2012/11/11

Bizdensin.


Tek başına yemeğe gittiğinde verdiği siparişin tamamını bitirirse garsonların onun hakkında "ulan amma yedi haa, hiç de öyle camış gibi durmuyo aslında dışardan bakınca" diye dedikodusunu yapacağını düşünüp, ayıp olmasın diye tabağın dibinde bikaç lokma bırakanlardan mısın?
Ya da renkli giyince ayrı, siyah giyince ayrı bi kişiliğe bürünenlerden misin?
Hele bide deri bişey giydiysen sanki sokağa çıplak çıkmışsın gibi kem kem bakan gözlerden mütevellit kendini bir Okşan gibi mi hissediyosun yoksa? (şimdi hemen adı Okşan olanlar üstüne alıncak ve carlayacaktır "sen ne demek istiyosun" diye, take it easy bebişim, teşbihte hata olmaz neticede)
Peki burnunu sildikten sonra mendile bakıyo musun kalite kontrol babında?
Dürümün son lokmasıyla ayranın son yudumunu aynı saniyede mi bitiriyosun?
ve de yerken şahane olan o dürümün lanet kokusunu elinden çıkarana kadar en az 23 kere elini yıkıyosun diimi?
Evlendikten sonra uzun bir süre evin bütün düz zeminlerini düğün fotoğraflarıyla donatmak gibi kalıtsal bi huyun var mı? Henüz evlenmeyenler için mezuniyet ve nişan fotoğrafları da bu gruba dahildir, bilginize.
Yöresel olan herşeyin hem turşusunu hem reçelini yapabilecek kadar çılgın bi yaradılışa mı sahipsin?
...
Belliki bizim topraklardansın. Şimdi sessizce elindekileri masanın üstüne bırak, şuraya otur ve biraz soluklan. Çay koyuyorum, içeriz.











  
   



Ceket: Zara - DIY (aslında o bir blüzdü, sonra ben onu önden kestim ve böyle bişi yaptım, çok iyi de oldu, çok güzel oldu bence -.-)
Gömlek: TopShop
Tayt: H&M
Bot & Çanta: Zara
Saat: Emporio Armani (Erman kolekşın)
Bileklik: Markafoni'den
öperim gözlerinizden :)

88 yorum:

  1. Çayım şekersiz olsun bebişim :)))
    deeee bu ne güzel Dıy dır :))) valla yazmasan ne güzel bi ceket laa bu diye bakınırdım, meğersem bluzdan ceket olmuş, nede güzel olmuş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim pek bi sevindim bak şimdi begenmene ^.^ biliyomusun bu bluzu evden cıkmadan önce kesmeye karar verdim:) taytın üstüne ne giysem acabaaaa diye düşünürken bu geldi aklıma, sonra bluz haliyle cok yavan geldi, ben de aldım makası elime, acımadım kestim:)

      Sil
  2. Son zamanlarda okuduğum en mükemmel yazı !!111

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıııız vallaha mı?:) teşekkür ederim o vakit ^.^

      Sil
    2. hani "kııız" demesek hani :D

      Sil
  3. Bebişim bu kombinasyonla bizimlasın! O nası bi yakışmak arkadaş! Fiyuuuuvvvv! Syah senin rengin kesinlikle! Bide yukardaki maddelerin hepsi bende de var, çayı koy geliyom ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çayı koydum ama ne geliyosuuun, ne de kızımı seviyosun:) sizinla olmaktan gurur duyarım tabi o da ayrı bi konu :)

      Sil
  4. great look ;]]


    www.live-style20.blogspot.com

    xoxo new post

    YanıtlaSil
  5. taytın muazzam, foto kareleri de öyle, bir dergi çekimi gibi izledim tek tek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi gögüs kabarması, bi gurur okşanması durumu söz konusu şu an:) çok teşekkür ederim ^.^

