2012/09/04

Mimler gelmiş mimler..


En sevdiğin renk: Her ne kadar dolabımdaki çoğunluğun sesi pembe olsa da ben griciyim. Ulan otuzuna geldin hala pembeydi sarıydı, bırak bu renkleri demesinler diye filan da seçmişliğim yok griyi. Her ortama uyar çünkü o. Arada kalmıştır. Siyah olamamış, beyaz desen hiç değil. Biraz pembe katarsın ruhuna renk gelir, biraz maviyle alır götürür seni taa denizlere, istersen azcık bordoya kayarsın, ordan siyaha saparsın falan. Gri iyidir yaaa uzatmaya gerek yok, anlattırmayın şimdi bana iki saat.


En sevdiğin hayvan: Hayatımı Püre'den önce ve Püre'den sonra olmak üzere ikiye böldüğümü göz önünde bulunduracak olursak, püreden önce hiçbir hayvanı sevmiyodum diyebiliriz. Sadece bi balığım vardı, Hüsniye. Sarı yem kutusunu gördümü fanusta çıldırmışcasına taklalar atmaya başlar, baloncuklar yapardı. Çok sohbetli değildi ama ofiste zamanın su gibi akıp geçmesi için güzel ve turuncu bi sebepti. Ama işte vadesi dolan her canlı gibi onla da yollarımızı ayırdık..
Peki kedilerden nefret eden, taaa çocukluk zamanında arkadaşlarıyla cami avlularına kaçak girip ordaki kedileri çomakla dürtmeye çalışırken kedinin gazabına uğrayan bu kuş nasıl oldu da birden panter emele döndü dersiniz. Sizin de etrafınızda bütün çocukluğunu kedilerle yatıp kalkarak geçiren arkadaşlarınız olursa ve her sabah bi fasıl kedisinden bahseder, şöyle tatlı böyle hisi, allahım çok uysal filan derse, senin de hali hazırda içindeki elmayrayı doyurmak için bi arayışın varsa, gerisi teferruattır.
Kedi nankördür diyen arkadaşı bulsak, bi onla tanışsak, o konuyu da açığa kavuşturup kafasındaki soru işaretlerini bir bir çözsek güzel olurdu.
Bide uğur böceğini sevmeyen, onu elinin üstünde gezdirip "uç uç" demeyen yoktur diye düşünüyorum zaten. 


Uğurlu sayın nedir? Bi bakmışsın 4, bi bakmışsın 23. Ruh halime ve izin tarihime göre değişebiliyo rakamlar. Bazen 17 bile olabiliyo, düşün yani. Tamamen sorulan zamana bağlı. Mesela şu an 5. Haftanın beşinci günü çarşamba olduğu için çarşamba günlerini ayrı bi sevmem gibi bişey. Ha bu arada benim için hafta cumartesiden başlar, onu söylememe gerek yok sanırım.

En sevdiğin içecek: Ben çilekli su diyim, siz de anlayın. Yada çok zorlamayıp şöyle özetliyim. Annemin elleriyle seçtiği taze çilekleri kaynatıp, bi takım annesel formüllerden geçirip hazırladığı bi iksir. Onu içen ömür boyu mutlu oluyo. Çilek kadar pembe oluyo hayatı 


Facebook mu twitter mı? Bu soruları şu an evden cevaplıyo olsaydım, özellikle bu sorunun cevabını Erman'dan duymak isterdim:) hayat paylaşınca güzel felsefesini henüz özümseyememiş tipik bir türk erkeği olarak "bik bik bik elinden düşürmüyosun şu telefonu, illa herşeyi paylaşman mı gerek" şeklinde başlayan çemkirmelerine, bana çaktırmadan telefondan instagramı silmelerini ekleyin. Sonra her tivit attığımda sarfettiği kelime sayısıyla çarpın. Kaç buldunuz? :)
Twittercıyım ben. Hatta twitter üstünden bütün güncellemelerim otomatik olarak facebooka da düşer ve listesinde olduğum arkadaşlarımın duvarlarında adeta bir sapık gibi heryeri işgal ederim:)

