2012/04/16

Mimlenmek güzeldir:)





Mankenlerin tuvalete gitmediğini düşünenler var mesela. Büyüsünü bozmak istemiyolar besbelli. Yediklerini kendi içinde bi şekilde küçük moleküllere ayırıp adeta pembe bir toz bulutu gibi uyurken kulaklarından burun deliklerinden falan çıkardıklarını düşünüyolar sanırım. Bunlar, tıpkı dünyalar güzeli bi bebeği severken mutlu olup, onun aslında arka planda sepet sepet bez doldurduğuna, yediğini kustuğuna, sürekli pırtladığına inanmayan arkadaşlarla aynı kabileden. 
Bişey güzelse güzeldir arkadaşım, büyüsünü hiçbişey bozamaz onun. Bozuluyosa o senin çürümüş patates beyninden kaynaklanıyodur. Bi silkelen kendine gel derim ben.
Ha bunu neden paylaştım bilmiyorum, yazarken aklıma geldi söyliyim dedim, paylaşım olur dedim.
Esas konumuz o pek hazetmediğim mimlenme konusu. Bizim çatlak reyhan eğlence olsun demiş, saçma sapan sorularla beni başbaşa bırakmış, sağolsun. Burdan kendisini öpüyorum. 
Evet soru-cevap şeklinde hızlıca ilerleyelim o zaman. Akabinde küçük bir quiz yapcam ona göre dikkatle dinleyin, not alın.




1. Yemek olsan ne yemeği olurdun?
Tabiki zeytinyaglı taze fasülye! Hem sıcak güzel gider, hem soğuk, ister ekmekle ye kütür kütür, ister yanında çay iç. İster yazın ye, ister dizine battaniyeni serip kışın ekmeği suyuna bandıra bandıra ye. Kız zeytinyağlı fasülyeden bahsediyoruz, onu sevmeyen var mı çok pardon ama?


2. Müzik aleti olsan hangisi olurdun?
Kanun olmak isterdim. Bi türlü çalamadım, bari olayım. Nasıl güzel gider özellikle de çakır keyif kafalarda kanun eşliğinde söylenen şarkılar, yenilen yemekler, yapılan sohbetler. İlla sarhoş olmaya da gerek yok, o devreye girince zaten otomatikman bi sarhoşluk hali baş gösterir bedeninde ve ruhunda. Tellerimle baş döndürmek isterim. 


3. Araba olsan hangisi olurdun?
Marka bağımsız söylüyorum, şöyle yol tutuşum iyi olsun, gaza bastınmı böyle koltuğuna yapıştırsın, keyiften kontağı kapatıp inesi gelmesin sahibimin. Maksat sadece ayağımızı yerden kessin değil diye düşünüyorum ben:) Şimdi lütfen burdan +18 anlamlar çıkarmayın, şu an arabayım ben, koyuna odaklanalım:) ama isteyenler konuya da odaklanabilir tabi, herkes serbest. 


4. Aylardan hangisi olurdun?
Tabiki temmuz. Terden vıcık vıcık olmaya ramak kala, ağustosun dibinde, hazirandan daha yüzülebilir, oooo daha temmuzdayız, ağustos var eylül var gibi kendimizi bol bol yazın bitmeyeceği konusunda içsel olarak rahatlatabileceğimiz ay. Temmuz olayımki herkes dört gözle gelmemi beklesin, herkes bana göre plan program yapsın. Herkes üzerine rahat bişeyler giysin benim için ahaahaha:)






5. Ayakkabı olsan hangisi olurdun?
Babet olurdum, minicik turşucuk. İster çoraplı giysin ister çorapsız, herşeyle uyarım. Hem bikere rahatım. Güzelliğinizden ve şıklığınızdan taviz vermeden gayet rahat yürüyüş yapabilir, dans edebilir, düğüne gidebilirsiniz. Beni giyin:)


6. Kıyafet olsan hangisi olurdun?
Tabiki babanne hırkası olurdum. Hani böyle kahverengi tonlarında olur, puf puftur, sıcacıktır, kocamandır. Hah işte o olabilirim. İçini ısıtan, güven veren, enine örttüğün zaman ayak parmaklarına kadar heryerini kapatabilen adeta bir battaniye gibi. Ne zaman Samsun'a gitsem o duyguyu hissederim. Anne babanın kanatları altında bulunmanın verdiği rahatlık, sorumsuzluk, huzur ve de güven. İşte bir hırka nelere kadir görüyosunuz sayın okuyucular. Hemen bir babanne hırkası edinin, gerisini düşünmeyin ;)







