2012/03/18

Eriyik Eymir




Eskiden ortaokulda milli güvenlik dersi vardı şimdi nerden geldiyse aklıma (bakın ortaokul diyişimden anladınız siz zaten eğitim sisteminin nekadar derli toplu olduğu bi dönemde okuduğumu. ilk, orta, lise filan, herşey yerli yerinde, gayet güzeldi) 

Düşün yani ortaokul yıllarındasın, yaş 12-13, ergenliğe giriş - bölüm 1, enerji tavan. Derste ayrı tenefüste ayrı kikirdeşme seansları. Hafiften bi benlik oturtma çabaları, öğretmene dayılanma süreçleri filan.
Böyle bi ortamda sınıfa jilet gibi asker üniformasıyla giren bi hoca, kafasında kepine kadar herşeyiyle asker bildiğin. Bi ciddiyet, bi resmiyet.  
Omuzda kaç yıldız olur, kolda kaç çizik olur gibi konular hayatımızın problemi olmuş. Ama yazılı sınavda hata yapsan eksik saydığın yıldız başına 1 puan düşük alıyosun. Yiyosa bide bunu gerçek hayatta yap demezler mi adama. 
Yanında koskoca tümgeneral duruyo (şu an ne sebeple tümgeneralin yanında olduğumuzu bilmiyorum, kim getirmiş bizi buraya, nerdeyiz biz?), adamın kıyafetine bakıyosun galaksiden hallice, yıldızından kuyruğuna herşey tastamam. Arada ekstra gökcisimleri bile var. Kalkıp adama albay dediğini düşün, olur mu ? 
Olmaz.



 

Hiç sevmezdi beni öğretmenim, o kadar kikirdek ve geveze bi öğrenciydimki.. 
Adam aslında çok ciddi bişeyler anlatırken biz tükrüğümüzü püskürte püskürte arka sıralarda gülerdik, neyse o güldügümüz şey.. Gerçi o yaştaysan eğlenmek için bi sebebin olmasına gerek de yok zaten.

Şimdi ben o hocamızı dinlemiş olsaydım hem matematiğim 5 iken milli güvenlik dersim 3 gelmezdi, hem de size sırasıyla bütün o karizmatik rütbeleri sayıyo olurdum. 
Sınıfımızda bi arkadaş vardı hiç unutmam. Bakın onu unutmuyorum çünkü çok komikti.
Tegmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı olarak sıralardı. Tamam biz de dogru sıralamayı yapamıyoduk ama onun sıralamasında yanlış bişeyler olduğunu görebilcek kadar da konuya hakimdik. Yarbaşı nedir yaaa:)















Ama erkeklerin, askere gitsin yada gitmesin bakın ayırt etmiyorum, bütün erkeklerin, tıpkı tuttuğu takımın gelmiş geçmiş bütün futbolcularının isimlerini ezbere sayması gibi, bu rütbeleri şakır şakır yıldızına çizgisine kadar sayabiliyor olmasına da şaşkınlık ve hayranlık içinde bakmıyo değilim.


Bu arada konu başlığı ayrı, fotoğraflar ayrı, anlattıklarım apayrı telden çalıyo diye kafanız karışmıyodur işallah? Konu başlığı bulmak postun içini doldurmaktan daha zor da o açıdan :)


Görüşelim yine yaa.


Tayt: H&M / Jean gömlek: Topshop

52 yorum:

  1. in love with your leggings:D çok güldüm yazıya:D sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. o milli güvenlik dersi artık lise 10. sınıfta görülüyor. ve şu sene kendilerine maruz kalıyorum -.- aslında tamamen kaldırıldı müfredattan, gelecek seneden itibaren milli güvenlik diye bir ders yok.. ben de sayamıyorum rütbeleri ama tüm erkekler nasıl biliyor inan ben de bilmiyorum :D milli güvenlik derslerinde gözüm açık uyumakla meşgulum (şişşt aramızda ;) )
    -
    taytını, pozlarını, rujunu yerler senin! ve hala orada karların kalmış olmasına küçük bir omg :O :D

    YanıtlaSil
  3. o ku ma ya do ya mı yo rum se ni....

