2012/09/27

Yapılacaklar şeysi


- Bu aralar yapacak çok şey, yazacak az şey var. Mesela yazlıklarla kışlıkların dolapta yer değiştirmesi gibi. Yazsam yazılcak bişey değil, ama yardım etmek isteyen varsa koşsun gelsin zira yapcak çok işimiz var.
Kışlıkların henüz yeni yerlerini alamamasından sebep, ha bide Ankara'nın gündüz eriten akşam titreten dengesiz havalarının da katkısıyla birlikte "elimizde mont, ceket ve hırka, üstümüzde t-shirt, ayağımızda açık ayakkabı, çantamızda yağmur olasılığına karşı kapalı ayakkabı" şeklinde saçma sapan görünümlü insanlar olarak geziyoruz biz burda.


- Aldığımızın henüz birinci ayı dolmadan sıkılmış olmam sebebiyle oturma grubumu değiştirmek istiyorum. Ama modeli değişmesin kumaşı değişsin istiyorum. Tabi bütün bunları koltuk döşemecisi ve kumaş aramadan bi sihirli deynekle zort diye yapmak istiyorum anlıyo musunuz beni? Ama ne zamanki aklımda bu konu olsa, böyle kafamda tatlı tatlı baloncuklarla kumaş seçip kaplattırdığımın hayalini kursam, oturma grubunun üstünden "istiklal alana lcd bedava darısı başına.." diye seslenen Aşkın Nur Yengi çıkıyo karşıma. O an zaten hayattan kompil soğuyosun, nerde kaldı koltuk, nerde kaldı kumaş!


- Önümüz kış, yiycez içcez, yatcaz kalkcaz. Nası olsa kalın giyiyoruz, bide üst üste giyme modası çıktı. Simitlere ve semerlere özgürlük dönemi başladı. Ama yoook bu kez tedbirli olcam. "Bi orta boy pizza yeter mi acaba yaaaa" sorunsalından kurtulup bir küçük boy karışıkla yetinmeyi bilicem. Spor salonlarının, beni ayda bir spor yapmak için üye yapmadıklarını buzdolabının üstüne yazıcam, her yemekten sonra bakıcam o kağıda. O da bişey sonuçta.


- Bundan yıllaaar yıllar önce, yine bir pis boğazlılık çalışması sırasında, tam da patates kızartmasını ağzıma atacakken, kızartmanın kıtır kıtır olmasının verdiği yanıltıcılıkla beraber çatalı sertçe ısırmış, ön dişlerimden birini azcık kırmıştım. Patatese ne mi oldu? tabiki yiyemedim. Çatalı ısırdıktan sonra dişlerde oluşan o metalimsi gıcık hissiyatı herkes biliyo diimi? o zaman niye soruyosunuzki. 
Peki ben bunu neden anlatıyorum. Akılsız baş mı dersiniz, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir mi dersiniz, ordan kendim ettim kendim bulduma mı bağlarsınız orasını bilemem, bi baktımki patates kızartması yerken çatalı sertçe ısırıp dişlerimi kamaştırma işi bende alışkanlığa dönüşmüş. Ön dişimi daha fazla kırıp hüsniye teyzeye bağlamadan ya kızartmayı hayatımdan çıkarmam yada o dişi yaptırmam lazım.















Bu tarz çok mühim şeyler var işte yapmam gereken. Hayat bazen çok zormuş valla da.

Peki senin bu kış planın ne? Domatesler biberler buzdolabı poşetlerine doldurulup dondurucuya yerleştirildi mi? Kışlıklar alfabetik sıraya göre katlandı mı? Alper tunga öldü mü ıssız acun kaldı mu?
Hadi hepsini geçtim, bikere bile bu pazartesi kesin başlıyorum diyeti yapmıycak mısın yoksa? yok artık!

Elbise: Çayyolu pazarı
Sandalet: Zara
Gözlük: Marc By Marc Jacobs
Clutch: Koton
Kolye: H&M
Bileklikler: H&M, LWC by AhuAtesel
Mekan: Kalkan Marina


51 yorum:

  1. 1.si bayıldım elbisene tam yaz yaz olmuş çokta yakışmış ikinciside sabah sabah patates kızartası yerken o gıcırtı ve iç gıcıklanması ile beraber dişimi kırmış kadar oldum arkadaş yahuuuu.

