2012/10/18

Eti senin kemiği benim olsun.


Leopar deseni görünce aklıma ilk gelen isim Banu Alkan. Banu Alkan diyince de aklıma gelen tek şey 90-60-90. Onun zamanında ölçü birimleri mi farklıydı, nasıl oldu bilmiyorum ama bu kadın hiçbir zaman, değil 60 santim, 90 santimlik bel kıvrımına bile sahip olmuş olamaz. Ama o dönemler niyeyse balık et makbul, ne kadar butluysan o kadar iyi, Banu da haliyle seksilik rekorları kırıyo. 
Günümüzde 90-60-90 demek incecik bi bel demek, minik bi toto demek. Burda Banu Alkan'ı üzerinde çarpı işareti olan "tehlikeli madde" olarak düşünebilirsiniz. Kim çıkardıysa bu etliden kemikliye geçiş modasını, kabak hepimize patladı!



Bu aralar kilo alma, verme, yağlarla arada duygusal bi bağ kurma, spor yapmaya üşenme ve bunun gibi daha biçok şeyden muzdaribim. Ve evet eski türkçe kullanmayı çok seviyorum.
Psikolojik midir, sosyolojik midir, psişik midir ne halttır bilmiyorum ama, bu yediğine içtiğine dikkat etme olayı hakkaten işe yarıyo yada bana öyle geliyo. Mesela günlerce tam tahıllı buğday ekmeği diye bildiğin ekşi mayalı köy ekmeği yemişim. Ama nasıl lezzetli, nasıl güzel. Pasta gibi yiyosun bikerede bikaç dilimi. Ki bu durum, benim gibi yemekten çok ekmek yiyenler için oldukça sakıncalı bi durumdur. Ben de güya sağlıklı besleniyorum diye seviniyorum filan..
Gel görki sayın seyirci, ben o ekmeği yediğim haftanın sonunda 1 kilo verdim. Tabi bunda öküz gibi yemeyi bırakıp dozunda yiyip sofradan kalkmaya özen göstermiş olmamın da etkisi olabilir.
Amaaaa, nezamanki kendimi ödüllendircem hesabı bikaç porsiyon kebap ve pideyi araya soktum, zort diye o kiloyu geri aldım. Zaten o kilolar sen verdikten sonra arafta bi yerlerde takılıyo ve her an senin onu geri çağırmanı bekliyo. Böyle bi fırsatı kaçıracak kadar aptal değil.

Demekki neymiş? Her nekadar yaşlanınca önden müzelik olacağını bilsen de, arkadan liselik görünmek istiyosan sporunu da yapcaksın, boğazını da tutcaksın, midendeki öküzü de kurban bayramını fırsat bilip keseceksin. Buda kendime ve benim gibilere öğüdümdür. Siz de şahit olunki sonra kıvırma şansım olmasın.

Bide naçizane önerim, aldığınız her bir kilonun 4 paket margarine eşit olduğunu düşünün. Mesela 3 kilo aldıysanız belinize yada totonuza 12 tane margarin sardığınızı, hatta ve hatta o 12 paket margarini ısıra ısıra yediğinizi düşünün. Böylesi çok daha tiksinç oluyo ve işe de yarıyo;) 












Sweat: Asos - Ön kısmını ben kestim :)
Etek: H&M
Ayakkabı: TopShop
Deri Ceket: Paris'te bi butikten
Çanta: Guess
Kolye&Bileklik: Koton

86 yorum:

  1. 4 paket margarin miiiii
    Şuanda fazla kilolarımdan iyice nefret ettim. Tiskinti geldi yahu :) Onlardan biran önce kurtulmalıyımmmmm :)
    Tatlım fotoğraflar her zamanki gibi çok süper. Ama nacizane fikrim bu kombini pek hoşuma gitmedi. Hepsi tek tek çok güzel parçalar ama bir araya gelince cıks :) Yinede doğal güzelliğine sağlık kuşum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahaha biliyodum tiksinti gelecegini, zaten o yüzden söyledimki herkes fazla kilolarını en yakın markete teslim etsin:P teşekkürler bu baldan tatlı yorum için de ^.^

