2012/07/16

Sensör


Hani böyle herşeyin sensörlü olduğu tuvaletler vardır ya, elini oynatsan peçete çıkarır, totonu oynatsan sifon çalışır. 
Bide sen ne yaparsan yap, yerinden kalkmadığın sürece bi türlü yanmayan ışıklar vardır. Oturduğun yerde kolbastısından çayda çırasına kadar ne varsa hepsini oynarsın ama nuh der peygamber demez o ışık, sen totonu ordan kaldırmadığın sürece yanmaz. O yüzden de o kapalı duvardan dışarı çıkana kadar oturduğun yerde sürekli bi hareket içindesindir, aman ışık sönmesin!
Hah işte ben tam da öyle bi çırpınışla direndim bütün bir hafta boyunca. Aman tatil bitmesin yakarışıyla hep bi hareket içinde, sürekli bi A noktasından B noktasına gitmelerle geçirdim günlerimi. 











Gel zaman git zaman derken bi baktım evdeyim, çamaşırları asıyorum. Allahtan bavul boşaltma ve akabinde çamaşırları ayıklayıp makineye yerleştirme kısmını hızlı geçmişim.
Dipnot: Bence artık çamaşırları renklerine göre ayırmadan karman çorman yıkayabileceğimiz makineler yapılmalı. Sonra hatta eli deymişken bide onları güzeeelce çırpıp çamaşırlığa astı mıydı tamamdır. Bulana şimdiden teşekkürler.

Bu vesileyle hepinizi öper, her ne kadar tatilden dönmüş olsam da hoşgeldiğimi, hala umudum olduğunu, daha bunun ramazanı kurbanı da olduğunu hatırlatmak isterim.
Hadi bakalım.

Şort tulum: Forever New
Ayakkabı: ALDO
Çanta: İsimsiz dükkan:)
Kolye: Koton
Bileklikler: H&M

71 yorum:

  1. O ilk resmin guzelligi, bayilirim begonvillere, resimlerin hepsi cok basarili, kapi onu resimlerini cok severim, renk renk kapilar. Tulumuna da bayildim : ) Ben de tatil istiyorum yavvvv : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de begonvil aşığı olarak sana katılmaktan alamıyorum kendimi şuan:) teşekkür ederim güzel yorum için ^_^

      Sil
  2. bu isteklere pek katılırım :))) ama daa cok sana mavının nasıl guzel yakıstıgına senın o mınnak cantana sana nasıl bayıldıgıma katılabılırım mınnos ınsan yanaklarını sıkıstrdum bilgine:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oşşş çok sıkıştırdın ama yanagımı:P
      mavi tulumumla sana teşekkür eder, en yakın zamanda tatilin seni de bulmasını dileriz bebişko:)

      Sil
  3. ozellıkle tulumunua bayıldım ozellıkle kemer detayı ve gogus drapelerı aloha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hazır istanboldayken bi kolaçan et o zaman forever newleri beybi, belki bulursun bidene kendine ^_^

      Sil
  4. Tulum ne kadar harika, sen ne kadar tatlısın, özlemişim çok:)

    Akyaka postlarını bekliyorum:)

    Ha bi de dr. beckmann diye bi markanın mendilleri var, renklileri karışık atsan da renkler karışmıyor, boyalar bu zavallı mendilde toplanıyor. Tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiyen not edildi tatlım;) akyaka postu da an itibariyle yayında ve okunmayı bekliyo:)
      bide teşekkür eder gözlerinden öperim :*

      Sil
  5. Tatil sana yakışıyor minikcim, fusyalar, meviler filan <3
    Bi de bilmem kimin camasır bezleri var, makinaya camasırla birlikte onu da atarsan renkler karısmıyomus. Ben hala beyazlar, siyahlar, kırmızılar, maviler... vs diye ayırarak yıkadığımdan camasırları, kullanmadım ama kullananlar memnun:)
    Sonra bi de özlemişim, sonra bi de hoşgeldin <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı ben de böyle bi teknoloji olsa bile ısrarla ona güvenmeyip ayırarak yıkayacak olanlardanım:P kaderdaşım, cancağzım benim:)
      ben de özlemiştim, koştum geldim <3

