2012/12/13

Süspüs meselesi



Bugün yolda bi teyze gördüm, hani böyle annane babanne olduğundan yüzde binbeşyüz emin olunabilecek kadar tombik ve patates. Ellerinde market poşetleri, paytak paytak yürüyerek yokuş çıkıyo. Ama burda benim dikkatimi çeken esas şey bu değil. Yaşlı olmasına rağmen bi solukta o yokuşu çıkıyo olması da değil. Bunların hiçbiri değil, bunlar sıradan:P
Koluna, o kadar poşet taşıyacağını bilmesine rağmen, bitane kol çantası geçirmiş. Eteğinin altına giydiği çorabın renginde hem de. Yani herşey düşünülmüş, en ufak detaylarda bile özen var. Belki yeni nesil gibi iki kilo fondöteni boca etmemiş suratına ama o şerit halindeki dudaklarına şöyle bir tur ruj sürmeden de çıkmamış evinden.
Biz markete giderken en salaş en paçoz kıyafetlerimizi seçerken, o hem kendine hem de etrafındakilere duyduğu saygıyı böyle belli etmiş.
Evdeyken en dizi çıkmış pijamayla dolaşıp, gezmeye çıkarken saatlerce ayna karşısında vakit geçirirken biz,
o böyle evde de dışarda da özenli olmayı yaşam felsefesi haline getirmiş.


Geçen sene tonton mu tonton teyzenin biri, hayata bakışımı derinden sarsacak bi kesit sunmuştu bana hayatından.
Yıllar önce vefat etmiş eşi. Çok yakışıklı bi adammış anlattığına göre. E teyzenin de maşallahı var, cami yıkılmış ama mihrap yerinde derler ya, hah işte o hesap. Gözler çakmak gibi.
Bu teyze evin içindeyken de hep düzgün giyimli bi şekilde dolaşır, saçlarını fönler, hiç makyaj yapmasa dahi o meşhur pembe rujunu sürermiş dudaklarına. Eşini sabah bu şekilde işe yolcu eder, akşam da yine aynı parlayan yüzüyle karşılarmış onu. Deymeyin amcanın keyfine yani:)
Sonra bi sabah teyze çok üşenmiş süslenmeye. Üşenmiş dediysem yine grantuvalet giymiş üstünü, saçını başını da düzeltmiş, ama ruj sürmemiş. Amca uyanmış, karısını sarılıp öptükten sonra da ilk işi "Hanım bu ne hal, çok solgun görünüyosun, insan iki ruj sürer dudaklarına, iki allık vurur yanaklarına" demiş. Bunun üstüne teyze çok utanmış, koşa koşa gidip rujunu sürüp gelmiş kocişinin yanına:)
Onlar ermiş muradına <3
ve o gün bugündür de bu teyze rujunu sürmeden asla evinden çıkmamış. Yıllar sonra eşini kaybetmiş, ama o düzeni asla bozmamış, rutininin dışına hiç çıkmamış. 
"Markete bile gitsem rujumu sürer, saçımı tarar öyle çıkarım evden" dedi ^,^

Bir güzellik merkezinde karşılaştım ben bu teyzeyle. Bir insanın kendine bakmasının ne kadar güzel olduğunu anlatma ihtiyacı hissetmiş ki yanıma gelip bunları anlattı bana:) Halbuki o gün, bir Angelina Jolie gibi olmasa da efendi gibi dudak nemlendiricimi sürmüş, saçlarıma da dalga yapmıştım ama, ruj sürmediğim için kafayı takmış demekki bana:)












Dipnot: Yukardaki hikaye ve diyaloglar tamamen teyzeden alıntıdır. 
Evet evet inanmazsınız ama gerçekten de insanlar bir zamanlar birbirleriyle böyle konuşuyomuş. Tiyatro oyunu filan değil yani. Hanımlı beyli, biri karşısındakine bişey söyler, öteki ciddiye alıp dinler ve bundan kendine fayda çıkarmaya çalışırmış. 
Trip atıp surat asmak henüz icad edilmemişmiş o zamanlar.

Buda böyle bi anımdır. Yolda benzer bi teyze görünce aklıma geldi, paylaşiyim dedim:)
Hepinize bol rujlu ve bakımlı günler dilerim bebeklerim. 
Beyler siz de sevgililerinize iyi davranın, evet belki sabah uyanınca saçları bulaşık teli gibi karışık olabilir, evet makyajsız hortlak gibi görünüyo da olabilir, ama özünde iyi bi insan, öyle düşünün, varmayın üstüne:)

Öperim.