      Sil
  2. ahhh ahhhh nasıl bir yaraya böyle oya oya parmak bastın minik kuşum.düşünki senin üstüne düşsem izin i yerde bırakacak şekildeyim yani:)bide valla şimdi hakkını yememek lazım.Banu alkan gençlik döneminde hakikaten kilolo milolu ama taş gibi hatun 90-60-90 tabiki değil ama beli yinede ince .kızım valla şurda kaç kişiyi toplasan hepimiz bir araya gelsek onun yürüdüğü gibi yürüyemez saçlarını savurduğu gibi savuramaz baktığı gibi bakamayız.abuuuu ezikmişiz nan bisss.yok ama napayım:))öperim seni minnak kuşum.bide uzun bir aradan sonra ii oldu valla postun.herkes kilo alsın herkes yağlansın bağlansın.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hamileleri bu grubun dısında tutuyoruz dogum yaptıktan sonraki 1 seneye kadar. sonra gruba dahil olabilirsin, o zaman konusuruz bunları :P

      Sil
  3. ööğk margarini yeme dedin midemi alt üst ettin,sanırım şimdiye kadar duyduğum en güzel motivasyon şeysiydi bu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. reca ederim ne demek:P her zaman motive edici bişeyler bulurum sizin icin, yeterki isteyin :))

      Sil
  4. ulen postunu görünce resmen tostumu yedim bekliyorum modunda olduğumu farkettim!!!bi sevinç ki bende sorma:):) ahahah bu da en feci yorumumdur hatta tarihe bile geçebilir :)

    Çok komiksin be sennnn, özlemişim seni bence biz bir an önce artık görüşmeliyiz. Hem senin derdinin devası bende tatlım hiç öyle boş yere bir şeyin yerine başka bişi yeme:)Gel mis gibi yağlı yağlı Mira'yı ye. Tamam azcık yağlı olabilir ama kilo aldırmıyor bak bende bir kilo daha gitti bile:) öperim çok tatlı olmuşsun sen, bu kombine bir de saçını toplasan var ya ölürdüm ölür:P leoparı da hiçç sevmem ama yakışana da yakışıyor orası ayrı, misal sana çok bi yakışmış sanırım zevkli seçiminle alakalı. Bu arada sende bu boğaz varken senle kurbanda danaya filan girilmez onu da anladım:P ama fit vücuduna da hayranım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaah tamam bebişim sen tostunu ye, ben geliyorum:P leopardan ben de normalde fena tiksinirim. aklıma banu alkan geliyo dediysem boşa demedim aslında yani:P ama bu papileri görünce yaglarım erimisti, en azından bikaç paketi:))) seni yerim gadın, diyete gerek yok, bu sözlerin bile eritiyo beni ^.^
      ama tızını da yerim, onu unuttugumu sanıyosan fena yanılıyosun. onu kekin üstüne krema misali döker öyle yerim hemi deeee <33333

      Sil
  5. Öncelikle dolabında bir sporcu kadar spor ayakkabısı olup, yegane kıyafeti beyaz t-shirt ve kot pantolon olan biri olarak hiç anlamıyorum ben bu işlerden.. Yorumum geçersiz sayılabilir saçmalarsam, kabulumdur :) ama gel gör ki, bir ayakkabının içine bir çorap bu kadar mı güzel durur? Ben bayıldım.. Sweat ise ayrı bir olay.. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heheeh teşekkürler:) benim de dolapta biton şey var ama dönüp dolaşıp hep aynı şeyleri giyiyorum, o sanırım bizim cinsimizle alakalı bişi:P kucak dolusu öpücük gelsin benden sana:*

      Sil
  6. güzellllllllllllll

    YanıtlaSil
  7. Hiç tasvip etmediğimiz bi ayakkabı modeli olmuş.. Litfen bir dahakine daha tikkatli olalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi ordan leyynnnn, sen git analiz yap, tespitlerde bulun:P