7. Renk olsan hangisi olurdun?
Pembeyim ben. İçimde pembenin her tonu vardır. Bazen uçuuuuk bir pembe olur bendimi çiğner aşarım. Bazen çingene pembesi olur kafa şişirir, beyin ütülerim. Bazen şeker pembesi olurum, allahım o nasıl bi tatlılıktır öyle ^.^ Ya da bi bakmışsın kopkoyu bi pembeyim, içim kıyılmış, beklemekten rengi atmış reçele dönmüşüm.
Ama neticede pembeyim yaa, ne kadar kötü olabilirimki. Yerim beni yer 




8. Hayvan olsan hangisi olmak isterdin?
Tabiki ev kedisi. Yediğim önümde, yemediklerim tüylerime yapışmış bi şekilde evin içinde istediğim gibi böğüre böğüre gezmek, yeme-içme-boşaltım-uyku dörtgeninde yaşarken arada en sevimli hallerimle anneme babama ballarımdan yedirmek, onlarla saklambaç oynayıp canlarını çıkarmak, türlü sevimliliklerle istediğim herşeyi herkese yaptırabilmek isterdim. Teşekkür etmek için sırt üstü yatıp göbüşümü göstermem yeterli üstelik, hayata gel ^.^


9. Şu an okuduğun kitabın 137. sayfasında neler var?
Şu an okuduğum kitap yok ama taze bitirdiğim bi kitabım var, "Şahane Hatalar". Tahmin ediyorumki 137. sayfasında kesin ben rahimağzı kanserinden ölmek üzere olan ve eşi tarafından çok sevilen bir reprezantım. Yada uyuşturucu bağımlılığından sonra kendini dine adamış bir rahibe olarak kötü adamları öldüren bir tarikata üye olduğum kısıma denk geliyo da olabilir 137. sayfa. Ama her halükarda ölüyorum orası kesin.


Şaka gibi bir mimin daha sonuna gelmişiz hiç söylemiyosunuz.
Gidiyim o zaman ben, patronumun banka hesabında biraz daha fazla parasının olması ve daha güzel ülkelerde tatil yapabilmesi için para kazanmam lazım. Kalın sağlıcakla.

46 yorum:

  1. :))) bayıldım cevaplara canım çok eğlenceli ve çok tatlısın seeeeen!! :) insan senin yanında hiç sıkılmaz senin :) yazdıklarınla bile insanın gününü güzelleştiriyorsun...;) Not: o pembiş hunterlarına da bayılıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiiii yerim senin güzel yorumunu beeeen! esas sen ne tatlı bi insansın, dışın gibi için de güzel. bide hayvanseversinki, ben hayvansevenlere ekstra hayranım^_^ severim senin canını, mayamı ve bebelerini de mıncırdır patilerinden :)

      Sil
  2. fine hair !@

    www.live-style20.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Hızlı olduğunuz kadar akıllısınız da bir lokma da ben yiyebilir miyim bu taze fasülyeden:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe yaa aslında cok hızlıyımdır bicok konuda ama bu kez yorumlara cevap dönme işini fazlaca geciktirdim, affet beni reyhan ana! :P

      Sil
  4. tam da akşama taze fasulye yapmışken,yanında da pilav var,bi de bol naneli cacık yaptık mı tamamdır,olsaydın da beraber şenlenseydi soframız..bence de sen tam babaanne hırkasısın,hani o hiç eskimeyen,eskise de ısıtan,babaanne kokan,güven kokan,içten sıcaksın..ve pembesin,neşesin.. gönlümün de ev kedisisin,hep orda kal..<333

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın yaaaa, kuzusun, kardeş gibisin, kırk yıllık arkadaş gibisin, esas sen babanne hırkasısın ^_^ bembesin, sarısın, karamelsin, şekersin. iyiki de gelmişsin, günlerimi şenlendirmişsin.. seviyorum seni ve gönlünün ev kedisi olarak kalmaya hazırım ben <3

      Sil
  5. cok sevdıgım bır tabır vardır sapsalsın kızım sen sevıyorum kanun olurmus da becerıksızmıste,137. sayfasında ne vardı bende bakıyorum o kıtabın :)kızım olemezsın sen ben bırde begenmeyıp bıdaha baslıyorum sankı hayatta onları yapabılıyormus aaahhh sam'cım bu ayrılık olmadı bır daha bastan alalım da senı nıkah masasında bırakaydım dıyesım var ıcımden ama ıste adı ustunde sahane hatalar anyway bak nasıl kendıme cevırıyorum ...ama babane hırkası candır ya hıc olmadık anlarda hayat kurtarır helekı eskı bır kokusu varsa :)temmuz olmanı nıh begenmedım :) saka saka ben 11 ay yasıyorum dıye burun kıvırma yapmayacagım :)sevıyorum senı su yorumu ole zor sartlarda yazıyorum kı kymetınızı bılın(yazar burada jakuzısının ıcınde netbooka su kacmasın dıye zorlanmaktadır :P )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaahah aynı ben de kitabı okurken öyle yaptım, sonunu begenmeyip başa alıyorum, bu kez evlenmiycem, dost hayatı yaşıycam diyorum, zart diye bu sefer de rahibe olup adam öldürüyorum. bi garip haleti ruhiye:P
      bu arada üzerime rahat bişiyler giyip ben de geliyom yanına, madem jakuzidesin aahaha :P binbir türlü zorluk icinde göze alıp bana yorum yazan parmaklarına saglık bebeyim, seviyorum seni ve manyaklıklarını ^_^