Kazak: H&M
Tayt: Çayyolu pazarı
Bot: Zara
Bileklik: Markafoniden
Mekan: Karacasu Yaylası - Bolu

74 yorum:

  1. Senin taytınla uyumlu bilekliklerini yesinler! :) Kuzum sende bi guzellik var kaşlar değişmiş sanküüü ama pek yakısmıs yahu! Güzel gozlerini yerim süslü püslü kuş seni:)
    Ben hiç ruj sürmem dudaklarım ince oldugu icin yakıstıramam kendime, sadece allık sürsem kabul mu? :)

    Çiğdem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kaşlar degisti de ben eski halini mi özledim nedir bilemedim. hep bi degisiklik yapıp sonra eskisini özleme halleri icindeyim bu aralar:)) ama bu güzel yorum beni baya bi kendime getirdi an itibariyle ^,^
      sadece allık sürebilirsin, kabul ediyorum:P ben de ruj özürlüyüm zaten :))

      Sil
  2. minikcim bence sizin fotoğraflar artık bi level daha atladı.
    Bi dinginlik, bi huzur, bi mutluluk, bi ışığın tam kıvamı bütün fotoğraflarda <3
    Bu durumu yine de sadece senin tatlılığına yorup, kameramanın tebriklerini de sana iletiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işin icinde tatil olunca, ankara dışında bi yerlerde olma durumu olunca tabi haliylebi dinginlik bi mutluluk oluyo bebişim:)))
      benim tatlılıgma yoralım, ermanı degil beni tebrik edelim o zaman hep ahauahaua:)) hatta sen hazır yanındayken iki tane indir toparlak kafasına:P

      Sil
  3. :) Okumalık bir şey iyi gitti minnakım kuşçem :D Aaaahh aaahhh nerde öyle hanım kadınlar? :D Ne datlıymış muhabbet. Ben de ruj sürüyorum arada. Sürünce dikkat çekiyorum evet. NE güzel :D Bir de kadife daytını yerler senin! Bu arada kalem etek olma yolundaki etek operasyonu kalem olmasa da etek oldu terzinin elinde. Güzel de oldu. Ha yırtmacı da olamadı ama adama benzedi Onu da deyim de öyle öpeyim dedim Öperim bak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o teyzeler eskidenmiş migelim, artık nerdeeeee.. biz anca paçoz paçoz giyip gidelim marketlere bakkallara çakkallara:))
      kalem etek olma yolunda ilerlese de yine de fena olmamış eteginin yeni hali, ben nerden baksan bi 10 puan veririm ona:))
      öpmelere doyamadan gelmişiz bi yoruma cevabın daha sonuna, gördün mü sen:))

      Sil
  4. yine harika fotoğraflarrr bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. Yapraklı fotoları çok sevdiğimi söylemiş miydim? ^*^ kazağın da sıcacık çok tatlı görünüyor hiç üşünmez ki onunla, güzel güzel giyilir :)) Tam da okumalık bişey olsa da okusak diyordum, ne güzel oldu şimdi postunu gördüm.p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet o gün hic üşümedim o kazagım sayesinde. bakma öyle yarım kollu filan görünmesine, yumuş yumuş sıcacıktır ^,^ yapraklı fotograflar da seni cok sevmis, öyle söylediler bana heeheheh:))

      Sil
  6. Ya kızım tüm bayıldığım kıyafetlerinin çayyolu pazarından olması nası bi denk gelmedir? İçimdeki pazar ruhunu atamıyorum sanırsam, bünyeme işlemiş fena halde :)
    Şu anda saçlarımı fenalık geçirerek paket lastiğiyle toplamışken bu yazını okumak çok iyi oldu çok da güzel oldu, sağol cınııımm ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla öyle düzenli de gitmiyorum uzun zamandır, ama ne zaman bu pazara gitsem mutlaka güzel ve farklı bişey carpıyo gözüme, almadan dönemiyorum:)) bu tayt da öyle oldu bebeyim, bi büyük bedenim kalmıstı, aldım onu gittim terzime daralttırdım. oldu sana mis gibi XS kadife tayt heheeh:))
      öperim güzel yanaklardan, onu söyliyim:*

      Sil
  7. o teyzeden bizim ailede de var, annem. Aynı şekilde düşünür ve söyle ve hareket eder, üstelik hasta olup da kendini kötü hissettiği zamanalar daha çok süslenir ki morali düzgün olsun. Çok güzel bir felsefe.