    YanıtlaSil
  2. Gunaydin Kus ! Ne guzel olmus cekiminiz yine.. Beyazlar icin bir de o bugulu goruntulu halini cok sevdim.. Erman!la birlikte verdiginiz klasik ayna pozunuzu da cok seviyorum biliyorsun.. Yapilacak listesi deme bana.. Inan yapilacaklari yetistirmek konusunda cilgin bir yogunluk icindeyim.. Alpico gelsin artik bir de ! Hafta sonu olsun kapip gelelim.. :( cok ozledim.. sendromum son hiz devam ediyor :D ama bu seni opmeme engel degil.. muckss !

    YanıtlaSil
  3. Kızım bak sana yapılacaklar listesi yaptım ben:
    1. Bir daha beyaz dışında bi renk giymiyosun. Maksimum kırık beyaz, bej falan.
    2. Mümkünse hep uzun uzun giyiniyosun. Böyle bi güzellik, böyle bi yakışma yok sülünüm benim!
    3. Bide o kolyeyi paket yapıp akşam 7 olmadan aras kargoya veriyosun, adres sende vardı zaten.
    Ya üf bu arada rejimdi, spordu falan döverim seni çocuk, hani tipini görmesek yeriz bunlara ihtiyacın olduğunu da gözümüzle gördük be kuşum (daha fazla nihat doğana bağlayıp 1.çoğul şahıs olmadan ben kaçiim)
    Çoh iyi olmuşsun çoh da güzel olmuşsun taam mı!

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım tabi ki yine en önce fotolara, sonra elbiseye--nee cay yolu pazarı mı nasıl olur?--elbiseden ayrıca kolyeye... hangi bileklik ahu atasel? sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Pardon da ben zayıflayacak bi yer göremiyorum. Gayet taşımsı sanki vücut.

    YanıtlaSil
  6. elbise çayyolu pazarı mııııııııııdfjdfhdjkhhgfuıhasdfjdhjfadjshnjdhjk?+%%+^+'!!*

    YanıtlaSil
  7. ahahahha..yazıyı okumaktan fotoğraflara bakamadım,yazıyı bitirip yüzümde aptal gülme ifadesiyle döndüm bi de fotoğraflara baktım,diyecek söz bulamadım,son fotoğrafa bittim :))
    enee koltukları değiştirdiniz mi,e hadi hayırlı olsun,güle güle oturun kuşlar :)
    bi de Alper Tunga ölmedi,kalbimizde yaşıyor..ahahahahah :))
    Gel,o yanaklardan öpücük alacam prenses Kate kılıklı şey seni <333

    YanıtlaSil
  8. Sevgili minikkuş bu kiloyla sen de artık küçük boy pizza yiyip dikkat ediyosan biz napalım ,) hem bence sen hiçbi zaman kilolu olmazsın,yapın buna müsait değil,hem adı üstünde minik bir kuşsun sen :)buarada sabah sabah hepimize çatal ısırmış dişlerimizde oluşan metalimsi gıcık hissiyatı yaşattığın için teşekkür edeyim bari..Lütfen güzel hissiyatlar yaşatalım :))

    YanıtlaSil
  9. senin bu güzelliğini napıcaz? beyaz elbise takıntısı yaratıyosun baccım. aşırı güzel duruyor teninde. heves ettim bak, beyaz elbisem de yok, gidip gelinliğimi giyip oturiyim azcık :) son siyah beyaz foti için 3 paragraflık bi methiye düşünüp yazıcam tekrar!!

    kış hazırlığını bırak, şu mutfakdaki bulaşıkları makinaya dizsem yeter şimdilik bana. :)

    yine güzelsin, yine şahane!
    möcckkk.

