2012/04/30

Başkalaşım















Tarihteki söylentilere biraz kulak kabartırsanız göreceksinizki Kleopatra aslında hiç de öyle söylendiği gibi güzel, alımlı, efendime söyliyim "bizim mahallenin bütün delikanlıları ona hastadır" türünde bir kadın değilmiş. Hani bu yeni halime bakıp da naçizane bir benzetme ihtiyacı hissederseniz diye söylüyorum. 
Ne küt saçlıymış, ne de pırasa gibi perçemleri varmış. Güzelliğin kenarından bile geçmeyecek kadar çirkin bir kadınmış.
Cazibe diye bişey var bildin mi? Hah işte bu kadında ondan bolca varmış. Bide üstüne şimdi zekayı ekle.
Ondan sonra gelsin krallar, komutanlar:)

Ama işte bende o yok biliyo musun.

O yüzden de kleopatradan ziyade daltonlara, hatta daltonlardaki Co'ya benzetebilirsin beni. Tarzı biraz daha oturmuş, araya neon katmış, biraz da saçlarına ahenk vermiş bi Co. Grubun en ufak tefek adamı olabilir ama hala en zekisi, gıcığı ve komiği olduğunu unutmayalım emi canım benim.

Oldu o zaman.

T-shirt: Oxxo / Tayt: Atlas pasajından / Ayakkabı: Converse'lerimin boğazını kestim ve yazlık yaptım. / 
Kolye: Koton / Çanta: CK / Saat: Armani / Saçlar: Peruk :P

99 yorum:

  1. çok hoş bir yazı olmuş:) keyifle okudum.saçlarında çok yakışmış gülegüle kullan

    YanıtlaSil
  2. Şapşalozum benim, o pembe dudaklı şaşkın hallerini yerim. Ekranıma oturdum agucuk bugucuk seviyorum seni şu anda:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiiii yoksa sen beni beyeniyo musuuuun ^_^ sev beni, kaşı beni, tırmala beni :)

      Sil
  3. yazın yine süper ;) çok yakışmış küt saçlar kujum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuşum benim, güzel suratlım, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Blüzün pembesinin tonuna, taytın desenine, kolyenin formuna, fotoğrafların güzelliğine ama en en çok saçların kesimine bayıldım. Kesinlikle çok yakışmış bu kesim sana. Güzel günlerde kullan!

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aayyyy çok çok teşekkür ederim, sizden böyle güzel tepkiler aldıkça nası mutlu oluyorum anlatamam. bu gazla iyice kısaltıp kabağa dönmezsem iyidir :P

      Sil
  5. SAÇLARINA BAYILDIM KOMŞUM SAKIN RENGİNİ DEĞİŞTİRME AMA. ÇOK MODERN OLMUŞ ÜNİVERSTE ÖĞRENCİSİ YAŞINDA OLMUŞSUN ŞİMDİ :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy benim tatlı komşum da burdaymış eneeee :) teşekkürler kuzucum, demek üniversiteli gibi oldum hihi ^_^

      Sil
  6. minik kuş tek yorummm waaaawww çok minnaksın tatlım harika olmuş:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yirim senin minnak yorumunu begüm begüm huuuuuu :)

      Sil
  7. saçların güzel olmuş cağnıım... bugün kendime moral izni verdiğimden blog fln bakmaya fırsatım oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aferim benim kuzuma, tabikisi de arada kendini ödüllendircen:) bide saclarımı beyendigine çok sevindim, okşamak istersen geliyim yanına bi ara ^_^

      Sil
  8. bayıldımm bayıldımmmmmmm,yaramaz küçük kız çocuklarına benzemişsinn :) Pembe,kakül,pozlar ,tayt hepsii şahane minikkuşum benim agucukkk agucukkk :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ezgi kız, agucuk agucuk severim ben de senin güzel yorumunu, valla bak :)