      Sil
  8. miniiik bayağı ara verdin şekerim özletme kendini,yine süpersin,harikasın da kızım bak sen bu kilodan bahsettikçe ağlamak istiyorum yaa ben napayım:(napayımmm??içimde bir öküz var ve yemek yememeyi düşündüğüm zaman sürekli canı bişeyler çekiyo,yani öküz ot çöp yer dimi bence birde kaplan var benim içimde et yiyen,doymayan,bir geyikle doyan belkide..senin kiloyla ne işin olur kuşum 5 kilo alsan bile göstermezsin hatta al bile,çöp gibisin,ben minimum 57 olmuştum vakti zamanındada bana sen bişeyemi üzüldün kızım aşıkmısın ye iç diye toplumsal baskı uygulanmıştı.bu arada merakımı mazur gör kuşum boyun ve kilon kaç??çok merak ettim tabisi sakıncası yoksa?
    fotoğraflara gelince yine superötesi,eteğe bayıldım h&m zamanım geldi benim,acep yeni sezonmu?swit çok hoş çok benzeyeninden bende twist olanı var,sıkılmıştım kesme fikri cazip geldi,cekete bittim,ahhh kuşum böyle nadide parçaları dolabında bulunduruyorsunya ne diyimmm.ayakkabılar çook hoş,yine elegansın canım kuşum...
    "zeren"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu aralar pek yazasım gelmiyo be zerencan, havalardan mııı yoksa yazmaya üsendigimden mi bilmiyorum ben de.. ama senin bu motive edici yorumların her defasında mutlu olmama, gazlanmama sebep oluyo, peşpeşe yazasım geliyo 4-5 tane postu:)))
      öperim seni, kucaklarım seni ^.^

      Sil
  9. Leopar desenini pek sevemedim gitti, bilinç altımda bir Banu Alkan etkisi yaratıyor olabilir bende de :p Ama güzel kombinlerde ayarında kullanıldığında pek bir kanım kaynıyor. Senin kombininde de böyle olmuş. Etekciğine ise bayıldım bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bende de o etkiyi yaratıyo zaten, ama bu papileri gördügümde biraz fikrim degismis olabilir :)) teşekkür ederim güzel yorumun icin, öperim :*

      Sil
  10. sweatini çok sevdim,çıkar onu bebeğim,hadi kalk bize gidelim...ahahahah
    bu aralar bende de bi sağlıklı beslenme takıntısı sorma gitsin miniğim,ama bunun kiloyla hiç alakası yok,tamamen kendini iyi hissettirmekle alakalı,2 gün önce şekerin zararlarını okudum,artık çay ve kahveleri şekersiz içiyorum,kaya tuzu kullanmaya başladım,günde 1 bardak yeşil çay mutlaka,kayısı,badem,ceviz olmazsa olmaz,falan filan :))
    Demem o ki,sen sağlıklı beslen kiloyu boşver,bi de zaten hap kadar bişeysin,ne dert ediyosun kiloyu <3
    hı bi de bizi bu kadar bekletmesen,özlüyoz nan seni <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saglıklı beslenme olayını ancak 1 hafta yapabiliyorum ben kuşum yaa, ondan sora bozuyorum hemen yeminimi:) o şekerli tuzlu belgeselleri izlesem de bende tiksinti yaratmıyo allah seni inandırsın, yine yemeye tüketmeye devam :P
      o yüzden benim direk midemi aldırmam lazım, en temizi :)))
      sizi bekletmekten ben de pek hoslanmıyorum aslında ama niyeyse eskisi kadar sık yazasım yok bu aralar. belki tatilden sonra toparlanırım bebişim:))
      öperim severim seni <3

      Sil
  11. ÇOK GÜZEL OLMUŞ BU KOMBİN HATUN!! <333
    yazdıklarına da harfiyen katılıyorum. yediğine içtiğine dikkat ettiğin ve hareketli olduğun sürece sonucu görüyorsun, senin de bu konuda sorun yaşayacağını sanmam.. ;)
    öpüyorum seni kocaman <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heeey kimler gelmiş buraya:) zaten bu yazıyı yazarken aklıma sıkça gelen bi isim varsa o da sendin. iradenin bi kısmını bana vermek istermisin bebeyim? ^.^
      öperim seni ben de, kocaman hem de :*

      Sil
  12. :) :) :) Bir kere ortamda büyük kedi varsa, en başta bu kaplandır, leopardır, aslandır, parsdır olsun aklına beni de getir bundan beyle :D Zira en çok ayakkaplarnı sevdim de çorap mı o ayağındaki? Soket olan? Hmmmm

    Anacım "bir dirhem et bin ayıp örter". Otur da sanayı/ramayı ye, eskilerden vitayı kaşıkla demiyoruz. Ancak bir kilo aldım diye yağlardan kara bir cansimidi bağlamak için erken canım senin o zaaarif bünyene. Zira (yine zira demek zorundayım) zaaayıf bir gişisin.

