2012/02/01

Beynini dinle.


Değişiklik iyidir. Zaman ve mekandan bağımsız, herhangi bir ruh hali içindeyken yapabileceğin bişeydir.
Hiç makyaj yapmayan birinin çantasında ruj ve allık taşımaya başlaması gibi,
babet benim vazgeçilmezim derken dolabının bir anda topuklular tarafından ele geçirilmesi gibi,
yıllardır uzatıyorum bu günleri görmek için, dünya ikiye ayrılsa yine de kestirmem dediğin saçlarını kestirmek gibi,
yada bir erkeğin "sıkıldım artık armut gibi yaşamaktan, biraz üçgen olsam fena mı olurdu" diye düşünüp spor yapmaya karar vermesi gibi.




Demem o ki, sadece zevklerde değil, hali hazırda hep aynı olan şeylerde de değişiklik yapmak iyidir. 
Aynı kaş, aynı göz, aynı göğüs.. falan diye devam edersem konu birazdan Ajda Pekkan'a bağlanacak, burda duruyorum.
Değişiklik neden mi iyi?
Şöyle anlatayım sevgili okur.
Nasılki aynı kıyafeti üst üste iki gün giymek yada bugünkü yemeğin tencerede kalanını yarın yemek sıkıcıysa, hergün aynaya baktığında aynı suratı hiç değişmeyen ifadesiyle karşında bulmak da o seviye sinir hoplatan bi durum.
Hal böyle olunca beyin bi başka çalışmaya başlıyo acaba seni nasıl görmek isterdim diye. Beyin derken sağ ve sol lobu olan beyinden bahsediyorum yoksa Erman beyin benle ilgili öyle bi çalışmasını görmedim hiç!
Benim beyin sağa kaymış mesela. Ne kadar duygusallık, hayalgücü, efendime söyliyim eften püften fotografik anı varsa hepsi bende gani. Mantık ikinci planda. Yeryüzünde bitane dişi gösterinki bana yalnızca mantığıyla hareket etsin zaten.






  
  



Beynim diyoki 
"senin çok acil saç değişikliği yapman lazım, sağ tarafım öyle söylüyo. Hani mesela ortaokul zamanlarında böyle küt saçlı perçemliydin, yine öyle olabilirsin. Solum da diyoki mümkünse aceleye getirip hepsini kestirmesin, biraz mantıklı davranıp önce perçemle başlasın. Ha baktı sonuç iyi, ileriye dönük tüm olasılıklar hesaplanmak şartıyla kısa kestirebilir akabinde."

Tamam diyorum beynime, iki lobunla birlikte başımın üstünde yerin var.
Kökü bende nası olsa, yine uzaaar..

Kaban: Mango / Etek&Kazak: Twist / Çanta: Zara / Bot: Beta

53 yorum:

  1. sana bu sç modeli nasıl yakıştı nasıl güzel oldun anlatamam kuşum ya! maşallah! :P eteğinin hep full payet dokulu olması hem de deniz kızı kuyruğu gibi bir deseni olması inanılmaz unique duruyor :)
    mwaahhh!



    ♥HeelsAreMyDrugs♥
    ♥HeelsAreMyDrugs♥

    YanıtlaSil
  2. aaiiiiiyyyyy ne güzel olmuşsun miniq gusuum,eteğe de ayrıca bayıldııım.mucksss

    YanıtlaSil
  3. hayırrr, sakın kestirme lütfen, ben senin paris postunda saçlarına bayılmıştım, hatırlasana,ya eski saçların seni daha küçük minik bir kız gibi gösterirken, bu saç daha feminen daha dişi göstermiş aslında hangisi daha iyi tartışılır ama ben seni daha mini mini bir kuş olarak beğeniyorum
    "zeren"

    YanıtlaSil
  4. Saç renginiz ve kesiminizzz benceee süperr , değişiklik iyidirr ama gerçekten süper gözüküyorsunuzz :)

    http://aelidaa.blogspot.com/
    Elidanın Aşk Çeşmesi

    YanıtlaSil
  5. Benim beynimde geçen hafta harekete geçti, uzun saçlarımı omuz hizasında küt kestirdim. değişiklik iyidir arada lazım :)