      Sil
  6. hahah peçeteye bakıp kalite kontol yapanlardanım ama tamamen içgüdüsel:p Bebeğim nasıl güzel olmuşsun o çantan kıskanılası çook hemde. Şu deri taytlara çok özeniyorum ama bende bukadar güzel durmayacakmış gibi geliyor nedense :( Denemek lazım tabiiki:) Haa birde fotoğraflara bakarken be ceket nerdenmiş nasıl güzelmiş derkeneee bir DIY projesi olması hemde enfesliği beni benden aldı. Her posta yorum yazarken seni özlediğimi de belirtmem lazım mutlaka aramızda kilometreler bile yokken nedir bu ayrılık diye sorarken sınavların yaklaştığını unuttum tabii :) Hadi bana başarılar dile yarın çok önemli bir sınavım var :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eminim o incecik bacaklarında cok daha güzel duracaktır deri tayt, hic cekinme al gel bebişim <3
      ben de özledim ama önce sen su sınav haftasını bi hallet de butun günler ve bütün kampus bizim nası olsa hehe:)))

      Sil
  7. :) bırkacına delıcene el kaldırmak ıstemsıımdır nısan mezunıyet fotolarımı hıc koymadım zırt pırt bı yerlerden mezun oluyom bıde kolay kolay kendımı begenmem ama odanda en cok neyın resmı var dıye sorardan dünyanın resmı var hastasıyız mendıle bakanlardan degılımde sonrasında bb nın ekranını karartıp anam bısı kaldımı dıye check yapmıslıgım hep vardır :)kombınıne hasta olup ronaldolarımla bır derı taytı denrken basıma gelenlerı ayrı bır post yapmak ısterım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahahah senin bu ronaldolarınla geçinme şekline haastayım yaauu:) gezenti bi tip oldugun icin tabi mezuniyet fotografı koycak halin yok ya, gezdigin yerleri koysan 3 apartman dairesinin duvarını doldurursun bebek:))

      Sil
  8. çok tarz süper bence kıyafetler...

    YanıtlaSil
  9. Ya neden ben seni bu kadar seviyorum !! Yine çok sempatik çok güzelsin.
    Bende mendile bakarım kesmez telin ekranını karartır oradan bakarım :)
    Deri mont giyince motorcu gibi mi deri tayt giydimm i motorun ta kendisimi oldum acaba diye utana sıkıla yürürüm. Diğerlerine de tümüyle katılmaktayımm. (motor kelimesi gibi argo bir kelime kullandığım için şimdiden herkesten özür dilerim ama buraya cuk oturdu amacım sadece güldürmekti :)):):))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahaha ben de o kontrolü iphone un arkasındaki aynalı elmaya bakarak yapıyorum ahaahaha:)))) demekki hepimizde pratik zeka ürünü bişeyler var:) motorcu gibi hissetme durumu bende de oluyo, ama sonra "amaaaaaan başlarım" diyorum, kimsenin ne diycegine aldırmadan giyip cıkıyorum:))

      Sil
  10. okadar yorum yaptım errror verdı senın guzellıgın karsısında egerkı gıttı ıse bırıncısını sıl bu olsun yorumum :) sadete gelecek olursak ne nısan ne kına ne de mezunıyetım vardır etrafta sadece ve sadece cool arka cekım pozlarım var hanı su kezban parıste tarzında ne snobluga sahıpsem artık bı de mendılı asla check etmem cıktısı ıle ugrasmam kalıntı var mı dıye bb ekranı karartıp ayna gorevı yerıne gtırırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hepsi de geldi beybi, yukarda konuştum hatta seninle :)

      Sil
  11. sen ne tatlı yazılar yazıyorsun böyle. Okumaktan çok keyif oluyorum. Ayrıca o çantaya ve deri pantolonuna ve altına yakısştırdığın o botielere de kocaman kocaman kalp gönderiyorum. süpersin :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman anne, güzel anne, beni al kollarınaaaaa ^.^ güzel yorumun icin cok tesekkur ederim, ben de kocaman bi öpçük yolluyorum bebişinle ikinize :*