    Neyse hanım kızım, sen sağlıklı ol. Dengeli beslen, sporunu yap, suyunu da iç, gerisi olur gider

    ÖperiM bak
    Baaaak kime diyorum?
    Öperim diyorum bak
    Öperim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bebişim kaplan sensin, hatta 1 degil, 2 degil tam 10 kaplan gücünde bi kaplansın, yırtıcısın, vahşisin, anaçsın, datlusun da bi ogada :)))
      hı hı bildin, onun adı soket, ben seviyorum böyle papilerin icine giymeyi:P şaşırdın deeemi :)))
      öperim seni en saglıklısından, vitaminlisinden minerallisinden migelim :*
      güneşe benden selam olsun, gözlerine asiş ablasından(teyze kelimesine karsı mesafeliyim) kocaman bi öpücük gelsin <3333

      Sil
  13. merhabalar minikkuş acı ama gerçek kaç yaşındasın bilmiyorum lakin insanın otuzundan sonra her yıl üzerinde bir kilo kalırmış,bence ilerde bu duruma hazırlıklı ol,şimdiden kilo alma derim.ama gerçekten fit bir vucüdun var takıntı da yapma bence,bırak kilolular düşünsün,yine şık ve bir okadarda özgün bir kombinle karşımızdasın,ben sendeki bu sıradışılığı seviyorum bir parti eteğiyle salaş bir t-shirt kombinleyebiliyorsun.sezen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben tam da otuz sınırındayım sezen, 29um:( son 1-2 yildir da gayet görüyorum etkilerini, hemen alınıyo, hemen vücut tepkisini koyuyo, eskisi kadar torpilli davranmıyo:( ama dikkat edince korkcak bişi yok ^.^
      teşekkür ederim güzel yorumun için, mutlu ettin beni :)

      Sil
  14. nasıl tatlısın sen yaa.. bacaklar da bal kaymak :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heehehe sensinki o tatlı, bal kayman demiş ya ahaahha :))) utanabilirim o zaman izninle ^.^

      Sil
  15. böööö margarine bağlamasaydın olayı iyiydi :( peh... neyse bacım şimdi ben 46,5 kilo bi insancık olarak burada çok tepki çekebilirim belki ama haftanın 4 günü düzenli spor yapan ekmek haftasonu kahvaltıları dışında tükenmeyen ve de pirinç pilavını hayatımdan çıkarmış biriyim. So kilomu koruyorum. Ne alıyorum ne veriyorum. Onun dışında afedersin ama kalan şeyleri öküz gibi yerim, tatlısından etine, tuzlusuna cipsine atıştırmasına kadar yerim. ama üç beyaz olayı doğru abi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohhiiiiyyy 46,5 kilomusun sen? sen yanlış yere gelmişsin tatlııım, biz burda tombul insanlarla konusuyoruz:P ama sen de baya dikkat ederek o kiloda kalıyosun sanırım. zira ben ekmeksiz bi hayatı düşünemiyorum, pilav belki olabilir ama ekmeksiz aslaaa... bide haftada 4 gün spor mu? ne güzel bi alışkanlık:( benim spor salonu üyeligim resmen zarar ziyan, ayda yılda bir gidilir mi hic, diimi.. yazıklar olsun bana..

