2012/04/02

Marttan elimizde kalanlar.










Sabah işe git akşam eve dön rutininden sıkıldım. Bişey yapmalı ama ne? Ben bilmiyorum, bildiklerimi de yapamıyorum. Alıp başımı karayiplere gitmek gibi çok ufak tefek detaylar aslında.

Püre mart ayı boyunca iki kez azdı. Sabah evden çıkarken takla atan saklambaç oynayan bi kız çocuğu bırakıp akşamına kadın olarak buldum. Tabi esas sorun bu değil, benimle normal geçinirken Erman'ı gördüğü an totosunu havaya kaldırıp sesini en yüksek desibelde tutmak suretiyle evin içinde bas bas bağırarak dolanması. Hani biri kuyruğuna basmış da "çek lan ayağını üstümdeeeen" der gibi bi haykırış yada "söndüremiyoruuuuuum" tadında bi iç geçiriş de olabilir. Nasıl derseniz.

3 günde 2 kilo verdim, sonra 2 günde 1 kilo aldım. "Tartı bi doğru tartsa bi yanlış tartardı, yani onla da anlaşamazdın" diyo ya hani kayahan abimiz bizimkisi bir aşk hikayesinde, aynı o hesap. Anlaşamıyoruz ama şiddetle geçiniyoruz.

Ütü masamda daimi olarak bekleyen 3 gömlek, 2 pantolon hala orda duruyo buruşuk bir şekilde. Her çamaşırları topladığımda üstüne yenileri yığılıyo, sonra onlar ütüleniyo ve sıra bu bizimkilere geldiğinde ben yine bezmiş oluyorum hayattan.

Samsun'a gittim ve bir güne neler sıkıştırabileceğime ben bile şaşırdım.

Spor yaptım ama hala sıkılaşmadım. Bekliyorum sabırla ve en mayalı hamur halimle.

Yıllardır giymediğim elbisemin yakasını kestim ve kendime yaka yaptım, şu an üstümde. Ama yakama bakan adamların konuyla alakalı en ufak bir fikri yok ona da eminim. Sonuçta açık bi gerdanda (bu gerdan kelimesini kullanınca aklıma halamın üç kadına gerdan çıkarılabilecek tokluktaki gerdanı geliyo) duran düdük gibi bi yaka. "E hani bunun devamı nerde, bi eksik var gibi?" dercesine bakan gözler görüyorum çifter çifter.


Kızkardeşimi görmeyeli tam 3 ay oldu bugün. Bu konuyu ucu açık bırakıyorum, dönüp dönüp bişeyler ekleyebilirim buraya.

Gardrop detoksundan hala korkuyorum. Kışlıklar bana bakıyo, ben yazlıklara. Baharlıklar desen zaten arada sıkışmış kalmış kimsenin haberi yok onlardan.

Giymediğim jeanlerimi yırtıyorum kesiyorum ve giyilebilir hale getiriyorum. Şimdi babam okusa bu yazımı kesin dalga geçerdi. Bi insan neden yırtık bişeyi özellikle alıp giyerki, hatta o da yetmez elindeki sağlamı yırtarki.

Çorapsız ayaklarda su toplama sezonunu geçen gün açtım.

Evdeki oturma grubundan soğuyalı nerdeyse 2 sene olmuş (evlendikten 1 ay sonrasına tekabül ediyo).

Toz almaktan hala nefret ediyorum. O noktada değişen bişi olmamış bu ay da.

Ayda bir diye kendimize sınır koyduğumuz İkea'da köfte yeme görevini de layıkıyla yerine getirmişiz çok şükür. Kardeşim de bayılırdı o isveç köftelerine. Bak mesela istediğim zaman konuyu hoop diye ona bağlayabiliyorum.

Yıl olmuş 2012, ben hala karanlık koridorda arkama bakmadan yürüyemiyorum. Hep o Woman in black yüzünden. Hayır işin salak yanı da gerilim filmlerini çok seviyorum.

Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye. Nerem doğruki demiş. Bunun mart ayıyla bi alakası yok, genel kültür olsun diye. Bak mesela bide şu var: kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan. Bu lafı uyduran teyzeyle "üzüm üzüme baka baka kararır" diyen teyze kesin elti. Birbirlerine kocalarından dert yanarken uydurmuşlar.
Hergün aynı suratı göre göre resmen aynısı oldum dercesine bi serzeniş var orda, siz görmüyosunuz ;)

Yedik içtik gözden düştük. Yine herzamanki saatte, herzamanki yerimizde görüşelim.


Kazak&Kemer: Bershka / Kaban: H&M / Jean: Levis

56 yorum:

  1. fine watch ;))

    http://www.live-style20.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ulen var ya yiycem seni ben, nerden buluyosun bu gerzek muhabbetleri, salak salak sırıtıyorum yine ekran başında. Halbuki hastayım ben, gidip yatmam lazım en acilinden. Takıldım kaldım, okudum bir daha okudum. Malum tek seferde anlayamıyorum şu durumumda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi seni de sırıttırdıysam ne mutlu bana:) (duyan da nemrut suratlı hiç bi boka gülmeyen biri sanır seni:P)

      Sil
  3. renklere bayıldım tam baharlık olmuşsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu renkleri ben de çok sevdim bi arada, teşekkürler ^_^

      Sil
  4. yaa sen ne tatlısın be:)haftasonu bakındım bakındım göremedim seni sporda:(oysaki ben yine deli gibi spor yapıodum hani ben gör diye:) yırtık kot giymişsin ya kocaman bir öpücük yolluyorum onun için ayrıca:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kuzu haftasonu yoktum ortalarda ondan kelli görememişsindir :) ama bu haftasonu kaçarın yok, şortumu çekip gelecem yanına en selülitli bacaklarımla :P
      yırtık kot forever diyerekten öperim o kaşık suratını :)

      Sil
  5. kuşum yazdıklarının hangisine katılacağımı şaşırdım,senin 3 gömlek 2 pantalon yine iyiymiş,benimki bir dağ kütlesi şeklinde günlerdir bekliyor,tadilat için terziye gitmeyi bekleyenleri de saymıyorum :) iş-ev rutinini düğünler nişanlar bozsa da şööyle hakikisinden bir tatilin özlemi içerisindeyim,yakanı merak ettim,kotları kesmeye devam,şahane oluyorlar :) mint yeşili kazağınla jean über sert olmuş,kaban da güzelliğinden yıkılıyor!!rengarenk öperim seni yeşilli,mavili,çiçekli hatun!! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah benim çilekeş, derdime ortak arkadaşım:) şu ev rutinini nasıl bozacaz bilmiyorum ama sen artık ankaraya gelsen diyorum, bi kazan kaynatsak diyorum hı? :)))

      Sil
  6. Vallahi "Al benden de o kadar!" diyesim var minikkusum. Ütü sevmem,toz almayi sevmem, hayat bir harala gürele,yetisemediklerim,kesip bictiklerim,özlediklerim.. Her yazdigin biraz beni,biraz onu anlatiyor.Yalniz degilsin canim. Yine isi,yasadiklarimdan,genc kayiplarimizdan ötürü hep sagliga bagliyorum,önemli olan saglik ve kisaca hayat güzel! ;)
    Bu korku filmi meselesi bende de var,ama nedense eskisi kadar bakmiyorum (kendime iyilik yapiyorum bu arada :) ) Öpüyorum güzel yanaklarindan. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıyamam bize yaa, herkes aynı dertten muzdarip, nasıl da kirli çamaşırlar pardon ütüsüz çamaşırlar dökülüyo ortaya hehe:)))
      öptüm ben de seni becerikli arkadasım ^_^

      Sil
  7. Püre'yı kısırlaştırmanızı öneririm biz hallettik o işi rahat bi nefes aldık :) Ayakların su toplama sezonunu sanırım bende açtım :D Mint bluzun çok yakışmış söylemeden geçemiciiim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tatlım kısırlaştırmayı düşünüyoruz zaten biz de;)
      su toplama sezonumuz hayırlı olsun o vakit:P
      ben de senin mint pantolonunu cok sevdim onu napcaz :)

      Sil
  8. Katalog gibi blog:) arkadaş. Kim çekiyor bu resimleri çok merak ettim! Kendi bloğumda böyle resimler kullansam güzel olurdu, kıskandım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi teşekkür ederiz bolat kardeş:) fotografları eşim cekiyo ben poz verme kısmından sorumluyum sadece :)) güzel yorumunu kendisine ileticem ^_^