      Sil
  12. Ozlemisim postlarinii:)
    Bugun cantayi aramistim bulamadim zarada ustune burda gormek iyi oldu:)) deri bi pantalon denedim stradivariousta ve spora haftada 3 degil 7 gun gitmeye karar verdim:)) ceketi cok hos yapmissin gercekten ya benim dolaba da aslinda el atsan baya bisi cikar senin ellerinden, yakinimda sen gibi biri olsa keske buhuu( bak seni ayiramadim prdan yuvandan)
    Bebisim yazilarin beni benden aldi yine gittim kendime cay koydum okumaya devam etmek icin. E ben gidip bi daha Zara yapiim:)

    Mucx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa sen de mi arıyodun bu cantadan? ben ankaradan aldıgım icin bulmam daha kolay oldu sanırım tatlım:) buralarda oturuyo olsan atlar gelirdim sana, bakardık beraber cicilerine, kesin bişeyler yapardık onlarla:))
      sen yine gel, hep gel, cok eglenceli oluyo senle konusmak '.'

      Sil
  13. yazıyı okudum sonra da resimlere baktım dedim bu kız ceketine nerden aldıysa ben de aliim ama kendin yapmışsın be anam, bana yap göndert ben havale ederim sana :p yalnız deri pantolonun rocks kuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında onemli olan fikir kısmıydı, uygulama kısmı 1 dakikamı aldı:) makası elime aldıgım gibi kestim gitti. hatta karar verme kısmı da evden cıkmak üzereyken oldu. "ben bu bluzu kescem yeaaa" dedim ermana, 2 dk beklettim onu, sonra önden kestim, icine de bi gömlek giydim cıktık evden :))

      Sil
  14. cay almiim ama oturalim saatlerce anlatalimmm :) Harikasin tatlim.. gercekten coook sevdim bu outfiti..! Cekim icin ayrica tebrik etmeye luzum var mi bilemedim.. Her post ayri bir olay yaratiyorsun benim icin.. Sen yine bi tebrik ile Erman'a :) Inanilmaz begendim.. Birde yedigim sey ile ictigim seyi esit kullanan o insanlardan biriyim.. tanistigimiza cok sevindim.. Harika bir hafta diliyorummmmm :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte ben de onu çok istiyorum biliyomusun ^.^ bi otursak zaten saatlerce degil günlerce konuscak sey cıkcak, zaman bize yetmiycek ona eminim <3333
      ermana tebrikleri tek tek iletiyorum, onun adına da bi önden tesekkür ediyim ben nolur nolmaz :))
      sana da harika bi hafta dilerim tatlı kuş <3

      Sil
  15. yok artık!o ceket bomba olmus yaa! ayrıca bılezık ve tayta bıttım resmen! çoook guzel olmusss..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim, beni öyle gaza getiriyosunuz ki dolabımı acıp ne var ne yok kesecem şimdi :))

      Sil
  16. Sevgili Minikkuş'um :))
    ZARA DIY'ına bayıldım,bittim...wuuuuu dedim:)Harika olmuş..
    Makasına sağlık!

    Yurdum insanını tanımlarken kullandığın cümleler de beni benden aldı!
    Emeğine sağlık ;P

    Bu arada deri tayt H&M de bu sezon var mı?Eski mi?Böyle bişi bulabilir miyim die merak ettim:)Orada hiç denk gelmemişti de..