    YanıtlaSil
  6. Ay ben de "hani aynada her gün aynı yüz" falan deyince, bir an bu değişiklik konusunu "hergün pilav yemek"le ve "tekeşlilik"le ilişkilendireceksin sanıp heyecanlanmıştım:)) Valla ne yakışmış o kahkül(ya da perçem mi demeli

    Her neyse arada canın sıkılırsa büyük fırçayla içe kıvırır, sonra spreyleyip tek tey ayırırsın yok yandan dersen krepeleyip sağa kıvırır, ucunu da şakağına döktürüverirsin, bir de sim döktün müydü tamamdır:)))

    YanıtlaSil
  7. minikkuşum saçların çok güzel olmuş kahkül çok yakışmış sana:) Ayrı bir hava katmış:) Eteğinide çok beğendim çok tatlısın:)

    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  8. yazının sonuna varmadan fotoğrafını arkadaşımla paylaştım böyle kahkül istiyorum diye :):):)

    YanıtlaSil
  9. kahkul çok yakışmış fıstıgım bayıldımmmmmm :) çok güzel olmuşsun gözlerin bal rengi çıkmış ortayaaa über süper :)

    YanıtlaSil
  10. yaa ben eski minikkuşumu istiyorum :( o zıplardı taa yükseklere,saçlarıda onunla beraber, burada daha cool bir kuş var :( , sanki irlandalı bir model, dergiden fırlamış da gelmiş bize bakıo, ama senin her halin çook güzel, etek desen diyecek kelime yok nasıl bir tatlılık ölee
    "zeren"

    YanıtlaSil
  11. harikaaaaaaa tek kelimeyle :)
    saclarina bayildim :D
    etegin cok hos, kombin cok guzel olmus :)
    sevgiler canim

    YanıtlaSil
  12. Cici kus - zaten guzeldin simdi daha bir guzel, tatli olmusun ;))) Degisiklik superdir yaaa... Bende kac senedir saclarimi boyatacagim diye diretmeme ragmen, mantikli dusundukten sonra es geciyorum bu fikri... Ama biktim da hep aynadaki ayni simaya bakmaya ;))) Bende gittim senin gibi percem kestirdim gecen hafta ;))) Cokda begendim belki arkasi gelir bakalim minik kus ne dersin?? :)))
    Bu arada etegine bayildim... Bu gecelerde, dugunlerde giydigimiz parlak, simli, paletli cicileri artik gunduzumuze adapte etmeyi cok seviyorum ;))) Boyle cool, basic ustlerle daha oturakli bir hal almasi ne hos dimi!!! ;))) Kocaman opuyorum xxx

    http://emilietrend.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. tüh tüüüü maşallah diorum sadece çok yakışmış yoooooo sakın kestirme nolur zira ben senin en çok saçlarına hayranım....

    YanıtlaSil
  14. Minikkiusum kahkül sana cok yakismis :)) iyiki bu degisikligi yapmissin <33 ama bence saclarinin boyunu fazla kestirme... Azicik ucundan kestir :)) bence saclarin cok güzel ve havali, Pisman olma sonra !!

    Ben bir kere kestirmistim, uzatana kadar Canim cikti vallah :D hani o acidan ...


    Kombinini cok begendim, etek sana cok yakisiyor !!


    Eniste bey Beni cileden cikartiyo :)))) istedigim gibi resim cekmiyo :D of of, cok isimiz var onunla Hahaha, ama son postumu gördünmü bilmiyorum, Canim Annem cekti -5 derecede :))))


    Öptüm Fistigim seni cok , cok

    YanıtlaSil
  15. ayy tabisi yaa kökü sende ;) değişiklik iyidir ve ben kahküllerini çook beğendim,çok uzun yıllar kahkül kullandım pek severim,platın sarısından kömür karasına boyamışlığım var saçlarımı sonracığma..beyinciğnin loplarını sevimym lan :D eteğine bayıldım çok daha sık giymelisin onu ,bide pembe çiçeği olan bi zincirli bilekliğin var çalıp kaçmalık:))

    YanıtlaSil
  16. Kahkül çok yakışmış güle güle kullan, bob modeli kestir saçlarını omuz hizadınsında harika olacaktır.