    Buarada pantolonun rengine bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel yaa hala aynı tipte insanların olması. ama iste anca anneleerimiz annanelerimiz filan kaldı. bizim yaşlandıgımız zamanları düsünmek istemiyorum ben, umarım süslü kokona teyzelerden oluruz:))

      Sil
  8. Asiye'm bu postun ilk karesiyle aşk yaşayıp sonra vazgeçip tüm kareleriyle aşk yaşamaya karar verdim. Bu posta bayıldım ben <3
    Hikayeden ders alacak çok şey var aslında, süs püs önemli değil de bakım önemli, çok şükür ki o da bizde var diyor, seni öpüyorum. Artık yuvaya dön ve yemeklerimize dönelim. Yeter artık Ulus mulus ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyyy tatlı kuzum benim, biyendin mi beni ^,^ sana da alalım mı pazardan taytlar:D bizim süsümüz baki bebeim, bize hicbisecikler olmaz. belki bakkala paçoz gideriz ama süsümüzden genel olarak asla taviz vermeyiz :P
      ulus deme hic, midem kalkıyo valla da billa da :(

      Sil
  9. Hikayeyi okurken bolumden cok sevdigim hocam geldi aklima hatta pembe rujunu hic eksik etmez oda. Takilari on numaradir, tarzdir her gun kiyafetine gore takar onlari hic usenmez oyle senin bildigin gibi uc bes tane degil kollar eller, boyun yikilir o derece eee tarzi var kadinin. Kocasini yillar once kaybetmis oda ama kendine bakmaktan vazgecmez pembe ruju daimdir :) Bende her ders kadina ic gecirerek bakar sabahin korunde neredeyse pijama denecek kadar salas kiyafetlerle dersine gittigimde bi ona bide kendime bakar utanirim :)) Ama salasta olsam ozumde iyi bir insanim :P
    Diger bir nokta ise fotograflar harika insanin fotografci bir kocasinin olmasi ise double harika :p Bide su pazara ugrayip en kisa zamanda bu tayttan edinmeli asik oldum resmen !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyyy hatırlıyorum o hocanı, anlatmıstın bana:) en sevdigim kadın modelidir. biz o seviyeye gelemeyiz ama bebişim, kanımızda yok okadarı cünkü:P
      pazara gidelim o zaman bigün ben seni yönlendiriyim, güzel ciciler alalım sna da ^,^

      Sil
  10. Taytini yedigim ! Naisl guzel bir renk nasil sik duruyor.. Ben diim Dior o desin gucci.. ama sen demissin pazar ! Bu iste daha da alkislik olmus.. Guzel gunlerde kullan.. Ayricaaa o teyzenin ve esinin askini ne iyi anladim.. Ailemizde oyle sahane bir cift vardir.. Pervin teyzem fena guzel bi kadin.. Tas otesi.. her hem bakimli.. Ve esi kiyafetine uygun oje surmemisse ciddi anlamda onu degistir bunu suz diyebilen bi adam.. Nasil nefisler nasil ask dolular.. Eminim tonton olduklarinda da bu hic degismeyecek ;) -gerci botox dolgu gerdirme derken hic yaslanmiyorlar kari koca- hehehe Masallah tum asiklara masallah tum ozen gostermeyi sevenlere.. Ve acikcasi ben eskiden daha rahattim ev kiyafeti konusunda ama nedense Alpcan beni hep bakimli ve sik bir anne olarak hatirlamali diye nefis parcalar aliyorum evde giymek icin heheheh anne psikolojisine gggelllll :))) operim !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi tabi Dior'un limited koleksiyonundan aldım bu taytı ahahaaha:))) teşekkürler bebegim begenmene sevindim, pek bi mutlu oldum üstüne bu kocaman yorumunu görünce ^,^
      o tonton pervin teyzenle kocişini de yerim! cok seviyorum böyle ciftleri ben yaaa, biz de öyle olalım büyüyünce tamam mı kuzum:)
      bide anne psikolojini severim senin aahauahua:))) oglun senin gibi anneyi bulmus, her anı neşe küpü olan bi annesi var, baska ne isterki büyüdügünde, sen takılma öyle evde şık olacam diye topukluyla minilerle şıkır şıkır dolaşmalara:)))
      öperim ben 5 kere:*