    Öperim çok..
    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim begenmene sevindim:) bunları duydukca makasımla olan ilişkimi bi seviye daha ilerletmem gerektigi hissine kapılıyorum:)
      taytı alalı 2 sene oluyo tatlım, ama bu sene buna benzer pantolonlar var H&M de, onlara bakabilirsin. gerci onlar da ederinden cok pahallıya satılıyo. Benim sana önerim, Tally Weijl magazalarında bu tayların cok benzeri üstelik de 29TL ye satılıyo bilgin olsun;)

      Sil
  17. ben kesin sizinleyim şekerim:) yalnız kılıktı,güzellikti,fotoğraflardı hepsi şahane de sen nasıl böyle güzel yazıyorsun var ya sen sadece yazsan da olur ben yine yazdıklarını açar okurum.çok keyifli çok.senin yanında olan insanları kıskanmaya başladım resmen.aha da buraya yazıyorum:bir kitap yazsan fenomen olursun.(bluzu iyi ki de kesmişsin,bu tayta zaten eskiden beri hayranım,zara da konuşturmuş stilini e sen giyince zaten yakışmaması mümkün değil:)çok beğendim.sen de hem siyah-hem deri giyince bir hoş oldun mu peki?)bu arada neden burayı parantez içine aldım bilemedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama senin bu yorumların beni her defasında ayrı bi mutlu ediyo evrim, onu napicaz söylermisin? :))
      sen ankaralara gelmez misin hic? geldigin bi zaman bulussak konussak kaynassak ya seninle artık ^.^
      öperim seni bissürü, yine gel, hep gel sen <3

      Sil
  18. Harikasın yine. Ceket enfes bi diy çalışması olmuş bittim. Bu çantadan ben de istiyorumm:)

    YanıtlaSil
  19. Bluzdan ceket yapma fikri çok iyiymiş de, herkes senin kadar iyisini yapabilir mi ona pek emin değilim. Ellerine sağlık, çok çok iyi bir iş çıkarmışsın=)

    Deri pantolon bu sezona mı ait? Eğer öyleyse, uçarak H&M'e gitmeliyim; zira yaklaşık bir senedir aradığım gibi bir deri pantoon bulamıyordum. Bu şahaneymiş.

    Velhasıl, baştan aşağı mükemmelsin. Saçların da hep böule kahküllü olsun bence=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açık seçik fikirlerin icin cok tesekkurler adsız arkadasım, mutlu oluyorum bak:))
      taytı 2 sene önce almıştım ama benzerleri var H&M de, Tally Weijl'de ;)
      kahkullerimden sıkıldıgım icin onları uzatıyorum, kendi hallerine bıraktım uzasınlar diye:) bu halini begenmene sevindim ^.^

      Sil
  20. Nekadar hossun boyle :)
    belleeamie.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil
  21. Çok tatlı tatlı yazıyorsun Minikkuş tespitlerin on numara:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) hepimiz böyleyiz cünkü, türküz dogruyuz çalışkanız filan :P

      Sil
  22. bir alex değil yazmaya geliyodum tam ama alex senin yanında bok yemiş bildiğin bacım :D

    YanıtlaSil
  23. ay pek şukela olmuşsun kuşum, gerçi hep öylesin de adet yerini bulsun didim :) o saydıklarının hepsi bende de mevcut, sizdenim kız ben de işte. yalnız botlar çok süpermiş, çok beendim. çanta da yıkılıyo zaten. ay güzel işte her bi şeyin söyletme beni şimdi burda :) çayı açık alabilir miyim ben?

    YanıtlaSil
  24. Hoşgeldin kuşum sabah öpücük aldım günüm güzel başladı sayende <3
    Deri dediğini herkes giymeyecek ince ve uzun bacak olacak misal sen gibi, yoksa tam bir felaket sonucu!
    Hakkını vermişsin bebeyim çok yakışmış. Seni like ediyorum :P:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk bebeyim, bana da iyi geldin sen:)
      bu güzel yorumu like etmemek elde degil, ben de seni layklıyorum annem :P

      Sil
  25. Yazdıklarının çoğuna evet obenim dedim:))

    Eline sağlık böyle muhteşem olmuş ceket oalrak!:)