Tutkunuz? Burçlara hiiiç inanmam ama yengeç olmanın bütün gereklerini yerine getiren bir insan olduğumu göz önünde bulundurursak, denizi çok sevdiğimi belirtmeme gerek yoktur heralde! Bence bütün mevsimler yaz olsun, hep denize girebilelim. Bide Melih Gökçek Ankara'ya deniz yapsın :P 
Bu arada deniz dediysem öyle içerden sanki beni yiycekmiş gibi kollarını yukarı doğru uzatmış yosunlu kayalıklı denizden bahsetmiyorum. Şöyle pırıl pırıl bi kumsal olabilir, efendime söyliyim minik çakıl taşları olan temiz bir koy olabilir. O tarz şeyler.

  

Hediye almayı mı vermeyi mi seversin? Şimdi bu çok kritik bi soru. Hediyeyi aldığın kişiye göre değişir cevabı. Zevkine ve yaratıcılığına çok güvendiğin biriyse, ondan gani gani gelsin hediye. Hiç hayır demem, hatta teşvik ederim:) Ama o kadar da aç gözlü değiliz sonuçta, hediye vermekten de keyif alırım. Özellikle de henüz bir yaş grubuna bile girmemiş, hayattan hiçbir amacı beklentisi olmayan, annesinin memesinden başka hiçbir şeyi tanımayan insan parçalarına hediye almak en büyük zevkimdir. 
Ama mümkünse erkeklere hediye almaktan sorumlu, bizi bu külfetten kurtaracak, saat cüzdan gömlek parfüm dörtleminden çıkaracak gönüllü yönetici pozisyonları açılsın, onlara daha fazla istihdam sağlansın. Onlarki zor günlerimizde bize yaratıcılık fısfıslayacak, koskoca mağazanın içinde kıç kadar yer kaplayan erkek reyonu sınırlarından bizi çıkarıp ufkumuzu genişleteceklerdir.
Özetle hediyenin iyisi kötüsü olmaz, almak da vermek de güzeldir, sevilirdir.


En sevdiğin gün: Pazarı sevmeyiz pazartesiden ötürü, cumayı severiz cumartesiden ötürü mantığıyla yola çıkarak cuma ve cumartesiyi çok sevdiğimi, pazara karşı hep bi mesafeli olduğumu belli etsem de, içimde gizlenemez bir çarşamba tutkum vardır benim. Çarşamba günleri benim için sarıdır, ferahtır. Zamanında Avrupa yakasının da çarşamba günü olmasının bu kültürün yerleşmesinde payı büyük olabilir. Bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyo sonuçta arkadaşlar.
Ama ben ne dersem diyim, cumartesi kendini biliyo;)


En sevdiğin çiçek: Çiçek konusunda nekadar beceriksiz ve duyarsız olduğumu bilmeyen kalmamıştır diye düşünüyorum. Bilmeyenler şurdan kabaca beni tanıyabilir. Benim için çiçek, komşunun balkonunda, damadın ceketinde, gelinin buketinde, bide kahvaltı sofrasında güzeldir. Ama ille de bi çiçek adı vermem gerekiyosa, tam olarak çiçek olduğunu düşünmemekle beraber, zaman zaman dibini koparıp balını hüplettiğimiz ve buram buram kokusundan mahallecek yararlandığımız Hanımelini örnek verebilirim. O nasıl güzel bişeydir yaaa.


Görüyo musun yine gelmişiz bir mimin daha sonuna. Nekadar kararsız, dengesiz, karışık bi insan olduğumu herkes anladıysa şimdilik gidiyorum ben. 
Yine görüşelim ama, bu aralar çok açıyoruz arayı, olmuyo öyle.