      Sil
  16. margarinlerimden kurtulalı bir kaç oldu çok şükür kendimi çok fit hissedıyorum...insallah yenıden kilo almam...dikkat edıyorum sırf bu yüzden kuş gibi beslenmeye dikkat edıyorum...çünkü boğazım bi açılırsa tutamam kendimi biliyorum :) her bayanın ortak derdi kılo sanırım :) ama sen çok hoşsun böyle cnm belki 2 kılo kadar verebılırsen tamamdır bu iş....öperim o tatlı gıdıktan....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dikkat etmek güzel bişi ama öyle güzel tatlara alıştıktan sonra onlardan vazgecmek cok zor bebişim. sen bizim yediklerimizi bi görsen evde, anlarsın neden dikkat edemedigimi:)) allahtan ona ragmen ermanla ikimiz gayet normaliz. yoksa baskül ailesi filan olmamız lazımdı:P
      ben 50-51 kilo arasında gidip geliyorum, ordan 2 kilo fazlam görünüyosa üzüldüm şimdi:(
      öperim ben de seni ve mayayı <333

      Sil
  17. Önden müzelik arkadan liselik! Kompozisyona bittim :))

    YanıtlaSil
  18. Such a cute look! Loving your sweater and booties!

    xx
    Giovanna
    www.oliveandanarrow.com

    YanıtlaSil
  19. yalnız ceketi merak ede ede indim bi giyimemişsin:) neyse artık birdahaki posta havalar soğunca goruruz ... bu arada onden muzelik arkadan liseli lafı süpermiş kullancağım:) bu ayakkabıları cok seviyorum bolca giyi emi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaah valla o gün öyle sacma bi hava vardıki, sürekli elimde gezdirdim o montu. ama merak etme bebişim, bikac gündür ankara öyle gri ve sogukki, üstümden cıkarmıyorum. görmeniz de an meselesi :)))
      bu papileri ben de cok seviyorum, giymem lazım diimi bolca:) ama düz yolda güzeller sadece, aarnavut kaldırımında pek keyifli olmuyolar :P

      Sil
  20. valla benım bacakların ıc kısımlarında ıkı paket margarınım var orası kesın ama gıtmıyorlar gıdemıyorlar barısık oldum ben onlarla :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaah o iç kısımlara yerleşenler bi daha cıkmıyo sanırım, bende de benzeri bikaç paket var ordan biliyorum:P

      Sil
  21. 4 margarin gerçekten, bu hiç aklıma gelmemişti. Son günlerde 8 margarin yedim demek ki. =( Ben de acı köy ekmeğine başlıyorum hemen =P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehe aman diyim yanlış anlaşılmasın, köy ekmegi normalde kilo verdiren bişi degil, bana öyle denk geldi sadece:) sonra vay efendim minikkuş beni yanlış yönlendirdi, kaç paket margarin aldım onun yüzünden durumları olmasın :P

      Sil
  22. Kuşum bu aralar blogger kimliğinden sıkılmış ve uzaklaşmış biri var karşında ama seni yorumsuz bırakır mıyım? Olamaz yani :)
    Leopar hiçbir şeyim yok, acayip bir itici güç var aramızda bir de aslan, kaplan ve zebra ile. İleride bir parçam olursa hatta beni meydanlarda sallandırabilirsiniz o dereceyim,sorma gitsin:( Sana nasıl da yakışmış ama o ayrı <333
    Margarinlere gelince çok haklısın tüm gün üzerlerinde oturduğumu düşününce bir bunalıma giriyorum ki sorma gitsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ben de blogger kimligimden oldukça uzagım bu aralar, bişi yapasım gelmiyo, yazaasım gelmiyo. ama yorumlarımı eksik bırakmam o ayrı. sen de yap yorum, senin güzel yorumunu yerim cünkü ben:) leopar sevmeyenlere beni de ekleyebilirsin aslında, ama niyeyse bu papileri leoparmış gibi göremiyorum,bunlar başka benim gözümde :D
      margarin konusunu da kapattım gitti, rahatlayabiliriz hep birlikte ^.^

      Sil
  23. Merhaba kilo olayına kendimce az yiyerek devam ediyorum. 2 kilo verdim, umarım bu iki kilo arafta kalıpta ilk fırsatta yeniden göbeğe yerleşmeyi beklemiyorlardır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaah valla onlar cok sahibine baglı oluyo benden söylemesi, ilk fırsatta gelip yakana yapışmaasınlar cok dikkat et derim ben:P