      Sil
  11. Ver duyguyu sonra patlat ahaha sonunda sesli sesli guldum iyimi yerim la seni.pek tatlisin peeek o tayitin bende kirmizisi var ama hala kocamik totoma giyemedim sana verem de bol bol giy:p opucem haftasonu hatirlatmana gerek yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyyy bu taytın kırmızısı da mı varmıs? ben görmedim ama orda yoktu:( cok güzel olur bak o, kesin giymelisin onu ilk fırsatta. bekliyorum bak! :))

      Sil
  12. ah o eski teyzeler:) daha mı güzelmiş bilemedim ki eski zamanda herşey
    harika görünüyorsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle eski zamanlarda hersey daha güzelmiş. sırf Burda dergilerine bakarak bile bunu söyleyebilirim:)) bide teşekkürler ^,^

      Sil
  13. Tamam iste, buyuyunce o teyze olacagim ben de:))

    Minikim nasil guzel oralar. Bi dere siriltisi yaninda soguktan titreyerek, mis gibi havayi icime cekmek istedim, istiyorum!
    Tayt sicak mi bari, cok guzelmis de, yumus yumus:) Bi de ben seni hic boyle koyu renkli (siyah belki de) gormemistim, saskinlardayim su an*O*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaahaaha tamam işste ben de onu diyorum, kesin öyle olcaz, olmalıyız zaten:))
      tayt sicacık, sana da alallım bebegin geldigin zaman;)
      beni siyah görmedigini söylemişsin hic, koyu renkli yani. ne koyu rengi anlamadı ben o.0 üstümdekiler de açık renkli ama, bi kafam basmıyo bugün, hadi aydınlatbeni kelebeyim:)

      Sil
    2. Ahaha, sen degilsin o kafa basmamasi benim bebegim:D Oje deseymisim iyiymis:) Korktum kendi cumlelerimden:D

      Sil
  14. renklere bayıldım.
    fotolar harika:)

    YanıtlaSil
  15. ba yıl dım!! en en başta sana, sonraki başta yazdıklarına, sonra papilerine, sonra taytına:) hep çok cici gelir bana da yaşlı rujlu teyzeler biz de öyle olcaz seksene geldiğimizde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha cok tatlısın yauuuuu:) evet öyle olalım büyüyünce, rujlanmayan kalmasın yaşlanınca :p

      Sil
  16. sevgili minikkuş ne iyi etmişte paylaşmışsın,işten güçten nefes alıp bir gülümsedim iyi oldu...sonsuz teşekkürler...okurken benim de aklıma şu geliverdi: vaktiyle(sanki 30 yıl evveli gibi başladım dur yahu)üniversitede okurken bir yakınım demişti ki;"balkona bile çıkarken süslen kısmetin nerden geleceği belli olmaz" o zaman bu zaman süslendim de -amaaaann boşver- dediğim günler paçoz yakalandım sevdiceğime:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaahaha demekki seni her halinle seviyomuş kendisi, olsun bak böylesi daha bi güzel olmuştur. adam en azından sabah kalktıgında "e ben seni böyle begenmemistim" diyemiycek heehehehe:)))

      Sil
  17. Isyerinde bile sikilinca kafasina toka yerine kalem geciren ben utandim resmen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen toparlan, iki tarak sür saclarına, dettttt teyze kızıyo bak:P

      Sil
  18. Ne güzelsin yine sen ya. Öyle teyzelerin hayranıyım. İlerde onlar gibi olmak ümidiyle kalkıp rujumu sürdüm:) Tayta da bayıldım ayrıca nerdeymiş bu çayyolu pazarı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım cok tesekkür ederim. o teyzeler hic eksilmesin basımızdan iyşallah ^,^
      çayyolu pazarı ankarada çayyolunda:)

      Sil
  19. Mininkkuş'cum..
    Tayt ve uyumlu bileklikler harikaaa,sen harika,fotoğraflar harikaa! :p
    Ne desem bilemedim canım :)))

    Kokoş teyzemi öpesim geldi,bakımlı insan kendini seven insandır!!
    Kendini seven insandan da,(bazen abartılı benciller çıkabilir amaaa),pek zarar gelmez..
    Keyifçi olur az buçuk,karşısındakine de insan hakları konusunda saygı göstermesi muhtemeldir,hal böyle olunca :)))

