2012/04/06

Tipitip



  


Ya aslında artık fotoğraf aralarında bişey yazmıyorum kafa karışmasın diye ama buna yazmazsam ölürdüm. Poz verirken ya da karşındaki fotoğrafını çekerken farketmiyo da insan, niyeyse bilgisayara aktarınca çıkıyo bütün pislikler ortaya:) 
Misal ben o bankta gerine gerine oturmuşum, suratımda pişkin bi ifade, ama arkadan kafama çarpmak üzere olan bi uçak görüntüsü varki bu görüntü Ermanı hiç rahatsız etmemiş. 
Benzer şekilde, patatesi toprağa taze ekmiş tarladan gelmiş gibi toz toprak içindeki çoraplarım da detaylı bakınca anlaşılıyo. Bide çamurlu topuklarım. 
Ne kadar detaycısınız arkadaşım yaaa, görmeyin onları, büyük resme bakın rica ediyorum:)









Bazı insanlar vardır, böyle ağzının ortasına indiresin gelir iki tane. Çok yumuşak başlı görünür teoride, allahım o ne kadar iyi, ne kadar uyumlu bi insandır! Ama iş pratiğe gelince anlarsın aslında ne tür bir yaratık olduğunu. İçten pazarlıklı, onda var da bende niye yokçu, hepbanacı, ikiyüzlü, nalet bişeydir. Aman diyim uzak durundur.


Sonra başka bi insan modeli vardır, herşeye müdahil, her konuda fikri olan. Hiçbir halta yaramayan ama her cümlede adının geçmesini bekleyen. "Aaaa ben onu çok iyi biliyorum, üç kere görmüştümki" cinsi bu tür canlılar aslında o şeyi hiç görmemiştir, ama fikri vardır. Kıyamam ben o tiplere. Özgüvenlerinden ötürü de bi alkış alalım bu arkadaşlarımız için. Hadi amaaaaa.


Kimisi de allahın garibidir. Ne dersen kabulüdür, itiraz etmeye oyunbozanlık yapmaya gerek yoktur. Kafama vur ekmeğimi al diyen bu kutsal insan modeli bir o kadar da sıkıcıdır. İnsan herşeye sen bilirsin, sen nasıl istersen, siz neresi derseniz bana uyar gibi cevap verir mi, bu nasıl bi gevşeklik, bu nasıl bi kendini bilmezlik, kendinden geçmişliktir. Biraz sert ol kardeşim, kalıbının adamı ol. Gören de seni taş fırın/eli maşalı sanır.
Aklıma gelmişken: bi insan başka bi insanın ekmeğini almak için neden kafasına vurma gereği duyarki. Canın ekmek çekmiştir, anlarım. Ama adam gibi iste, o zaten verir. (Burda ekmeğini diğer sokak çocuklarıyla paylaşan sezerciği düşün. Herkese dağıt, kendine bişey bırakmamaya dikkat et. Aman diyim aç kal ama başkalarını sevindir, böylesi makbul şimdi. Görüyomusun adam aç ama her yere hayır yapıyo desinler, bağırlarına bassınlar seni.)


İnatçılar da adamın iflahını kurutur. Hele bi konu hakkında fikri varsa ve sen aksini iddia ediyosan ondan uzak durcaksın, bulaşmıycaksın. Hıhı tamam canım, aynen senin dediğin gibi, o papatya kırmızı, o yelek değil süveter, onlar halka değil fil gibi..


Bide benim en sevdiğim insan modellerinden biri (şimdi böyle kategorize edip insanlar beşe ayrılır gibi bi yaklaşım içinde olduğumu düşünmeyin, son derece hümanistim ben, adam seçmem, bu konuda hassasım) kahkahasıyla ortamı şenlendiren, çok konuşup konuşmaması mühim değil ama konuşunca bi kelimesiyle bile güldürebilen, kısacası güneş enerjisiyle çalışan insan modeli. 
Bu kişilerin desibeli de yüksektir dikkat ettiysen. Hahayyytttt diye bi kahkaha atarki sen öteki sokaktan duyarsın o Aynur teyzenin kahkahasını. Cazgırdır. Lafı kodumu oturtur yada gediğine oturtur nasıl tercih ederseniz artık.
Mahallenin en agresif, yanına yaklaşılamayan adamına çatır çatır laf sokar, çekinmez. Kocasına lafını geçiremeyen, annesinden arkadaşlarında kalmak için izin koparamayan, babası sahilde bisiklet sürmesine izin vermeyen(burda biraz kendimden bahsediyo da olabilirim, nolmuş) ne kadar mahalle üyesi varsa hepsinin sorununu höyt hüyt usulü çözer o aynur teyze. 
İyiki vardır öyle insanlar.