    YanıtlaSil
  17. Saçların, kahküllerin çok yakışmış bence, ben de değişiklik olsun biraz diye geçen yıl uzun saçlarımı ön uzun arka kısa modelde kestirmiştim. Bir-iki ay çok severek kullandım, çok da yakıştırdım kendime. Ama yavaş yavaş uzamaya başlaması ve eski uzun saçlarımı özlemem bozdu biraz moralimi. kökü ben de tabi ama halen eski formunu yakalamak için beklemedeyim. Eğer uzun saç sevenlerdensen sol lobu dinlemeye devam et sen. Malum ara boy yorar o zaman seni de:)

    http://www.ebygale.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  18. sakın elleme bebem sakın
    yalnız buna koptum
    "sıkıldım artık armut gibi yaşamaktan, biraz üçgen olsam fena mı olurdu"
    ve züper düper olmuşsun nana hanım hanım barbi bebek misali
    totoşu gaşı hacı

    YanıtlaSil
  19. Bence aşiri yakişmiş sakin uzatma..cok begenndim cokkk hemen gidip kahkul kestiresim geldi yemin ederim:)))

    YanıtlaSil
  20. saçlar harika, sana çok yakıştı çooookk:))

    YanıtlaSil
  21. hehee ne güldüm yaaa yine harikalar yaratmışsıınn :)çekim ise enfees olmuş,kombin harika,kahkül bence inanılmaaaz yakışmış :)yüzün güzel zaten be canımıniçii hem de ufacık,eğer sıkıldıysan kestir ben 2008 de yaptım çok iyi gelmişti o dönem.ama iyi karar ver,gerçekten istiyorsan düşünme,kararsızsan yapma...

    YanıtlaSil
  22. Canım ne güzel olmuş saçların ben çok beğendim severim kahkülü ayrı bir havası vardır şimdi toplayıncada çok şirin olur:) Ayrıca o etek nasıl güzel öyle eldivenler de zaten gözüm var fiyonklu ya dayanamıyorum:)

    YanıtlaSil
  23. degisiklik her zaman iyidir. yeni saclarin cok cool ve seksi olmus minikkusum;)
    beyin (kafandaki degil evdeki) ne der bilmiyorum ama ben begendim!
    pembe piriltili etegin de bugunun Cupcake`i oldu benim icin!

    YanıtlaSil
  24. Kuzummm minikkusum cok guzel olmussun:)

    YanıtlaSil
  25. minikkuş çok tatlısın ! :)

    YanıtlaSil
  26. Hehe bence değişiklik iyidir, kimseyi dinleme aynaya sen bakıyorsun sonuçta :) Bu arada etek inanılmaz sevimli!

    YanıtlaSil
  27. Saçlar da güzel etek de çanta da çok güzel. Ve bu fotoğrafları extra severek, isteyerek çekmiş gibisiniz, onlar da çok güzel:)

    YanıtlaSil
  28. hu huuuuu wuwwwwwwwwwwwwww....
    ne güzel olmuşsun sen öyle minnak kuş.çok yakışmış.değişim iyidir.bayılıyorum perçeme ben de bigün böyle iki karış anlıma yakışmaz dedim dedim de arkadaşımın ısrarıyla kestirdim kahkül.çok yakıştı yani öle dediler benimde içime sinince ben uzadıkça kestiriyorum hatta bu aralar gene perçeçim geldi modundayım ama çok yakın kankaların düğünü ardı ardına olunca düğünler bitsin ondan sonra dedim neyse olmadı 1 aya ben de sana eşlik ederim.bu arada eldivenlerin de gözümden kaçmadı değil.:)))

    YanıtlaSil
  29. oyy beynini sevdiğimin minikkuşu o perçemler nasıl güzel olmuş,nasıl fransız bir hava vermiş sana öyle :)
    benim beynin sağ ve sol lobu zaman zaman kısa devre yapıp,sapıtıyor..bi de ben de hiç bir beyin hanımıyla ilgili sağ tarafını çalıştırdığını görmedim ki :) hep sol hep sol,bana da soldan soldan geliyorlar :))o çantaya da ayrıca hastayım bilesim,güle güle uzun yıllar dostluğunuz devam etsin :) öperim seni kocaman :)