Örgü elbise: Zara
Gözlük: Marc By Marc Jacobs
Mekan: Fethiye 12 Adalar
Mim sahibi: çıtır anne lulucum 

74 yorum:

  1. Ankara' ya deniz yapsın tabi:P Eryaman' da kaldı projesi hay allah inşallah bir daha ki seçimlere artık:)) Ben de griciyim pardon antrasitci bir de twittercı bir de kedici ve Püreci acebaaa kardeş olabilir miyiz?:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha bence yapsın yaaa, muhtemelen denizin içinde de kocaman çukurlar olcaktır, bizi içine çekcektir filan:P
      bizim kardeş olma ihtimalimiz bence de yüksek bebeyim, ama anneme sordum, öyle bişey yok dedi:P

      Sil
  2. Ofise geldim, bilgisayarı açtım, hemen bloggera yöneldim, daha kendi yorumlarıma bakmadan listemde postunu gördüm, işi gücü bıraktım, mis gibi, içime çeke çeke okudum! Ağzına sağlık da o ağzın son bir haftadır nerdeydi acaba? Bak demek ki benim bir tutam Minikkuşa ihtiyacım varmış, açıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. allah içine sindirsin derler ya ne alakaysa bilmem, öyle diyesim geldi heheeh:P
      sen minikkuş isteyince bi ciklesen yeter reyhanım danışmanım güzel hatunum, kasma yani okadar ^.^

      Sil
  3. Renkler konusunda bir konferansa katılmıştım. Hatta aura fotoğrafımı bile çektirmiştim. baya bir takıktım o sıralar renk konusuna. Moda tasarım öğrencisi olunca takmam gereken bir konu gibi geliyordu bana:)) konferanstan öğrendiğime göre gri rengi sevenler içine kapanık ve melankolik insanlarmış. Hatta şöyle bir bilgide verilmişti. Köprülerin demirleri gri olduğu için intihar edenlerin sayısı bu kadar yüksekmiş. Tabi gri seven birisi olarak kendimi sorgulamadım değil :))) senide fotoğraflarından ve yazılarından tanıdığım kadarıyla gri seven bir kişinin yapısına uymuyorsun benim gibi. Şimdi sonuç şu ki bazı olaylar tııırrrtt! boşuna 100 lira bayıldım aura fotoğrafıma! Şimdi tam bir salakmışım diye düşünüyorum :))) Biz bence bütün renkleri severiz. En çok da griyi! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaaha yazık lan, okadar parayı verdigine deymiş mi hiç:P ben bildigin griciyim, ama manyak oluşumu da göz önünde bulundurursak pembe yada mavi sevme ihtimalim de var gayet. öyle şeyler kafa karıştırır anacım, bak seninkini de karıştırmışlar, bide üstüne 100 yetaleni almışlar iyi mi:P

      Sil
  4. canım ya yerım senın grını de purenıde..hayvanlarının ısmı de senın gıbı sahane husnıye ve pure:) endamın elbısen pozların yeter sekerrrr..hosgeldın sefa geldın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilginc isimler takmayı seviyorum galibası:P bu huyum da babamdan geçmiş bana, onun isimlendirmelerini bi duysan altına edersin aahahaha :D

      Sil
  5. bak bu postla tatil yapmamışa tatil yaptırmış oldun. Mekan da ne güzelmiş ama sen nasıl bir içim susun öyle;) Çok güzel bir post olmuş afacan.Fıstıkçım hediye konusundaki miniklere olan zaafını kısa bir zaman önce bizzat keşfetmiştim zaten ama o erkekler hakkındaki bulmuş olduğun pozisyon benzetmesine bayıldım hahah:) bi deee sen ne zaman gelceksın de mıncırcam seni öperim, Mira dan ık mık sesleri yollarım kokulusundan;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyyy ebet yakın bi zamanda sizin miniklerin alışverişi beni en mutlu eden alışveriş olmuştu zaten. sanki kendime alıyomuş gibi almıştım onları ^.^
      seni ve cücük kafalı miranı kocaman öptüm beybi, özledim de. yakında damlarım yine:)

      Sil
  6. yaaaaa o muhteşem elbisenin altında sadece bikini olmalıydı ama yaa diye mızıklayarak gidiyorum küstüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz senin gibi mayolu bikinili poz veremiyoz hacı, türkan şoray kurallarımız var. anca bukadar oluyo fotograf çekerken. yoksa tabiki de icinde sadece bikiniyle geziyom :)

      Sil
  7. bir tek benim kocam mı telefonla uğraşmama birşeyler paylaşmama bik bik laf ediyo acaba diye düşünüyordum ki tek olmadığını öğrenince rahatladım :)


