2011/12/13

Arı Maya'dan hallice


Ben arı mayayı çok severdim. 
Bikere zaten çocuk olup da sarı rengini sevmeyen yoktur.
Bide hem arı olup, hem sokmayan bir hayvan olmak ve üstüne bide tane tane konuşabilmek mümkünsüzdür.
E hal böyle olunca 3-0 önde başlıyodu arı maya diğer rakiplerine göre.
Ama tabi Şirinler'in de hakkını yememek lazım, pembe fanatizminden kurtulup maviye yönelme sebebimdir o minik şeyler :)



Ne alakaysa çocukken Arı Maya'dan özenip gül dikenlerini burnumuzun üstüne yapıştırmak suretiyle oyunlar oynardık. Hala arada denk gelirsem burnumun üstünde durup durmadıgını test etmek için yapıştırırım dikeni:)

Böyle iyi niyetli, insanlara sürtünerek geçtiği halde sokmamaya çalışan kaç tane çizgi film kahramanı kaldıki allasen..
Biri Casper'dı, kimseyi korkutmadan arkadaşlık yapmaya çalışırdı. Ama her defasında ilk 2 kişi korkar, üçüncü kişi onla arkadaş olurdu:) Hep aynı sayısal tesadüf ama..

Arı Maya kızımız ya da oğlumuz da böyle temiz kalpli naif bi karakterdi.
Evet çok uzun zamandır cinsiyeti bilinmiyor. Yani sarı kıvırcık ve biraz da uzun saçlı olduğu için kız çocuğu diyenler de var, 
rivayete göre hadım edilmiş bi erkek çocuğu da olabilirmiş, ben onların yalancısıyım:)



Arı diyince de hiç güzel bi hatıra canlanmıyo kafamda şöyle ballandıra ballandıra anlatsam "arı geldi işte omzuma kondu, ondan sonra aldım onu elime totosuna pıt pıt yaparak sevdim, o da bana kuyruk salladı" gibi..

Bikere balkona çıktığımda yerde can çekişmekte olan bir arının üstüne basarak,
bide bahçede oynarken, hiçbir uçan canlının uçamayacağı kadar düz bir şekilde uçup gözümün içine baka baka gelip kaşıma konmasıyla tanışmıştım onlarla.

Ama yalan yok, bal gibi muhteşem bişeyi bize armağan ettikleri için saygım sonsuz.

Tamam evet ilkokul yıllarında her nekadar annemin "yok kızım şekerli süt o, bal koymadım" diyip ballı sütü bize zorla içirmesinden dolayı biraz mesafeli olsam da, yeri ayrıdır bende.


 





Her çekimde mutlaka böyle bi "bi durum mu var, noluyo!!!" bakışı atıyorum, sanırım zıplamadığım zamanlarda agresif oluyorum:)

  
Bu kadar arı dedik bal dedik, ama ODTÜ'nün en vazgeçilmez canlısı olan pisilerden bahsetmeden bu muhteşem odtü manzarasını kullanırsam onlara ayıp etmiş olurdum.
O kadar tombik ve her yerdelerki, yemek yerken tepenizde uçan arılar kadar masanızın etrafına toplanmış kedi kabileleri de görmeniz mümkün.
Hepsi birbirinden otibon *.*



Bide bu etek aslında düşük belli fi tarihinden kalma bi etekti.
Dün yaptığım bikaç operasyon sonrası yüksek bel ve arkası kapalı pileli bi etek oluverdi. En azından artık giyebiliyorum 


Şimdi bu kolyeye bakın ve içinizden sekize kadar sayın(sebebini bilmiyorum:))
sonra gözlerinizi kapatıp en sevdiğiniz çizgi film kahramanını hayal edin.
sonra da fırsatınız varsa uyuyun benim yerime de:) zira ben çok yorgun ve de uykusuzum.. 

Oldu o zaman çizgi film tadında günler dilerim hepiciğinize.