    Sevgilerimle
    Sümeyra

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
  26. selam minikkuşum harikasın yine bravoo.kaşlarını merak ettim harika olmuş,nerde dizayn oldular çünkü tam benlik eğer kuaför adı vermende bir sakınca yoksa bilmek istiyorum, (çayyolundaysa kuaför söylemene gerek yok :) ).öncelikle şunu söylemeliyimki her geçen gün daha fit, daha şık ve bir şeyleri daha güzel oturtmuş görüyorum seni,mesela ben senin kadar zayıf olsam yüzüm çöker ama sen ışıl ışılsın her zaman söylüyorum zeki bakışların sempatik suratın belkide seni bu kadar güzel kılan, bebişim ben botlara çantaya ve zara üste bayıldım, zara her zaman favorim son bir kaç aydır bir şey yapıyorum canım; kendime zaradan her zaman kullanabileceğim parçalar alıp koyuyorum dolaba,yeni sezondan. mesela bu ay bir blazer bir pantolon.ve böylede devam edicem her ay 5 şey alıcaksam 3 ü zaradan mantığı var artık bende,çok reklam koktu biliyorum ama kesimi kumaşı bence herşeyiyle harika, bu fikir nasıl sence, önerin varmı? deri taytın ve topshop gömleğini bir kez daha mı kombinlemiştin sanki öyle hatırladım zaten o zamanda tam not vermiştim, bu arada arka bacak kasların gözümden kaçmadı :) pilatese devam sanırım, çok uzattım farkındayım bebeğim ama konu sen olunca duramıyorum bir de artık çoook ara verdin, hazır bulmuşken ... hemen şunu da ekleyeyim son olarak, saçların minikkuş evet saçların, bende rengi, kesimi duruşuyla iz bırakan ama bir türlü sırrını vermediğin o saçlarına yine bayıldım.çok öpyüyorum canm,sıkça güncelle blogu nolurrr..
    "zeren"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeren sen ankaradamısın yau? e öyleyse biz neden seninle minikkuş ve adsız zeren olarak takılıyoruzki hala? :))) kaşlarımı bikaç ay önce Bahcelievler 4.caddedeki 3Art güzellik merkezindeki kaş tasarımcısına yaptırdım. Yaptırdım diyorum cünkü biliyosundur benim kaşlarım daha yuvarlaktı ve ben o şeklinden aşırı sıkılmıştım. o yapıda bi kaşın düzleştirilmesi cok zordu ve kadın zoru başardı:) yani ben öyle düşünüyorum:) gerci 2 aydır gitmiorum, kendim alıyorum ama zemini o hazırladı:) cok memnunum, siddetle tavsiye ederim;)
      Zaradan şaşmamak lazım kuşum, dogru söylüyosun. ama zara yeni sezonda, sırf zara diye sacma sapan ürünlerini bile cok pahallıya satıyo ve bu beni fena sinirlendiriyo:) sezondan alacaksam sadece sezonda o parayı hak eden ürünü alıyorum ben, onun dısında da düzenli ziyaret ettigim tek marka H&M. ben orda herşeyi bulabiliyorum zira:) bigün birlikte gidelim hatta:)))
      saçlarımın hic bir sırrı yokki tatlım, bildigin güneşte açılmış saç:) kışın koyulasıyo rengi kendiliginden:) ben de bilmiyorumki nasıl bu hale geldigini:))
      öperim seni tatlı adsız:*

      Sil
    2. ahh canımm nasıl sevindim cevabına bir bilsen, tatlı minikkuşum ben zaten ankaralıyım ailemde çiğdemde oturuyor ama ben izmirde yaşıyorum,işim gereği :(( yoksa ben seni bulmammı yada denk gelir zaten ne biliyim panorada zarada,cepa hm de falan:), tatillerde ankarada oluyorum mesela yılbaşına gelcem en yakın,ama işte kısıtlı zaman aile,derken yakın arkadaşlarımla bile fazla görüşemiyorum,kuşum inanki kaşın harika olmuş ben zaten yuvarlak kaştan hiç hoşlanmam doğruyu buldun bence.gelincedeee bahçeli 4.caddeye dediğin yere giderim,çok başarılı,seni çoook öpüyorum tatlı kuş.."zeren"

      Sil
  27. Deli maynağııı :D

    Ay sabah sabah güldüm yaaa ama çok sessizdi ortam epey içimden güldüüüm :D :D :D

    Ne yaptın müdür? İyi min? Hoş mun?

