2012/01/03

Sanmıştımki.


Küçükken ezanı allah okuyo sanırdım. Keşke o zamanlardaki gibi saf düşünebilseymişim şimdi de. Hele o sabah ezanı yok mu en korkulu rüyamdı! Sanırsın elinde testeresiyle önüne gelen herşeyi biçerek sana doğru yaklaşan bi adam var.. Yorganın içine içine sokulursun korkudan..


Olin reklamındaki uçan aileyi çok kıskanır ve olin içenlerin gerçekten uçtuğunu sanırdım. Bide böyle ailecek uçarlardı, anne-baba çocuk annane falan.. 
Biz de böyle ağzımızdan salyalar aka aka, gözler yuvalarından fırlamak suretiyle televizyon ekranına bakardık mal gibi. "Ulan herkes ailecek uçuyo, bide bizimkilere bak" diye iç geçirirdik çocuk aklımızla.


"buum buum bum" diye kafasında beyaz şapkasıyla şarkı söyleyen Seden Gürel'in kel olduğunu sanırdım. Hatta o klipteki şapkalı bütün çocukların kel olduğunu sanırdım. Nasıl özenirdim o şapkalara, dolayısıyla kel olmaya.


Yonca Evcimik'in saçlarının saman olduğunu düşünürdüm çılgın bedişte oynarken, valla! Öyle bi çizgi film kahramanı vardı, çalı süpürgesi gibiydi saçları. Adını da siz getirin bi zahmet:)




















Sandığım tonla şey varmış..

Hepsini geçtim de ben hala iskender kebabın üzerine neden bi parça köfte koyulur onu bilmiyorum? Bilen beri gelsin istirham ediyorum!

45 yorum:

  1. maşallah gözlerin rengine bayıldım!

    kar yağdı mı oralara yaa...

    şortu ve bot kombinini sevdim canım

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ya sen bi sabah programinda sabah sekeri falan mi olsan? Ya da yok yok, sen bize kal! Ama hep boyle sabah sabah post yap:)
    Yahu nereden geliyor bunlar aklina:D Cocukluk sanrilari:)) Konusulmasini en sevdigim konulardan;) Ben de hatirlarsam yazacagim buraya;)

    Yaa ne guzel kar var orada, ustune de gunes! Cok sevdim, ozledim ben Ankara'mi:/
    Bi de, ceket? Tam da boyle bir sey ariyor olabilirim.
    Pek bir rahat olmus bu kombin. Atki da sanirsam sicacik tutar. Es atkisi gibi geldi bana;) O zaman daha da sicak;)

    YanıtlaSil
  3. Bende Zeki Müren'i görünce erkek mi kadın mı diye sorardım. Küçük olduğum için tamda açıklayamazlardı. Benim için büyük bir sırdı :)

    YanıtlaSil
  4. cok guzel cekım olmus tebrıkler...bıleklıklere bayıldım!

    bu arada blogumda mini bir cekiliş var
    katılmak isteyenler için adres: http://lalswardrobe.blogspot.com/2011/12/yeni-yl-supriziiiiii.html

    YanıtlaSil
  5. birincisi; sanmıştımki'deki -ki eki ayrı olcak :D

    ikincisi; o iskenderin üstündeki köftenin ne olduğuna ben de anlam verememekle beraber,gıcık olurum ama yine de afiyetle yerim.bu da benim dengesizliğimi gösteriyo sanırsam :)

    bi üçüncüsü ve en önemlisi de; yirim seni affetmem valla! ^_^

    YanıtlaSil
  6. hey seni yerler yerler,seni ham yapar bu zilliler,yaylanmadan yürü,yoksa günah bizden gider.. :))

    YanıtlaSil
  7. aah şu çocukluk !
    Her şey tam anlamıyla ne kadar saf değil mi?
    Ben şirinleri gerçkten ormandA YAŞAYAN, USLU BİR ÇOCUK OLUNURSA GÖREBİLECEĞİMİZE İNANIRDIM !
    Kemal sunal flimlerinde ağlayan bir çocuktum :) Ne şapşalca :))
    Yeraltının karıncalardan ibaret olduğunu, misal yer yarılsa ve içine düşsek kocaman bir karınca denizinde boğulacağımızı sanardım :)))
    marilyn monroe ile madonna'nın aynı kişi olduğunu , ha birde kabeyi allahın evi sanardım, içinde oturuyor falan.