      Sil
  9. Yeni saçını güle güle kullan kleopatra kuş;) hiç de Dalton Co deilsin bi kere çok tatlı olmuş saın.. ayrıca converse i bilekten uçurup yazlık yapmak çok akıllıca:)) Sevgiler;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiiii ne güzel şeyler söylüyosun sen yaaa:) Co'yu çok severim ben, benzetilmekten keyif alırım, hiç sorun diil yani tatlım:) herkes converselerini kessin bence, inanılmaz rahat oluyo böyle:) ha bide ucları püskül püskül oldu kesince, öyle de daha bi hoşuma gitti:)

      Sil
  10. yaaa ben seni yerimmm!!!çook yakışmış bu saç bu model bu boy çok sevdim!!!tam minik kız çocukları gibi olmuşsun...saça çok odaklandım ama kombine de bayıldığımı söylemeden geçemicem neon ve çizgili tayt ikilisi beni benden aldı minikkuşum!seviyorum seni:)mucksss

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şekerden tatlı arkadasım benim çok teşekkür ederim, güzel olmuşum muuu ^_^
      biliyo musun bu taytı sen giysen eminim o sütun bacaklarda 5 kat daha güzel dururdu, ama bende ancak bu kadar oldu kuşum, begendiysen ne mutlu bana:) öperim sen, mıncırırım yanaklarını :*

      Sil
  11. saç rengin ile neon pembe t-shirtün uyumu çok hoş olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahan da bi pembeci de burdaymış:) teşekkürler tatlım, begenmene çok sevindim:)

      Sil
  12. hiiiii! nasıl da yakışmışşş minikkuş bu saç sana! tam da 'kısacık kestirsem mi yeaa' diye gidip geldiğim şu günlerde bana bi ara gazı vermiş oldun..
    kıyafetlerine de bayıldım.. çok çok yakışmışlar birbirlerine de sana da.. güzel günlerde uzat o güzelim saçlarını.. ya da uzatma ya, böyle kullan hep:) (çenem mi düştük bugün neee?)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahahaha düşük çeneni sevsinler senin!:) konuş bebegim istedigin kadar anlat, burası ne için var sanıyosun:) ayrıca da beni böyle begenmene sevindim. sana şiddetle tavsiye ederim, inanılmaz kullanışlı, rahat bi model. gönül rahatlıgıyla kestirebilirsin yani;) toplanacak boyda kestirirsen benimki gibi, daha cok sekle de sokabiliyosun hem;)
      öpmüştüm diimi? :*

      Sil
  13. hahahhaha ben co yuda yerım senıdde yerım co senın gıbı olsaydı keske..kleopatra kımmsı hıhh sen mınıkkususunnn hemde en guzelıjnden...kolyen bıleklıklerın ve bluzun harıka ve converselerde olmamısmı bence cukk olmus:)) sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokoşum kelebegim, güzel yorumunu iltifatlarını yedigim insan, şaşkaloz kuzunun annesi:) teşekkür ederim bu güzel yorum için. kuzuya ve sana benden kocaman iki öpcük gelsin o zaman da :* bu biiiir, :* bu da ikiiii :)

      Sil
  14. Ben seni dünyasina bahar gelmis tatli,keyifli,sempatik bir dosta benzetiyorum. Tasimi taragimi, ve en basta kuzumu alip buraya yerlesebilirim! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ben seni tanımadan nasıl da bu kadar çok seviyorum inan ben de anlamış degilim. hayır yüzünü bile görmedim yani, tamamen hayali bi yüzün var benim gözümde. ama o kadar güzel bi insansınki, gel bir ömür burda yaşa, çok mutlu edersin beni ^_^

      Sil
  15. saçlarrr süper olmuşşşşşşşşşşşş..

    değişim gerçekten gerekiyor illa fiziken olması gerekmiyor bazen ruhen bile değiğşmek bakış açısını değiştirmek iyi geliyor insana... benim saçlarında kesim zamanı geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle haklısın tatlım, değişimin nerde oldugunun hiç bir önemi yok, önemli olan bi degisiklik yapmak, her türlüsü güzel bence de:) begenmene cok sevindim, saana da cok yakısıyo bu model ;)