O diil de yeni nesil gençlik kahkaha atmayı bile beceremiyoki arkadaş, nerde kaldı bunlardan bi sebahat abla, bi eşref abi yaratmak, bi şen kahkahasıyla bütün apartmanı ayağa kaldırmasını beklemek.
Elimizdeki aynur teyzelerin, fikret ablaların kıymetini bilelim, henüz hayattalarken güneş enerjisini nasıl kahkahaya çevirdiklerini ve su böreğinin püf noktalarını öğrenelim derim.


Kazak: H&M çocuk / Etek: Batik / Ayakkabı: Flo / Çanta&Saat: Guess 



56 yorum:

  1. Çok çok güzel olmuşsun yine.
    Renkler o kadar uyumlu ki :)

    YanıtlaSil
  2. amazing !!! ; ]]


    www.live-style20.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Etek yeni sezon mu, ay pek beğendim =)

    YanıtlaSil
  4. ben görmüyorum çamur mamur toz moz,heryerinden şirinlik güzellik bi şahestelik akıyo senin kısııım.enerjine hastayımmm sevgilerr öpüyorummm

    YanıtlaSil
  5. ben bu kombini cok cok sevdim desem <3 etegin cok tatli, kazagindaki renkler cok cici :) Fotograflar cok basarili olmus, sen hic merak etme ;):D

    YanıtlaSil
  6. vay ne kadar guzel yazmıssın..ben gunes enerjısıyle calısan gruptayım...ancak sozumu gecıren kahkaha atan acık sozlu ohh tam ben...ınsanın bunları okuması nasıl guzel..bu arada papuclarımız aynı flo :)) haha sankı tek bana yapıyolar ay tam kamılım:)) cantana bayıldım etegıne saclarına havana..ucağın basına carpacakmıs gıbı durmasına:)9

    YanıtlaSil
  7. Ama sen yazmazsan olmaz ki:)Kombinler, fotoğraflar öksüz kalır. Çok seviyorum yazılarını okumayı:)

    YanıtlaSil
  8. Sabah şeriflerin hayrolsun minik kuşum :) sen yazmasaydın o dediklerinin hiçbirini fark etmezdim seninki resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olmuş (burada sözü geçen eşek benim) Çok şıksın her zamanki gibi minnoşum. Bu arada tespitlerine hayran kaldım. O dediğin Aynur teyzeden yok artık be gülüm ama çocukken vardı. Her şey biz küçükken güzeldi zaten...Neyse öpenzi yafrum kaçtım ben ;)

    YanıtlaSil
  9. tam postunu okuyacağım terastan cikcik diye bir ses ahahaha dedim minikkuş buraya mı geldi acaba beni kontrol mu ediyor'hımm bakalım elvin okuyacak mı yoksa sadece fotoğraflara mı bakacak:):)
    komik insan hatta ender bunulunur cinsten komik kadın:) Eline sağlık çok güzel olmuş giyindiklerin de o aklından geçerken bloğuna döktüklerinde. Haftalık mizah dergisi gibisin arada yazıp ama gediğine oturtan cinsten;) Öperimmmm şirinliklerinden

    YanıtlaSil
  10. kuuzm detaylara takılmadan dediğin gibi büyük resmi gör görseller muhteşem:)))) Onu geçtim sen insanları pek güzel ayırmışın o kahkahalar nerde... kulğıma hemen bi sebahat abla geldi benim:) hey gidi hey:) çoraplarda tız yok gözlük pek yakışmış kombin şeker ötesi:)))


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. bu eteği istiyorum!! :D
    kendi çizgili kazağımla kombinlerim ben, kazağını da almayayım :P
    saatini de çok beğendim, saçlarını da, pozlarını da <3

    ps: şaka bi yana etek yeni sezon mu?? .)