    Dipnot:
    Keşke benim çevremde de fotoğraf çekimleri konusunda iyi olan biri olsa..
    Kociş olsa fena olmaz tabi ama artık böyle demiyorum :p
    En azından bir arkadaşımı kursa göndericem ki,benim güzel fotolarım olsun!
    Bir adet Nikon D90 ve iyi lenslerim oldu ama çeken yokkkkk :(((((ööhöhöhöh

    Bu vesileyle Erman'ı tebrik ediyorum..Yine müthiş! :))

    Öperim çok cicim!
    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. burcucum cok tesekkür ederim valla 4 köşe oldum mutluluktan yorumunu okuyunca:)) ermana da tebriklerini ileticem:)
      bizimkisi bir ekip calısması olarak düşünülebilir aslında, karsılıklı fayda yaratıyoruz bu durumdan ikimiz de heeheh:)))

      Sil
  20. Boluuu benim memleketim:) Çayyolu pazarı neresi sosyete pazarımı ümitköyün ordaki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yevet ta kendisi, umitkoydeki üstün plazanın alt katına kurulan pazar, her carsamba cumartesi ve pazar :)))) resmen reklamlarını yaptım adamların yaaaa :P

      Sil
  21. Nasıl da güzel anlatmışşsın hiç sıkılmadan o kadar akıcı okundu ki anlattıkların bir kitap sever için harika birşey! Çünkü düz ve uzun yazıları okumayı sevmiyorum özellikle bloglar da ama senin yazı dilim çok iyi!Bir de kusum fotograflar harika öyle bir eşle evli olduğun için çok şanslısın ee tabi o da senin gibi güzel bir model bulduğu için:)O zaman size kırmızı ruj tadında bir hayat dilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazılarımla ilgili yzdıkların beni ekstra mutlu ediyo bilesin Gülşahım hemsirem tatlı kuşum:) güzel yorumuna, güzellemelerine saglık, seviyorum seni ^,^

      Sil
  22. yine kartpostalımsı fotoğraflar yine güzellik abidesi minnakım <3 oraya gidip,çadır kurasım geldi :)
    teyzemi de takdir ettim,yerim ben O'nu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla birlikte gidip o cadırı birlikte kuralım bebegim, benim aklım orda kaldı:(

      Sil
  23. Taytın muhteşem bir rengi var. Kombininin önemini bir kez daha anladım canım kazağın ve botlarınla tam bir yayla cicisi olmuş :)
    Hikayeni okuyunca evlenmeden önce babannemin söyledikleri geldi aklıma:
    "kızım her sabah kocandan önce uyanmalısın. Banyoya git elini yüzünü güzelce yıka. Saçlarını fırçala. Dudaklarını emerek kızart, yanaklarına iki şaplak at kızart. Kokunu sürün ve kocan uyanmadan geri yatağa gir. Erkek her sabah uyandığında bir kere daha aşık olur sana..." demişti. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allahım kendimden utanıyorum bu vakit itibariylen pıffff

      Sil
    2. o babannenin ellerinden öper başıma koyar, sonra da yanaklarını sıkarım onun ben ^,^ dudaklarını emerek kızart kısmına bayıldım, tek yapabildigim şey o sanırım. ruh sürme özürlüyüm cünkü, sürdügümün dakkasında yalayıp yutuyorum, bişey kalmıyo zira:D

      Sil
  24. Bende felsefe ediniyorum bunu ruj sürmeden evde bile dolaşmak yok bundan sonra. O zaman ben bi kozmetikçiye gidiyim de ruj alıyım :D (Zaten Bişey almak için bahane arıyordum :P)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. e hadi ozaman, sen git al gel, biz bekliyoruz seni burda :D

      Sil
  25. minnakkuşum yine çoook tatlısın!! taytın ne hoş öyle yüzükle takım olmuş, kazağına bayıldım, yeni sezonmu canm:) zara botlarınla yine hoş bir kombin olmuş, ahh bu süs püs meselesi konusunda çook anlatmak istediğim olaylar var öğütler falan ama I'm bussy şekerim şuan,sana bir merhaba demek istedim sadece yazında çook manidar öptüm "zeren"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kazagımı gecen kış almıştım kuşum:)
      şöyle bi ugramana bile sevindim, yine bekleriz, biz muhabbete devam ediyoruz o zaman:))

      Sil
  26. O taytın rengi kumaşı nasıl güzel öyle yaaa!