      Sil
  16. ne kadar enerjik olmuş bu saç sana çok ama çok yakışmış! sanki bir türlü karar veremiyordun kestirip kestirmeme konusuna diye hatırlıyorum da zamanlamana sağlık tatlım tam yaza uygun bir seçim olmuş :) kombini zaten ayrı bi sevdim neon pembeye öldüm ;) güle güle kullan yeni saçlarını haa bide tatlım o havada asılı kalmış pozun var ya onu özlemişim....sıçramana sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aynen öyle, bi türlü cesaret bulup gidemiyodum kuaföre, en sonunda kararttım gözümü "eeeeh yeter ulan, kökü bende diil mi, gidip kestircem" dedim ve sonuç bu :) bundan sonra bol sıcramalaı postlara hazır ol zaman tatlım heheeh :)))

      Sil
  17. Tatli kus, saclari cok begendim, cok yakismis yaaawww ;))) Neon kombinde harika ;))) Opuyorum xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlı emilie, teşekkür ederim sana:) öperimki ben de bolca :*

      Sil
  18. O taytlar herkese yakışmaş gerçekten çok hoç olmuş.Tebrik ederim cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla da billa da çok teşekkürler. bu taytı pasaja girer girmez gördüm ve görür görmez de aldım:) begenmene cok sevindim ^_^

      Sil
  19. Minikkuş gibi cıvılcıvılsın. Tüm kareler harika süper bir post olmuş. Kombin ise en sevdiğim tarzda bayıldım renklerine ve bunları birleştirmene. Saçlarında tam senin yüzüne gitmiş, kesinlikle böyle daha güzel. Değişimin harika bana da keyif verdi:)

    Sevgiler!!!

    http://smellslikecinnamum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilham verdiysem pek sevindim buna:) bu saçlar tahmin ettigimden daha rahat ve kullanıslı oldu benim icin, çok mutlu oluyorum güzel yorumlar aldıkca da:) sevgiler, saygılar efenim :)

      Sil
  20. Saçın çok yakışmış. Çok tatlı olmuşsuuun:)



    http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  21. nice yaşlara diyerek bir soru sormak isterim .Fotoğraf makinanı ve lensini öğrenebilirmiyim acep ?

    Neri...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. makine canon 550d, lens Canon 85mm f/1.8
      ama üç vakte kadar yenileniyo ikisi de. Canon 5d markII ve 35mm f/1.4 lensimiz yolda:)

      Sil
  22. saclarin cok cok guzel olmus, sana cok yakismis!
    Fotograflar yine harika, kim cekiyorsa cok cok guzel cekiyor, ellerine saglik
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fotografları kocişim erman çekiyo kuzum, sagolsun çok emegi var bu blogda.. teşekkür ederim bide, saçlarım da çok mutlu oldu ^_^

      Sil
  23. ben beğendim saçlarını ay pardon peruğunu:)) güle kullan. Çarşamba bi aksilik olmazsa okuldayım belki karşılaşırız. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahahaa peruğumu ben de çok sevdim teşekkürler tatlım :P yaaa nası yani, hangi çarşamba burdasın, ama bugün perşembe? bugün de burdamısın, keşke görüşsek yaaa:(

      Sil
  24. Saçlar süper, kombin de çok şirin olmuş:)

    YanıtlaSil
  25. Bebitom siyah beyaz çizgili ve pembe neon birlikteliğine bayılıyodum sen yapmışın extra bayıldım. Sonraa o converselerin bileğini kesen fikrini severim, bi arada bize gelip benim eskilere aynı işlemi uygulayabilir misin?
    Ve son olarakk saçların muhteşem ötesi muhteşem olmuş. Ben ki en iyi saç uzun saçtır ekolünün yaratıcısı:P ben bile çok bayıldım, güle güle kullan, bi dahaki kesime ön tarafını biraz daha uzun bıraktır olar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. funda beni beyeniyor musuuuuun ^_^ sen eskilerini bigün getir yanında, hemen ögle arası kesiyim ben onları bebegim, istedigin o olsun;9
      saçlarım konusunda verdigin destek için de ekstra teşekkürler:) aslında benim de istedigim önü uzun arkası kısaydı, ama yavaş yavaş olsun, birden olmasın diyerekten böyle başladım. sırada o var, aklımda ;)