    YanıtlaSil
  12. Ama o dediğin insan modellerinin hepsinden birer örnek bünyemde mevcut benim. SEn beni düşünüp mü yazdın yoksa, yoksa dedikodumu mu yapıyorsun sen benim, alttan alta laf mı geçiriyorsun haaa?!!

    YanıtlaSil
  13. minikkuş normalde o bahsettiğin detaylara gözüm takılır ama sen diyince bile bulamadım hiç falso:)
    Güneş enerjisi ile çalışan insan modeline bayıldım, herkese lazım hayat kurtarıcı tipler onlar sevelim, pamuklara saralım mümkünse.

    YanıtlaSil
  14. Bu etek benim mango siyah eteğimin kremi di mi ya:) Hem de batikte:))
    Aynı kıyafeti aynı mağazadan alamasak bile başka biyerden bulup gardrobu denkleştirmede artık uzman olduk:))
    Eteği tabi ki çok çok beğendim, H&M çocuktan kazak alabilmene ise hasta oldum:)
    Puantiyeli kırmızı yağmur botları var orda, benim gözüm de hep onlarda kalıyo, onları da bi dene sen bence:)

    YanıtlaSil
  15. ennn sevdiğim etek modeli! ayrıca banktaki poz gayet güzel sana öyle gelmiş ;)

    YanıtlaSil
  16. bu aralar çok sık post yapıyosun, bu da beni çok mutlu ediyor belirteyim..artı olarak yazdığın insan tiplerinden hakkaten çok çekmiş biri olarak yazına sonuna kadar katılıyorum, fotoğrafların kadar yazılarını da takipliyorum öpüyorumm şekercim :)

    YanıtlaSil
  17. Bir zamanlar cok seker bir bayan varmis bu bayanda herzaman cok guzel suslenip puslenip cokta guzel giyniyormus bu bayanida herkez minikkus olarak taniyormus ama bu bayanin cok buyuk bir sirri varmis cunku hic kimse nasil herzaman cok guzel gorundunu hala cozememis =)

    gene cok guzel gornuyorsun canim =)
    Etegin cok guzel ve seker kazaganlada cok guzel uyum saglamis

    bu arada arka pilanada bayildim mis gibi dogayla bir olmususun resmen, eteginde uyum saglamis =)

    sevgilerimle,
    Zeynep

    zeynnnepp.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. Moda dergisi gibi blog arkadaş :))

    YanıtlaSil
  19. minikkuş sen kilo mu verdin?
    kutu çantanı yesinler :) çok hoş görünüyorsun tatlım kombin çok renkli çok eğlenceli.

    YanıtlaSil
  20. senin,fotograflarin,etegin, kombinin güzelligini gördüm ne ucagi,ne tozu topragi gördüm vallahi. Birde fotografdaki renklerin uyumunu cok begendim.
    O dedigin apartmanlarin yeri yüksek binalar aldi maalesef,ama varsa bir esref abi,bir serige yenge mutlaka kiymeti bilinmeli canim haklisin. Fotograflara,yazilarina bayiliyorum :) Annene sordun mu? :) Cok güzel bir haftasonu diliyorum canim

    YanıtlaSil
  21. Etek cok sirin ama o ucagin kafaya carpmaya yakin oldugu karede ucagi sen yazdiktan sonra tekrar bakinca farkettim bende :) dusun ucak girse kareye bile dikkat cekemiyor :p

    YanıtlaSil
  22. kombine bayıldım yazdığın yazıları da çok seviyorum .) insan tipleri süper olmuş bu tiplerden genelde inatçı tiplerle daha çok karşılaşıyorum enerjimi bitiriyolar hı hı peki haklısın diyorum evet biliyorum ben haklıyım diyorlar ahh ahhh :D şirin

    YanıtlaSil
  23. Kombin süper yazılar süper :)
    Kazağa bayıldım :) Çocuk bölümündenmiş ahh bu devirde çocuk olmak varmış :)

    YanıtlaSil
  24. yine gülen aysun:) kocam da ne oluyor diyo:)) sen demesen o ucağı gormıycem ama sonrasında koptum işte:))
    ya bu etek tam benlik ya bana ne sen yaptın postunu , yetmiştir sana cabuk çıkar bana gönder:)) yani ben de alıcam bile değil , fesatlığın böylesi:))
    saka bir yana cok cici olmus bu kombin. ah bir de bu gozlukler sana pek yakıstı, pek bir baska hava bir ışık verdi...