    Bu arada Angaraya kar mı yağdı yahu :( ooyh buz gibidir, dikkat et nemlendiric falan al ..

    YanıtlaSil
  8. Günaydın minikkus yine çok enerjik görünüosun bu sabah.. kıyafetin de çok rahat görünüyor:)

    iskendere neden köfte koyarlar bilmem ama iyi ki de koyarlar..o bi tanecik köfte pek kıymetli pek lezzetli olur..2 tane olsa aynı etki olmaz;)

    YanıtlaSil
  9. Minikkuş, seni çok severek takip ediyor ve yazıklarını keyifle okuyordum. Ancak bugün beni biraz hayal kırıklığına uğrattın. %90'ı Müslüman olan bir ülkede neden Ezan'dan bu kadar rahatsız olduğunu dile getirdin anlam veremedim. Hz. Allah kelimesini küçük harflerle başlatmanada ayrıca şaşırdım. Umarım ben yanlış anlamışımdır. Umarım Ezan ile dalga geçmek değildir bu.

    YanıtlaSil
  10. bizim köyde de komşunun oğlu (evler çok aralıklı olduğundan tek kankam olmak zorunda idi..) böle kar yağdığı zaman senin gibi çalı bacaklı şirin mi şirin minik kuşları yakalamak için tuzak yapardı,canım kenarında oturur beklerdik,küçük kuş gelicek yemeği yicek bizde ipi çekicez hooop kuş kafese...korkma korkma sora geri bırakırdık:D bu arada dicem dicem unutuyorum yeni minikkuş başlığını çoook sevdim yani seni ve bloğunu anlatan bu kadar güzel bişey(adını bilmediğimden öle diyorum) olamasss:D mucks!

    YanıtlaSil
  11. Severek takip ediyordum seni. Ama ezan sesi i duymak icin can atan bunca gurbetci varken senin bu essiz ezgiden rahatsiz olman beni son derece rahatsiz etti. Belki senin icin onemsizdir 1izleyicinin eksilmesi. Ama bundan sonra seni takip etmiyorum ! .
    Zeynep

    YanıtlaSil
  12. akşam hepinize tek tek cevap yazacaktım ama kendimi tutamadım gelen yorumları görünce..
    sevgili B. ve Zeynep; beni kesinlikle yanlış anlamışsınız..
    ben de o bahsettiginiz %90ın içinde ve maneviyata değer veren bi insanım! asla dalga geçmek gibi bi niyetim yoktu, olmaz da! nasıl bir insan olduğumu ve maneviyatın hayatımda nekadar büyük yeri oldugunu, beni az çok tanıyan herkes bilir;)
    zaten yazımın başlığından da farkettiyseniz, çocukken nekadar saçma şeyler düşündüğümüzü göstermek ve o hallerimizi hatırlayıp gülüp geçmek adına yazdım. etrafınızda bir cocuk varsa gidip sorun ona, mutlaka sabah ezanından korkuyodur;) ama bu benim ezan sesinden nefret ettiğim, duymak istemediğim anlamına gelmiyor, lütfen..
    yanlış anlayıp panik yapmayalım, herşey kontrol altında:)
    ama ille de beni izlemek istemiyorsanız tabiki saygı duyarım..

    YanıtlaSil
  13. seniiii yeğğriim :) Saf temiz kalpli minikkuşumm :) Çok güzelsin yine ...

    YanıtlaSil
  14. Çok tatlısın yaff:)
    keşke hep çocuk saflığımızla kalsaydık dizimizdeki yarayı en büyük acı sansakdık :(
    Öpüldün güzellik

    YanıtlaSil
  15. Minikkuş, zaten demiştim “umarım ben yanlış anlamışımdır” diye. ;)

    İnsanların inançları elbette ki kendine. Kim neye inanır, kim neye inanmaz bu bizi çokta ilgilendirmez. Ama şu var ki; “senin özgürlüğünün başladığı yerde, bir diğer insanın özgürlü biter!” böyle olmaması için bazen hissettiklerin içinde kalmalı, en azından herkese açık bir iş yapıyorsan. Bu sadece senin için değil, hepimiz için geçerli. Ama madem” yanlış anladınız, benim niyetin inananlarla dalga geçmek değildi” diyorsan da,söylediğinsöz senin senedindir ve kesinlikle güvenirim. Gerçi ilk paragrafta biraz değişiklik olmuş :) E ama böyle daha iyi olmuş inan bana.