    Canan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hah iyi bakalım, rahatlatabildiysem ne mutlu :))

      Sil
  8. You look great in that dress!

    kiss
    from
    Greece

    YanıtlaSil
  9. Günlerdir yoktum.. nasıl da özlemişim senin fotoğraflarına bakmayı =) Püre'ye, çilekli suya ve çakıl taşlı koya selamlar =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aleyküm selam bacım, ben de sizi özlemiştim, koştum geldim:)

      Sil
  10. cmos ne ettın sen :) saka bır yana grı asıl bır renktır sıyahdan sonra gelen ama herkescıge cok yakısmaz o puskulunu yerım hatta belası olmaya bıle gelırım...husnıye benımde jonny walker dıye balıgım vardı gozlerını bır acıp uzeırme dıkerdıkı sorma megersem cınsı erkekmıs :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yaa cmos arkadasımız biraz acıklı bi deneyim yaşamış, bizle de paylaşmak istemiş, iyi de etmiş :))) jonny walker da bi hüsniye kadar olmasa da iyiymiş heheeh:P

      Sil
  11. pretty ;))

    www.live-style20.blogspot.com /// NEw post!

    YanıtlaSil
  12. bak ya bir de arayı acıyoruz olmuyo bole demiş. gittin gideli gozluklere baka baka sası olduk. insan yokum girip girip bakmayın filan yazar bari:)
    neyse post guzel olmus affedebilirim. bu ustundeki orgu bluzu giyimis uzerimde bir kotu durmustu anlatamam. oysa askıda cok sevmiştim. neyse sonra o obur elbiseyi aldım. Ama sende gorunce de pek beğendim. sorun bendeymıs dedim.
    tatil donusu birsürü post bekliyorum affetirmen lazım bize kendine;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaaha bu yorumuna cok güldüm yaaa, kardeşim de hatta okumuş ve o da cok eglenmiş:P
      aslında bu bluz sana da yakışmıştır da sen gıcıklık yapıp almamışsındır, biyerlerine kulp takmışsındır:) ama bence iyi de etmişsin o beyaz elbiseyi alarak;) kız cocugu gibi oluyosun onu giyince <3

      Sil
  13. ne tatlı bir mim olmuş bu,denize bende çok tutkun biriyim canım ve fotograflar yine harika!bakmaya doyamıyor insan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin deniz tutkunu 2 ay boyunca takip ettik icimizi gecire gecire hacı bilmem mi:)) teşekkür ederim güzel yorumun icin, ben de sizden analı ogullu fotograflarla dolu bi post bekliyorum haberin olsun:)

      Sil
  14. yanıtlarına bayıldım fotoları da bir güzel yedirmişsin buram buram tatil koktu şu eylül günü :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihih teşekkürler hamidecan:) eylülü yaz kokutarak geçirmeyi planlıyorum, yoksa zaman geçmez ankarada..

      Sil
  15. Şu muhteşem yazılarını efektlerini kendim koyarak okuyorum(karikatürleri okuduğum gibi:)) Nasıl zevkle okuyorum anlatamam.bu dipnottu,yorumlarıma gelince;
    1.En yakın arkadaşım tam bir El Mayra ve aynen her sabah kedisini dinliyorum ondan.Ben de yener miyim dersin kedi fobimi? Umut ışığı yandı valla bende. Hadi inşallah ;)
    2.Twitter hesabını yeni açmış olan ben,onunla yetinmeyip instagram filan ne varsa yükleyip eşimin iphone'una musallat olunca, aynı söylenmelere maruz kaldım.Ama kardayım.Tüm bu yıldırıcı işlemlerim sonuç buldu, kaptım doğum günümde iphone'u ;)
    3.Allahım o insan yavrularına hediye almak, hatta kendi ellerimle birşeyler tasarlayıp hediye etmek nasıl zevklidir. Aynen katılıyorum :)