      Sil
  24. üzerinde çarpı işareti olan "tehlikeli madde" cumlesi sonucu yerdeyim.. Gel de kaldir bi zahmet :))) Cok tatlisin sen ama.. Her posttan sonra kosarak gelip sarilma hissi yaratiyorsun bunyemde.. Ayrica da fistik gibisin ne kilosu ne derdi ?? Takilma ama dikkatli ol tabi o da ayri :)) Kombinin cok guzel olmus.. Eteginin sirin detayi ve ayakkabilar icin ask !! olayi olustu aramizda demeliyim bir de o tatli ceketini giydigin postlarda gorelim.. Ebet ebet gorelimmmm :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biliyomusun hislerimizin karsılıklı olması beni artık hic sasırtmıyo, ve suna da o kadar eminimki, yanımda olsan yada yakınımda, seni kimse alamaz sanırım elimden, öyle canını çıkarırcasına sarılırım sana :))) tabi alpcanı da ihmal etmem, ona ayrı bi alaka gösteririm, onun bendeki ayrı biliyosun:P
      ceketim de ilk fırsatta cıkıcak karsınıza bebeyim, merakta kalma sen:P

      Sil
  25. Yine çok güzelsin. MEvsimsel sanırım bu ara bende de bu durumlar ver yeme stilim değişmemesine ragmen 2 kilo aldım hemen vermeliyim diyorum.
    Eteğin, deri ceketin ve gri svitin renk uyumu, tarz çarpışması, üstelik leoparlar ve onu corapla hafifletmen harika olmuş. Bana yakışmaz dedigim süper bir kombin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de onu anlamıyorum zaten yaaa, herşey aynı, yedigim ictigim yaptıgım hersey aynı, ama kilo alıyorum, veriyorum, neye baglı bunlar hicbir fikrim yok! ben de suclu bulamayınca metabolizmamı sucluyorum, sen de öyle yapabilirsin:P
      bide teşekkürler efem, beni utandırıyosun ^.^

      Sil
  26. Öncelikle cesaretinden dolayı tebrik ediyorum o güzelim kazağı kesince mahvedebililirim diye düşünmemişsin.p ben olsam ıı kesiyorum ama çok güzel bu kazak aa diye yamuk keserdim.p ama seninki çok güzel olmuş bebişim ^*^ bu arada senden kilo muhabbeti duymamıs oliym çok özeilesi bi fiziğe sahipsin :) Sevgileeer canısııı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok bebişim ben o konuda oldukça gözükara bi insanım, yapacagıma inandıgım bişeyse zaten direk alırım elime makası, istedigimi de yaparım:P sen cesaret edemediklerini yolla bana, ben senin adına keser yollarım sana:) deliyim ben biliyon muuuu ^.^

      Sil
  27. Fistik yaaaav, Banu Alkan la guldurdun beni. Senin kilo sorunun olabilecegini asla dusunmuyorum, 1 kilocuk nedir ki! : ) Margarin dusuncesi ise yarayabilir bak, deniycem : ) Leopar bootie lerine bayildim, ve de sweatshirtune : ) Bu arada vakit buldukca yorumlara cevap yaziyorum kendi postlarimda da, burgundy ve kekova postlarindaki yorumlarina cevaplar yazdim canim : ) Iyi bayramlar, tatile bir yere gidiyormusunuz? Sen simdi nasil guzel resimler cekersin, yasaaa : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de mümkün oldugunca yorum yazdıgım bloglara geri dönüp nakmaya calısıyorum cevap var mı diye. hemen bakıcam cevaplarına:)
      teşekkürler tatlı sozlerin icin, tatil öncesi güzel bi motivasyon oldu bana. bodruma gidicez tatilde, ama sagnak yagıs olcakmış 4 gün boyunca. pek fotograflı bi tatil olmiycak anladıgım kadarıyla:( şans işte, bakalım ))