      Sil
  6. kuşum ben bu postta hangi birine methiyeler düzeceğimi şaşırdım desem duygularımı yeterince anlatmış olabilir miyim?? :)
    tulumuna bayıldığımı onmilyon kez daha söyleyebilirim,sonra o dar Alaçatı sokakları,renkli kapılar,taş duvarlar,yenilesi çantan,utanmasam evimin tüm odalarını kaplatacağım begonviller ve tabiki en önemlisi senin o gülen,mıncrılası yüzün!evet bir tatilden beklenen herşeyin tam olduğu şahane,aydınlık bir tatil postu! :)
    hı bi de öyle bir çamaşır makinesi bulanı ben de şimdiden öper,senden sonra ikinci müşterisi olabilirim :)
    sensör seni çağırıyor,hem de çok yakında <33
    öper,sarılır,üç kere döndürür ve giderim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bebişim aslında orda olay bende degil, tamamen göz yanılması, tamamen Alaçatı yanıltıcılıgı:) adamlar öyle özenerek yapmışki mekanların sokakların her bir metrekaresini, dibinin düşmemesi elde degil.. senin methiyelerini sever, ben de hazır sen sarılmışken seni böyle kollarından tutar havaya fırlatıp sonra tekrar kucagıma alırım:) öperim soğra da yakışıklı prens gibi aahahaaha :P

      Sil
  7. Minik kuşum! Güzel kuşum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de bi kuşsunki, hem de tatlı bi moda kuşu <3

      Sil
  8. bu benim gordugun en guzel tulum:) renk nasıl güzel desenler, tabi sana yakısması da cabası. sen ve alacatı super ikilisniz, sen beni zaten gecen yılki cesme fotolarınla tavlamıstın:))
    (bu kombin forever new olması tulum olması love kolye ve wedgeler benim bir kombinimi hatılarttı, tam kardes olurmusuz:)
    http://aysstyle.blogspot.com/2011/08/starbucksi-bloggerlar-basti.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa hakkaten de kardeş gibi gezebilirmişiz bi araya gelsek. limonla zeytin gibi olurduk hem de heheeh <3

      Sil
  9. Kuşum Dr Beckman diyorum Rossman diyorum yıkama mendili diyorum:)
    Ben yıllardır ayırmayı bıraktım sayesinde, şaka gibi ama siyahla beyazı artık aynı anda araya kırmızı bile atarak yıkıyorum ve hiç sorun yaşamadım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bebişim biliyorum onu ama yine de güvenip teslim edemiyorum çamaşırları:) illa ayırarak yıkıycam, anası kılıklı kuş işte ahahaah :))

      Sil
  10. Hay allam ne cikacak bu tuvalet hikayesinin sonunda acaba diorum bende :) tuluma bayildigimi daha oncede soylemistim. Ozellikle 3. foto pek bir harika, mavi kapilar tam onunda foto cekilmek icin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o mavi kapıların her yerde oldugunu düşün bide:) sonra da nekadar cok fotograf çektigimizi hayal et ehehehe:)) teşekkürler bide ^-^

      Sil
  11. Benden de lovely..Can çekişmenin sensörle bütünleştirilmesi enfesdi doğrusu. Zaten bayılmadığım tek bi'şey kalmadı sanırım.Tulumundan,ayakkabılarına,makyajına,güler yüzüne doğal stüdyonuza,begonvillerin altına park edilen motorsiklete,duvar kenarındaki keçilere kadar. Ahh tatil ahhh.Sen ne menem bi'şeysin. Kokusu bile sarhoş etmeye yetiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sarhoş etmesinden hoşlandıgım tek koku olabilir tatil kokusu ^_^
      lovely yorumunun beni havalara zıplattıgını belirtmeden geçemiycem yavrutom:) seviyorum seni de yorumlarını da yazım şeklini de :)

      Sil
  12. o fotosel denen şey var ya tuvaletlere koyuyolar işimin ne kadar süreceğini bilmeden 30 sn süer veriyolar. Saanne arkişim ya!!! sonra bin türlü maymunluk yap ki seni görsünde yansın!
    bi kere tam rimeli sürerken şıp dedi söndü... Seni icat edeninde diye söve söve elimde rimel fırçası kolbastı yaptım durdum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gel otur şöyle yanıma, bi soluklan bebegim, dolmuşsun sen :P