    YanıtlaSil
  4. sanırım okumayı en sevdiğim blogger sensin! kombin içimi açtı.sende gördükçe hunter alma isteğim artıyor.öpüyorum seni çoookkk sınıf arkadaşım.

    YanıtlaSil
  5. yine harikasın seeennnn.... çok gülüyorum yazılarına, kikirdek öğrenci olduğun kesin....

    YanıtlaSil
  6. yağmur çizmeleri nereden acaba ?

    YanıtlaSil
  7. tahmin ediyorum çok üşümüşsün, ama görüntüler çok hoş** Bir de biz lisede görmüştük milli güvenliği, değişiklik oluyordu iyiydi hoştu :) Bende de böyle karışık renkli tayt var, tam da senin gibi düz gömlekle giymiştim, bu da o yüzden çok hoşuma gitti, renk uyumunu da güzel yakalamışsın, iyi geceleeer :)

    YanıtlaSil
  8. hiiiii...çiçekli tayt-jean gömlek!!en sevdiğim ikili!!sen ne göseell olmuşsun öyle minikkuşum..bayıldım bayıldım..gözüm gönlüm açıldı..fotoğraflar her zamanki gibi fevkaledenin fevkinde!!Erman beyimizin ellerine sağlık..
    mutlu haftalar bebitommm..
    öperim seni kocemen.. :)
    <333

    YanıtlaSil
  9. tayt süpermiş bayıldım, manzarada harika:)

    YanıtlaSil
  10. ohoooo okul anıları dersen şimdi var ya şurayı bir silkele kimden neler çıkar bende de var böle bombalar bizimde bir geometri hocası vardı ben en önde oturuyodumhocanın masasıda benim masaya sıfır.rahat 60 küsür yaşındaydı çok ilginç tahtayı gözlüksüz göremezdi ayy yazık kız üzüldüm bak şimdi şu ayptığıma ben hep yan tarafa dönünce gözlüğünü alır saklardım ararı arardı dersin 10 dakikası boş tabi sonra gizlice yine hoca yoklama defteri olurdu ya onun altınaaa aaa hocam burdaymış der gösteriridim ay sağol yavrum derdi bide ya .bide selahattin diye bir arkadaşım vardı çocuk çok yakışıklıydı ama kız gibi bir şeydi al içine sok sevimli ama kendi yakışıklı olduğunun farkında değil tabi sevimli çekingen diye bizde:)bir gün bu sınıfta ağlıyo ne oldu selehatin ya sormayın kızın biri eve aşk mektubu yollamış evdekiler hepsi okudular nasıl utandım niye yolluyo ya salakmı bu kız diye ağlıyooo.bizde gülme krizleriiii falan işte böle birçocuk yaaaaaa yıllar sonra faceden bulduk birbirimizi adam tam bir jön olmuş bide doktor:)bu hikayeyi anlattım hemen hatırladınmı diye şişşşttt mehtap saçmalaama bunu heryerdede söyleme rezil olurum diyoo.
    neyse yawrucan bu arada senin seningibi renkli taytını severim ben .sen minnoşmusun tatlımısın şekermisin cicimisin?(kız oliş sandım seni hahahah.)a bide maç dedin ya yarama bastın vallahi şu lig tv var bizde yakındır kaldırım makinayı olduğu gibi 14,kattan aşağı atacam.neyseki 1 , 2 aya bitiyomuş şu futbolll olayı.tatil yani :)
    seni öperim gözlerindennnn.

    YanıtlaSil
  11. tatlimmm, blogum´u ve bloglari ihmal ettim bu aralar :/

    ..seni gördüm cok mutlu oldum :)) cok seker bir kombin görüyorum !!
    cicekli pantolon cok yakismis tatlim !