      Sil
  9. kuzum ya valla gulerek okudum baya ıyı anlatmıssın hele kı su kedını eve dondugunde kadın oalrak bulmanda baya ıc gecırdım bırde yakanın devamı nerde dıye bakakalan amcamlar...kacıp gıtmeklede olmuyor bılıyorsun sana mogollardan BIRSEY YAPMALIYI gonderıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de mogollardan esinlenerek yazmıştım konu başlıgımı bebişim, teşekkür eder ve de o yumuk gamzeli suratından öperim:) kaçıp gitmekle olmuyo çok haklısın bebeeem, ama kaçabildigin kadar sık kaçmak lazım bi yerlere, orası kesin! :)

      Sil
  10. Harikasin sen, azizim ;))) Pure'nin bu malum ayki macerasina katila katila gulup okudum ;))) Ahhh utu ahhh, nerdeyse 2 aydir beyin 3 tisortu ve 2 gomlegi ben bekliyor, allahtan sesi cikmiyor beyin ;))) Toz almak, nefret listemin basinda ;)))
    Harika gozukuyosun, guzel kus... Jeanlerimi bende soyle bir elden (makastan) gecircem ;))) Mint kazak ve kaban cok uyumlu bir ikili olmuslar ;))) Kocaman opuyorum xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu güzel yoruma içerim ben:) jeanler kesmek içindir zaten, kes bebişim hiç düşünme, bi faça da benim için at hatta bacak kısmına :)) öperimki ben de, şöyleki :*

      Sil
  11. Mint yesili kazak ve yirtik jean super! Dolap detoksu beni de bekliyor offf cok useniyorum ben o ise :( utulukler aynen beni bekliyor aslinda ben bole tembel degildim ya spora basladim baslayacam belki daha enejik olurum diye ama bakalim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o dolap detoksu var ya o dolap detoksu.. bütün ütüleri bitirsem, evin her köşesinin tozunu alsam da gözüm yemiyo dolabımı düzeltmeyi toparlamayı.. napacaz bu pasaklı hallerimizi bilmiyorum arkadasım:)

      Sil
  12. ah be bebiğim okuyunca komik bişi okudum sanıyosun aslında ama alttan öle bi içimi burktunki..
    anladım ben seni.
    mck

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında trajikomik bi hikaye bu bebişim, yani komik görünümlü bi günlük:) nekadar acınası halimiz oldugunu gösteren bi küçük dipnot. bu sadece bi kısmı üstelik, biliyosun;)

      Sil
  13. yeşil ve kemerin çookk güzel.. zaten bu senenin de sezon renkleri. severek giyiyorum ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler:) ben de cok severek giyiyorum, çıkarmak zor geliyo çok da rahatlar :)

      Sil
  14. İlk kare harika olmuş kuşum dergiden fırlamış gibi ya da bir film karesinden! :) marttan elimizde fresh mint yeşili, esrarengiz eflatun ve floral bahar dalları kalmış ne güzel, için açıldı gözüm şenlendi sayende tatlım :))

    o rutini devam ettirirken bir noktada ucu kaçıyor ve fırtını ortasında uçuşan bir yaprak oluyor insan. Haftalardır benim durumum bu, o kadar iyi anlıyorum ki dengelenmeye inatla direnen dengesiz halleri. Dilerim baharla birlikte her şey yerine oturur kuzum, kardeşine de kavuşursun pürecik de normale döner ve o ütüler pof diye bir anda ortadan yok olurlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen dedigin gibi bitanem, resmen bu rutine kendimizi kaptırıp hayatı yaşamayı unutuyoruz, ordan oraya uçuşan yapraga benziyoruz bu yüzden de.. dilerim hepimiz bu bitmek bilmeyen sürecin içinde kendimize zaman ayırabilme kısmını layıgıyla yerine getirebiliriz:)
      bide güzel yorumun için ekstra teşekkür bebişim, o senin gören gözlerinin güzelliği, yoksa bi olayımız yok baksana tipe :)