    E oldu o zaman yine takipteyim seni :)

    YanıtlaSil
  16. Bu arada üstteki yorumlarıda göz gezdirirken farkettim.Burası iyi kötü her yorumun yapıldığı bir alan,herkes herkesle aynı fikirde olmak zorunda değil ama bu kadar komik olunmaz arkadaş :D Koptum o iki yoruma şuan.Bir laf vardır parayla dinin kimde olduğu bilinmez diye bunu önemle belirterek devam etmek isterim ki küçücük çocuğun o an hissettiği birşeyi şimdi o günleri anarak bizlerle paylaşması hiç ama hiiç rahatsız etmedi beni ;) Bence zaten bir bloggerı onu gerçekten anlayıp sevenler takip etmeli böyleleri kendini rahatsız etmeyen bloglara gitsinler :) Ayy ne kadar dolmuşum minikkuşumm :P Ben şahsen seni takip etmekten hiiç vazgeçmicimm ve sana Mustafa Ceceliden - Sensiz Olmaz ki şarkısını armağan ediyorum kuzucikim :)) Öptümmmmm

    YanıtlaSil
  17. (: biz büyüdük ve kirlendi dünya diyesim geldi... öyle olmamışmı gerçekten, yargısız infazlar, nebiliim bakmak ama görmemek, okumak ama anlamamak vs. vs.

    ben küçükken sanmıştımki {mi mı ki dahil hiç bir ayrılığa dayanamam ben, kalsınlar yan yana (:} beraberlikler asla bozulmayacak, sevdiklerim ve ailemle hep mutlu yaşıycaz, öyle çok şey sanmıştımki belkide ondan hayat kırıklıklarım çoklaştı, minikkuşum ben 30 yaşımda bile herşeyi bambaşka şeyler sanmıştımki aslında (:

    zımba detaylarını yirin...
    (:

    YanıtlaSil
  18. Senin çocukluk izlenimlerin benim pre-ergenlik dönemime denk geldiğinden (!!) olinden korkma falan olmadı ben de yani, ben daha çok "aptallar" modunda herşeyden şikayet edilen yaşlardaydım:) ayrıca bence sen hala büyümemişsin:)

    YanıtlaSil
  19. seni yine cok begendim ama su yukarıda yazılanları okuyunca gercekten iki kelime edemeden duramadım:)
    yahu okumamıslar mı acaba gercekten tam olarak? ezan konusundan sonra olin reklamında ucanlardan bahsetmissin yani hala onların uctugunu dusunecek halın olmadıgı gıbı ezan konusunda da hala aynı dusuncelere sahıp olman nasıl mumkun olabilir! şaka gibi gercekten..

    YanıtlaSil
  20. Yaaaa walla seni yemek geliyor icimden her yazini okudugumda... Ne dadli biseysin sen yaaa :DDD
    Yazin Ankara'ya gelcem hatta belki Subat'ta kucuk bir kacamak bile yapabilirim seni muhakkak gorcem yoksa kendimle yasayamam :DDD :PPP
    Kombine bayildim... Karlarin icinde ne kadar hos olmusun bu tatli outfitle... Blazer favorim... ;))) Kocaman kocaman opuyorum xxx

    http://emilietrend.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  21. bayılıyorum yazılarına sabah şekerim benım o asos çanta yok mu beni benden alıyor ;) resimler süper yine içimi ısıtıyorsun...mutlu yıllar tekrar cnm ;)

    YanıtlaSil
  22. Haha Ben de o bumm bumm buuum adli sarkidaki cocuklari kel sanirdim :D

    O sapkadan ve o pelerin tarzi kiyafetlerden isterdim :))) cocuk iste, hepsi ayni :)))


    Cok güzelsin cnm, masallah sana !