    öptüm & sariliyorum sana <33

    YanıtlaSil
  12. Gerçekten ayrı telden olmuş. Başlık, fotoğraflar, kombin ve hikaye :)) Ama olsun içinde sen var hiç sorun değil :) Pantolon ve çizmeler süper. Kuşum gel banada yahu :)

    http://www.modamla.com

    YanıtlaSil
  13. birde o çiçekli pantolonların taytı mı varmışşşşş :O şuan kendisine uygun pantolon bulamamış ve envayi çeşit tayta ihtiyacı olan bu hamileyi ne kadar çok mutlu ettin bir bilsen aynen ortaokuldaki kadar nedensiz yere mutlu olurdun:) yorumlarımıza cici diyorsun ama yazdıklarının ciciliğinin önüne geçemezler sanırım, çok şeker bir yazı harika fotoğraflar ve sen, maşallah sana afacan:)

    YanıtlaSil
  14. Ben milli güvenlik dersini lisede görenlerdenim. Okulumuzda iki tane milli güvenlik hocası vardı. Biri denizciydi. Bembeyaz bir takımla geliyordu. Diğeri neydi bilmiyorum halbuki diğerinden ders görmüştüm.. Algıda seçicilik yaşadığım yaşlarmış :)) Kötü anılarımda var ama onların yeri bura değil..

    Kombinin sıcaklığı renkleri çok güzel,çok başarılı.

    YanıtlaSil
  15. Bir piştinin daha kıyısından döndüğümüz güneşli Ankara sabahından merhaba:)
    Dün o taytı H&M'de deneyip sonra pantolonlardaki kampanyadan yararlanıcam diye çiçekli tayttan pantolana geçiş yaptım.
    Ne güzel yapmışın almışın, güzel günlerde kullan şekerim:)

    YanıtlaSil
  16. canımcımm çok şekersin sen:)) nerden hatırladın ortaokul yıllarını, sabah sabah okuyunca koptum, ben bile unutmuşum hafızam çöplük olduğu halde, benim de aklıma step gösterimiz geldi, tam bir komediydi :) koreografi kime aitti bilemiyorum ama hocalar çok pis gülmüştü...bir de senin ve benim resim yarışmalarına katıldığımız günler vardı :)) seni ne çok severdim ben canım arkadaşım..sürekli model çizerdin, elbise tasarlardın, o zamanlardan belliydi modaya olan merakın...çok gırgır ama bir okadar da zeki bir öğrenciydin..(seni çook öpüyorum, blogunun sıkı bir takipçisiyim, ortaokul arkadaşın arzu)

    YanıtlaSil
  17. tatlım cok sevdim ben bu pantolonu ya senin gibi rengarenk. takılar gomlek herseyi pek güzel yakıstırmıssın. Botlara da lafım yok, heryer sulu kar yapacak birşey yok:(( bir yaz gelse...

    YanıtlaSil
  18. Herşey öğretmeni sevmekten geçiyor (hemen bir anne yorumu yapiim)Çocuk öğretmeni severse dersi iyi öğrenir:)) Ben bizim özel timci albaya aşık olduğumdan gerek bırak rütbeleri, kolordu, tümen vesaire kafadan sayarım hala:)

    YanıtlaSil
  19. çiçekli tayt mı giydin sen guşumm.maşallah herşeyde yakışıyor .:)) çok datlu olmuşsunn.çok öptüm canımm.sevgilerrrr

    YanıtlaSil
  20. cnm HM'deki bütün çiçekli taytları ankaralılar olarak siz bitirdiniz, anlaşıldıııı :)) bende haftalardır bulamıyorum:) Cnm ne güzel görünüyorsun sen böyleeee...tamda haftasonuna uygun günlük gülistanlık bir post olmuşş. bayıldım;)
    "www.sevalvemoda.blogspot.com"

    YanıtlaSil
  21. Çiçekli taytına bayıldım harika görünüyorsun. Yaaaaaaaaa nerden buluyorsun bu anlatıcak şeyleri bende o dersi görmüş olmama rağmen, yazdıklarını okuduktan sonra anımsadım:) bir tebessüm oluştu yüzümde. Eskilere götürdün beni sen çok yaşa emiiiii ..Seviyorum seni sürekli takip ediyorum ancak ilk defa yorum yazıyorum...