    Ay bir kere ÇOK güzel olmuş bu üstlerin, başların. Deri pantol çok seksii bir pantolumuzdur. Sana pek yakışmış, maaşallah,dinimiz, amin :D Bir de o ayakkaplarınla pantolun bir güzel kombin olmuş sanki o çizme mi dizüstüne kadar da dedirtmiş kimi karelerde! O zaman daa da bir seksi olmuş! Bence yine maaşallah, dinimiz, amin :D

    Kesinlikle haletiruhiyesine göre giyinen hatta parfükünü bile öyle süren biri olduğumdaM sen de bizdensin bu durumda. :D

    Ozman öpçem yani bütün dil kurallarını hiçe sayıp. Zira bizdensin bebişimM :D

    Esprine sağlık TaTlOMM :D

    Öptüm müydü kü ben seni ya?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha aman niye sessiz güldünki, patlatsaydın iki sebahat abla kahkahası şöyle en seslisinden migelim ^.^
      kız cok mu seksi oldum diyosun ahahaah:) yok yauuuu ben kim seksilik kim:P ama yine de bu şekil bi benzetme icine girmiş olman beni ziyadesiylen mutlu ettti bilesın:))
      kurallar cignenmek icindir bebenk, ben de hepsini hiçe sayıp öperim seni en şapurundan, en şupurundan :*

      Sil
  28. ahahahahaa:)) Ay sen geberme emi:P Yine güldüm sabah sabah:)
    muaahh:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :P içim şişmişti de o sebeple azcık sacmalamıs olabilirim:)))

      Sil
  29. şey,benimki biraz açık olabilir mi bebeğim,biliyorum bi demlik bitecek,yavaş yavaş içelim,öncesinde şekersiz bi yeşil çay mı içsek acep?? :)))
    hı o ceket bluz muydu,efendim,anlamadım,gerçekten mi?? :) ben gardrobumdaki bazı şeyleri sana saklıyorum,geldiğinde keser biçeriz,ona göre :)
    çok güzel olmuşun nan,böyle simple ama şık,çantana da bayıldım,yavru balina gibi,ne kadan tatlı ne kadan güzel :)
    bi de Erman'ın saatine el koysana,ne güzel olmuş :))
    sağlıklı,renkli,şahane bir hafta dilerim çiçeyime <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyyyy negüzeldi bi semaveri bitirdigim o gün diimi fidom yaa ^.^
      ben geldigim zaman tek tek herşeyini döker, bi elde geciririz bebişim, zevkle vede şevkle yaparım bilirsin:))
      yavru balina gibi mi? ahaahahaha:)) erman da transformers a benzetti, "o nası canta ya öyle, bildigin robot gibi" dedi ilk gördügünde:P
      ermanın saati benim ona dogumgunu hediyemdi zaten ciceyim, yani bi cesit benim sayılır (ahaahah nası sayılıyosa artık.P). o d benim dogumgünümde hatta aynısının beyazını bana aldı:P
      canım benim ben de tam senin yazılarını özlemiştimki bugün ses cıktı senden de, iyi oldu, bukadar ara acmamak lazım! döverim yoksa biliyosun:)