    YanıtlaSil
  25. uçağı farketmemişim okuyunca iptal oldum:) çamurlu ayakkabıların nazar boncuğun olsun içi güzel dışı güzel arkadaşım...etekte gözüm kaldı:)

    YanıtlaSil
  26. MİNİKKUŞUUMMM BU NASIL BİR GÜZELLİK KIJJJ:)YALIZ UÇAK DETAYI İÇİN ERMANA HAK VERDİM SENİN GÜZELLİĞİNDEN BEN DE FARKETMEDİM HAHAAAA :)YENİ NESİLİN ATAMADIĞI ŞEN KAHKAHA BENDEN SANA GELSİN GÜZELLİKKK:)

    BU ARADA ÇEKİLİŞİME BEKLERİİMM HERKESİİ:)
    http://fashionozge.blogspot.com/2012/04/payetli-ceket-sofigocomdan-hediyeee.html

    YanıtlaSil
  27. hahayytttt aynur ablam benim ne de güzel kategorize etmişsin olayı..benim katlanamadığım mıy mıy diye tabir ettiğim tipler.benim için insansa kahkahalarla ortamı şenlendiren,her durumda gülünecek birşeyler bulup,3 saatlik dünyayı hakikaten ciddiye almayanlar:)onlardan biri olduğun için yürekden bağlıyım sana ,keşke tanışıp görüşebilseydik şekercim,inan çook isterdim.ama buna da ok yani:)öpüyorum seni kucaklayarak:)

    YanıtlaSil
  28. Ayy bayıldım kuşum etekte kazakta harika ah bir de çorapsız olsak artık :)

    YanıtlaSil
  29. hi,

    great outfit! i love your skirt, i want the same one :)

    you have a great blog, by the way, with beautiful pictures

    kisses from france,
    Radhia

    http://fionalovesbeautifulthings.blogspot.fr/

    YanıtlaSil
  30. senin o tipini yerim ben kuzum yaaa özledimmm bak sporda göremiyorum seni kaytarıyor musun yoksa:)eteğe ve kazağa bayıldım ki ben bi kere ve yine yazdıklarını oku gül oku gül oldum:)bitanesin sen!muckkk

    YanıtlaSil
  31. aysun; teşekkürleeeer ^_^ güzellik gören gözdedir cicim <3

    ka mila; thanks!

    betül; yeni sezon galiba;)

    joy; hihi beni şımartıyorsun kuzuuuum :P ben de senin manyak yorumlarının hastasıyım genel olaraktan :)

    küçük şieyler; hihi çok tatlı diimi ikisi, ben de giydikten sonra cok beyendim:) teşekkür ederim kuzum:)

    kokosh kelebek; güneş enerjili çalıştıgını tahmin ediyodum ben zati, yanılmamışım. meraba güzel insan:) bizim mahallede yaşamaya ne dersin? :)

    shelby; yaziyim diimi yaziyim?:)) hihi teşekkürler:)

    yeşim; aahahaha senin o eşek kafanı yerim ben ulen!:) aynur teyze bulursan haber atlayıp geliyim sizi oraya. öperim bebegim güzel suratını, teşekkürler, ne iyi ettin de ugradın yeşom bebeim enerji küpüm:)

    stileo-elvin odabası pekiyi; ahaaha evet işte o kuş benim, gülümse:P oku beni, sev beni hihi ^,^ öptümki ben de :*

    begum begum huu; hehe teşekkürler tatlı begum kişisi:)

    ahsen; bu etekten sana da alalım o zaman bebeim, dedigim gibi en yakın batik'te reyonları mıncıkla bakalım, olmadı ben burdan bakiyim sana;) öptüm seni bisürüüü.. <3

    reyhan; yok anam sen bunların hiçbirine uymuyosun hiç kendini iyi biri gibi gösterme aahaha :P sen burda bahsetmeye tırstıgım piskopat ve cazgır insanlar sınıfına giriyosun. hattaorda halay başısın:P