      Sil
  13. İşte aramızdaki derin fark bu! Tatilden dönmemeyi arzu edenler, tatilden bir an önce dönüp dinlenmeyi arzu edenler:) Ya hadi eirmanı dürt seni dölleyiversin de aramızdaki fark kapansın, ruhlarımız buluşsun, ömür boyu ayrılmasın bebeyim:))

    (Not:O ilk fotoyu da duvarına as, özgür ve mutlu günlerinin hatırası olsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahaaha yoruma gel:) ulan aramızda fark kalmasın diye zorla kendimi mi dölletcem:P istemiyom ben uzun bi süre daha, böyle duvara yaslanarak cok rahatım ben:P

      Sil
  14. O şekil tuvaletlerdeki halimisi ne güselde anlatmışsın sen, ağzına sağlık. Çamaşır makinesi konusunda kesinlikle sana katılıyorum,ütüyü sewerek yapıcam söz:)bulana benden de bi 'Allah razı olsun!':).Tulumun çok hoş, sewgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahahaa demek sen de camaşırları renk sırasına göre ayıklayanlardansın:) o zaman birlikte dua edelim, belki tutar:)) teeşkkürler bide ^-^

      Sil
  15. önce tulumunu çok beğendim diye yorum yapacaktım kiiii çantan çıktı meydaneee :D kız o çanta nası güzel bişedir öle :DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu çanta çok şeker gibi bişey diimi, ben öyle düşünüyorum da aldıgım günden beri:)

      Sil
  16. hehee deli kıjj, sen bizim köye gelip bir de pozlar mı verdin bakiimm?? AHH AHH BU YAZ hastalıklardan sıyrılamadık ki kaçıp geleyim yanınıza. İnşallah bir dahaki sefere o mavi kapının önünde öpcem kıjj senii, sevceem :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sizin köyde bikaç gün geçirdim ben öjgecan kıj :) gecmis olsun bu arada sana, umarım iyi olmuşsundur? :(
      bidakine söz haber vericem sana;) hic aklıma gelmedi ordaki tızlara seslenmek, tatil sarhoslugu işte ^.^

      Sil
  17. hahhahah ya ne komıksın sen hahhahahah:))) canta ısımsız dukkann yerım sneı ben -ım semt magazsı gıbı:)) ay varya tatıl bıttı ne fenaaa senın kı bıle bıttı mıs gıbı fotolar gelıyodu hemde:(( tulumunu yerım senın haberın olsun , kolyen bıleklıgın herseyın cok guzel gozune cektıgın kalemı severım :)) bu arada oyle wclere gırınce cıglık atasım gelyor:) hee bırde bı mendıl var renklılerı kaırısk atıyorsun bulastrmıyor :) ama ben ayrı olsun derdındeyım hahhaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. isimsiz bikaç dükkaNIM daha var benim ahaha:)) tatil fotoları bitti, artık sana masa fotografı yolliycam aaahaahah:))) seni de şeker gibi yorumunu da öperim kadın! oglunu da ısırdım katı yanaklarından *.*

      Sil
  18. cute haIR :))

    WWW.LIVE-STYLE20.BLOGSPOT.COM

    YanıtlaSil
  19. tatile en çok ihtiyacı olanlar tatilden yeni dönenlerdir diye bir söz vardır. nasıl severim. tulumunu da en az o söz kadar sevdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle, atalarımız ne güzel söylemiş heeheh:P tulumum da seni sevmişki ^.^

      Sil
  20. tulumunuz gerçekten çok hoş ve yakışmış. fotoğrafların harikalığı dikkatimi çekti bir de . fotoğraf makinanızın markasını öğrenebilir miyim ? lütfen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler:) Canon 5D Mark II makinemiz, kullandıgımız lens de Canon 35mm f/1.4