      Sil
  26. peruk mu saç mı, saç mı peruk mu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. peruk görünümlü saç diyebiliriz kısaca :P

      Sil
  27. ayyy cok güzeeeellll diye iç geçirdim ... kolye cok şıkmış çok sevdim, neon pink tanktop cok yakısmış, tayla da süper olmus. fotolara diyecek laf yok gene , opucukler tatlım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler tatlım benim, sen begendikce ben daha bi mutlu oluyorum sanki, farkettin mi?:) öperim severim seni. ha bide bu kez oglusunu da yumuşak pofidik yanaklarından öpüyorum kocaman, bi önceki yorumumda onu unutmuşum. yumuşak yanak sevmeyeli çok oldu da söylemesi ayıp ^_^

      Sil
  28. saç mı peruk mu, peruk mu saç mı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. noluyoz yahuu:) biraz önce de bi benzerini gördüm bu yorumun:) cevap veriyorum: c seçeneği, peruk görünümlü saç :P

      Sil
  29. yerim uleeyynn seni canımın içi cooo:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ye beni ulen:) bu arada erman senin yorumu görünce bana "kim bu bakteri yeaaa" diye sordu aahaha :) ben de "kim olcak canım, bildigim bakteri işte" dedim :)))

      Sil
  30. peruk mu cidden? alta peruk yazmışsın ya...ama çok yakışmış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım benim peruk degil, öyle espri olsun diyerekten yazdımdı :P peruk gibi görünüyo ya, ondan şettirdim:) teşekür ederim begenmene sevindim ;)

      Sil
  31. hahaha komiksin zekisin enerjiksin bi de hakkaten miniksin:) Çok tatlı olmuş saçlar ayrıca bluzla taytlar:P
    Öperim yanacıklardan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında çok minik sayılmam ama senin göbüşün yanında biraz minik kalmış olabilirim ^_^ esas ben yerim senin o tatlı hallerini, hadi dogur da sevelim artık yeaaaa:)

      Sil
    2. elviiiiiin hadi dogru artık da sevelim demişim sana! sanki aşırı tatlı bi tızın olcagını tahmin etmişim gibi <3 oyyyyyyyy özledim miroşigimi yine:(

      Sil
  32. hatuuuunnn kıj sen nolmuşsun, vayy vayy vayyy bu nasıl güzellik, resmen saç modelini bulmuşsun yaa bayıldıım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiiii teşekkürler güjel kıj:) öperim :*

      Sil
  33. Minik kuşum yaza merhaba derken saçlarını ne kadar güzel kestirmiş öyle, nasıl havalı, nasıl cool ve alımlı olmuş! :) bir de neon pembeyi b&w çizgililerle patlatmış ki görmeyen kalmasın! :p tam converseler'in ağzı ne kadar farklı öyle diyecektim ki bir DIY projesi olduğunu okudum hehe süpersin tatlım, öpüyorum kocamaaan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler güzel vede tatlı kız:) converselerin ayakkabı halindense bu halleri daha hoşuma gitti benim, püskül püskül oldu kestigim yerleri de, sevdim ben de:) senin de begenmene ekstra sevindim ama biliyomusun ^_^ sarıldım sarmaladım seni, bide özledim bi araya gelip bik bik bik susmadan konuştugumuz zamanları :)

      Sil
  34. saçlar vavvvv olmuş, haaaaarika.o güzelim saçlar kesilince anca bu kadar tarz olunur.üst-kolye süper ötesi ama tayt seni çook şişman,o sütun bacakları çook kalın göstermiş be kuşum.Ve kimse de "tayt seni kalın göstermiş" dememişşşşş.neon pembeyle akılları baştan aldın kuşum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler aslıcan:) taytın beni kalın gösterdigini tek sen söylemişsin, belki de dedigin gibi neon herkesin gözünü almış ve kimse farkedememiş olabilir taytın detayını:)
      ama olsun ben yine de seviyorum o taytımı ve şişko da gösterse giyicem sık sık :))