    YanıtlaSil
  30. Kiyafete gecmeden, bisi soyleyecegim:
    Bugun yakindan da gordum, az daha hipnoza girecektim! Bebek nasil guzel gozler var sende yahu! Maasallah bence;))
    Ayh saclarini da cok sevdim, hakkini yememeliyim;)

    Yalniz cok guzel yaziyorsun be! Kiyafet hakkinda bisi diyecegim, dur su dedigine de bi cift lafim olsun diyorum;)
    'Beyin loblari... ve Erman Beyin... ' benzesimleri (edebiyatta ne denir hatirlayamadim) pek sahane bir kelime oyunu olmus:D

    Geldim kiyafete;)
    Etek cok cici be! Pullarina bisi olacak diye oturamayabilirdim:D
    Bir de o pembe bileklikler oyle guzel ki! Neden benim boyle seylerim yok diye ic cektim burada!

    Opucukler sana ve 50mm f1.8 lensinize:P

    YanıtlaSil
  31. Süper görünüyorsun, çok yakışmış, yeni sac kesimini güle güle kullan.

    www.trendsbysevi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  32. çantanda herhangi bir klips var mı ağzını az da olsa kapatcak yoksa tamamen açık mı duruyo?modelini çok beğendim ben de zaraya bakıcam ama güvenlik açısından merak ettim
    inci

    YanıtlaSil
  33. heels are my drugs; vuuuuu teşekkürler beybi, asıl sana maşallah bence;)

    JOY; hihi mercü kuşum:)

    adsız zeren; bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım. ben aslında küt kestirmiycem:)) sadece perçemle bi başlangıç yaptım, belki uçlarından aldırırım o kadar. sağ lobuma teslim olmiycam :)) bu haliyle benim icin daha kullanıslı oldu ama öyle deme ^_^

    elidaa; çok teşekkürlerrr..

    hande; ooooh sıhhatler olsun anacım, güzel günlerde kullan :)

    reyhan; ah bebeyim, sen iyice takmışsın koca meselesine, tekeşlilik falan:P şimdi sen beni begendin mi yoksa 80lere dokundurma yaparak götünle gülüyon mu bilemedim:P bence begendin sen evet evet ^_^

    ayça; çok teşekkürler ayça kuzum, o senin tatlılıgınki :)

    nesli; hiiii o derece begendim diyosun, ay ne güzelmiş :)))

    trendydolap; heyyooooo yerim senin güzel yorumunu, tenk yu bebek! :)))

    adsız zeren; bu yorumunu ben güzel bişi olarak alıyorum o zaman:) zıplamaya devam yine. panik yok :)) güzel yorumun icin cok teşekkür eder, en irlandalı halimle öperim seni :))

    küçük şeyler; hihi ne güzelmiş, teşekkürler kuzu, begenmene çok sevindim:)

    emilie trend; aaa süper, sen de güle güle uzat o zaman:) bu etegi aldıgım günden beri (geçen yaz) acaba nasıl giysem diye düşünüyodum, sonra dedimki "ben bunu gündüz giyicem" sonra böyle bişi oldu, benim de içime sindi. begenmene sevindim ^_^

    selen; ben de sana pek çok teşekkür ediyorum o zaman, saçlarım yerinde merak etme:) öyle kolay kolay da kestirmem zaten, çok tırsıgım o konuda :)

    civcivim canım benim o senin güzelligin. uçlarından bile aldırmaya kıyamadım öyle diyim sana, nerde kaldı kısa kestirmek:))
    enişte beye teessüflerimi iletiyorum burdan, sen türkiyeye gel ben seni bol bol cekerim bitanem;) ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler bak, kadın -5 derecede çekmiş ^_^
    öptüm kocaman *,*

    mamba; hihi beyendin mi beni ^_^ ben de memnun kaldım sanırım sonuctan, artık rahatca toplayabiliyorum da saclarımı, öyle sarımsak gibi cıkmıyo ortaya yüzüm, perçemler kapatıyo:)) bu etegin benzeri de sende vardı hatırlıyorum, yaşasın pullu etekler hihi :)))

    scissor hands81; önerin icin teşekkürler, ama kestirirsem sanırım sadece uçlarından kestiririm o kadar:) o kadar cesur degilim..