    Çok uzun bir yorum oldu.ama sen sıkılmadan oku taam mı ;P
    Öperim çok:*

    designbydg.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ben de bazı yazıları öyle karikatür okur gibi okurum ve cok eglenirim. bunu kendim icin duymak beni cok mutlu etti kııııız ^.^ yazarken kendi kendime de egleniyorum, onun etkisi olabilir:))
      1. kesin yeneceksin ben söyliyim, hatta kedi manyagı olcak, sokakta kedi görünce bile saldırcaksın :)
      2. hayırl olsun:P
      3. muhteşem bişey o alışverişler, aldıkça alası geliyo insanın:)
      severim uzun yorumları, sen hic kasma, istedigin kadar yaz emi;)
      öperim ben de, affetmem hic :*

      Sil
  16. Hoş geldin ne guzel cevaplar zevkle Okudum:))
    Fotolar harika harika:))
    Bayildimmm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de hosgeldin, teşekkür ederim yahuuu, pek mutlu oldum bak ^.^

      Sil
  17. Bu elbise de sanki teknede giyilsin diye üretilmiş, öyle de bi elbise. Çilekli suyu ilk defa duyuyorum, annesel olduğundan galiba.p Ya bi de eşinin telefondan gizlice instagramı silmesine ko0ptum, o kadar yani :D Giri severim, çarşambayı Avrupa Yakasından sevebileceğine şiddetle katılıyorum, seni de severim! p.s. burhanın yazlık balkonunu hatırlıyor musun bi de evde havuz konseptini, deniz sevenler olarak oraya mı gitsek yaa :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ben de bu elbiseyi görünce böyle demiştim oluuuum,resmen teknenin halatları gibi, akraba gibiler adeta:) avrupa yakası ve burhan konusunda hem fikir oldugumuzu biliyodum, yanılmamışım:P
      hadi o yazlık balkonuna ışınlanalım burhanın, paçanga böregi yapsın bize burhan:)

      Sil
  18. hıh sonunda geldim işte kuşum,fotoğrafı gördüm yazıyı şu vakte kadar bi türlü okuyamamıştım,önce senin hamak bluzundan girip 12 adalardan bi çıkayım bakalım.Hamak bluz çok güzel,salaş,sade ve bronz tenine çok yakışmış bebeğim.Sonra ben sana renkli giyinmeyi griden daha çok yakıştırıyorum,sanki gri ruhuna tersmiş gibi geliyor,böyle pembeler,sarılar,maviler,fuşyalarla daha bi minikkuş oluyosun.Daha dün akşam, artık ben de bi internete gireceğim bi telefon alayım diye Sinan'a bi çıtlattım da,ayy valla seni iyice kaybederiz,onu paylaşırsın bunu paylaşırsın diye bi çemkirdi bana,9 günde 3000 küsur fotoğraf çekince içine biraz fenalık gelmiş de olabilir tabi :) 12 adalar çok güzel görünüyor peki Kaş'ı da beğendin mi,o doğallığını,salaşlığını,Kaleköy'e de geçtiniz mi?
    Hadi yarın senin sevdiğin gün,bugün çabucak geçsin,yarın enerjik ve sakin bi gün olsun,der kaçarım,tabisi kaçmadan da kocaman sarılır,öperim,öpmeyecem sandın de miii?? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heyyooo hosgelmis benim güzel kuzum ^.^ renkli giymeyi ben de cok seviyorum ve zaten dikkat ettiysen genelde de hep renklidir giydiklerim, anneme cekmişim bu konuda:) ama icimde vazgecemedigim ve sürekli ortaya cıkan bi gri aşkı var. elim hep griye kayıyo. bişey alıyosam, renkli almışsam, mutlaka, varsa grisini de alırım:))
      öptüm seni bebişkom, haftamız güzel olsun, kış şıp diye gelsin geçsin de yeniden yaz olsun diimi ^.^

      Sil
  19. ay harika cnm baska bir sey de diyemem artik cok güzel!

    YanıtlaSil
  20. Kıııız sen hep mim yap tatlı su balığım beniiim. <3

    Benim de bi su kaplumbağam vardı Kamile. Konuşacağına falan inanıyordum hakkın rahmetine kavuştu.