    YanıtlaSil
  10. Salca-recel vs yapılmadı turşu kurulmadı domatesi nası donduracagım hakkında fikrim yok Minikkuscum!? Biz dolaba atılan barbu nyalar haric mevsim normallerinde beslenecegiz malesef.. ama sen ne kadar cici bi elbise bulmussun bazardan öleee^.^ Erman enişteyi de aynadan görmüs olduk bi de ;)

    YanıtlaSil
  11. Göze ruha hitap eden hoş bir post olmuş. Ben sevdim ;)

    YanıtlaSil
  12. Böyle arkadan çekilmiş fotoları araya serpiştirmişsin ya, sanki senle geziyo gibi oldum film gibi oldu, güzel oldu. Bi de son fotoda bi an gözüm karardı seni gelinlikli sandım söylemeden geçemeyceğim.p eşin çok iyi fotoğrafçı yalnız. Sen de çok güzelsin! istikbal alanaaa lcd bedavaaa

    YanıtlaSil
  13. magic dress ;))

    www.live-style20.blogspot.com

    new post @!!

    YanıtlaSil
  14. hakkaten çok acayip bir dönemdeyiz hava bi sıcak bi soğuk bi yağıyo filan.. sokakta şortlu insanda görebilirsin kazaklı insanda.. lahana gibi giyinme sezonunu da açıyoruz bi yandan :)
    sonuç olarak, yine fotoğraflara bakınca içim açıldı... ha bu arada yoksa sen kitaba başlamadın mı hala?? :)

    YanıtlaSil
  15. Bende de çok iş var ve ben bu cumartesi start diyorum inşallah ben 2 gün hummalı çalışıp pazartesi de gelecek yardımcı ile bir kısmını atlatmış olmayı umuyorum. Haftaya da akşam kahvesine bana bekliyorum kızımla <333

    YanıtlaSil
  16. Yapilacak isler listesi mi??!! Bunu hatirlatman hic iyi olmadi yalniz. Neyse yaziyi okuduktan sonra fotograflara dondumde, listeyi unuttum gitti bile :) son foto bir harika yalniz. Kartpostallik bir foto hatta altina yanina siir bile yazilabilir o derece ama bende o kabiliyet yok tabiisi.

    YanıtlaSil
  17. elbise yakıyor.pazar olduğuna inanmak güç.ankaranın gündüz eriten gece üşüten havasına iy geldi tatil fotoğrafları:))

    www.kelebekdesenli.blogspot.com:))

    YanıtlaSil
  18. len bebe, nası güzelsin yine. yirim!

    bu kış ki en büyük plan yeni evli olarak her hafta en az 2 misafir ağırlamak, yoksa yaza taşacak misafirler :) ha bi de şu diyet mevzuu var tabi. ptesi başlamalarından sıkılıp kendimi diyetisyende buldum, bakalım nolcak :) onun dışında yan gel yat modunda olmak istiyorum tüm kış, yazın acısını çıkartcam!

    YanıtlaSil
  19. Çayyolu pazarında varmıdır daha bu elbiseden :) Yada olmasın sadece sende gördüğümüzle kalalım :)
    O kadar güzel olmuşsun ki.. maşallah maşallah :)
    Yazlık kışlık herkesin derdi şu sıralar. Bencede hep birlikte yardımlaşsak işimiz çabucak biter :)

    YanıtlaSil
  20. turşu yapmak istiyorum. elbisen ne güzelmiş. akşam turşu yapacağım. kesin yapacağım bunu evet.

    YanıtlaSil
  21. Hahahah Allah seni kahretmesin dişlerim kamasıyo suanda yaa :))) Resmen o catalı ısırma hissiyatını verdin tebrikler!
    Delügıztt fotolar ve yazı sahane, ne zaman kesfedilceksin sen?
    Bi de Ermancuvazın makina markasını yazarsan sukela olur.

    Son olarak gerizekalı İstikbal jingle'ını dilime doladigin icin tesekkurler "istikbal alanaa lcd bedavaaa" :)))

    YanıtlaSil
  22. ahahah aşkın nur yenginin o iğrenç reklam müziğini aklıma taktığın için öncelikle seni tebrik ve takdir ediyorum(!!!) yapılacaklar çok da anam enerji var ya enerji hah o yok bende maalesef... kısmet nasip deyip devam ediyoruz günümüze... bu arada elbisen harika bronz tenine de pek bir gitmiş maşallah :p takılar da çok cici...