      Sil
  6. çok sevdim mimi:)
    aklıma geldi, bir arkadaşımın sevgilisi onun sıçabilmesine ihtimal vermiyordu, ilk defa evinde kalıp tuvaleti kullandığında zavallı adam şoku üzerinden uzun süre atamamıştı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahaha işte tam olarak benim dedigime denk geliyo bebeyim. mankenlerin sıçamadıgını düşünen, hatta onları klozette otururken bile tuvalet yaptıgını degil başka şeyler yaptıgını düşünen (mesela yastık savaşı:P) bi zihniyet var. aşırı pornocu kabileyle kardeş bunlar:) kıyamam kız onlara ben, iyi niyetliler işte :P

      Sil
  7. Cevaplarına bayıldım canım hunterlerde süper yakışmış

    YanıtlaSil
  8. hunter botlara bittim aynı renginden almak istiyorum :D ama markafoniye geldiğinde kaçırmıştım malesef bu rengi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de alalı 2 sene oldu bu arkadasları, ama iyiki almışım diyorum her defasında. mutlaka kampanyaları takip et bence de, buldugun yerde de affetme ve al bitane. cok memnun kalacaksın:) yıka yıka kullan hehe :))

      Sil
  9. ya sen cidden çok ama çok komiksin.Ama zeki komiklerdensin :)
    Bayılıyorum yazılarını okumana,Hunter'ların konusunda zaten bu ayakkabının senin için yapılmış olduğunu düşündüğümü aylarrrr öncesinden yazmıştım.
    O zaman öperimm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiiii ne güzel şeyler söylemişsin ama sen yine, hep utandırıyosun yada şımartıyosun beni ^_^ ahaah hunterlar benim için mi yapılmış diyosun sen de? o zaman gecen gün beymende fıstık yeşilini gördüm, hemen gidip onu da aliyim ben diimi :)))

      Sil
  10. yaaa ben hangisinden başlayayım bu kombin bende top 10e girer kesinlikle! kolyeyle çoraba ayrı parantez böyle 5 dakika seyredebilirim. Kapa parantez bayıldım bayıldımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında var yaaa sırf şu postu koyabilmek icin ayaküstü arkadasıma çektirdigim bikaç fotograftı, bu kadar begenilecegini inan hiç düşünmemiştim. hani özenerek de giymemiştim o gün. demekki siz beni her halimle seviyosunuz ^.^ teşekkür ederim tatlı vede gizemli kız :)

      Sil
  11. tabii ki de ev kedisi! :)))
    çok güzel olmuş bu hunter'larla çoraplar, tezat ama hoşuma gitti <3
    öptüm seni çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe bizden olsa olsa o olur bence ahsenim:) bu coraplar da ben diyim 5 yıllık, sen de 10 yıllık:) begenmene sevindim *.* öperimki ben de kocaman <3

      Sil
  12. o hunterlerle o çorapların birlikteliği tam minikkuşluk olmuş,çokda güzel olmuş,pekde güzel olmuş:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sen benim bu halimi çok seviyosun diye böyle yaptım bugün. tamam açık konuşiyim senin için giymedim böyle:P ama yeminle, bunu paylaştıgım zaman senin sevecegini, tam da minikkuş olmuşsun diycegini düşünmüştüm. tanıyorumki artık ben seni. bakterisin sen, zararsız sevimli bakteri hihi ^_^

      Sil
  13. ama olmuyor böyle öyle güzel öyle zekice öyle eğlenceli yazıyorsun ki insan yorum yazarken yok ya sıradan bir yorum yazmamalı diye geçiriyor, kendini hafiften kasıyor, yorum konusunda kendini geliştirmeye odaklıyor, olmuyor böyle olmuyor:P
    Komiklikli, renkli cevaplarına bayıldım ama taze fasülyeyi hakkaten senin kadar sevenini görmedim. Acaba ben de mi bu kadar sevmeliyim demeye başladım, akşama eve gidince fasülye mi yapsam hakkını mı yiyorum fasülyenin durduk yere günaha girmeyelim öyleyse:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok bebeyim hiç kasma, aklından ne söylemek geliyosa söyle geç, herkes her istedigini yazmakta özgürki:) hem ben de kafamdan geçenleri yazıyorum, yani konuşur gibi, o yüzden de sanırım seviyosunuz ^_^
      taze fasülye derken zeytinyaglı fasülyeyi kastediyorum ben, soguk da yenen, hani meze gibi olan. onu dene bol bol

      Sil
  14. Nice outfit, like the necklace!

    www.beautyfollower.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Yerim senin o cici elbiseni de, pembe Hunterlarını da, samimi cevaplarını da tatlı şey. Özledim, öptüm, sarıldım kocaman.

