yorummuş bu böyle, çok mercü *.* gel öpecem:)

    khalesi style; hihi teşekkür ederim, ben de daha sık kullanmaya çalışıcam bundan sora;)

    mismet; sağolasın topraaam:) evren herzaman hepimizin ama iyi dileyenlerin yanında olsun :)

    stay on the fashion; ^.^ teşekkür ederim, ben de yazmayı seviyorum:)

    want more fashion; bence sana da cok yakısıyodur, sadece önyargılısındır. ben de önceleri mora karşı cok resmiydim mesela:) denemelisin *.* teşekkürler tabi bide:)

    gonca; çoooook teşekkürler goncacım, güzel haftasonları sana da:)

    trendydolap; benim rengim olacak kadar yakıştı yani hı? valla mor için bunları duycagım aklıma gelmezdi, ama duyduguma çok sevindim ^.^ yataga bile bunlarla girerim ben artık:)

    fido; hihi o senin güzelligin kuşum:) ayakkabılar hakkaten de hayatımın en rahat ve sıcak botları! evren duy sesimizi, bize iyi davranki biz de iyi cocuk olalım!:) sarmaladım kuşum :*

    küçük şeyler; yazılarımın zevkle okundugunu bilmek beni cok mutlu ediyo kuşum, güzel yorumun için mercü :)

    my princess; bitanem hislerimiz karşılıklı emin ol;) 1 hafta tatile çıkıyorum diye püreyi çok yakın ve hayvansever bi arkadasıma bıraktım, nasıl özledim şimdiden anlatamam. hayvan sevgisi başka bişi ve ancak besleyen bilir.. öptüm tatlı kuşum.

    cute; çok teşekkür ederimki *.* kotondaki tüm elemanlar beni tanıyo artık, hatta beni görünce yollarını değiştiriyolar. "pardooooon bunun 34 bedeni kalmamış, depodan bakar mısınız acaba? bunun dügmesi kopmuş yenisini alabili miyiiiim?" gibi:)) aahahah evet kuşum hepsi şu an indirimli ürünler arasında;)

    betwin us; senin de evrenle aranın iyi olmasına cok sevindim kuşum, özellikle de şu son zamanlardaki yogun ve yorgun hayatında.. senin begenmen beni ayrı bi mutlu ediyo biliyosun;) anlık bir karar verip atlayıp gelseniz ankaraya, ne otopark çekimleri yaparız bitanem benim:) öpüyorum seni koskomacan *.*

    aysun; herşey senin için aysunum:) begenmene sevindim;) paris çok tehlikeli dedigin gibi:) ama sogukta totomuz donacagı icin cok performans beklemiyorum ben kendimden şahsen:)

    mamba; evet kuşum paris yolları taşlı, geliyor kalem kaşlı minikkuş aahahaha:P o türküyü de biliyom, izzet altunmeşe, "sinesine kurbsn sinesiiiiiine, neresine hayran neresiiiiine" eeheheeh:)) bazandakileri çıkar da artık bi post yap yaaaa, öldün mü kaldın mı merak ediyoz, iyice saldın blogunu. getirtme beni oraya!:))

    YanıtlaSil
  27. pembebakteri; teşekkürler benim sevimli bakterim:) güzel yorumunu yerim senin. evrenden küçük şeyler istemen de nekadar alcakgönüllü oldugunu gösteriyo aahahaha:P

    özgecan kuşum umarım seni üzen o ruh halin hemen geçer de hep sırıtmaya devam edersin tatlım *.* hihi ben de senin kirpiklerini yolar, yanaklarını sıkarım, seviyom kıjjj seni:))

    svglove; ben de son dakkada o mavi yüzügü takmıştım ve çok sevmiştim, hemen farkettin bebek:) öperim seni öper.

    zeys; ebet ablası benim kedim dünyalar pofuduğu bi kız, o yüzden herkes onu çok seviyo hihih^.^ teşekkürler güzel yorumun için, püre de seni patiliyomuş zeys ablası:)

    YanıtlaSil
  28. yerim mal güzel ne giysen olii yavrus

    YanıtlaSil
  29. Çok güzel! Kendinize ait bir tarzınız var ve bu tarzınız çok hoş!

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^