    YanıtlaSil
  23. kısa ve net feci güzel olmuşsun da o arada bir poz var ya hani 'hangi podyumdan fırladı bu kız' dedirten. Maşallahhhh bizim Mira bile ağzını şaklattı sana bakıp:) Bir de diyet miyet yok sana ama bu kadar sağlıksız beslendiğini sanmıyorum... de ki öyle, yapsan yapsan sağlıklı beslenme programı yaparsın o da kilo verdirmeyeninden olur çünkü hiççç ihtiyacın yok canlısını da görmüşlüğümüz var şurda öperimmmm

    YanıtlaSil
  24. oncelıkle her fotoda kahkaha atmamak ıcın kendını tutman,sonrasında kı beyazın asaletı ıcınde kugu yada nur mısalı olman artık hangı gorusteysen ona yor :P akabınınde kardesımde havuza atlarken aılecek olan on buyuk dıslerımızden bırını kırmıstı o an kı uzuntumu anltamam nasıl da aglıyor abla abla annem gormesın dıye ..bende sakız cıgnerken arkdakı dıs benı yarıyolda bırakartak parcalandı sebebp stresmıs baslayacagım boyle ıse...aama ama kıslık yazlık olayı akabınınde kat kat gıyınme durumu Allahtan cok sevmıyorum kalın kazak daha dogrusu alerjı yapıyor bende kara kara skater model bakıyorum asostan ınsınler hepsını alacagım ama koluda uzun olan elbıse bulmak cok zor...

    YanıtlaSil
  25. minikkuşşş ama artık ciddi ciddi kıskanılıyorsun, beyazın sana bu denli uyumu hakkında konuşmuycam, ne diyebilirimki kuşum çok superötesi.fotoğraflar yıkılıyoo.yalnız bu kilo diyet falan diyorsunya işte ben ozaman sana inanılmaz kızıyorum,ye iç minikkuş ye iççç.bak ben yiyebiliyormuyum yiyemiyorum ya da yesem vicdan azabından mutlu olabiliyormuyum. max 50 kilosun boyunda uzun ve sen kiloya takmışsın :(,belin incelikten kırılacak.fit hoş bir hatunsun işte sana bunu kaç kişi daha söyleyecek, bir de cansu dereye acayip benziyorsun,dün diziyi izledinmi süperdii.seni çok öpüyorum benim moda ikonum canm minikkuşum."zeren"

    YanıtlaSil
  26. kolye çok şeker ya bayıldımm :)

    YanıtlaSil
  27. Dün yazlık kışlık düzenleme olayına girdim bende.Yaklaşık 6 saat falan sürdü.Fakat kışlık kutularıyla yazlıkları yer değiştirirken bir tane kocaaamaaan bi poşet aldım yanıma ve bu zamana kadar kaç kez giydim giydim de noldu? gibi sorularla birilerine vermek suretiyle doldurdum poşete giymediklerimi.Neticede bu işimi hahifletti! haa şimdi dolabında giyicek bişey kaldı mı diye sorarsan hayır çoğu poşette :)

    YanıtlaSil
  28. Kolyeyi instagramda görüp bloguna atlayıp postu göremeyince bi boynum bükülmedi değil yani:( Bundan sonra öle fotoyla filan kandırıkçılık yapmak yok taam mı:P
    Kışlık mevzusuna gelince iyi oldu tabi bir de burdan gözüme gözüme girdiği:)Eh mecbur bu haftasonu ben bi el atayım artık mümkünse.Bu hayırlı olaya vesile olduğun için çok teşekkürler minikuşcuğum:))

    YanıtlaSil
  29. prensesler gibisin miniku,o ne güzelliktir öyle baktım,baktım,sonra yine baktım,bakakaldım vallahi:) maşallah sana.yaa o yapılacaklar mevzusundan nefret ediyorum ben,hiç birşey yapasım gelmiyor bi sihirli değnek falan olaydı ne güsel olurdu demi? o yazlıklar hala dolapta nerdeyse kar yağacak:P
    kolyen ne güzel öyle senin duyan gelmişe benziyor sanki.öptüüüm...