33 yorum:

  1. Ay yine çok keyifle okudum ben yazdıklarına hadım edilmiş kısma koptum:)) Bence erkek yaa ben öle uygun gördüm:) Arı maya'yı bilmem ama bu eteği değiştirmekle süper bişey yapmışsın canım:)Çok yakışmış sarılarla:) Agresif olma sen hopla zıpla en iyisi:))

    YanıtlaSil
  2. Kuzum sen yirmilikleri aldırırken dilini de aldırsaydın diyorum, eiiirman biraz nefes alırdı:))

    YanıtlaSil
  3. kiremitlerin önündeki fotoya bayıldım bu bir, ikinciside küçükken arı kovanına basmıştım yanlışlıkla sürü halinde kovalamışlardı beni baya bi,hikaye babannemin heryerimi yoğurda bulamasıyla son buldu tabi:) o yüzden arı maya falan vız gelir tırsıyorum abi ben arıfobik bi insanım çok güldüm ama okuyunca:)

    YanıtlaSil
  4. yaaa eteğin renkleri na kadar hoş ve canlı bayıldım minikkuşumm :))

    YanıtlaSil
  5. kocaman Cupcake bir gulumsemeyle okuyorum hep senin yazilarini.
    Ari Maya ile ilgili guzel anilarim oldugu icin de yeri ayridir bende;)

    YanıtlaSil
  6. minikkuşcum öncelikle geçmiş olsun, gerçi diş operasyonunun üzerinden baya bi zaman geçti ama ben yine de diyeyim.

    sonra da kombin ve özellikle aksesuarların çok güzel olduğunu belirtip kaçayım.

    YanıtlaSil
  7. ayyy minikkuşu ayçayım birde ne göreyim olmuş sana arı maya:D kızımmm nedir senin bu hayvancıklarla alıp veremediğin? kralice arının yerinemi göz diktin yoksa:D bana sorarsan olmuş tabisii..pek içim açıldı cıvıl cıvıl renkler etek kazak pek cici,bide arı dediğin hoplamaz zaten uç bakiyym endamını görsünlerrr:D

    YanıtlaSil
  8. bencede arımaya erkek :) ses tonundan çizgi filmden en sevdiğim safinazzdır :):) çünkü bana annem safinaz derdi benim gözümde ise iki erkeğin uğruna apartmanlardan düşen kafalarına piyanolar düşen iki erkeğin dünyaaa güzeli kız arkadaşları :P peh nasıl uzunca bir cümle :) canım yazına bayılıyorum zaten her seferinde söylüyorum ama içimden :) bukez çok çok güzel :)


    ARIlarla kötü bi anda tanıştım ben koşarak ağaca vurup koşu yarişmasını kazanıcaktım ben ağacın dalına sıkıca sarıldım yani elimle sıktım ama ben arıyı sıkıyormuşum :D:D b

    eteğine bayıldım bayılırım hamarat insana herşeyi git al olmaz biraz yaratıcılık valla tebrik ediyorum saygılarımı sunuyorum bolcada öpüyorum byee :)

    YanıtlaSil
  9. ay benim arımayam,çiçek bahçem,mini mini kuşummm yerim seni ben...nede güzel olmuşsun yine nasılda yakışmış bu renkler sana.yerim seni ve kaçarımmmmm

    YanıtlaSil
  10. tom ve jerry'deki tweety'e de benzettim ben seni :) onun kadar sevimli olmuşsun :) höhh!!düşük bel eteği yüksek bel mi yaptın hem de bi kaç hamleyle,hem komik hem becerikliyim diyorsun,hem de matematik kafam da iyi çalışır mühendisim!!kocaman bir alkış,kuşum senin genler çooğğ iyiymiş valla,beyin sağlı sollu çalışıyor :) kolye de fevkaladenin fevkinde,dantel motifli falan,pek vintage gördüm kendisini,aynısını bulursam alırım,hiç affetmem bilesin :)


    FidoLand

    YanıtlaSil
  11. such beautiful look <3 x

    http://lolitasfashionideas.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. minik kuş sen zaten bi çizgi film kahramanısın eğlencelisin:) tatlısın :) eteğin ne kadar tatlı böyle:) arılarla ilk tanışmam tahtravallide bi aşağı bi yukarı inerken birinin terliğe konması benim basmam sonucunda ayak başparmağımın altına iğne bırakmaları ile gerçekleşmişti:))) o nedenle hala biraz mesafeliyiz ama ii bi çocuk olup şirinleri görceime hala inanıyorummm:)

    begumbyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. minik kuş sen zaten bi çizgi film kahramanısın eğlencelisin:) tatlısın :) eteğin ne kadar tatlı böyle:) arılarla ilk tanışmam tahtravallide bi aşağı bi yukarı inerken birinin terliğe konması benim basmam sonucunda ayak başparmağımın altına iğne bırakmaları ile gerçekleşmişti:))) o nedenle hala biraz mesafeliyiz ama ii bi çocuk olup şirinleri görceime hala inanıyorummm:)

    begumbyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. :) çok sevdim bu postunu.... keyifle okudum :)))

    renkli eteğini ve hardal rengi kazağını siyah çorapların ile çok güzel kombinlemişsin! Çok sevdim bu tarzını, çokta yakışmış tatlım....