      Sil
  30. feci tatlı olmuşsun<3 ah bir de karizmatik... o bluzu ceket yapan beyin hücrelerini de yerim:)du bir daha bakayım of çok yakışmış bea:) Bu arada yazı yine hımm ne denir ki artık söylemeye gerek yok valla tekrar etmekten de hiç hoşlanmam ama özetle pazartesimi şenlendirdin toplantı sonrası:)bu arada dürüm diyince aklıma çalışkuşu gelir beyaz ev gelir gitsek de yesek mi haydi kalk üzerine çaylar benden;)öperim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oiyyyyy güzel tızın annesi de gelmiş, o zaman şova başlayabiliriz:P
      canım cok begendiysen böyle bi bluzunu ceket yapalım sana da;) zevkle yaparım bilirsin:)
      çalıkuşu dedin ve beni benden aldın şu an! toparlanmam bikaç gü sürebilir, beni yannız bırak lüffen <3333

      Sil
    2. olmaz bırakmam kalk iki dürüm kıvırıciz:) güzel tız öptürsün sana kendini emi:)daha da bişi demem:P

      Sil
  31. Nasılsınız black and white princess :) O ceket hakkaten bluz muydu vallahi inanamıyorum, sen doğuştan mı yeteneklisin yoksa sonradan mı böyle oldun bunu bir açıkla.p Çantan da hem gece çıkmalık hem günlük kullanımlık nasıl tatlı bişey, çok kullanışlı iyi ki senin çantan olmuş :) Söylemeye gerek var mı seni beğeniyorum, çok çok öpüyorum iyi haftalar <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kııııız o aslında acık mavi jean gomlek ama fotograflarda niyeyse hep beyaz görüküyo kerata:)) peki bu, senin bu güzel yorumuna mutlu olmama bi engel mi? tabiki de degil, şu an koltuk kabarmasından horoza bagladım bildigin ^.^ ben de seni seviyorum pek çok vede öpüyorum, hatta öperken de paralelde iyi haftalar diliyorum. böyle su gibi geçsin, şıp diye haftasonu gelsin. ondan sonra zaman hop diye orda duruversin emi ^.^

      Sil
  32. Pek çekici bir Minikkuş olmuşsun bu kombinle sen. Deri tayt baktım baktım karar veremedim almaya. Çünkü onu kombinlerken iyi görünmeyi sağlamakla sağlayamamak arasında çok ince bir çizgi var ve bende "deri giyince kem kem bakan gözlerden" pek bir rahatsız olduğum için alamadım. Ama sen yaratıcılığını konuşturduğun ceketin ve pek sevilesi Zara çantan ile harika kombinlemişsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o gözlere cok aldırmamak lazım, yoksa hicbisey giycek halimiz yok:))
      teşekkürler güzel yorumuna saglık ^.^

      Sil
  33. siyah ve beyaz. çok beğendim desem :)

    YanıtlaSil
  34. Elindekileri masanın ûzerine bırak tam bir film cümlesi ya. Çok aksiyon cok hos. O dıy da aksiyonun bir parcası olmus. Zaten içini göstermeyeceksek içi neden gri di mi. Eline saglık sekercim.

    YanıtlaSil
  35. yaaa hayııır deri taytla cok daş olmuşsuuun hep giy hep:) bayılıyorum tarzına en cok da yazına:) cici takipçinim, vaktin oldugunda göz atmak istersen de buradayım hemencecik yakındayım:)
    fashionfromsmyrna.blogspot.com

    YanıtlaSil
  36. Ahh bebişim senin bu çantan için tek kişilik bir orkestra yaratmış diyecektim ama baktım deri pantolon ayrı güzel, gözüm aşağıya kaydı botlar ayrı efsane ne diyeceğimi bilemedim kuşum :) her parça kendi başına birer killer parça, bir araya gelince yine konuşturmuşsun tarzını demek düşüyor bize de muhteşem bir çekim olmuş kuzum doyamadım karelere! :)