      Sil
  15. minikkuşcum yine çok tatlısın resimlee bayıldım keyifle izledim. özellikle kullandığın renklerle gözüm gönlümü açtın:))

    Çok öptüm.
    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler güzel arkadasım, o senin tatlılıgın bence;)

      Sil
  16. minik kuşum kıyamam ben püreye, tez zamanda bi önlem alınmalı, bir şeyler yapılmalı garibe, su toplama sezonunu erken açmışsın sen, benim şimdiden içim cız etti, neyse benim su topçuklarına var biraz daha. Benim ütü masamda bu ara aynı durumda, toz almak da hayatta en nefret ettiğim ev işi, alırsın arkanı dönersin yine toz yine toz. Neyse Nisan ayın hayırlı olsun:)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahahaah aynı hisleri paulaşıyor olmamıza pek bi sevindim :) nisan hepimize hayırlı vede ugurlu olsun, kurdelayı da kestim bak :)

      Sil
  17. çok şekersin minik kuşşş:) bemim senden farkım yok yapılması gereken bi dolu şey var hayat hızlı gidio yapamiosun:) ama bu kazakla kabanı giyince içimizi açtığın için gerisi boş kalıo :)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi sırf bu kaban ve kazak ikilisi bu hiçbişey yetiştirememe durumunun sıkıntısını atmaya yettiyse ne mutlu bana :) kalp gönderiyorum hadi tut <3

      Sil
  18. sana gelince önce okusam mı sonra fotoğraflara mı baksam bilemiyorum, arada kalıyorum. Ben de güzeli sona saklama huyu vardır ama sende hangisi iyi karısıyor o yuzden çıkmaza giriyorum:)
    yazı fantastik, beni syredenlere malzeme verecek cinstendi, kendikend,ne sırıtan aysun;)
    kombin fotoğraflar harika. mor ve yesilin uyumuna oldum bittim, bir kosye yazdım;)
    cook optum bir de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kafalar karışmasın, olaydan kopmayın diye artık özellikle postun en sonuna yazıyorum yazıları hehe:) o yüzden önce fotograflara bakıp sonra yazıyı okuyabilirsin, yada tam tersi önce yazıyı okuyup sonra fotolara bakarsın aysunum:) senin gibi zevk sahibi prenses bi kadın beni begendiyse daha ne isterimki şu fani blogdan :))
      ben de seni ve minnoş oglunu öptüm tatlı kuzum ^_^

      Sil
  19. merhaba minikkusun kemeri, seni çok sevdim, sahibine de selamlar sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ve aleyküm selam bebek:) kemerim de seni çok sevmiş öyle dedi ^_^

      Sil
  20. Aysun'a tuum hislerimle, dusuncelerimle katiliyorum!
    A be Minikkus'um, ya boyle agzima sinek kaciracak fotograflar koy sadece, ya da siritmaktan yuzumu agritan yazilar, lutfen ya:P
    Hepimizin hayatini basindan sonundan yakalayan her bir olguya, olaya nasil bir farkindalik icindesin sen? Sen nasil bi zeka kumkumasisin (bak bunu bile sen kattin hayatima;*)!
    Hem gozume, hem beynime, hem ruhuma hitap ediyorsun, yerim seni!
    Mint+eflatun olgusunu, ciceklerle bezeyerek hayatima kattin guzel bebek;*
    Gulen guzel yuzune opucukler gondererek, yorumuma son veriyorum;*;*;*;*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aysuna da dedigim gibi sevgi kuzusu şebelek arkadaşım:P önce yazı sonra fotograf felan yapın ne biliyim, sırf sizin için en sona koyuyom valla yazıları, derli toplu olsun diye heheehhe:))
      valla aklıma ne geliyosa yazıyorum, öyle bi özene bezene bi konu da aramıyorum aslında, ama sizin bukadar begenmeniz ve kendinizden bişeyler bulmanız kısmı beni nası mutlu ediyo anlatamam! esas keyifli olan kısmı benim için bu ;) sen de cıvıl cıvıl hallerinle bana ektra enerji veriyosun tatlı kuzum, yedek pil gibisin bi çeşit, pil bitti mi hooop yedekten devam ediyosun misal:))
      öperim seni olum, öper! hadi git iş yap bakalım sen biraz. çeneniz değil elleriniz çalışsın bakim:P