    http://dujufashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. ayyy canimm gene cok cici olmussun ama sen herzaman bukadar guzel giyinmek zorundamisin ya, herzaman yorum yapmasamda sk sk ugruyorum sayfana ve seni gene guzel ve gene guzel goruyorum masallah diyelimde nazar falan deymesin, amaaaan! =)

    zeynnepp.blogspot.com

    YanıtlaSil
  16. ne kadar şirin bir giysi :)
    kolyen ve eteğine bayıldım =)

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. Sanırım bağımlın oldum :D her postu acaba ne yazdı, gene nasıl alıp götürücek beni hatıralara yada yeni ufuklara diye heyecanla beklemekteyim.Eteğine bayıldımmm.Oxfordların ve kazağınla harika kombinlenmiş.

    http://www.ahuatesel.com/2011/11/my-first-givaway-yargc-necklace.html

    YanıtlaSil
  18. Çok şık bir kombin olmuş:)

    http://dolabimdantasanrenkler.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  19. ayyy ben cok salağım , ne cıkcakkki deyip saydım sekize kadar ve tam 7 de gozumun onunde once bıyıkları sonra tuğlu sapkasıyla çizmeli kedi belirdi:)) ve aldı beni gulmek.. alemsin yani.. hikayedeki kedilerden etkilenmiş olabilirim bilincaltıma girmek de gerekebilir blemiyorum .. neyse. daraltılmıs etek 10 numara olmus sarıyla da cok uymus tabi :))

    YanıtlaSil
  20. fashion house by zeto; bana da erkek gibi geliyo aslında ama çok karı gibi sesi var :D etegi begenmene sevindim kuşum. agresiflik yok, zıplamaya devam *.*

    alışveriş danışmanı; niye öyle diyon lan, ne güzel şakıyorum işte, susarsam görürsün bak.. eiiirman bile açamaz ağzımı şerefsizim:P bak dedim:)

    dilanovic; oy benim dilanım da gelirmiş minikkuşunun bloguna da arı maceralarını anlatırmış oyyyy:)) bizim ailede arıfobik, hatta arı kelimesini bile duyunca huylanan yegane insan Erman:) o varken bana düşmez:P

    SWL; teşekkürler cicim:)

    Goncha Goncha; arı mayayla güzel anıların vardır ama arılarla güzel anın var mı sen onu söyle:) hiç sanmıyorum bir arıyla oturup karşılıklı sohbet edebildigini:P

    naile; teşekkürler kuşum, öyle bir geldi geçtiki, acısız sızısız, herkese tavsiye ederim:) begenmene sevindim, ama hemen kaçıyosun yaa, otursaydık az daha :D

    mamba; yok kıııı, arılar beni seviyo aslında:) evet oldu o zaman ben bundan sonraki fotograflarda uçarak devam ediyim:P

    duru; safinazı çok severdim ben de:) ince uzun bacaklarını esneterek bi binadan ötekinin çatısına atlardı ya aahaahah:) yazımı begenmen beni cok mutlu ettiki^.^ arılarla maceran pek keyifli olmamış, ama benim tarafımdan bakınca cok komik:P

    pembebakteri; hihi ye beni :)) ne güzel bi yorummuş bu böyle, teşekkürler..

    fidoland; "bi kedi gördüm sanki" diyen tweety olsa gerek:)) aslında solak oldugum icin agırlıklı olarak sol calisiyo, sağ genelde yatıyo ama bu güzel yorumu hak ettigime göre demekki arada sağ da çalışıyomuş:)) kolyeyi kotondan almıştım ama başka bi kolyenin ucundaydı bu uç. ben de aldım onu başka bi zincire takıp 2. kolye yaptım:) görürsem alırım sana ;)

    lolita; thank you so much honey!