      Sil
  28. Ehihi tasvirlerini yerim be! Arafta takilan kilolar, onden arkadan muzelik liselik:))
    Arafta takilan kilolar bence 25'ten sonra ortaya cikiyor. O zamana kadar araf diye bi yer yok. Evet, ben de muzdaribim:/
    Ben iki gundur bu etegi, ayakkabiyi, ceketi ayri ayri gordum, bi de boyle gordum ya gozum acik gitmez artik:P
    O etegi DIYlarim, ceketi calarim, ayakkabilari cok pis kamuflerim:P (yok boyle bi kelime:D)
    O sweat'in kollarinda inci mi var, incili kolye ondan mi var? Sorularim bu kadar:) Operim seni Minikim:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen yeterki tasvir iste bebeyim, bende cesit cok, laf cok, neler ögretirim sana eski türkceden günümüze kadar:P
      o gün de konuşmuştuk ya zaten, suçlu biz degiliz, evet belki biraz oburuz, biraz pisbogazız ama suclu biz degiliz. tek suclu metabolizmamız:P
      sweatin kollarında metal çivimsi yapıştırmalar var kuşum, inci gibi durmuş ama fotgraflarda, haklısın yani ne desen:P hadi etegi DIYlamanı bekliyorum sabırsızlıkla ^.^

      Sil
  29. Ya sen de kilo muhabbeti yapıyosun ya olum bak git demek istedim. Kızım elinin kolunun kemiği çıkmış len ne kilosu döverim bak!
    Her zamanki gibi yakıyor kombin! Yirim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fotograflarda öyle görünüyo olum yaa, resmen göz göre göre şişiyorum haberiniz yok :P ama bu seni öpmeme ve sana sarılmama engel degil tabisiii <333

      Sil
  30. maşallah sana kuşum 40 bin kere:))))

    Minik kuşum sorunu cevaplıyayım.
    Senelerce poğaça yaptım bu tariften sonra tamamdır dedim.

    Paşabahçenin eski usul çay bardağı ile çok olmuyo dilekcim ve talacım yediler çok beğendiler.
    ben zaten bayılıyorum kızım üçer yiyor.
    Hiç tatlı değil lezzetli dene.

    Sana hiç gülermiyim sormazsan gücenirim aklına takılanı sor canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa canım arkadasım ayşe de gelmiş, çalsın sazlar oynasın kızlaaar:))) teşekkürler bitanem, güzel gören gözlerine saglık ^.^
      poaçayı yaptım ve şahane oldu, herkeslerden de tam puan aldı. teşekkür ederim beni bu şahane tatla tanıstırdıgın icin:) ben de artık anne poacası yapabiliyorum holleyyyy \o/

      Sil
  31. cok tatli olmussun :) Prensesin Masalinada beklerim Sevgiler

    http://prensesin-masali.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  32. her bır kılo 4 margarın mııııııııııııı!!Suan bunu soyledın ya, yerden yere vurdun benı! Bunu ogrendıgım ıyı oldu ama:) Bir de senı yakıncacıktan gormus bır ınsan olarak o cıtı pıtı manken kıvamındakı sıfıra yakın bedenın ıle sen bır fıstıktan hallicesin:) kolyenı, leopar papilerini bir de senı ve tabıkı sahane resımlerını yıne cok sevdım der ve operım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bana da ilk zamanlar cok caydırıcı geliyodu o margarin benzetmesi, sonra bi alışmış bünyem, artık margarin de desem, yag tulumu da desem fayda etmiyo, hiçbişey beni durduramıyo eger acıkmışsam:P
      teşekkürler tatlıcım güzel yorumun için, ben de seni kocaman öperim bayram öpücügü olaraktan :)

      Sil
  33. Şu bilek çorapları kim icat etti, yapmayın arkadaşlar n'olur topukluyla hiç estetik değil yahuu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ben oldukça memnunum bu durumdan :)

      Sil
  34. Evet sağlıklı beslenmek önemli ama ben ortada kilo namına birşey göremiyorum??? Maşallah fıstık gibisin kuşum:)Leopar aşkına ayakkabılarınada bayıldım:)Bir de kocaman öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim benim tatlı dilli hemşiiirem :) o senin fıstıklıgın bence <33
      öperim seni, güzel bayramlar vede eglenceli tatiller dilerim ^.^

