2011/06/05

Güzel bir Cuma \o/

Cumaları hep sevmişizdir bize cumartesiyi hatırlattığı için! 


Dünün postunu bugüne bırakma demiş büyüklerimiz(?). Ben de 'geç olsun güç olmasın' diyerek güzel renklerden oluşan postumla sizi başbaşa bırakıyorum an itibariyle.


Bu yavruağzımsı turumcumsu pantolonu aşık olarak almıştım, hala da aramızdan su sızmıyo maşallah. Bluz de özellikle onunla kombinlemek için alınmış en cici parçalarımdan biri oldu dolabımda.


Bu afet-ül şahane papilerim de Trendyol ganimetlerimden sadece biri :) Rahat ötesi olmakla kalmayıp aynı zamanda turkuazla yeşil arasında kalan rengiyle içimi ferahlatan bi çift kendileri, seviyorum sizi..


Bugün hava pek güzeldi. Son bikaç günün rutini olmuş öğleden sonra saat 3 itibariyle yağmaya başlayan yağmura 'artık bi dur yani' diyen bigündü. Kah piştik, kah buharlaşmak üzereyken imdadımıza yetişen rüzgara teşekkür etmekten kendimizi alamadık.










Bu şekilsiz kayanın üstünde poz vermezsem uğursuzluk getireceğini düşündüm nedense ve en Serpil Çakmaklı halime bürünüverdim. Tek eksiğim 'krepeden ibaret kabarık saçlar' ve onları kafamın tepesinde toplayabileceğim kelebek bir toka.


Bu duvarı da çok sevdim tam benlik. Bugün çimler, ağaçlar, çiçekler, duvarlar hepsi benlik zannedersem. 

Renkli giyince ruh hali değişiyo insanın son derece ciddi söyliyorum bunu.




Şimdi biraz kızımla oynama zamanı, sev beni diye patileyip duruyo 3 saniyede bir :)

2 yorum:

  1. Fotoğraflar şahane,ben de yeni foto.makinası aldım ama böyle güzel kareler için sanırım çok çalışmam lazım,kombinlerin de ayrı güzel bu arada,sevgiler :)
    http://aktuelmoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler.. Benim fotograflarımı da eşim çekiyor :) yeni postlarda görüşürüüüüüüüz..

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^