2011/06/12

Geleneksel İnnova pikniği

Bugün çocuklar gibi şen olma ve oldurma günü w/


Sevgili şirketimizin düzenlemiş olduğu hoşgeldin yaz ve herkesle toplaşma konseptli piknikteyiz bugün. Herkes piknik alanını doldurmadan ve bebeler parkı basmadan önce biraz poz vereyim dedim gönlümce.


Geçen sene de burda piknik yapmıştık ve yine hayran kalmıştım bu yeşil boyalı ahşap idüğe (idük: kız kardeşimle tanımlayamadığımız cisimler için kullandığımız bi tabir)


Şapkamı şuraya bırakayım da iki nefes alayım çimlerde, ondan sonra gözüme kestirdiğim bi oyuncak var, hemen yanında almak istiyorum soluğu.



Şimdi sıkı durun sizlere ata sporumuz olan(?) Rodeo adım adım nasıl yapılır, Rodeo nasıl bir spordur, vücudumuzun hangi bölgelerini çalıştırır ve rezil olmamak açısından Rodeo'yu kaç kişilik ortamlarda yapmak gerekir.. gibi bir çok sorunun cevabını vericiim. Buyrun..

Adım 1: Önce ayakkabılar çıkarılır ve biraz önce kafadan çıkarılmış olan şapka geri takılır tam bir Rodeocu havasına bürünmek amacıyla :)


Adım 2: Bikaç ufak hesaplama sonucu boğanın üzerine çıplak ayakla nasıl çıkılacağına karar verilir ve önce sağ bacak gelişigüzel bi şekilde karşı tarafa fırlatılmak suretiyle küt diye boğanın üzerine çıkılır.


Adım 3: İşin en can alıcı kısımlarından birine geldik. Yalnızca poz vermek amacıyla aksesuar olarak kullanılmak istenen Rodeo boğası birden hareket etmeye başlarsa ne yaparsınız? Saniyeler bile çok önemli bu noktada, hemen sarılın ordaki halata. Yoksa olacaklardan kimse sorumlu değil, bi kere çıktınız oraya.


Adım 4: Pes etmeyin! Madem sizi boğanın üzerinde gören amca "Play" tuşuna bastı, o zaman siz de üzerinde kalabilmek için direnin. Bacaklarınızla sıkı sıkı sarılmak suretiyle ve eller mutlaka halata kenetlenmiş bir şekilde direnin (size akıl veriyorum ama ben hala tutamamışım halatı o sırada)


Düşmemek için bacaklarınızın nasıl kasıldığını ve korku çığlıkları atarken karın kaslarınızın nasıl çalıştığını hissedin :)  Şaka değil son derece ciddiyim. Bunlar çok faydalı notlar, not alın ;)

Bir de bu sporu yapmaya karar verdiyseniz gerçekten ve yok efendim ben hayatta düşmem o şeyin üstünden diyemiyorsanız, o zaman kimselerin sizi göremeyeceği bir zamanda yapın bunu. Zira ben kalabalıkta yaptım ordan biliyorum. Ama şunu da belirteyim, amcanın söylediğine göre o boğanın üzerinde şimdiye dek benim kadar uzun süre kalan birisi olmamış w/ 
Hiç düşmedim, ama ödül falan vermediler, anlamadım ne biçim iş. O kadar dakika boşuna mı ordan oraya savruldum durdum?



Adım 5: Boğayla vedalaşın ve aşağı inin. Daha sonra üzerinize çekidüzen verin. Yerinden oynamış olan aksesuarları tekrar eski yerlerine oturtun, gözlük ve şapka gibi.


Adım 6: Bütün kaslarınız kasım kasım kasılırken artık yürümek yerine uçabilirsiniz, bir kuş kadar özgürsünüz. 
Tabi iner inmez ne kadar heyecanlı ve eğlenceli olduğuna dair sevdiceğinizin kafasını şişirme hatta arada onu da rodeo yapmaya ikna etme çalışmalarına başlayabilirsiniz :)




Piknik için bu jelly ayakkabıları seçerek ne kadar iyi bişi yaptığımı farkedince kendimi kucaklamak istedim. Hopladım zıpladım. Çocuklar gibi şendim, evet bugün pikniğin delisi bendim :)


Bugünkü fotoğraflarımı ayıramadım bu iyi bu kötü diye. Nerdeyse hepsini paylaşıyorum sizlerle, siz de eğlenin diye.

Fotoğraflar için canım kocama öpücükler, ver bi yanak bakiyim ^_^


1 yorum:

  1. iyki ayakkabısız çıktın boğanın üstüne bide kırmızı topukluyla çıksaydın kovalardı seni canım)))heheheheh çok güzel resimler ayakkabıların ayaklarında iz yapmış ama yeni gördüm bozulmasın güzelliği sonra

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^