    Bu arada güzel yorumun icin cok tskler ;) Bizim plana göre bu sene daha gelmicek kücük civciv :DD ya size minikkus gelebilir mi ?????

    Öptüm
    Xx

    YanıtlaSil
  23. Ortada duyarlılık göstermemiz gereken milyonlarca şey varken ne kadar ufak detayları cımbızla çekip gereksiz anlam yükleyip bide üstüne sorgulamaya bayılıyoruz değil mi? Komik geldi bana, bişi açıklamasan bile olurmuş yavrum..

    YanıtlaSil
  24. ufff ne güzel kar yagmis :(( keske buralarada yagsa.Ama yine harika görünüyorsun :))

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  25. simdi gördüm yorumunu ne yalan söyleyim ilk defa duyyorum sabah ezanindan korkan cocuklari oysa ben hergün aksama kadar cocuklarla beraberim isim geregi ama neyse...

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  26. kıı sen neden şort: zırttan kazak: bırttan diye yazmıyon? prensip meselesi mi?

    YanıtlaSil
  27. hahaha, ben de denizde yüzen bütün köpekleri köpekbalığı sanırdım :)) benim kadar safı (pardon salağı, artık buna saflık diyemiyicam:) ) yoktur herhalde :)))
    yerim senin o şaşırmış gibi yapan pozunu ayrıca :)

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  28. Minikkuş,

    Arkadaşların niye bu kadar panik yaptığına anlam veremiyorum. Bana yanlış gelen birşeyi düzeltmek istedim sadece, sanıyorum ki sana da yanlış gelmiş ki, sen de paragragları düzeltmişsin. Şuan düzelmiş haliyle gördükleri için belki böyle yorumlar geliyor. Sen orada sadece çocukluğunda değil şimdide sabah ezanının kabusun olduğunu ve hatta Hoca'nın gırtlağını sıkmak istediğin filan yazmıştın :) Ya neyse önemli değil, belki boş bulundun yazdın ve sonra düzelttin saygı duyarım. Sen bile söylediğin sözün yanlış olduğunu anlayıp düzelttinde bu yargısız infaz yapanlara ne oluyor onu anlamadım. Sanıyorum bu konuda bir açıklama yaparsın, benim bildiğim Minikkuş doğru neyse söyler. Ben başta yanlış cümleler kurdum ama sonra fark ettim ki yanlış anlaşılır düzelttim. Boşuna ne diğer arkadaşın ne de benim günahımı almasınlar. Ha illa günahını alacağım diyorlarsa da verdim gittim :) Sevgiler,

    YanıtlaSil
  29. canım benim ben de hep güneş battı dendiğinde güneşin denizin içine gömüldüğünü sanırdım...
    hele yaz aylarında denizin içine doğru gidip yok olur ya...
    birde güneş battı deyince öyle düşünme de dur...
    keyifli bir yazı olmuş
    göz rengin harika çıkmış yine.
    üşütme asişim...
    soğuk valla...

    YanıtlaSil
  30. bu arada çekilişimi bloğunda duyurursan çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  31. trendydolap; teşekkürler kuşum:) kar yagdı tabi, ama şimdi pisligi kaldı her yer çamur:S

    svglove; sabah şekeri olursam hergün beni göre göre kusarsınız:) kendinden bişeyler bulmana ve keyifle okumana sevindim canım*,* kar yagdı ama malesef şu an her yer çamur pislik.. erimese iyiydi.. atkı benim atkım aslında, ama unisex gibi bişi, ermana da taktırdıgım oluyo :)

    hande; aahaha çok güldüm yaa, bende de öyle bi durum vardı, zeki müren ve bülent ersoy tanımsızdı:) gerçi bülent erson hala tanımsız bende:P

    lal; teşekkürler:)

    sezi baylan; senin dengesiz tipini yerim huleyn! zaten yazılarım genelde çok dilbilgisi kurallarına uygun oldugu icin, ki ekine takılman çok mantıklı olmuş bebişim:P yi beni, parçala ahaaha:)

    fido; heehehe peki o zaman gidiyim ben:)

    nimo; senin de baya bi sandıgın şey varmış ha:)

    pellora; ben o köfteyi hiç sevmem ve hep tabagın kenarında bırakırım biliyomusun:)