    neslinin atolyesi; teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  34. ebygale; teşekkürler:) o orta boy halleri hiç güzel olmuyo biliyorum.. o yüzden zaten riske atmam. sol solu dinlemeye devam :)

    stil direktörü; hheheehehe anlayışına kurban oldugumun:))) beni beğeniyörsün demek, gel bakiyim öpecem kaçmaaa ^_^

    zeys; e ne duruyosun hadi koş kuaföre sen de :)))

    lolipu; ayyy teşekkürler ^_^

    özgecan teşekkürler kıjım bunlar ne güzel sözler böyle resmen şımarcam şu an :))) sana da çok yakışır eminim ;)

    zeto kuşum teşekkürler:) evet ya hakkaten de dedigin gibi toplayınca da içime sindi, güzel oldu sanki:) etegimi ben de çok seviyorum. eldivenleri ise pariste resmen aşık olarak almıştım *_*

    goncacım cupcakeim çok teşekkürler bu güzel yorum için:) evdeki beyim de ziyadesiyle begendi bu halimi:)

    khalesi syle; teşekkürler:)

    merve yıldız MY Fashion; hihi teşekkürler:)

    modafobik; oooo teşekkürler mert kardeş, bence de degisim de en az egitim kadar şart:)) eteğim de seni çok sevmiş, "yahu ne şeker bi genç arkadas" dedi, valla ben onun yalancısıyım:))

    my lifebook; hepsi için teşekkürler funda kuzu, hem de nasıl isteyerek çektik:) ama bu kez ciddiyim, hava -11 dereceydi ama bildigin yaz günü gibi sıcaktı, resmen istifade ettik biz de:)

    mismet; heyooooo demek begendin sende değişimci arkadaşım:) güle güle kullanalım ikimiz de ^_^

    fidom senin beyninin loblarını severim:) kesinlikle haklısın beylerin sol lobunu kullandıkları konusunda. her boka mantık yürütürler hıh.. :) çantam da seni çok sevmiş kuşum, gelsin de görüşelim artık diyo :) öptüm ben de biton.

    sevglove; ozaman ben seni yarın bi hipnoz ediyim de gideme italyaya tekrar, bizim kızımız ol hep burda kal:)) yazılarımı severek okuyan biri oldugunu bilmek beni cok mutlu ediyo biliyosun diimi?:) kinaye olabilir edebiyatta o sanatın adı, yada sıkıyo da olabilir. mübalaga ve teşbih-i beliğ dışında hiçbir edebi sanatın adını hatırlamıyorum çünkü:)))
    iciler konusuna gelecek olursak, sana da alırız sıkıntın geçer bitanem hı? bide lensimiz 85 mm f1.8:))) öperim kocuman..

    trends by sevi; çok teşekkürler sanaaa :))

    adsız inci; zaranın online sitesinde çantanın detaylı fotograflarına bi bak istersen ordan daha iyi anlasılıyo. üzerinde aslında fermuarlı bir kumaş parçası var, yani agzı tamamen açık kalmıyo ;) şimdiden güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  35. Kesinlikle kahkül aşırı yakışmış:) Çok doğru bi karar bence, güle güle kullann!:)Ayrıca o kolyenin şirinliği nolucak???

    birdilimportakl.blogspot.com

    YanıtlaSil
  36. ben bu saçı çok yakıştırdım ki sana zaten bebiştin tam bebiş oldun gözler cin cin bakıo nası tatlı nası sevimlisin yaa bir yanımda olsan da yanaklarını sıkıversem:)öperim kocaman minikkuşummm

    YanıtlaSil
  37. haydeeeeee, süper olmuş ama perçem!! zaten pek severim ben perçemi, sana da pek yakıştırdım. good job, baby :)

    YanıtlaSil
  38. hayatım kıyafetin elbette çok şık, payetli eteğine filan özellikle bayıldım ama saçların??!!! <33333333333

    bu kadar yakışacağını hiç tahmin etmezdim ama sen kahkül kadınıymışsın, neden bu kadar bekledin ki?? :)
    çok çok fresh görünüyorsun, bayıldım yeni imajına..
    kocaman öpüyorum seni "çocuk kadın" :)