    Şu an arayıştayım kedi olmaz, köpek olmaz kuşu da ben sevmiyom kocaman akvaryum mu alsam naapsam bilemedim. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dengesiz delim benim, bir ince sesin bloguna gidip "mim yapmayın" demişsin, sevmiyom demişsin, bana mim yap diyon. anlamadımki napiyim, yapiyim mi yapmiyim mi:)))
      bi hayvan besleme arayışındaysan, evde çok yanlız bırakmıycagına söz verirsen kedi al besle derim gözüm kapalı. böyle insan canlısı, böyle naif ve temiz bi haycan daha yoktur. karakterini yediklerim hepsi de çok tavırlıdır:))

      Sil
  21. yaaa Minikkusummm cok tatlisin... Bir mim ancak bu kadar keyifle okunabilirdi.. :))) Inanilmaz cok guldum.. gulesim oldugu icin degil cidden stand up kivaminda yazdigin icin.. ıyiki varsin seni cooook seviyor kocaman kucakliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baktım lulucum şekerli kurabiyem mim yapmış, beni de sevdigi icin olsa gerek mimlemiş, dayanamadım anlattım ben de ^.^ ben de seni, üstelik de daha hic sarılıp dokunmadan, seviyorum, kocamannından öpmem ise an meselesi :*

      Sil
  22. Minik kuş is back in town! :) griyi ben de çok severim sanırım içine kapanık ve melankolik klasmanına giriyorum bu durumda :P O üstündeki elbiseyi her zara’ya gidişimde elimde evirip çevirip sonra görünmez bir güç tarafından (Dehan :p) almadım, o minik saçakların salaş şık havası nasıl da yakışmış keşke alsaymışım! Bir de gözlükler, cuk oturmuş bu kombine mavi sulara battım çıktım bakarken bu karelere :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaaha demek zevkine güvendigim Dehan arkadasım benim örgü bluzumu begenmemis, sana aldırmamış:) bence cok yanılmış, eminim sende cok güzel durcaktı ve kendisi de seni bikini üstü örgü bluzle görünce çok begenecekti:) neyse kısmet:) sen gel, ben sana giydiririm bissürüüü:)
      öptüm seni tatlı surat :*

      Sil
  23. Ahaha dengesiz, kararsiz, karisik mi? Dunya tatlisi, komigisin be! Seviyorum seni<3
    Asal sayilara olan ilgin, her gunu 'neredeyse' sevecek olman, erkege hediye alma muduru, uc uc bocegi, Ankara-Deniz-I.M.G ucgeni...Ehehe:)) Seni seviyorum demis miydim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yirim! sen beni sevdigin icin öylegörüyosun tabi normal, ben de seni kelebek olarak görüyorum mesela:D
      seviyosun beni evet, çünkü ben de seni pek seviyorum tatlı tız <3

      Sil
  24. İcten yanitlar,ferahlatici fotograflar ve beni de iceren cevaplar olunca şıpdiye sonuna gelmişim:)

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kafalarımız aynı diyosun:) o zaman biraz deli oldugunu kabul ediyosun demektir:P

      Sil
  25. Ya beni kimse mimlemedi ama ben kendim yapsam olur mu bunu? :) Evet yapıcam. Sorarlarsa kim mimledi diye minikkuş içinden mimledi beni ben biliyom derim. Bozma olur mu :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahaha yap tamam peki:) izin veriyorum:P
      öptüm ben de:*

      Sil
  26. en çokta senin mimlerini okurken eğleniyorum hiç susma olur mu :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi yaaa gerçekten mi ^.^ ben de genelde mim cevaplarken pek içime sinmez yazdıklarım, hep kendimden bahsediyorum ve insanları sıkıyorum diye düşünürüm. demekki tam tersiymiş ^.^ teşekkürler:)

      Sil
  27. Harikasin canim yaa valla özlemişim sohbetini,her miminde benimle sohbet ediyormuşsun gibi hissettirmen en çok ta bunu seviyorum..Bomba gibisin hep böyle kal;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle bi huyum var galiba, yazarken konuşuyo gibiyim karsımdakiyle. diger türlüsü bana pek keyif vermiyo sanırım ondan. bunu seviyo olman beni pek mutlu etti bilesin ^.^