    YanıtlaSil
  22. altındakinden benimde olsa ya :/ ne de güzelmiş, pekde yakışmış! :)o ağzı açık pozlarınla tam bir küçük kız çocuğu gibisin! o hal sana çok yakışıyor hatun :)

    oy anam oy, asker çocuğu olarak, ömrü hayatımı lojman içinde askerle dolu bir ortamda geçirerek, liseyi dahi lojman içinde okuyarak, o disiplini bir ben bilirim bir de allah!
    ha, rütbeleri sırasına göre sayamam ama çakı gibi asker selamı veririm komtanım!
    öperim

    YanıtlaSil
  23. hande ne yapıyor? hihi teşekkürler :)

    whats next; yapma yaa demek sen lisedesin ve hala o ders görülüyo:S bari sen ezberle şu rütbeleri bebeyim, benim yapamadıgımı yap :)) çok içimde kaldı :P

    estasarımelif; se ni ye rim! teşekkürler bitanem :)

    pink princess; canım benim seni bu kadar keyiflendirip severek okutturabiliyosam şu saçma sapan yazılarımı bile, ne mutlu bana ^_^ ben de seni ve dünyalar güzeli kızını kocaman öptüm, sevdim.

    alev özkan; heyyyoooo w/ teşekkür ederim evet kikirdektim hala da öyleyim :)

    SİMONE; markasını inan hatırlamıyorum ama Hunter degil bunlar;) 2 sene önce markafoniden almıstım..

    gizemlihikayeler; yok aslında hiç üşümedim biliyomsun, ilginc bisekilde hava üşütmüyodu o gün ^_^ ne güzel diimi havaların küt diye ısınması :)

    Fido; canım arkadasım, dinleyicim, iyiki tanıyorum dedigim insan! seviyorum seni de yorumlarını da ^_^ öptüm sarıldım bisürü..

    pembe gönlüm sende; teşekkürler :) evet bundan başka da manzarası yok zaten Ankara'nın :))

    mismet; aaahaha manyak yaa:) biliyomusun bizim lisede de selahattin diye bi arkadasımız vardı, cok yakısıklıydı tesadüfe bak:) ve benim en yakın arkadasımla cıkmıştı bi ara, ama cok ukalaydı!:) ayrıldılar tabi haliyle:P hadi beni olişin gibi sev, çok ihtiyacım var sevilmeye bu aralar ^_^ iyi gelebilir yani :)) bide sen de fidoyla gelsene buraya ^_^

    civciv; kuzum evet cok zaman oldu sesini duymayalı :( neyseki döndün tekrar geldin, hoşgeldin:) teşekkürler vede öpücükler yolladım sana en kırmızısından :)

    modamla; hehee demiştim ayrı telden oldugunu :) teşekkür ederim :) ugruyorum ben sana yaaa, ama yorum bırakmıyorum o yüzden farketmiyosun geldigimi:)

    YanıtlaSil
  24. stileo elvin odabası pekiyi; severim senin hamile göbüşünü yaaa :) ama hamilelere pek iyi gelmeyebilir. zira kalıpları cok dar, mesela ben 34 giyiyorum 38 aldım bunu. bide ona ragmen cok sıkıyo kuması. sen dogurduktan sonra giy bunu afakanlar basmasın soğra :P öptüm öptüm bi daha öptüm akabinde :D

    yavruto; aahaah bizimki 60 yaşında emekli asker amca oldugu icin sanırım hep itici geldi :P

    my lifebook; aahahah ben de dün gördüm o pantolonları ve görmemle bitmesi bir oldu. demekki o yamyamlardan biri de senmişsin :P sen de güle güle giy cicini kuzu, yakışır fıstıgıma;)

    adsız Arzu; güzel gözlü güzel yüzlü arkadasım benim:) biliyomusun bunları yazarken sen de gelmiştin aklıma.. hakkaten de resim yarısmalarına falan girerdik diimi, sen hep kazanırdın ^_^ ben de neyime güvenip resim yapıyosam, dedigin gibi anca elbise ciziyodum eheheh :P
    seni ve güzeller güzeli patates kızını öptüm canım benim, iyiki de gelmişsin cok mutlu ettin beni. arada dürt böyle ^_^