    kitana; kesinlikle o insanları pamuklara saralım, hay aklınla bin yaşa, ne iyi dedin:))

    funda(kader arkadaşım); ahaah evet cok benziyo olabilir o etegine, hatta benim zara etegime de benziyo, herkes kendinden bişeyler buluyo bu etekte:P ama benzer şeylere sahip olmamıza ben artık hiç şaşırmıyorum bebeim:) o kırmızı botlara bi bakiyim ben kalmışsa, zaten istiyodum kırmızı bişi:)

    ceren; teşekkürler ceren, sen ordaki uçaga ragmen pozu begendiysen ben daha teşekkür etmekten başka bişi diyememki, hatta pek çok teşekkür:))

    zeynep; hiiii o benmiymişim meğersem? ne güzel bi hikayeymiş o <3 çok teşekkürler bu sevimli hikayede beni kahraman yaptıgın icin tatlım. ama bir zmanlar diye başlamışsın ben orda takıldım, şu an nrdeyim, yoksa öldüm mü ben? o_O

    bolat; hehe yok canım, teveccühünüz:))

    YanıtlaSil
  32. trendydolap; aslında aynı kilodayım ama herkes öyle diyo bu aralar, ben kilo mu verdimki aceba o_O hihi teşekkürler bu güzel yorum için o vakit:)

    vintage duygular; kuzum benim güzel yorumunu yedigim:) anneme sormayı her seferinde unutuyorum yaa, bugün unutmazsam sorucam ve hemen paylaşıcam cevabını seninle;) iyi haftalar diliyorum sana tatlı arkadasım;)

    newyork turca; ahaaha uçagın burnu göründügü icin farketmiyosunuz tabi, yoksa farketmemek mümkün degil onu:P etegim de seni sevmişki ^,^

    adsız şirin; inatçı adam hakkaten cok lanet oluyo yaa. mesela benim de inat oldugum yanlarım olur zaman zaman, erman da inattır, allaaaaaah evlere şenlik oluruz işte o zamanlar:)))

    mörvy; valla bu zamanda cocuk olmak varmıs hakkaten her konuda şanslı bu bebeler:)

    aysun karaalioglu; ahaaha anlatsaydın tatlım özgüne de, böyle böyle, bizim manyak yine bişiler saçmalamış deseydin :P kuzum siz şimdi ahsenle el ele tutuşun ve koşarak ilk Batik magazasına atın kendinizi, ordan da birer tane S beden bulup uzaklasın ordan:) (etegini vermek istemeyen bi izleyici:P)

    pink princess; canım benim o senin güzelligin, bebekligin;)

    fashionözge; hehe erman da acaba benim güzelligimden mi fark etmedi dersin :P kahkaha icin teşekürler tatlım, öperim seni *.*

    bakterii; mıymıylar ömür çürütüyolar zaten bi yerden sonra. içi kıyılıyo insanın onların yanındayken:P biliyomusun ben de cok isterdim seninle tanısmayı, yüzyüze bi görüşmeyi. yorumlarından en keyif aldıgım insanlardan birisin. sahi sen ankaradamıydın? buralardaysan niye görüşmüyoruz biz hala?:)

    zeto; evet kuşum yaaa o corapları en ücra köşelere kaldırdım artık, çorap morap yok, kapattık dükkanı bundan sora:)))

    fiona loves beuatiful things; thanks honey, you're so kind ^_^

    gizzy; hihi ye beniiii :)) kuzum ben cumartesi günü 3 saat falan spordaydım, seni de aradı gözlerim ama yoktur. ben de senin bu haftasonu için kaytardıgını düşünmüştüm hehe :) yüzünü güldürebildiysem ne güzel, ki zaten sen hep gülüyosunki ^,^ öptüm :*