      Sil
  35. Ammaaannnn canımı sıktın şimdik.... ne güsel nescafem, cipsim ve kurabiyelerimle keyifle bakıyodum sana... okudum cips sonrası yaladığım parmaklarım ağzımda kalıverdiiii... ama hatırlatıtığın iyi oldu. 50 kg hamile kalıp 87 ile doğum yapıp, sonra 59 da kalan ben için artık YETER olmalıydı sen de noktayı koydun... bu arada ayakkabına bayıldım bayıldım... bende istiyom ... öpüldün:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaah iştahını kestigim icin özür dilerim, post bitti, bence cips keyfine kaldıgın yerden devam edebilirsin:P
      öperim seni şeker figen:)

      Sil
  36. Minik kuşum günaydın..
    Merak ettim poğaçaların son hali nedir.
    banada kaldımı?????
    yukarıyı okudum şimdi.
    Holley bende sevindim çayım yanımda bi tane isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. poaçaların son hali midede:) sana şu an ordan sesleniyolar:P
      muhteşem oldu kuşum, yiyen bayıldı, yemeyen pişman oldu, abartısız ilk ve en güzel poaçam oldu:) tekrar teşekkür ederim bu ve diger bütün güzel tariflerin icin..

      Sil
  37. Oralara kış gelmiş yahu ama sen yine bir bahar esintisi gibisin bebeğim! :)) eteğin ön kısmının güzelliği yetmezmiş gibi yandaki detayı da beni benden aldı.Sweatshirtün üstündeki minik inci işlemelerle kolyenin naif duruşu deri ceketin asi havası ve leoparın seksiliği ile bomba tadında kuşum! :) ayakkabı içine çorap çoğu kişi tarafından yadırgansa da ben çoook beğeniyorum, burada tek ayağındakini çıkakrp karşılaştırmalı bir kare de koysaymışsın keşke kombinin nasıl eksileceğini görürdü herkes :pp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim hrzamanki gibi güzel, içten ve detaylı yorumun icin kuşum. begenmen beni cok mutlu etti ^.^ sweatin üstündeki metallerin inci gibi görünmesi de şaşırttı beni, ama sonra alıcı gözüyle bakınca fotolara farkettimki inci ötesi görünüyolar :)))
      ayakkabı icine corap işini sevmeyenler hep olcak bebişim, biz giymeye devam edicez ama, baskılar bizi yıldıramaz ahahaahah:)))
      öperim kucaklarım ikinizi de <33

      Sil
  38. o sweat in güzelliği nedir öyle bacım, hııı? İyiki dokunupta kesmişsin , çok cool bi havası olmuş ;)
    Bu arada benimde toto civarında şu ara 6 adet margarin sarılı hatta Sana :) 2 gün diet pilates, 2 gün kebap kanepe takıldığımdan sabit kaldılar :( Bi azim gelsede devamlı yapabilsem keşke :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yau bırak allasen, toto civarında 6 margarin mi kalmış? kızım belin kopmak üzere, nerdeyse 2 boyutlu bi insan kadar kalmışsın, hala margarin mi diyosun? valla çok pis pataklarım seni:P

      Sil
  39. Ben nasıl kaçırmışım bu güzel postu affet beni bebeğimm yoğunluktandır :) Öncelikle o ayakkabılarına aşık olduğumu belirtmeliyim neden benim dolabımda değil onlar diye dizlerimi dövmekteyim. Şaka bir yana bayıldım ben bu kombine fotoğraflar ise zaten başarılı ötesi <333

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosgeldin bebegiiiiim, geç olsun güç olmasın, bak ne iyi ettin de geldin. biz de senden konuşuyoduk:P
      ayakkaplarımı nezaman istersen veriyim sen de odtü ortamında faidelen istedigin kadar :D
      öperim sarılırım kocaman <333333

      Sil
  40. sekerım sen cubugum krakerımsın ne kılosu ya..ben bıldım bılelı 53 kıloyum oyle gezıyorum ama kurban bayramında kurban edemedım ben okuzumu kıyamadım :)) ay cok fenayım ben ya tam canavar tam :( cok ısterdım 48-49 olmayı ama nerdeeee mööööö yum yıllardr gercı boyle ..yalnız margarın dedın ya yemın ederım kusmak geldı ıcımden :))) kocaman sarılıyorum sana en kemıklı yerınden :))) bu arada banu alkana hastayımdır :))

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^