    YanıtlaSil
  30. Beautiful dress! I love your blog :) I'm a new GFC follower :)

    YanıtlaSil
  31. o kışlık yazlık olayını ben sanırım usengeclıkten yapamayacagım bu sene ve butun sene parmak arası telrıkle gezıcem! yok yanı o gucu bulamıorum yardım ederse bırı bana belkı:) haa ama domatesler coktan tamam bogazıma duskun oldugum ıcın. ayrıca sana orta boy dııl buyuk boy dııl aıle boyu pızza bıle serbest mınık kusum o ınce narın bunyenle sanslı olan kesımden oldugun ıcın. bu elbıse sana ayrı bı yakısmıs boyle prenses kugu gıbı olmussun.prenses kugu dıe bısı olmayabılır ama kugu gıbı zarıf prenses gıbı guzelsın!!!en son foto ıse bombastık!

    YanıtlaSil
  32. kuşum bende 6 aylık çekyatlarımı kaplattım, kumaşı netten beğenip aldım, 2 çekyatı 300 liraya kaplattım

    örnek olsun, gaza gel, aşkını unut diye çekyatımın birinin fotosunu paylaşiyim seninle *.*

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150859177764549&set=a.10150224776169549.336893.333987959548&type=3&theater

    YanıtlaSil
  33. çayyolu pazarı nerde ve ne zaman yapılıyor bilgi verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  34. Elbiseye bayıldımm, kolye mükemmel, yer şahane.. Bunu da ancak sen taşıyabilirmişsin Minikkuş :) Bu yazı da da ayrıca bayıldım. Keşke biryerlerde köşe yazarı olsan komikli eğlenceli bişeler yazsan biz de okusak ..Benim de çook yapılacak işlerim var keşke sihirli değnek dokunuşuyla hepsini bitirsem ama nerde.. Neyse en azından senden gaza geldim, kışa girerken içimde yaşadığım bu hüzün biraz olsun hafifledi. Hatta senden ricam önümüzdeki postlarında Kışın Güzel yanları ile ilgili şööyle gaza getirici bişiler yaz da bizi motive et :) öperimmm haka

    YanıtlaSil
  35. Şimdiii en çok anlaştığımız ve yakındığımız bir konu var ki o da pis Ankara havasıdır gündüz eriten güneş gittiği anda k.ç donduranından. Sürekli yanımda bişeyler taşımaktan sıkıldım artık ne zaman üşütücem onu bekliyorum ve her yeni güne ohh be bugun de hasta olmadım diyerek uyanıyorum minikkuşum ayrıca artık seni canlı canlı görmek istiyorum mailleşsek ? Neyse herşey bi kenara beyaz elbisenle şirin mi şirin kolyenle ve o zarif sandaletlerinle( ki çok kıskanıyorum ben bu güzellikleri ) adeta melek gibi olmuşsun. Çok öpüyorum seni <333

    YanıtlaSil
  36. Süpppper süperrr olmuş bu post :)))
    Koltuk meselesi derin iş,hiç girmiyorum o konuya..
    biz de İstanbul'daa kararsız kararsız dolanıyoruz,erisek mi?titresek mi? diye :)))

    Ama artık kış gelebilir canımcımm izninle..
    tabi bir Ankara'lı olduğun için bunu canın gönülden senin talebine bağlamak isterdim..ne de olsa kışın çooookca üşüosunuz..kıyamam :(
    Gerçi biz de öyleyiz ama neyse..
    konu dağıldı yine..

    Beyazlar içimizi açtı!
    Hoşsun canım...çok çok öptüm :))))

    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
  37. bu ne tatlılıktır fıstığım tutmayın beni o tatlı yanaklardan öpesim seni bi dolu mıncırasım var... :D :D muckkkkk muckkk muckkk muckkk muckkkkkkkk muckkkkkkkkkk :* :* :*

    YanıtlaSil
  38. anaaam ben bayadır netim yok diye girememiştim.daha sonbahar uğramamış buraya:D çok tatlı olmuşssun.bayıldım


    cosmo-trend.net

    YanıtlaSil
  39. I can't understand a single word, but my goodness, you're lovely! that dress is beautiful on you and you styled it with such amazing accessories!