      Sil
  28. Uyy fıstuk gibisiiin:)Örgü elbisene de bayıldım.
    Benimde hayvan sevgim yoktu.Taaa ki kampluşum fernando hoseye kadar:)Bi giderdi yaramaz 15 gün evin içinde bulamazdık.Sanırsın Seyahate çıkıyor!ah ah severim onu:)

    cosmo-trend.net bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaahaha salak şey yaaa, kaplumbaaları da cok severim ben. ama yavru hallerini. büyüyünce cok tırsınc oluyolar :D

      Sil
  29. Allahım çok şükür Rabbime ki sonunda okuyabildim yazını :D Şeker böcüüüü'ü senii :D Dur bak hazır yeri geldi madem Ben de benimkilerni söyleyeyim: En sevdiğim renk sarı, turuncu, pembe, mor :D En sevdiğim sayıları kendime saklıyorum En sevdiğim gün çok :D En sevdiğim çiçek adımla bir :D En sevdiğim hayvan KAPLAN tabisi, bu da soru mu? KAPLAN: aslan, puma, panter ve leoparı da paranteze alır. Büyük kediler diyelim. AMA ÖNCE KAPLAN :) Çünkü çok seviyorum Hakkında en çok efsane olan hayvanın kaplan olduğunu ve bir avcının en büyük sınavının bir kaplanla yüzleşmesi olduğunu biliyor mıydın? :D Sonraki en sevdiğim 'ayvanlar: yunus, sonra at, sonra köpüşler ve normal boyuttaki kediler ve diğerleri :) De başlığa da bittim ben :D "Mimler gelmiş mimler" seniiiiYY

    Kızsıııım, beri bak! Derhal kuraldışı dergisinde Kalem Kutusunda yazdığım yazıları beğenip yorumlayalım! Hassasum bu konuda :D Öptüm müydü?

    Bir de DOLUNAY sonucu nedir? Şifreli soru bu. Anladın sen onu :D Öpme konusu netse ben kaçayım :D

    Arivederçi sinyooğraa :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok renkli kişiliğini yediğimin gadını migeli :) 10 kaplan gücündeki bu enercin hiç tükenmesin, agzından burnundan bile hep bi mutluluk fışkırsın iyşallah da ^.^
      dolunay sonucu hala yok:P cünkü uzun zamandır ara verdim tatildi, dügündü kınaydı derken. üç vakte giderim ama;)
      öpme işini de hallettigimize göre dagılalım hadi:P

      Sil
  30. Orgu elbısene bayıldımmm! Zara da aklımda kalan seylerden bırıydı tekne konseptıyle de daha guzel taşınamazdı sanırım:) griyi ve carsambayı bende cok severım:) yıne ne guzel yazmıssın ama baskası yazsa okumam ama sen yazınca bıtmesın ıstıorum bu yazılar nolucak:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaahaha cok şekersin zeynocan:) mutlu ettin beni ^.^
      ben de senin giydigin herşeyi ve üzerinde taşıyışını, ha bide tabiki o şahane saçlarını cok seviyorum. esas onu napcaz söylermisin? <3333

      Sil
  31. MERHABA SİZİ İZLMEYE ALDIM.MİM İNİZ ÇOK SAMİMİ OLMUŞ :)

    YanıtlaSil
  32. o renk şöyle tipler için bu renk böyle tipler için gibi karmaşık yaftalara inanmıyorum ben.burçlarda olduğu gibi herkesi bi kalıba sok,aynı şekilde hooop çıkar.herkes kendine hastır diyorum ve bu bağlamda hiç de gri sever bi tip olmaman gerekirdi diye düşünüyorum.sanki pembe sever sana daha iyi olurdu:) lakin tatlım sen çuval da giysen en şık elbiseli halinden bi farkın olmaz bizim için.bunu da böyle bilesin:) ayrıca yazı süper, bi çırpıda okunup yutuldu.yazar olmayı düşündün mü hiç?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de o tip renk yorumlarına inanmam zaten. eglence olsun diye okurum, dikkate de alırım ama:) pembeyi sevmeyen ölsün canım benim, sevmem mi:) ama dedigim gibi grinin yeri hep aynı, sabit;)
      yazarlık kiiim ben kim be kuşum. ben burdan kendi kendime konuşur gibi yazıp mutlu oluyorum yarım saat. benim olayım bununla sınırlı. yazarlık bambaska bişey, o mertebeye ulaşmam biraz zor sanki hı?