    mamba; senin köyünü yerim len:) onu biz de yapardık köyde, annanem tuzak kurardı aynı sizinki gibi, biz eglenelim diye, kuşu yakalar sonra salardık, eglence anlayısına bak hizaya gel ahaaha:)

    ezginin günlügü; teşekürler bitanem.. dedigin gibi burası özgür bi alan, isteyen istedigini yazar. kaldıki ben agzıma geleni de saymadım, sadece cocukken yaşadıgım hissiyatı paylaştım, kimseyle dalga da gecmedim.. ama iste malesef mimik olmayınca, kuru bir yazı olarak kalınca, herkes istedigi gibi yanlış anlayabiliyo.. halbuki bunu benim agzımdan dinliyo olsaydı kimse yanlıs anlamazdı eminim.. bak ben de dolmuşum yaa:))

    makbule; teşekkür ederim makbuşum, keşke..

    böyle buyurdu melenk; ne keyifli yorumlar yzıyosun sen yaa, özellikle yirin diyişine hastayım ahaahaha:)) sandıgımız şeyler hicbir zaman bitmiycek bence de, yaşlandıkca üstüne eklenerek devam ediyo çünkü. olsun böylesi de güzel:)

    reyhan; yaw sen de kendini 45 yaşında gibi gösteriyosun beni deli ediyosun kadın! pre-ergenlik dönemini, o agresif hallerini severim senin:) ben de o dönem mal gibi herşeye kulp takar, sinir yapardım :) gençlik işte:P

    zulal ates; teşekkürler güzelim:) dedigin gibi çocuklugumdan kalan şeylerden bahsediyodum aslında, ama bazen böyle olabiliyo.. neyse sorun degil, ben yanlış anlaşılabilecek(!) bikac kelimeyi sildim, bu haliyle de hala rahatsız olan birileri varsa kendileri bilir;)

    emilie trend; hihi sen nerdesinki ankaraya gelcen bakiyim? geldiginde haber et, buralardaysam görüselim ozaman bacım;) severim senin yorumunu:)

    myprincess; çok teşekkür ederim arkadasım, begenmene çok sevindim.. mayayı ve seni kucakladım*,*

    civciv; aahaha demek sen de en az benim kadar safmışsın:) teşekkürler tatlım, o senin güzelligin.. biz de bu sene minikkuş istemiyoruz, seneye allah kerim:) öperim bissürü..

    YanıtlaSil
  32. dilanovic; yanlış anlaşılmaktan nefret eden, dogruyu anlatana kadar kendini paralayan bi insan oldugum icin kafama takıyorum malesef kuşum..

    guzelgul; teşekkürler cicim:) yaw ben anlatamıyorum galiba, hani sabah ezanı karanlıkta okunur da, cok garip bi ezgisi vardır ya, o beni ve tanıdıgım bütün arkadaslarımı korkutmuştur cocukken. şimdiki cocuklar ezan sesi bile duyamiyoki hacı, nerden bilsinler:)

    nsysr; pirensip evet:) ama merak eden zaten etiketler kısmından bakarak anlıyo ne nerden:)) sen sor ben söyliyim bebişim *,*

    deniz; ahaaha hakkaten sen de sağlam safmışsın kuşum:) ben de en az seninki kadar saftım, rahat olabilirsin yani:P

    loveforfood; thanks!

    B.; şimdi bile müzezzinlere kızasım geliyo küçükken beni böyle korkuttukları için gibi bişi demiştim, kafasını koparmak gibi bi cümle yoktuki:) ama zaten ben her halükarda, öyle yazmış bile olsaydım, çocukken sandıgım şeyleri anlatan bi yazı paylaştım, herkes de kendinden bişeyler buldu içinde. art niyet yada dalga geçme amaçlı bi yazı olmadıgını ordan anlayabilirdin. benim böyle kötü amaçla bişey yazmayacagımı, beni yargılamadan önce tahmin etmeni beklerdim beni seven ve takip eden biri olarak. insanlar da zaten buna tepki koymuş;)

    arkadaslar burası sanal bi ortam, karşılıklı konuşmadıgımız sürece, mimik olmadıgı sürece herzaman yanlış anlamaya açık bir ortam olacak. o yüzden benim sizden tek ricam, herkes için söylüyorum bunu, yargılamadan önce bi düşünelim, gerçekten ne niyetle yazıldığını anlamaya çalışalım..
    bir insanı suçsuz yere yargılamak ve üzmek bu kadar kolay olmamalı..