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaaa biliyomusun ben istanbula geldim 23 nisan tatilinde, ama kardesimi okadar özlemişimki, baska kimseyi görmedim. yoksa sana haber vercektim, bidahakine söz ama ;) ha bide güzel yorumun ve sevgi patlaman için teşekkürler :))

      Sil
  16. Ay ne iyi geldi su yazin Minigim Kusum! Kafami dunyayi kurtaracakmisim gibi soktugum isimden kaldirdim da azicik dunya hallerine dondum sayende. Guldum, eglendim, yerim ben bu MinikKus'u ya dedim;))
    Baktim sirine coraplar, seker botlar giymis! Erman enistemin objektifinden, kendi sahaneliginden fotograflarla senlendirdin beni. Opuyore seni kocaman;*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi ne güzel olmuş, seni de eglendirmişiz bu vesileyle ^_^ ama şunu da ektradan belirteyim, fotolar ofisten çok sevgili arkadasım, kardesim Rabia'ya ait, çekirge henüz ama gayet hızlı gelişiyo :) sen de iyiki gelmişsin sevgi kelebegim, özlemiştim:)

      Sil
  17. Sen pek bi tatlı olmuşsun yine yafuu pamuk şekeri Hunter'ların keyifli mim'inle günüme neşe kattın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy bonbonum da gelmiş burayaaa, ben çok geç cevap yazıyorum diye kızmıyosunuz iyşallah bana:( işten güçten diycem ama kim inanır bunaa ^_^ öperim seni tatlı kız.

      Sil
  18. ay coraplarını yesinler senin.. senin değişik formlarda canlanrımak güzel oldu.. renk olarak ben de pembeyim sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen kesinlikle pembesin zaten, o allahın emri :)

      Sil
  19. harikasın.çorap hunter uyumu.her zaman derim zaten minkkuş bir tane diye..peki çorap olsan !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çorap olsam opak çorap olurdum, sıcacık tutardım:) hem iç belli etmezdim, kılmış damarmış, varismiş, selüülitmiş hiçbirini belli etmez, sahibimi mutlu ederdim hep :)))
      bu arada forever new'de senin o istedigin delikli örgü kısa coraplardan var, bi bak istersen. dün istanbulda gördüm ve aklıma direk sen geldin ;)

      Sil
    2. bende 70 denye olurdum.takıntım :)aaa süpermiş.online sitesi varmı?ben istda değilimde :(

      Sil
  20. herşey ii güzel de...taze fasülye ve babaanne hırkasına güldüm çok...ne orjinal kadınsın yahu..40 yıl düşünsem gelmez aklıma bu cevaplar..bu da bi yetenek iste bebeim...arkadaşlara katılıyor, hunter ve corap ikilisine bayıldım demek istiyor..seni öpüyoree ve kaçıyooree...

    sevgiler canım


    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin aklına da neler gelir neler, sen de az çatlak diilsin bebek:))) öpüyorum ben de seni muç muç :*

      Sil
  21. coraplara bak cızmeler gozluk cok supersın yıne..bu arada babanne hırkası olmana bayıldım resmen..ne kadar cıvıl cıvıl bıseysın ya:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. babannemin bi hırkası vardı, ne zaman yanında bi yerlere gitsem onunla birlikte, hep yarı yolda üstünden çıkarıp bana verirdi, omzuma atardı daha dogrusu, bana pardesü gibi olurdu tabi:P ordan kalmış aklımda, çok severim kokusunu, dokusunu, geçmişini :))
      ha bide severim seni kokoş kadın

      Sil
  22. çok eğlencelisin tatlım, kıyafetde çok sevimli :)

    YanıtlaSil
  23. Çokmu çokkkkk trend olmuşsunuz ne...:)

    http://silanurgym.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  24. Harika cevaplar okurken gülmekten yerlere yattım tatlım :)) babaaanne hırkası nerden aklına geldi allaseen? hehehe :) zeytinyağlı fasülye süper cevap ama ben püre derdim malumunuz püroş yüzüden :p aylardan temmuz en sevdiğim cevap oldu, ben de aynı yanıtı verirdim muhakkak :) renk olarak pembeyi bildim ama, pespembe enerji dolusun sen başka renk aklına gelemez ki insanın tatlım! :)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^