    aysun karaalioglu; aman diyim canım benim, öncelikle bunun tayt oldugunu söyliyim de sonra insanlar H&M in cicekli pantolonlarının üzerime tayt gibi yapıstıgını düşünmesinler:P botları severek giyiyorum ben yaa, hem rahat hem de suya dayanıklı :) bak son fotografta bildigin gölün içine soktum ayaklarımı :P

    alısveris danısmanı; ahaha zaten yakısıklı olmasa şaşardım :P bizimki pörsümüş bi amcaydı yazık, ama fena agresifti gıcık olurdum, hiç dinlemezdim bilerek. banane yaaa! :P

    JOY; hıhı evet cicekli tayt giymiştim ^_^ teşekkürler coycoy bebek, öperimki ben de seni :)

    SWL; heeheh kuzu valla ben ankaralı bloggerlarda H&M in cicekli pantolonlarını görüyorum ekseriyetle ama demekki benim görmedigim taytlı bi kesim de varmış :P zaten son parçayı almıştım ordan anlamam lazımdı :))
    teşekkürler güzel yorumun için..

    fuşya delisi; eskilere götürüp mutlu edebildiysem negüzel :)) begenmene cok sevindim. ozellikle de sürekli takip ediyor olup da bugün beni dürtmene ^_^ teşekkürler..

    YanıtlaSil
  25. MİNİKKUŞUM BEN GELDİM
    GEZER TOZAR BİRDE YAZARMIŞ
    RÜTBELERİ FUTBOLCULARI SAYIYOSUN DEĞİŞİK BİR MEZİYET
    MAŞALLAH
    :)))

    YanıtlaSil
  26. ya taytına bit-tiiiiiim :) çok yakışmış içim açıldı.zaten havalrda güzelleşti güneş açtı.böle çiçekli taytlarla tam bahara uygun olmuş kombin.çok yakışmış :)
    sevgiler,
    elipsworld-elipsworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  27. ahha aman bende gevezeydim aşkım ama tek vefalı da ben çıktım sanırım faceten tüm hocalar beni ekliyor mail falan yazıyorlar çok komik kızım .) Bu arada çiçek böcek sevmeyen ben sevdim bu halini valla bravo kuzucan ayrıca da HK şort gözümden kaçmadı yerim seni geveze kuşum benim iyi haftalar olsun .)

    YanıtlaSil
  28. Ya di mi ne zor post basligi bulmak! Valla artik bi ayar tutturmaya calismadan absurd basliklar atamaya karar verdim:)

    Yavrucugum simdi benim kafama bisi takildi: Biz bu Milli Guvenlik dersini lisede almiyor muyduk? Seninle jenerasyon farkimiz yok ki bizim? Takildi kafam iste bos ver sen beni;)
    Madem sordun (:P) soyleyeyim; ben Milli Guvenlik dersinde 'dikkat cekici' ve baskandim (komutan da diyebiliriz:P) Kikir kikir gulen olamazdi, Albay'imla dersimizde ama olursa cok fena olurdu:D
    Benden beklenmeyecek seyler bunlar di mi:D

    Beybi ilk gunesle birlikte cicek acmissin;)) (yorumlari okuyamadim ama umarim bu yorum ilk benden gelmistir, cok dusundum ustune:P)
    Bir hiper'lik, bir sirinlik, bir bicirlik, her sey mevcut sende;)
    Operim ki;*

    YanıtlaSil
  29. Yine çok hoş olmuşsun ve resimler süper!