      Sil
  21. Öyle bir çamaşır makinesi yapılırsa alır bağrıma basarım. Her sene kutlama yaparım =)
    Bu arada o nasıllllll tatlı bir şort tulumdur o nasssııılll güzel bir çantadır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaaha çalsın sazlar oynasın kızlar diyosun:P tulumum ve çantam adına teşekkür ederim heheeh :))

      Sil
  22. TULUM süperr

    HEDİYE ÇEKİLİŞİM

    http://www.pinkthingsel.com/2012/07/giveawaycacharel-parfumcappertone.html

    YanıtlaSil
  23. Ha gülüm hoşgeldin! Sensörü cümle içinde kullananım, afillim, zayıfım neden bunu tulum giyerek pekiştirmiyorumum, hoşgeldin! :D

    Aslında renkleri korumada Dr.Beckenser yardımcımız! Renk koruyucu mendilleri kullan o makine çıkana kadar. Renklilerle beyazları bir ara yıkayaman ama en azından kırmızılarla grileri ve açık mavileri ve morları ve sarıları ve pembeleri ve yeşilleri ve leylakları ve sümbülleri ve soldurdun gonca gülleri, aşkla yanan gönülleri bir arada yıkayabilingG :D

    Ovakit öptüğümüÜÜüüüĞĞ peşinen belirterenk huzurdan ayrılıyorum. Gene geliciiiMM :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahahah ya ben senin yorumlarını okurken de en az senle konustugum zamanki kadar egleniyorum müge başgan yaa:))) o teknolociden haberim var ama yine de karıştırma konusunda temkinliyim ben. gelenekci bi insanım neticede:P
      öpme konusu oldukca net olmasına ragmen ben yine de saglama almak icin bi öpçük daha almak isterim :*

      Sil
  24. eğlenceliiii her şey , bayılıyorum yazına fotoğraflara :)

    YanıtlaSil
  25. Canon 5D Mark II - Canon 35mm f/1.4 ve Canon 85mm f/1.8
    kendim sordum cevabını da kendim buldum sanki. sayfanızda yan tarafta duran bu foto. mak.sini mi kullanıyorsunuz. sadece bu posttakiler değil tüm fotoğraflarınız harika. marifet sadece makinede değildir heralde ama, eşinizi de tebrik etmek lazım,o çekiyorsa yani bu fotoları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiz:) eşime tebrikleri ileticem bizzat :)
      buldugun bilgiler dogrudur, aynen o ekipmanları kullanıyoruz ;)

      Sil
  26. fido ile birlikte blogunuzu uzun süredir takip etmekteyim fakat yeni yazmak nasip oldu...
    samimiyetine içtenliğine dostluğuna hayranım diyerek sözüme başlar... beni de dostlarının arasına alır mısın diye devam ederekten... çok öperim izninle...

    *CEREN*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceren insanı, sen ne tatlı bişeysin öyle, yorumunu severim ve seni de tabiki hemencecik dostlarım arasına alır, bagrıma da basarım böyle kuvvetlice :)) azcık kemikliyimdir idare etcen artık ^.^ hoşgeldin, hep gel taam mı :)

      Sil
  27. Resimlerin ve kombinlerin her zaman cok guzel Minikkus. Ama en cok ilginc neredeyse siir gibi akan yorumlarini okumayi deviyorum.


    xxx

    http://thetrendreportuk.blogspot.co.uk/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiii çokteşekkür ederim. duydukca en mutlu oldugum şeylerden biri de bu zaten. keyif alıyosan ne mutlu bana ^_^

      Sil
  28. bu kombine en uygun söylenecek şeyi kendine kolye yapmıssın "lovely!" tatil sen böyle sokaklar çok güzel manzaralar bunlar, zaten tulumun renklerine ilk aldığından beri bitiyorum. Öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlı insan, bi gel de öpiyim seni azcık:* esas lovely olan, yanakları sıkılası olan sensin, haberin yok <33

      Sil
  29. Zayifsin zayif, kiskanilasi hem de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heeheh teşekkürler pozitif adsız:) aslında o kadar da zayıf degilim artık, yani aldım bikac kilo. ama bunları duymak iyi geldi \o/