    YanıtlaSil
  33. kuşum nefissin nefisssssss
    hemen flo sitesine ışınlandım
    burdakiler mi onlar?
    http://www.flo.com.tr/kadin-ayakkabi-modelleri-R122077-Z-3138-Diger-Kadin-Ayakkabi.html

    ve ve ayakkabılar rahat mı?sen he dersen hemen alıcam
    seni seviyorum

    YanıtlaSil
  34. ya karrrrdeşimmmm, kazağı eteğinin /pantolonun içine sokabilen kız kısmına uyuzum! bir dirhem göbeğiniz yok diye karpuz göbeğime düşman ettiniz beni!!! şimdi gidip aynı çemkirmeyi fidoya'da yapiciim, gördüm o da elbise giymiş :/

    topuğunun çamuruna, çorabının tozuna, eteğine duruşuna,oturuşuna

    her haline hayranlıkla bakıyorum.

    hiç birşey eğreti durmuyor sende!!

    o zaman löv yü!

    YanıtlaSil
  35. tatlım eteğin çok ama çok yakışmış, kesimi ve rengi müthiş! renkli kazağında çok uyumlu ve o saçlar yine uçuyor uçuyor.... yerim senin o şirin pozlarını... öperim

    http://dujufashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  36. minikkusummmm, yine muhtesem bir cekim ile karsimizdasin !!

    hayranlikla bakiyorum her seferinde resimlerine <33

    eniste bey süper is cikartiyor yaw :D


    .. kombinin de cok hos, etek sana inanilmaz yakismis.. aynisin siyahi bende de var, ama bana yakismadigi icin giymiyoruM -.-

    cok öpüyorum seni kusummm

    civciv
    <3

    YanıtlaSil
  37. floortje; thanks honey! ^.^

    incir; hihi teşekkürler:) o zaman hemen ışınlan ve hemen al tatlım, evet ta kendisi bunlar:)) şu ana kadar giydigim en rahat topuklu ayakkabı diyim sen anla;)
    hadi şimdiden güle güle kullan.

    yeliz; valla benim de eskiden dümdüzdü aslında amayavas yavas ayvaya baglamaya başladı bebeim, o yüzden ben o dedigin gruba tam olarak giremiyorum:( ayrıca da senin o karpuz göbüşünü severim ben, sen ne giysen yakışmıyo mu sanıyosun! halt etmişsin, bok atıp durma arkadaşıma, valla agzını gözünü kırarım:P güzel gözlerinle beni hep güzel gördügün ve böyle şişirdigin için nası teşekkür etsemki şindi? lövyöööööö sana da düdük makarnam:)

    duju; eneeee kimler gelmiş buraya:) teşekkürler kuzum benim, begendiysen o zaman napiyoruz, hemen aysun ve ahsenin arasına seni de sıkıştırıyoruz ve üçünüzü batiğe yolluyoruz:))hehe:P öptüm ben de kocaman :*

    civciv; güzeller güzeli arkadasım ne güzel bi yuregin var senin yaa ^.^ ermana ileticem takdirlerini:) begenmene ve ugramana cok sevindim kuşum, öptüm vede sevdim seni 3 kere:)

    YanıtlaSil
  38. Kuşum itiraf ediyorum dün sana yorum yazarken yazdıklarını coook uzun diye okumamıştım .. Ama uzuuuun birsey yazdığını bugün de unutmayip "yaw bu kız birseyler yazmıştı postunda , okumadan çıktım sayfasından " dedim kendimce .. Eeee güzel yazılar yazdığını da biliyorum.. Yoksa dönermiyim tekrar :D

    Şimdi bir güzelce okudum :) ellerine yüreğine saglık ... Ne güzel tarif etmissin tipik tipleri ( bunu da ben uydurdum) hehehe ... Vallah kitap gibi yazıyorsun , senden kesin köse yazarı olur tatlım ya !!

    Hadi ben kaçtım , malum is yerindeyim :) çok öptüm seni güzel kuşum

    YanıtlaSil
  39. civciv; canımsın yaaa, ne tatlı ne sevimli bi insansın sen. yanaklarını böyle sündüre sündüre sıkıp sevmek istiyorum seni şu an :) uzun yazı sıkarsa es geç bebeim, illa okuycaksın diye bişi yokki:) ben öyle zaten sacmalıyorum ordan burdan, ciddiye alıncak bişi degil zaten hehe:) ama geri dönüp okumuş olman beni çok mutlu etti, bi şımardım, bi kabardım filan :))
    öptüm seni güzeller güzeli ^_^

    YanıtlaSil
  40. asla çoraptan vazgeçme ...sana yakışıyor

    YanıtlaSil
  41. İsteğin üzerine uçağı görmeyerek kombinin, özellikle de kazağın müthiş diyorum. Galiba çeşitli insanlardan dolayı doldun, benim de sinir olduğum insan türleri vardır.