    YanıtlaSil
  30. bir kase lezzet; hoşgeldin kuzu:) ama anlamadım ben senin yorumu, ben mi futbolcuları sayıyorum? yok valla yalan, hiç alakası yok, tanımam hiçbirini :)))

    elipsworld; hihi pek çok teşekkürler o zaman :) dışımız çiçek açsınki içimiz de inansın diimi havaların artık ısınmaya başladıgına :) malum bi türlü beynimi inandıramıyorum bahar geldigine :P

    stil direktörü; kuşum senin geveze oldugunu söylemene gerek yok tahmin ediyom ben zati :P vefalı kuzum benim, tabi ekliycekler seni hocalar bütün sosyal mecralardan :) hello kitty giyince hep sen geliyon aklıma biliyo musun? :)) sana da iyi haftalar böcügüm ^,^

    svglove; ya evet ben de bu sabah farkettim bi hesap yaptım, hakkaten liseye denk geliyo, sonra da yazıyı degistirmedim öyle bıraktım :) ama ne farkederki zaten, ortaokulda da lisede de delibaş degilmiydik :P
    cicek açmak, mümkünse de sürekli uçmak istiyorum ordan oraya, mümkün müdür beybi?
    hehe ben de öpmüştüm zaten bikaç yüz kere biraz önce :))

    YanıtlaSil
  31. :):) 34 müüü ben normalde 38 giyindiğime göre bu durumda 42 felan almam lazım işte buna dayanamam:P zaten geçende denemeden aldığım bir eteğin 46 sını almışım geğiştireceğim diye odamda bekliyor:)o zaman ben sana bakarım sık sık:)bende çok öperimmm

    YanıtlaSil
  32. Canım çiçekli pantolon una bayıldım yine çok tatlisin

    YanıtlaSil
  33. valla minimini kuşum benim koca göbek tek kulağı kepçe yüksek sosyete kocam salarsa niyetimiz var :))fidoyla birlikte gelmeye.hatta hafta sonu ne planlar yaptıkk.dur ben adamın gönlünü iki hoşbeş edeyimde geleyimmm.ama olurda gelemezsem buralar sana her zaman açık:))bide kıss ben seni oliş gibi sevsem var ya darma duman olursun.ahahah erman aynı şener şenin bir filmi varya ayşen grudaya kurşun dökyolarda bu da annesinden kaçmı gelmiş karısının yanına gülerek geliyo birden napıyorsunuz karıma diye valla kocandan bana der napıyosun karımaaaa.ahahah ama geleyim de o zilli püreyide seni de sevecemmm.bak işte dokunsallığım tuttuuuu.Gel bakim buraya vıck vıck:))

    YanıtlaSil
  34. merhaba minikkuş,

    göz makyajını çok beğeniyorum. nasıl yaptığını ve hangi malzemeleri(markaları dahil) kullandığını anlatır mısın bir postunda? :) çok şey mi istedim acaba :)

    selamlar,
    ipek.

    YanıtlaSil
  35. minikkuşummm ne güldüm gece gece sayende:)aynen yaa ben de bıcır bıcırdım:)öğretmenlerin tek şikayeti çok akıllı zeki ama çok gülüüyor yaa idi annemlere:))bir ders bişey olmuş gülmemişim helhalde çok sevdiğim matematik öğretmenim tenefüste özge bisorun yok değil mi diye bile sormuştu heheee:))yarbaşı nedir yalnız yaa puhahahaaa:))
    kıjj sen ne tatlı güzel bişeysin yaaa,pantalon kombin sen herşey enfes,ayyy öpesim var koccaman o güzel yüzünü:))

    YanıtlaSil
  36. valla yazı çok güzel olmuş ama siz heralde yılın rüküşü seçilirsiniz bu gidişle :)

    YanıtlaSil
  37. gözüm gönlüm acıldı gercketen ne harıka bır kombın olmus...her yer cıcek actı ne kadar harıka..

    mıllı guvenlık dersınde emeklı albay gırerdı dersımıze sınavları tek tek yapardı asker gıbı selam verdııdırdı ve ben cok konusuyorum dıye dersten atardı:)) hahhahha:) ay cok guldum supersın

    YanıtlaSil
  38. :)))) tibitir adım yaseminipek7

    YanıtlaSil
  39. Wow you look so pretty!!!!!
    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil
  40. minik kuşum taytına bayıldım:)

    YanıtlaSil
  41. :) sen köşe yazarı falan olmalısın canım benim bayılıyorum herkes gibi yazılarına...bana bıraktığın yorum için çok tşk ederim.çok tatlısın bende yorumuna cevap yazdım cnm uğra mutlaka...öpüyorum kocaman...;)