      Sil
  33. örgü elbise çok hoşmuşş :) örgü yapmayı seven biri olarak tuttum bu elbiseyi.. ve sen herzaman ki gibi yine çok şirinsinn ♥ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa ne güzel, örebiliyosan hic durma basla derim, bidaki yaza hazırlık olur:)
      ve çok teşekkürler burcu kuzum, o senin gözlerinin güzelliginden olsa gerek <3

      Sil
  34. Kuşcummm :))
    Yine her zamanki tatlı,esprili dilinle yazmışssın..okumaktan hakikaten zevk aldım!
    Elbise harika!Arka plan dehşet!Tekneyle açılmak mutluluk iksiri! :P
    (Bu sene de yapamadım da, o yüzden çok canım çekti)Ne kadar abartsam bilemedim!!!... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dedigin gibi, kesinlikle mutluluk iksiri. sadece benim midem birz bulanıyo tekne cok sallanınca. benim gemiyle filan deniz turuna cıkmam lazım ahahaah:))
      bence senin bu yorumun da cok tatlı, yanaklarından sıkmalık bi yorum ^.^

      Sil
  35. Bak simdi pazar pazar olmadi o guzelim pazar kahvaltisi hemde anneciimden uzakken:) Minikkus fotograflar ise super ozellikle o eteginin ucunu tuttugun eski evlerin onundeki fotograf inanilmaz sirin <333 Hep diyorum sonbaharda paylasilan yaz fotograflari gibisi yokturr <333 Her fotografin birbirinden guzel, muhtesem !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyyy annenden uzaktamısın sen kuşum? ama ben de yıllardır uzaktayım, napalım kısmet:(
      begenmene sevindim, zira ben de senin fotograflarını ve tarzını pek begeniyorum. gel de öpiyim o zaman :*

      Sil
  36. Cook guzel kareler ve o Zara elbiseye de bayılıyorum ben de giysem Amazon kadını gibi olurum diye bırakmıstım. Verdiğin cevaplar niyeyse sasırtmadı sanki seni tanıyomusum gibi :))
    mim sahibi mum sahibi hani bunun ilk sahibi diyooor ve Lulu'ya isinlıyorum kendimi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahaha cok tatlısın olum:P amazon kadınları samsundan çıkmaymış biliyomusun, e ben de samsunluyum. bu ne demek oluyo peki. ben de amazon kadını gibi olmuşum aslında. keşke de alsaymışsın sen de ^.^
      hadi git bakalım lulucuguma, benden de selam et, alpcanın butlarını ısır benim için :P

      Sil
  37. Bu tarz mimleri cok seviyorum ben, soru cevap, ne guzel daha iyi tanimak icin firsat oluyor : ) Luluma da ben yollamistim mimi, iyi ki sana yollamis o da. Ben de griyi cok severim, cok seyle uyan bir renk olmasindan, dinginliginden, her ne kadar postlarda daha cok renkli cicileri kullansam da, ozellikle yazin, dolabima bakinca 1/4 hatta 1/3 u zorlar, gri var : ) Ev dekorasyonunda da gri ler cogunlukta. Carsamba gunlerini ben de cok severim bu arada, haftayi ortaladik diye : ) Ve de hanimelini hupletmek de koklamak da ayri bir zevk cidden : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa demek mimin kaynagı sendin:) o zaman sen bol bol mim yolla bize, biz de yazalım:) bazen anlatcak pek bişey gelmiyo aklıma, hazır sorular olunca anlatmak daha kolay oluyo :D
      gri ve carsamba sever biri oluşuna, lilayı bukadar çok sevişini de eklersek bizim kuzen filan olma ihtimalimiz bile var bence:)

      Sil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^