    YanıtlaSil
  37. Ahah deli kusum! O ust neydi, ne oldu oyle? Soylesen inanmazdim, gordum de inanamadim bile:D Demek saat Erman kolekşın. Biz yine ayni kafadayiz; gecen ben de kocamin saatini masada gorup, goz kirparken buldum kendimi:P
    Dolabin kosesinden cikan bu cantaciga layikiyla bir kombin yapmissin; derimsi taytindan tut da, DIY'ina kadar. Saclarin ayri bir guzel, kaslarin ayri (Zeren sag olsun, fark ettirdi;))!
    Operim seni. Soguk bir kis gunu bidibidi yapmaya gelecegim, cayimi o zaman icerim;*;*

    YanıtlaSil
  38. Cooook begendim bu kombinini. Deriler cok yakismis sana. O sutun bacaklarinla cok guzel tasimissin deri tayti. Cantandan bende de var bu arada : ) Botlarinin kesimi de harika. Yine cok guzel bir cekim : )

    YanıtlaSil
  39. dıy gödrüğüm en harika dıy sanırım!!!! bittim.. sezon bluzu mu bu alıp yapasım var fecii=) bu kadar güzel kombini görmeyeli ne kadar oldu acaba harika görünüyorsun! bir de bu kadar tatlı olmamalısın sen ya nazar değer valla bak=)

    YanıtlaSil
  40. ah bu cantayı aldım da usendim kasaya girmeye. ama gercekten efsana model. zara değil de bir tasarımcının parcası gibi. güzel günlerde tak bebişim. ve o dıy ceket enfes. en basarılı dıyın ilan ediyorum ( valla hepsini haıtrlamıyorum ama buna bayıldım)

    YanıtlaSil
  41. çok şık, siyahın cazibesi hiçbir renkte yok bence.çanta ve tayt ben burdayım diyor..zaten deri taytı herkes giymesin cesaret işi:)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  42. kombine bayıldııımm hele o çanta aşk gibi birşeyy

    YanıtlaSil
  43. Anlatım tarzına sağlık :) Benim çay açık ve tek şekerli olsun :*

    YanıtlaSil
  44. bu deri tayt adriana lima ya bile böyle yakışmaz. çok ciddiyim en yakıştırdığım insansın bugunden itibaren! muhteşem bir kombin olmuş canım botların çantan hepsi çok şık, çok tarz. Ceketin ise iro ceketlere taş çıkartır valla süpersin! Bence bu looku zara people köşesine göndermelisin! Seçileceğine eminim!

    YanıtlaSil
  45. Yine harika ve bir o kadar da içten bir yazı ! Yazılarına bayıldığımı söylemiş miydim :)

    YanıtlaSil
  46. That bag is soooooooo gorgeous! And your hair is total perfection!
    kisses
    xoThe Beckerman Girls

    www.BeckermanBitePlate.com

    YanıtlaSil
  47. Bebekten sonra da o düğün fotoğrafları yerlerini bebek fotoğrafları ile yer değiştirirken buluyor.. e herkes görmeli pattes kafayı :)

    YanıtlaSil
  48. Bebekten sonra da o düğün fotoğrafları yerlerini bebek fotoğrafları ile yer değiştirirken buluyor.. e herkes görmeli pattes kafayı :)

    YanıtlaSil
  49. Bu kıyafetin her seyine bayıldım! Harika!
    www.fashionizelife.com

    YanıtlaSil
  50. asiyeeee koptum su an....her ne iş yapıyorsan bırak....tut elimi,meşhur edicem seni ben,zira boyle bir yetenek harcanmamalı!!!!!

    bebeim,ayran-dürüm klasmanından bende sizdenim...fotolarımı hic koymadım evime ben yani düğün fotolarımı...gerçi bunda düğün fotolarımı bizden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı 1 sene sonra teslim almış olmamında payı var tabiki....herneyse gönüller bir olsun diimi aşkısı :)))))

    seviyorum seni

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^