    YanıtlaSil
  33. ahahaaaha kuşum bizde ablamla evin balkonundan uzakta görünen bir ağacı Allah sanırdık gizli gizli bakar bizi izliyor mu acaba diye korka korka kikirderdik.Bide gerçekten kahve içince kararacağımı,gece sakız çiğneyince birde üzerine sesli balonu yapıp patlatınca(yaaa o bigbabolmu neydi bi sakız vardı ya o da feci balon oluyodu ama :)) hiç evlenemeyip evde kalacağımı sanırdım :)

    YanıtlaSil
  34. Minikkusum bayildim postuna yazina fotolara :) ben de kovboy cizmesi aldim kot sortla super olmus:) iyi fikir:)) operim
    khaleesistyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  35. ahh canım yaa çocukluk saflık işte :)
    hiç unutmam babam geldi bigün ,eve mutfak robotu aldığını söyledi.annem de çalışıyor ya kolaylık olacakmış,ayy ben zannettim gercek robot gelecek hahaaa :)ne hayal kırıklığı idi:)

    iyi senelerrr minikuşuuummm :)

    bu aradaaa çekilişim devam ediyoorrr :)
    PIRLANTA KOLYE isteyenleri beklerimm :))

    http://fashionozge.blogspot.com/2011/12/pirlanta-kolye-hediyem-size1yasinda.html

    YanıtlaSil
  36. amaan orda kar yagmis.. burasi sonbahar sanki..
    kazagini cok sevdim..
    ben de ne sanirdim biliyo musun almanya da mark zamaninda bozuk paranün üzerinde yasli sakalli bir adam vardi onu allah sanardim.. tüm paralar ondan geliyo o isterse bizde para olur sanirdim =D

    sabah ezanini cok seviyorum ben tabi kücükken farkli hissediyodur insan.. ne dedigini anlamiyoruz sonucta..

    evet ben de cocuk olmayi cok heves ediyorum.. kücüklük videolarimiza bakinca ne kadar da eglenmisiz komikmisiz.. cok seviyorum o videolara bakmaya =)

    YanıtlaSil
  37. hahahhaaha bayıldım senin çocuk halinede:))))bu saflıkların çocukluğunda kalmasına çok sevindim,senin gibi başarıya ulaşamayanlarda var.mesela ben daha 4 yıl önce (yani 25 yaşındaykene)istanbula geçerken martıları görüp bacakları olmadığı ve hep havada kalmaları gerektiğini düşündüğüm için boğazımda yumrular toplamıştım.ya uçacaklar yada denizin buz gibi suyunda dinlenmek için durup donacaklar demiştim takiii bu durumu paylaştığım ilk kişi ALLAH BELANI VERMESİN GERİİİİ ONLAR UÇARKEN BACAKLARINI TOPLARLAR TIPKI UÇAK GİBİ örneğinide vererek geriliğimi pekiştirene kadar hahahhahahbu arada bunuda kimseye söyleme demişti ben halka açık son derece umumi bir yerde paylaşıyorum hatta bunun postunu bilem yapabilirim hahahahha

    YanıtlaSil
  38. FOTOLARIN ÇOK HOŞ CANIM ÇOK BEĞENDİM!!!;) BENİMDE ...... SANIĞIM ÖYLE KOMİK ŞEYLER VAR Kİ;)
    http://editorist1783.blogspot.com/2012/01/happy-new-year-to-everyone.html

    YanıtlaSil
  39. Selam merhaba nasılsın iyi seneler dilerim mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle, saçlarını kestirmekten vazgeçtin galiba bakıyorumm halen uzunlar

    YanıtlaSil
  40. gozlere bak masallah masallah....bende tv nın ıcınde ınsanlar yasıyor sanırdım ve tv kapatılınca cok uzulurdum karanlıktan korkarlar dıye:))) bayıldım postuna bu arada ve kombınıne...