      Sil
  30. tulumun güzelliğinden şirinliğinden bahsetmemem gerek yok fakat, bir fotoğraf tutkunu olarak, fotoğraflarınızı çok beğendiğimi belirtmek isterim kim çekiyor bilemem ama renkler, kompozisyon çok hoşuma gittii, bir nikoncu olarak bazen canona çok özeniyorumm..:)
    sevgilerr :)
    http://mervoliilemoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel yorumuna saglık mervoli arkadasım:) fotografları bir fotograf tutkunu olarak eşim çekiyor:) kompozisyonu da pozlarımı da ayarlayan o aslında:) tebrikleri ben ona iletiyim, o da mutlu olsun diimi ^_^

      Sil
  31. Ayy ince belde böle tulumlara bayılıyorum ben çok güzel olmuşssun canım muhteşem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bebişkom, bence sende de çok güzel duracaktır çıtır insan seni <3

      Sil
  32. Fotograflarla birlikte yazdıklarını yavas yavas okumaya bayılıyorum :)
    Hem tulum güzel, hem icindeki güzel! Sevimlilik abidesi misin:)
    Sensor diyince benim de zaman zaman tuvaletlerde yaptıgım meksika dalgası geldi aklıma bak şimdi! Tamam enerji tasarrudur, sudur budur ama bari zamanını uzatın arkadasım 10 saniyede bir de hareket edilmez hayır etsen de sensör görmez!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaaha resmen sesli güldüm meksika dalgasına aaauahuahauahua:))))
      ben senni yorumlarını ve tivitlerini okurken cok egleniyorum yaa, biz aslında seninle bir önceki hayatımızdan filan tanısıyo olabilirmiyiz acebaaa? ^_^

      Sil
  33. yalnız fotoğraflar iyice "chiara bak git" moduna bağlamış ona göre :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahuahauah bir chiaraya gıcık insan olarak bu benzetmen beni bitirdi bebişim ahuahaua:) chiara güzel kız ama sevmiyom işte yapcak bişi yok, babasını da sevmezdim zaten :P

      Sil
  34. aaa tabeki gelirim ama şimdi senden azıcık korkmaya başladım...
    zira ben çıtkırıldım bi kızım. elinde kalırsam görürsün! :D :P
    ama bi öpücükle iş değişir... heheh mucuk... :)

    YanıtlaSil
  35. Hahah aynı durum bu kadar olur! :))) tatilde tatili yaşamaktan çok saatlere bakıp ama geçmesin günler bitmesin diye delirir oldum bir ara, sonra eve gelip posta posta çamaşırları asarken kendimi bayramdaki tatilin planlarını yaparken buldum sanırım o da işin tesellisi tatlım :PPp Alaçatı sokaklarını özledim ben çok, o dingin mavilikte taş duvar dokusunda, bebek mavisi üzeri bahar çiçekli tulumunu Ankara'ya gelip çalacak kadar sevmiş olabilirim :P heh öpüyrum enkocamanından :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten tatilden döner dönmez başka bir tatilin hayalleri kurulmaya ve planları yapılmaya başlanmazsa hiçbir güç o çamaşırları yıkatamaz bize bebegim:)))
      istedigim tulum olsun yahuuu, gel al istedigin kadar giy;) ama yok buraya kadar gelemem üşenirim dersen de istanbuldan almıştım bu tulumu, hemen ordan kapıver bitane, sana da cok yakısacagına eminim ^.^
      öptüm seni güzel kız cocugu :*

      Sil
  36. Oh, yemek falan yok, cok sevdim bu post'u:))
    MinikKus'um blog dunyasinin en guzel tulumunu giymissin! Ben 'lovely'den de ote 'adorable'im diyorsun (ooh katlettim guzel dilimi:/)
    Sacini, basini, cantani, ayakkabilarini hepsini toptan sevdim gitti. Bileklikleri ayri sevdim<3
    Opucuklere boguyorum seni MinikKus'um;*;*;*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaahah o zaman bundan sora iceriginde yemek olan postlar icin sana önden bi uyarı yapiyim ben, ona göre gir bak postlarıma ahahaha:))
      ben de bu her yerinden sevgi ve kalp fışkıran yorumunu cok sevdim kelebegim, gelsene bizeeee özledim ^.^

      Sil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^