    YanıtlaSil
  39. Her seferinde gene hayrinlikla bakiyorum guzel karelerine =) gene cok guzel gornuyorsun canim, etegine bayildim !

    zeynnepp.blogspot.com

    YanıtlaSil
  40. o kahkülleri kaldırırsan seni gebertirimm :)

    YanıtlaSil
  41. süm; çok teşekkür ederim:)

    gizzy; oyyyy yerim ulen ben seni, bana şirin diyene bakın hele:) bebitom ben sports'tayım nerdeyse hergün, gelsene orda sıkarsın yanaklarımı:)

    pinosh; ahaahaha çok mercü beybi, ben de öperim o zaman seni bunun üzerine:)

    wear a smile; begendin mi kuşuuuuum <33333 çok mutlu oldum bak şimdi:) çocuk kadın da güzelmiş, sevdim ve kalp koydum buna da <3
    öptüm seni "taş kadın" :)

    zeynep; hiiii çok teşekkürler ne güzel bunları duymak ^_^

    darkolivee; ahaha tamam lan gebertme, böyle kalcak bunlar uzun bi süre, baksana ne güzel yorumlar gelmiş herkesler begenmiş, hiç kaldırırmıyım onları :P kaldırmak da neyse :))

    YanıtlaSil
  42. SAÇ RENGİN NEDİR BAYILDIMM LÜTFEN CEVAP :d

    YanıtlaSil
  43. güneş gözlerine hep dokunsun böyle sıcacık...

    YanıtlaSil
  44. sac kesımı modelı cok dogru bi karar olmus
    ben de mı yapsam dedim
    ayrıca dr dan kıtap almıyorum ben artık
    kitapyurdu.com favorım
    arada ciddi farklar oluyo
    3-5 lira derken bi iki kitap daha alırsın drdan aldıgın fıyata
    kıtapcı gezmek stres atmak baskadır ben de artık sırf terapi olsun diye gıdıyorum
    :)
    tavsiye ederim
    kargosu da gayet hızlı stoklarına gore degişıyo ama

    YanıtlaSil
  45. Ajda; Saç rengim biraz karışık:) koyu kestane, yani saçımın kendi rengi şu an, ama eskiden karameldi saclarım, o yüzden acık renkli ışıltalar var aralarda. karışık demiştim :P

    estarasımelif; kuşum yerim seni ben, teşekkür ederim ^_^

    YanıtlaSil
  46. etegine, eldivenlerine, ayakkabilarina ve en cokta cantana bayildim !!!!

    YanıtlaSil
  47. bende uzun süre perçem kullandım değişiklik olsun diye uzatmaya çalışıyorum ama aklım hala onda neyse işte :) güzel olmuş yani yakışmış değişiklik her zaman iyidir :))

    YanıtlaSil
  48. saclarını iyi günlerde kullan:) etege asık oldum cok yakısmıs sana tatlım :)))


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  49. Çok yakışmış canım bu perçemler sana, her postuna yorum yapamasamda sıkı takipçinim, daha öncede dediğim gibi seni çok beğeniyorum, ne giysen çok yakıştırıyorum, o güzel yüzüne bakmaktan kıyafetlerine bakamıyorum itiraf ediyorummm :)

    YanıtlaSil
  50. want more fashion; teşekkürler!! :)

    funda; bence de degisimin iyisi kötüsü olmaz, her türlüsü güzeldir:) alıştım da yavaştan :)

    begum begum huu; teşekkürler cicim, hihih ^_^

    my princess; oyyy güzel suratlı hem kalbi hem kendi güzel arkadasım benim. biliyorum beni sevdigini bilmem mi hic;) esas güzel olan, gözleri güzel gören sensin kuşum, yerim seni yeerrrrr :) mayayla birlikte ama hehe :D

    YanıtlaSil
  51. Eldivenlerine bayıldım.Nerden aldığını yazmamışsın diyecektim ama bir aşağıdaki postta Paris'ten aldığını görünce hayal kırıklığına uğramadım değil.
    Ama bende istiyorum bunlardan...

    YanıtlaSil
  52. Eldivenlerine bayıldım...Paris'ten aldığını duyunca hayallerim yıkıldı desem...Bende istiyorum onlardan.

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^