    YanıtlaSil
  41. Sana takıldım ben "kafasını koparmak istiyorsmuşsun" diye. Zaten gülücük işareti koymuştum espri olduğu anlaşılsın diye. Canım benim, benim kimsenin inanışına filan takıldığım yok. Fazla uzadı bu konu, demek istediğim sen saf temiz kalple bir şeyler yazdın ama bu durum öyle anlaşılmayabilir. Yazının ham hali yani düzeltme yapmadan önceki halini ilk okuduğumda kim okusa daha doğrusu seni tanımayan bir okuduğunda beni anladığımdan daha azını anlamazdı. Senin maneviyata olan inancını, müslümanlığını, hangi dinden olduğunu seninde dediğin gibi seni yakından tanıyanlar bilir. Seni tanımayanlar bilemez, bu yüzden ben de seni takip eden ve seven biri olarak yanlış anlaşılmanı istemedim. Fena mı oldu düzelttin. Eğer sen orada düzeltme yapmasaydın inan abuk subuk ne kötü yorumlar gelirdi. Ha dersen isteyen istediğini yazsın umurumda değil. O başka. Ama inan öyle olmuyor, ne kadar takmam desende haskız yere suçlandığında kendini kötü hissediyorsun. Sadece bunları yaşamanı istemedim. Yoksa ama banane ne yaparsa yapsın derdim. Kötü niyetli biri olsam seni başta sevdiğimi ve takip ettiğimide söylemezdim. Neyse çok uzadı söyleyeceklerim bunlar, benden sonra gelen arkadaşların yorumlarına ne olursa olsun cvp vermeyeceğimi bildirmek isterim :)

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  42. ya şu mutfak robotu olayı bende de oldu :)

    böyle bi gün evde bi mutfak robotu muhabbeti dönüyo,bize de alıcakmış annem filan.hani jetgillerde bi tane hizmetçi robot vardı ya,"anam bize de onlardan biri gelicek oleeeeyyy" diye havalara uçtum.ayol sonra bi geldi,öyle alelade bi alet..nasıl bi hayal kırıklığıydı anlatamam..berkay da birebir aynısını yaşamış zamanında hatta ahaha

    YanıtlaSil
  43. ben de küçükken banyo yaparken ağzıma sıcak su kaçarsa ölürüm sanıyordum, o nedenle annem banyo yaptırırken ağzımı sıkı sıkı kapatırdım, ne salakmışım :) izlediğim birşeyden dolayı mı öyle sanıyordum bilmiyorum

    YanıtlaSil
  44. elbisem kokum; ahahaa benzer şeyler bizde de olurdu yaaa:) seninki daha bi enteresanmış ama:)

    khalesi style; hihi teşekkürler kuşum, ilham verebildiysem ne mutlu:)

    izge kıjım; saftirik kuşum benim, gerçek robot sandın yani ciddi ciddi:P

    want more fashion; buraya kacıncı kar yagısı, ama bikere de yerinde durmuyoki meret, hemen eriyo:( cocukluk videoları hakkaten inanılmaz birer hazine, eglence deryası:)

    pembebakteri; safmışım işte:P ama sen de benden aşşada degilmişsin anacım:P kıyamam ben senin temiz kalbine:)

    esra; teşekkürler o zaman:)

    scissor hands; teşekkür ederim sana da iyi seneler. saclarımı kestirmek gibi bi niyetim yok zuun bi süre:)

    kokosh kelebek; hihi teşekkürler *.* ahahaha o kadar tanıdıkki. biz de teyp dinlerken şarkıcının içinde oldugunu sanır, hoparlöre dogru yaklaşırdık belki tarkanı görürüz diye:P

    b.; cok fazla bi düzeltme yapmadım aslında, sadece iki kelimeyi çıkardım bebegim:) aman olsun bak geçti gitti bile, dert ettigimiz şeye bak allasen:)

    sezi; demek sen de itiraf ediyosun aptal bi kız oldugunu hihi *,*

    canan; kesinlikle cocukken izledigimz korku filmlerinden oluyo hep bunlar, bilincaltına öyle bi yerlesiyoki, arkan dönük yürüyemiyosun bile :)

    sky8; teşekkürler, hazırlayan kişi benim, yani benim yazılarım ve fotograflarımdan oluşuyo:)) begenmenize sevindim:) hep beklerim;)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^