    YanıtlaSil
  42. bayıldım,bayıldım sana canımm etek harika keşke bende alsaymışım dedim şimdi=)

    YanıtlaSil
  43. etegı cok begendım cantayı da oyle cızgılı kazakla rengarenk bır hava vermıssın cok sekersın :) ama ucaklı ftoya tam bakarken dedımkı ıcımden aa arkadakı sey ucak sanırım ne degısık bı foto olmus derken yazıyı okudum :) bence orjınal olms :) camurları da gormedım ben zaten :)

    YanıtlaSil
  44. postu ilk okuyan olup,yorumu en sonlarda yazmak ahh lanet olası internet ve lanet olası halsizlik diyorum!!o ağzı yüzü kırılası insan sayısı fazlaca,hemen uzak duruyoruz onlardan :)
    o değil de o etek ne güzel bişi,o yer hep ODTÜ de olsa neden hep böyle farklı çıkıyor,kuvvetle muhtemel Erman'dan kaynaklı,böyle güzel fotoğraflar çekip,Sinan'ı bunalıma sokuyor :)
    pozlarını yerim senin,bi de kocaman öperim,muaahh :))

    YanıtlaSil
  45. Aaaa ama bana hep derler güneş enerjisiyle çalışır diye biliyor musun? Ben de mi Aynur Teyzeyim yani?? Hehe ne güzel. Gerçi bu yorumumla her şeye müdahil insan tipine de uydum ama Aynur teyzeyi tercih ederim şahsen :)))

    Bak şimdi bir müdahillik daha yapiyim, o eteğin aynısının siyahı var bende de:) ama bu rengi çok daha güzelmiş ve sana çok yakışmış. Üzerindeki çizgili kazağa da bayıldım, fotoğraflara da tabii. Ya peki her postta bu değişik pozlar nasıl oluyor, nerden çıkıyor valla çatliyicam, ben hiç değişik birşey yapamıyorum :(

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  46. Ayh yine Fido'dan sonra yorum yapiyorum:D Ayni mi dusunuyoruz ne, alla alla!
    Ben de bu yaziyi taa ne zaman okumustum. Yorumumu o zaman esirgemisim (kesin gecerli bi sebebim vardir, yapmam oyle terbiyesizlik), sonra en az bi 4 kez falan daha geldim, yine yazamadim. Artik yazida ne yazdigini da unuttum:P Du bi okuyayim:)

    Hi tamam, insanlari 5'e ayirdigin konu:P
    Ben sonuncu olmak istiyorum MinikKus ya! Biliyorum beni seviyorsun, daha cok sev istiyorum:P
    Ben seni cok seviyorum ki!

    Bir de bir de, o kazaklar nasil etek icine giriyor da, boyle duzgun durabiliyor goruntu. Belki H&M Cocuk'tandir:)
    Ama etek pek guzel!

    YanıtlaSil
  47. dilek öztürk; teşekürler şimdilik soğuklara karşı önlem olarak coraba devam, ama en ufak bi sıcağı gördümmü corap morap dinlemem valla bıktım kat kat giymekten:))

    modagrafya; teşekkür ederim o vakit ben de:) evet bazen içim şişiyo böyle 1500 tane farklı tip insanla yaşayınca:) onun yansıması işte:P

    duygu şenyürek; hadi koş o zaman ne duruyosun, hemen al bitane de sen:)

    zeys; hehe demek sen farkedip de begenenlerdensin. aslında fena diil bence de, ama yine de bi rahatsız eden bişeyler var:)) çamurları görmemene sevindim, zira onlar da seni görmemiş :P