      Sil
  35. Dalton! Evet ilk aklima gelen bu oldu fotograflara bakinca;) Gerci ben Dalton'lari hic bilmem,tanimam ama:P eger gruplarina kadin alsalardi seni alirlardi. Cazibenden dolayi, kiyafetinden degil:D
    Bebek, yepyeni saclar, yepyeni bir bahara ne de cok yakismis, ne iyi etmissin! Saclarini degisik formlarda gormek istiyorum; kivircik, dalgali, iki kulak, tek kulak vs:D

    Hem allasen, nasil akil ettin boylesi iddiali bi tayti, neon pembe gibi iddiali bi renkle birlestirmeyi, ortaya sirin, seker bir sey cikarmayi? Egiliyorum onunde;)
    Opuyorum sonra;*;*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman yedi cücelerin arasındaki pamuk prenses gibi bişi olurdum galiba daltonların arasında diimi heheeh :)))
      iki kulak tek kulak, ense kökü hepsini göstercem sana, söz kuşum :))))
      tayta ilk görüşte aşık olmuştum, t-shirtü de vitrindeki mankenin üstünden çıkarttırdım bedeni olmadıgı icin:) düşün yani, özellikle ugrastım bu ikiliyi bi araya getirmek icin:)
      öperimki ben de kelebegimi *_*

      Sil
  36. tatlım yalan dünyadaki açılayı anımsattın bana :) emeğine sağlık çok tatlı olmuşssun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tatlım, ben de kesiliriz kesilmez, hatta kesilmeden önce bunu düşündüm. kahküller de olunca iin içinde açılaya baglamamak elde degil :)) güzel yorumuna saglık tatlım :P

      Sil
  37. Ohh yahu sonunda yorum yapmaya vakit buldum.. Bi kere o son poz beni benden aldi bilesin :)) Harika ! Neseli bloggerlari daha bi baska seviyorum galiba.. Bu arada kolyen cok cici cok.. yazlik hale getirdigin converse'lerin de ;)


    xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında ben sıkılmştım hoplayıp zıplamaktan, ama bizim bey yerimde durmamı istemiyoki, hadi hopla zıpla diye o emir veriyo kamera arkasından:) teşekürler begenmene çok sevindim, meraba ben çekirge:)

      Sil
  38. herşeyinle 10 numerosun bebeğimmmm :) son karede başın da göğe ermiş gördüm seni,dur Sinan'a göstereyim de şu pozu o da denesin bi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahaha göster tabi kuşum, sinan abicim de çeksin sana şöyle alengirli pozlar, zıplatsın seni havalara :)

      Sil
  39. bu outfiti cok begendim..

    http://nazlibenek.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler ^_^ ben de çileği çok severim yannız :)

      Sil
  40. Amanın bu ne güzellik! Kleopatrya taş çıkarırsın kuşum saçların accayip yakışmış yüzüne ve sana gitmiş. Neon üstün çizgili taytın epey şirin bir kombin önerisi olmuş şu an converselerimi kesmeye gittiğim dipnotunu da eklemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiii bonbonum gelmiş buraya:) negüzel şeyler söylemiş öyle ^_^ teşekkürler tatlım, yeni saçlarımı begenmene cok sevindim:) converselerini kestin mi son durum nedir? :)

      Sil
  41. kleopatra halt etmiş derdim ben, yazdığını okumasam da :)) çok yakıştı bu saçlar sana <3
    başkalaşım demişsin ya.. herkes aynı saçı yapmıştı sanki son dönemde, bu saç seni sürüden ayırdı, çok da iyi yaptı.. :)
    outfit komple çok güzel, aksesuarlar da öyle, converse'lerin boğazlarından saçaklar çıkmış ya çok cool olmuş, bence bi akım yaratabilirsin bu şekilde! :)))
    öptüm şeker, iyi haftasonları <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahsen srn böyle söyledikce daha bi kleopatra gibi havalanıyorum biliyomusun <3
      evet farkındaydım ben de herkesin aynı kafa gibi göründügünün, ama ben cok uzun zamandır kestirmek istiyodum, kestirdim gitti:) bu vesileyle aradan da sıyrılmış oldum:) öperim ben de seni vede güzel yagmursuz bol günesli haftasonları dilerim taş bebenk!