      Sil
  21. minikkuşcum paltonun rengine ve kazağının rengine bayıldım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi teşekkürler tatlım:) ben de ikisini bi arada aynı gün aldım ve birlikteykenki hallerini cok sevdim ^_^

      Sil
  22. Püreciğe yazık, bu serzenişlere çare kısırlaşmak mıdır? Hiç anne olmadan da yazık:( Bir tanıdığım çiftleştirip yavrularını vermişti sonra kısırlaştırmıştı.
    Benim bir kaç ütüleneceğin mevsimi geçti geçecek hala duruyor:(
    Toz mu? Annem hep bu işi boşuna vermiyordu ya bana, hala sevmiyorum, sevilecek bişey de değil bence.
    Bu kazağın rengine bitiyorum, geçen hafta bir tane v yakalısından edindim de rahatladım, sen de çok güzel kombinlemişsin, fotoğraflar da harika!
    Mart tüm iç sıkıcılığıyla geçti, iş çıkışı eve gitmemek için dışarda fink atmaların arttığı günlere geliyoruz. İnşallah hepimizin üstünden kalkar bu miskinlik!
    Bir de son olarak tez zamanda kardeşçeğizinlen hasret giderirsin inşallah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz de önce yavrulatıp kısırlaştırmak istiyoduk ama eşim de ben de calısıyoruz ve evde o yavrularla ilgilenecek bi allahın kulu yok. nolcak sabiler evde tek baslarına hic onu düşünmedin diimi:)) o yüzden bunu yapmaya kıyamadıgımız içindirki direk kısırlaştırıp hayatını kolaylaştırıcaz ve saglıgını garantiliycez bi nevi;)
      bu mart herkeste gereksiz bi miskinlik yaratmış belliki, dilerim nisan hepimize 5 kaplan gücünde hayat enerjisi verir ^_^

      Sil
  23. ne hoş! yırtık jeans 'serseri' karakterini yansıtsada senin masumluğunla
    'naif serseri' olmuş :)

    hala 1 kilo kardasın! ^.^ ve ütü mevzusunu duymamış gibi yapıyorum, ütü mü? o da ne!!?
    kızgın kedi, ayakkabı vurmuş ayaklar..yaklaşık 5 aydır ikea'ya gitmiyorum, yasakladım kendime! evin heryeri kokulu mum ve desenli peçete..isveç köftesiyle rüyalarda buluşalım diye mesajlaşıyoruz o yüzden..ve gerisi..yakın şeyler yaşamışız, acını paylaşıyorum :)

    müüückk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında ben var ya cok serseriyimdir, arada konuşurken belli ederim anlarsın o vakit. ama böyle bi naif bi hanım duruşum da varmış, o kılıgımdan bi türlü kurtulamıyorum nalet olsunki:)
      acımı paylaşan güzel insan gel öpecem yanaklarından *,*

      Sil
  24. mint kazağına bayıldım, toz almaktan nefret nefret nefret ediyorum. Samsundan sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahha bir kanayan yaraya daha parmak basmışız galiba:) oooğğğğ samsundan mı katılıyosunuz yarışmamıza, o zaman size yöresel bi hoşgeldin demek lazım gelir.
      ben az düşüniyim bunun üzerine, sen de arada yaz daaa bana :))

      Sil
  25. marttan elimde değilde başka yerimde kalıp, kuvvetle muhtemel oradada patlıycak olan şeyslerimin dökümü aşağıdaki gibidir, saygılarımla arz ederim efenim :

    kurutucunun üstünde, kondisyon bisikletinin üstünde, ne hikmetle oraya astığımı bilemesemde minnak odamın kapısının üstündeki çamaşırlarım, 13 kilosunu verdiğim kalan son 5 kilom, 9 haziranda evlenmeye niyet edip gün aldığımız halde klasörümde biriken basılmamış davetiye tasarımımız, yaptırılmamış nikah şekerlerimiz, alınmamış gelinliğimin fotosu, kaplanmayı bekleyen iki adet kanepem, gökyüzünde bir bulut, bitliste 5 minare, kastamonuda 5 kasto :p (hörmetler Can Baba) offf içimmi sıkıldı ne, şu yorumu atıp hemen fotolarına tekrar bakıyimde enerji gelsin O.o