    YanıtlaSil
  40. pazarı bıkmadan usanmadan her hafta geziyoruz minikkuş hangi tezgahtan buldun o harika elbiseyi :) ayrıca kolyene mi daha çok bayıldım yoksa kolyenin bilekliklerle ve diğer her şeyle uyumuna karar veremedim bir türlü :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  41. Ein toller Blog. Lust auf gegenseitiges Folgen?

    Love,
    Sweetflower

    Neuer Post auf meinem Blog. Schaut doch mal vorbei.
    http://sweetflower48.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  42. Once resimlerden basliyim, yine harikalar, orada bir yenilik yok : ) 6. ( isik ve elbisenin oyunu super ) ve 3. ( yesilliklerin yarattigi cerceve ) favorim oldular ve merdiven resimlerini de cok sevdim. Elbisen aksesuarlarin cok yakismis, ve Kalkan dan bir Minik Kus gecmis dedim : ) Gelelim yapilacaklar listelerine, ben de o dolap isine girismeliyim, ama ekim sonunu bulucam sanirim bu tempoyla. Ve koltuklarin yeni kiliflarini gecirmem gerekiyor bir arada. Sonbahar gelince evimle daha cok oynamak istiyorum : )

    YanıtlaSil
  43. Minik kuş yazıların birer harika. Severek okuyoruz :))

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  44. İşte çiçek gibi insan çiçek gibi kız :))

    YanıtlaSil
  45. canım ben buna bı ton yazıdm kayboldu :( neyse su yaılacaklar seysı varya bosver gıtsın canın ısteyınce ya zaten agzım agrıdı gulmemkten sana...kıslık yazlık kalmadı kı bak bı damla yagmur yayıyo hopp etkes yunlu uggları gıyıyor yahu dur yazı ozlememısmydın sen eeee daha hava ısınmadan da sandaletler gıyıro onların ayagına bakarken ben usuyorum..takıl ıstedıgın gıbı...bu arada sana beyaz ınanılmaz yakısıyor harıka kareler cıkmıs yıne ortaya bakmaya doyamadım kolyen cantan enfes sandaletlerın ve sen harıkaısn canım

    YanıtlaSil
  46. Seniiii uzuncaa zmandan beri takip ediyorumm.YAzılarını, tarnızı çok begeniyorum...Foofoya baktımm aa burası kalkan değilmi yaa dedimm :)Mekana baktımm , Kalkann..Kaş'tan sevgilerimlee..Keşke kalkana kadar gelmişken kaş'ada gelip bir kahvemi içşseydinn :((.Tekrar yolun düşerse beklerim.:)

    YanıtlaSil
  47. aaaaaaaaaaaaaaaa post yok tarcın nerde tarcınnnnnnnnnnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  48. Bebeğim, senin truvalı helen zerafetini yerler wuhuuu demek istiyorum bu pozlar, endam, güzellik maşallah kuşum :) instagram'dan bayılarak baktığım bu nurlu karelerin bütünü içinde ışık seline boğuldum resmen :** yazdan kalma en güzel post budur der, öperim kocaman.

    YanıtlaSil
  49. Yine yazdim sanip es gectigim bir post, ama bu posta da yapilir mi dimi.. Bebegim reklam filmi gibi parfum reklami hani bos sokaklarda aranarak kisan ucus ucus etekli kadin:) cok romantik. Sonunda ermanini buluyor korkma mutlu son:))

    YanıtlaSil
  50. tatlım epeydir girememiştim neler kaçırmışım böyle harika postlar yapmışsın çok beğendim elbiseni çok zarif!!! kuğu gibisin.... son kareye bayıldım;) mucukssss;)

    YanıtlaSil
  51. Takılar diyorum takılar o kadar güzel ki çiçek gibi, siz de kuğu :))

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^