      Sil
  42. oyy oyyyy negzell olmuşun yauuu klopatradan ziyade bir filiz akın esmeri, bir belgin doruk gençliği sezdim ben. ne de hoş! çokcada yakışmış. saçın, bebe yaka tadı, alt tarafa 'beter böcek' esintisine bırakmış :) bu desen bana 'beter böceği' hatırlatıyor hemşiremm :) ama sakın haa, çok sevdiğim bir karakterdir kendileri. yerim onu ben! bi de tayt deyince aklıma sen gelir oldun, ne bu!!!!? desen desen,farklı farklı!! ha? nerden bulursun! ben niye görmüyom böyle hiç!!!! ^.^
    möööck

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahahaa aynı da kızkardesim gibisin sen ve yorumların:) o yüzden sanırım seni daha bi baska seviyorum yeliz:) o da beni belgin doruk yaptı görür görmez. ve bu taytı istanbula onla birlikte almıştık, o da gördügü zaman bettle juice benzetmesi yapmıştı, hakkaten de öyle ama:) herkes bilmez diye yazmamıştım, aferim hemen gördün :)))
      sen bedenini söyle, bidahaki desenli taytı senin için alıp yolliyim sana canım benim;) ciddiyim bak bu arada. beden ve adres aliyim:)

      Sil
  43. sen nerelerdesin yahu :(( ben seni çok özledim ama çok yoğun koşturmaca içindeyim yazamıyorum...ama aklım sizde kalıyor hep. saçların çok modern olmuş, çok yakışmış, daha da küçücük olmuşsun. git gide gençleşiyor musun yahu...
    ara sıra bir pişşşt de bana yalnız hissediyorum kendimi sen yorum yapmayınca bilesin kuşuuum...
    söz ihmal etmicem seni... ben de ara verdim ama canımı sıkanlar oldu bu ara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler kuşum, ben arada ugruyorum sana fırsat buldukca ama sen hiç cevap bile yazmıyosunki yorumlara.. yoksa ben hep buralardayım;)

      Sil
  44. süper süper süper bir kombin !!!
    tayt ve shirt arti kolye harika durmuslar bir arada !
    cok cok cok begendim !

    YanıtlaSil
  45. neden kıydın o saclara yaaaa uzun sac kadının olmazsa olmazıdr,örülür att kuyruğu yapılır salım salım salınır rüzgarda ucusur fln keske kestirmeseydn yasınzı büyültms hemde:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yıllardır uzun kullanıyodum, çok sıkılmıştım aynı şekil şemalden, kestirdim gitti. biliyomusun ben çok sevdim bu halini. yaşlı da gösterse çok rahat, yapcak bişi yok:) bunlar da rüzgarda uçuşabiliyo hem :D

      Sil
  46. Kleopatram, minnak kuşum.. Bu saç sana çooook yakıstı benceee ;) Sen artık hep bu boy kullanmalısın diyor, taytını senden istiyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel arkadasım çok teşekkür ederim, siz begendikce ben daha bi mutlu oluyorum:) sen istanbulda mı yaşıyodun? ona göre sana adres veriyim--> atlas pasajı:)
      bak farkettiysen taytımı vermiyorum sana aahaha :))

      Sil
  47. Su gibisiniz su çok güzel yakıştırmışsınız :)

    YanıtlaSil
  48. bu nefis bir kombin olmuş epeydir bloguna gelememiştim cizgiliyle pembe nin rengi çok güzel olmuş birde bu tarz sana çok yakışmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, ben de bu ikiliyi bi arada çok sevdim. sık sık giyerim artık böyle :)

      Sil
  49. Ben bu sene pembeye hastayım..
    iNCE GİYERİM İNCE, PEMBE YAKIŞIR GECE, iNSAN BİR HOŞ OLUYOR SEVDİĞİNİ GÖRÜNCE ....
    diye giden bir sarkıyı anımsadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pembe sevmeyen, giymeyen kalmasın o zaman:)

      Sil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^