2011/06/08

TubiShop'tan ayakkabı ve çanta kazanın

TubiShop'un birbirinden güzel ayakkabılar ve çantalar kazandıracak olan yarışması başlamış bulunuyor pek sevgili okurlar. 4 Temmuz 2011 e kadar da devam edecek. Detaylı bilgi almak için facebooktan TubiShop grubunu beğenin ve neler kazanacağınızı gözlerinizle görün ;)

TubiShop neyin nesi, kimin fesidir bilmeyenler için; en şık, en rahat ve en çeşidi bol ayakkabıları bulabileceğiniz, en güzel en cıvıl cıvıl çantaları cüzdanları seçip seçip en uygun fiyata alabileceğiniz bir dükkan. Facebook grubu üzerinden TubiShop ile iletişim kurabilir ve dilediğiniz ayakkabıyı, çantayı sipariş edebilirsiniz.












Tabi cicili bicili çantaları da unutmamak lazım, hemen alalım bikaç örnek:



hey sen püsküllü çanta! favorimsin ;)

Şimdi Facebook'a girip TubiShop grubunu beğenin, sonra da etiketleme yarışmasına başlayın. Fotoğraflar üzerinde en fazla arkadaşını etiketleyen ilk 10 kişiyi birbirinden güzel ayakkabılar ve çantalar bekliyor. Bu fırsatı kaçırmayın derim ;) haydi bakalım pamuk eller klavyeye :D


Bu arada unutmadan, TubiShop bu yarışma bittikten sonra da yine sürprizler yapmaya ve hediyeler kazandırmaya devam edecek. Tüm gelişmeleri burada sizlerle paylaşıcam zaten. Beni izlemeye devam edin anacım ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^