    YanıtlaSil
  27. Doğruyu söyleyeyim mi? Kombinlerini, tarzını çok beğeniyorum ama yazılarını, blogun havasına giden yazış tarzını daha çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aiyyyyyy ne güzelmiş bunları duymak, çok çok çooooook teşekkür ederim sana resimli günlük arkadasım ^,^ sarılırım kucaklarım bile bak o derece:)

      Sil
  28. Kıyafete ayrı bayıldım, manzaraya ayrı, hikayeye ise apayrı! :)
    www.fashionizelife.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim hepsi icin ayrı ayrı ^,^

      Sil
  29. Yanıtlar
    1. cok tesekkür ederim, yataktan kalktiktan sonra iki düzlestirici dokunuşuyla bu hale geldiler:)

      Sil
  30. Great leggings, love the colour!
    Have a wonderful week :)

    YanıtlaSil
  31. Hikaye guzel ama sen daha guzelsin : ) Resimlere tabiki bayildim ve de mekana, bir sonbahar yaprakli post daha olmus bu : ) Ama bir kisimda uzuldum, o pantalonun rengine bayildim, merakla asagi dogru indim acaba nereden almis ben de aliyim izniyle hemen diye ama ben nasil gidip bulayim onu pazarda yav! : ) Hicmi marka bilgisi falan yok icinde : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmmmm cok tesekkür ederim, begenmene cok sevindim:) Sen türkiyede oldugun zaman Ankaraya gelsen mesela bigün, birlikte gidip alsak sana? yada sen bana türkiyeye gelince adresini versen alıp yollasam sana hı? cünkü bu kadife taytlardan henüz Dior Chanel dısında markalarda satış yok:) bu da pazar markası heheehe:))

      Sil
  32. ben bu taytın rengine bayıldımmmm. Mekanda nefis çok keyifli resimler, hikayede çok keyifliymiş:)

    YanıtlaSil
  33. bu arada Tepe home la düzenlediğimiz yılbaşı çekilişimizede bekleriz cnm öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cekilisteki ürünlerin ikisi bende evimde oldugu icin katılmadım, katılıp durduk yerde diger arkadasların sansını düşürmiyim dedim:) öperim kuzum kocaman :*

      Sil
  34. icim acildi.
    o kadar guzel ki; cikar ben giyiyim hatta! o kadar begendim :)

    http://iconicmouse.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyyy tatlım benim:) valla devamı olan bi tayt olsa da sana da alıp yollasam keske:) tesekkür ederim ^,^

      Sil
  35. ya tayta bak ya sen ne sekersın oyle ham yapmalıgından canım benım sahaneısn yıne..sus pus hakkında cok haklısn herkes evde pıjama ıle pacoz dolasrken dısarı vıkarken bı haller oluyor bıze ya eskıler ..hele caddedekıleı gorsen o teyzeler dedeler ınanılmaz kokostur ınsan kendınden utanır:)) cok guzelsın yıne sıtılıne kurban:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o caddedeki teyzelerin amcaların stilinin hastasıyım ben yaa. ben şu yaşımda bile onların cesaretini gösteremem giyim kuşam tarz yaratma konusunda:)
      senin o sevecen, her yerinden sevgi baloncukları fıskıran yorumunu severim:) öpçem gelsene yeaaaaa :*

      Sil
  36. Ben şimdi bu posttan geriye sararak tüüüm postlarını didik didik edip çekim mekanlarını yazıyorum, gelince biir biiir "beni buraya götür buraya da götür noolur kuşum" diye başının etini yiyeceğim :p heheh şaka bir yana bebeğim, fotoğrafların fotoğrafik kalitesi karşısında hayranlık ve saygı besliyoruz ailecek. Müthişsiniz! Mekan seçimi ve manken de bu kadar güzel olunca böyle bakakalıyor insan :)) not: bu post bana kadifeyi tekrar sevdirmiş olabilir ancak bu kadar kusursuz taşınabilirdi tayt kuşum!

    YanıtlaSil
  37. Kadifenin kazağınla uyumu enerjik aynı zamanda doğayla mükkemmel bir uyum içinde.fotoğraf kalitesi ise muhteşem.Her zaman yorum bırakamıyorum ama takiptesin ve okunuyorsun:)Sevgiler


    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^