    çiçekli kemerini yidiğim *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha gayret bebegim, o kilolardan da kurtulcaksın güveniyorum ben sana;) yannız hazirandaki dügüne saki seneye hazirandaymış kadar rahat yaklaşımların beni hem şaşırttı, hem sana takdir etmemi sagladı hem de "bu ne rahatlık lan, şimdiye kadar 254 kere paniklemen gerekirdi" diyesimi getirdi :P
      relaxlıgına, amaaaaan hallederizciliğine saglık bebeem, kolay gessin o vakıt, höptüm hüplettim *,*

      Sil
  26. ahahahahah manyaksın lan sennn vallaaaa yazının yarısnda beni anlatmışsın içimdeki çığlık atan mehtapa ses olmuşsun yazı olmuşsun kuşummm deme deme demeeee o ütü olayınııı aynı ben herzaman ütü masasının üstünde gömlek olan ben ayaklara su toplama olayı az kaldı banada.korku filmi bayılma ötesinde hastayım çok seviyorumm ama korkuyorum böyle gerim gerim gerilmek acayip haz veriyo bana hatta bu konuda fikir alışverişi yapabiliriz ben işi filmlerden kitaplara döktüm kuşummm favori gerilim üstüne başka tanımadığım kitap CERRAH muhakkak oku 3 günde bitireceksin.bide bu kilo olayııı beni yedi bitirdi kocaman bir göbeğim ve zaten büyüktü daha büyülk bir totom olduuu geçen gün enisin eli karnıma deydi aboooo bu ne dedi bende yok yok bişe aşkım eşofman üstümü içime koydum birikmiş karnımda dedim eyvahhhh eyvahhhh.heleki o kışlık kaldırıp yazlık doldurmak hem heyecanlı hem yıkıcı ve korkutucu keşke sihirli bir çubuğumuz olsaydı demiii valla benim olsa sana da tıklardım yeminleee:)))

    YanıtlaSil
  27. ya cok guzlesın bu nedır bu kez yazılarını okumakta cok resımlerıne baktım ıtıraf edıyorum..mıntlerıne cıceklı kemerıne bayıldım..

    YanıtlaSil
  28. Yaa sana bu tarz çok yakışıyo belki ben kendimde sevdiğim içindir çok beğeniyorum ayrıca o renkler muhteşem olmuş.H&M de kabanı görmüştüm ama böle olucağını bilmiyodum çok iyi bi seçim yapmışsın tatlım:)

    YanıtlaSil
  29. mismet; oooohhh valla sefam olsun bu haftasonu o ütülüklerin başına bi geçtim, yermisin yemezmisin bunları bi elden geçirdim. sonra ordan dolabıma.. yazlıklar kışlıklar ayrıldı, evli evine köylü köyüne ugurlandı. nasıl rahatladım anlatamam :) sana da geliyim mi haftasonu hehe:P

    kokosh kelebek; hihi sen yazılarımı da oku, fotolarıma da bak, hangisini istersen bebek, sevdiysen ne mutlu oldu ben ^_^

    zeto; bu tarz giyince ben de yakıştırıyorum ama sürekli böyle giyince bi erkek fatma gibi hissediyorum kendimi sanki:)) teşekkürler güzel kuzum benim, demek aynı kabanda aklımız kalmış. birimiz kararsız kalmış ama:P

    YanıtlaSil
  30. çok cool ve spor gördüm seni baby, çokta yakışmış.... böyle bi başka havalı duruyorsun haa, pozlarında öyle yani :) böyle kıpır kıpır...

    http://dujufashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  31. duju; vuuu beybi neler söylemişsin, beni şımartıyörsün:P yok yaw aslında ermanın hoflamaları eşliginde koştura koştura çektigimiz fotograflar, pek havalı diil yani. ama senin gören gözlerinin güzelligidir o bebegim, yoksa paçozum baksana halime hehe :)) yirim! :)

    YanıtlaSil
  32. Ben bu posttaki minik kusa aşık oldum.. Renkleri ne kadar güzel kullanmışsın sen öyle :)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^