    fido; evet sen beni hep ihmal ediyosun, hiç ilgilenmiyosun:P
    kuşum fotografların farklı çıkması ermandan filan diil, farklı saatlerde çekim yapınca havası okadar degisiyoki buranın. bide bi uçakların oldugu bölüm var, bi trenli, bide eski arabalı:) seçenek fazla yani:) gelince göstercem sana özellikle burayı ^,^ sinan enişte rahat olsun, o gayet çizgisini yükselterek gidiyo;)

    deniz saatcioglu; senin güneş enerjisiyle hatta cogu kez ay ışığıyla çalışan bi insan oldugunu ben biliyorumki zaten bebegim:))) sen benim aynur teyzem ol, sebahat ablam ol, yeterki ol hayatımda şen kahkahanla, varlıgınla:)) şu havalar düzelince buralara bi gel, sana da çekim yaparız bol bol:) ayrıca fotograflarına hiç bok atma bence, kendi kendini çeken ve bukadar mukemmele ulaşan tanıdıgım tek insansın! süpersin bebeim *,*

    svglove; fidoyu da hiç sevmem aramızda kalsın ahaah:P şimsi ben fidoyu çok sevdigime göre, e seni de cok sevdigime göre, demekki sizin de birbirinizi sevme ve aynı anda aynı şeyleri yapma ihtimaliniz yükse:) çıkarıma bak çay demle haaaaha:)) cocuk reyonundan giyen biri olarak bu sorunun cevabını en iyi sen biliyo olmalısın tatlım :P
    öperim sevimli suratını *.*

    YanıtlaSil
  48. denize yazdığın yorum cevabında
    -ayrıca fotograflarına hiç bok atma bence-demişsin ya
    ben seni çok sevdiğim için o *ok kelimesini sana yakıştıramadım,çamur atma falan deseydin daha cici olurdu,sen farklı ama seviyesiz bir bloger değilsin çünkü,çok özelsin,dilimizi çok güzel kullanıp yazı ifadelerinle çok farklısın o yüzden "hımmmm deme bakiyim öyle kötü kelimeler"dedim.
    kendi fikrimdi bu tabiii,seni çok sevdiğim için yazma gereği duydum,umarım kızmadın.
    Elif

    YanıtlaSil
  49. sağol kuşum cevap için.peki deıchman ayakkabın varmı ve onlar hakkda ne söylersin,mesela şu model çok rahat,yada aman uzak dur falan
    merci cicim

    YanıtlaSil
  50. adsız elif; ya aslında mimik olmayınca işin içinde buraya ne yazsam çiğ durabilir. yoksa çok kullanırım ben bu kelimeyi, rahatsız da etmez aslında:) ama böyle düşünmene sevindim, teşekkürler:) niye kızayımki ^.^

    incir; recaaa ederim:) 2-3 sene önce bi ayakkabı almıştım, çok da memnun kalmıştım,bide çizmem var, yıka yıka kullan cinsinden, hiç eskimedi. alabilirsin yani güzel bişi bulursan. ordaki tek sorun güzel bi model bulabilmek çünkü ;)

    YanıtlaSil
  51. Herşey çok güzel, sanada pek yakışmış maaşallah :)

    Gözlüğünün markasınıda söyleyebilir misin rica etsem?

    YanıtlaSil
  52. guess nasıl okunur.
    gess diyemi,ve saat çanta ne kadardı ayıp olmazsa

    YanıtlaSil
  53. Renklere bayildim cok guzel bir kombin olmus bundan sonra hep takipteyim :)

    YanıtlaSil
  54. sanrm çok geç kesfettim sizi ama zararın neresinden dönersem :) tarzınızız, şirinliğinizi, hanımefendiliğinizi çok beyendim:)
    bu kombininizde ayakkabınızın model adı falan varmı acaba öğrenebilirmiyim???

    YanıtlaSil
  55. adsız; teşekkürler :) biliyomusun bu gözlügümü gecen hafta kaybettim:( Marc By Marc Jacobs markası;)

    Hayat; ^,^

    fifthfloorovergoldenhorn; çok teşekkürler, herzaman beklerim ben de ^.^

    yeliz; öncelikle hoşgeldin yeliz, güzel yorumun için teşekkür ederim :) ayakkabımın modeli varsa da ben bilmiyorum malesef:( zaten nine westte bunu gösterseniz ordaki satışçı arkadaslar şıp diye anlar hangi model oldugunu;)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^