    begum begum huuu; aaa demek sen de ilk arıya basarak tanıştın, seni kendime daha yakın hissediyorum artık. senin adın da süleyman olsun bundan sora:))

    duju; teşekkürler kuşum.. yorumunu yerim ben senin *.*

    zeynep; canım benim o senin gören gözlerinin güzelligi, ne de güzel şeyler söylemişsin, beni kızarttın valla:)

    rainbow gatherer; çok mercü cicim, begenmene sevindim:)

    ahu; yihhuuuu ne güzel artık bi bagımlım var benim de:D kız biz görüşsek senle bigün, bombalar peşpeşe patlıycak valla:)

    hilal; teşekkürler..

    aysun karaalioglu; ahaahaha allah seni karetmesin emi:)) cizmeli kediyi de çok severdim ben, güzel bi rüya görmüşsün:P etegimi begenmene sevindim, ben de bu haliyle çok sevdim*.* teşekkürler kuzum, görüşürüüüüüüz:)

    güzelgül; hihi teşekkürler ozaman da:)

    YanıtlaSil
  21. Loooove your blog!!!! xoxo from Rome

    www.rockandfrock.com

    FABULOUS GUCCI GIVEAWAY ON MY BLOG!!!!

    YanıtlaSil
  22. Ari Mayayi bende severek izlerdim .. Bu kombinasyonun cok güzel ;)

    YanıtlaSil
  23. modifiye etek harika! sarı kazağını da çok beğendim, arkadaki tuğlalı fonu da :)
    ben v yaka kazakların içine bu kadar kapalı bişeyler giyilmesini pek sevmiyorum yalnız, o olmasa daha iyi olurmuş..
    kolyene baktım, sekize kadar saydım ve aklıma şirinler geldi :) en sevdiğim o muydu emin diilim ama neyse.. :)))

    öpüyorum kocaman..<3

    YanıtlaSil
  24. valeria; thank you dear!

    vintage duygular; hihi teşekkürler bebişim, ben de senin kızına diktigin elbiseyi ve şapkayı sevdim napacaz şimdi:)

    wear; ahaahha demek sen de ciddi ciddi sekize kadar saydın:P şirine kadar sempatik oldugun icin bence onları görmen normal;)
    bide öyle v yakalı içine bişiy giymeden ankara sogugunda bi gez de göriyim nekadar yiğit olabiliyosun:P sen istanbullarda kırmızı v yakalarla cıbıl cıbıl poz verirken biz burda 2 atkı doluyoruz boynumuza hacıııı:)
    hadi öptüm seni ozaman<3

    YanıtlaSil
  25. etegini kolyeni coooooook begendim !!

    YanıtlaSil
  26. Tatlım ben de saydım ve aklıma denizkızı ariel geldi :P arı mayayı çok çok severdik küçükken, casper'ınsa filmine bitmiştik :)) çiçekli her şey favorim, bu eteği de çok beğendim. O olmasa tam arı maya olurmuşsun ama o cıvıl cıvıl renklerle ancak çiçeğe konmuş bir arı maya diyebilirim sana kuşum :) öpüyorum kocaman ;))


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  27. allahımmm sarı en sevdiğim renklerdendir, arka fon harika, bahar havası gibi, ama soğukmuş sanırsam ahsene çemkirmenden gördüm, hoohhh dediğinde nefesin donuyormu kııı :)))

    eteği iyiki değerlendirmişsin yaa siyah fon üzerine minik minik renkli çiçeklerle harika bir deseni var, kolye de süper olmuşş, papilerinde ölee, ööffff çok tatlı olmuşsun yaaa, eeiirrman da beğendi mii ???? :)))

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  28. want more fashion; teşekkür ederiiiim:)

    betwinus; tam da senin söylediğin gibi çiçeklere konmuş arımaya stayla oldu :) denizkızını hiç hatırlayamadım biliyo musun:O bide saatler kaldı görüşmemize *.*

    darkolivee; evet soguk bebişim ama o gün pek güzeldi hava.. ne de güzel sözler yagdırmışsın hacı yaa, çok mes'udum şüyanda:D eiiirman begenmez mi ayıp ettin:) o bıktı artık bana yorum yapmaktan, sadece fotografımı cekiyo otomatige baglamıs bi sekilde:P

    YanıtlaSil
  29. çok sülümanımdır ben :P

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  30. Çiçekleri böcekleri görünce baharı özledim ben :(

    YanıtlaSil
  31. bonbon; olsun bonbonum şimdi de kar var, güzel düşün güzel olsun ^.^

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^