    YanıtlaSil
  42. stileo-elvin odabası pekiyi; ddigim gibi sen bi bebişini dogur, sonra sana daha güzellerini alırız ^_^

    bubizimdunyamız; çok teşekkürler :)

    mismet; ahaaha valla onlar gelmezse de siz atlayın gelin bebeyim, özledim sizi yeter artık :) aahaha o sahneyi direk canlandırdım kafamda :) sen gel de ikimizi birlikte sev bnce de *,*

    madMadame; ciddimisin yaa? :) cünkü ben dogru düzgün makyaj yapmam, yapamam da :) öyle kendi çapımda bi göz kalemi, bi dipliner bi rimel:) post yapacak kadar makyaj malzmem bile yoktur yani öyle söyliyim :)) mail atiyim sana ben ;)

    fashionözge; ahaha tahmin edebiliyorum senin de geveze ve kikirdek oldugunu:P hadi gel de o zaman öp beni hihih :P güzel yanaklardan mıncırdım ben de kıjımı ^_^

    muhammt emin dogrul; teşekkürler :) peki rüküş olma sebebim sizce tam olarak ne bide onu yazarmısınız? cicekli taytım mı yoksa jean gömlegim mi? ha bide sizce rüküş nedemek onu da merak ettim??

    kokosh kelebek; kokoscum severim senin güzel yorumunu ben:) hah iste bizim hocamız da albay filandı galiba, bi resmiyet bi höyt hüyt durumları filan. gererdi hepimizi :) tibitırdan ekliyim seni madem :)

    Marcla Gmd; thank you so much honey!

    trendydolap; teşekkürler güzel kuzum :)

    myprincess; umarım bigün olur, kısmet :))) ben sana tatlı oldugun icin onları yazdım prensesim, tesekküre ne hacet:)) öptüm ben de seni bissürüüüü *,*

    YanıtlaSil
  43. Ah sorma kuşum, başlık bulmak benim için giyinmekten de, fotoğraf çekmekten de, post yapmaktan da daha zor. O yüzden benimkiler genelde saçmasapan ve sıradan oluyor :) Sen bence gayet iyisin. Hele bu yazdıkların her postta nerden aklına geliyor en çok ona şaşıyorum. Dur ben vazgeçtim seni oyuncu yapmaktan, senden çok iyi senarist olur, haha :))
    Bu arada çiçek desenlerine takmış durumdayım zaten, taytına bayıldım. Süper olmuş jean gömlek ve botlarla.

    Öperim o güzel yüzünden dünya tatlısı :)

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  44. Kombinine bayıldım bahar havasını ne güzel yansıtıyor ben de kafayı çiçekli pantalonlara taktım bu ara, senin kombinin ilham verici oldu :)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  45. yarbaşa koptum!!! süpermiş:)
    bu arada fotoğraflar ve gözlük de süper!

    YanıtlaSil
  46. Yerim senü minnak kuşum benim .) Öperim cancan!

    YanıtlaSil
  47. Ben gayet eğleniyorum yazdıkalrını okurken hahaha:) Ayrıca bıcır bıcır bi öğrenci olduğun fotoğraflardan belli, en güzelii!!:)

    Blogumda çekilişim var, bekleriim:)

    http://birdilimportakal.blogspot.com/2012/03/bakn-burada-ne-varms-hediye-zaman.html

    YanıtlaSil
  48. Merhaba, minik kus bloguna bayildim takibindeyim, senide beklerim bloguma, trendberry.blogspot.com

    YanıtlaSil
  49. I love visiting this blog. I find a lot of great ideas here.

    YanıtlaSil
  50. evett ben senin 700.takipçinim beni unutma :) kombinin süperr yaa bayıldım bittim:) !!!
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  51. Ayyy o taytın renkleri deseni, senin nisper yapar gibi sularda şıp şıp pozlarını yerim canım benim :))) bir ara gönder İstanbul'a taytını bir fotoğraf çektirip geri göndereyim minik kuşum :))) öperim kocaman ;)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^