2011/11/22

Alışveriş raporu: Ekoselenelim.

Çocukluğumdan beri ekose desenine karşı ayrı bi zaafım var.
"iyi de hiç görmüyoruzki üstünde kareli bişiyler, o nasıl bi zaafmış öyle" de diyebilirsiniz. 
En son ortaokulda falan bırakmıştım sanırım ekose etekleri. 
Belki de her renk tonunda, kloşundan pilelisine bir sürü eteğim olduğu için ve hep onları giyerek çocukluğumu geçirdiğim için uzun bi süre aramıza mesafe koymuştum.
Sonra bi baktım arayı çok uzatmışım, bazen abartıyorum!
Hemen kendime ekose bi kumaş aldım etek diktirmek ya da yakın zamanda planladıgım işleri hayata geçirebilirsem, en azından bi adım atabilirsem belki de o eteği kendim dikmek üzere.
Sonra bikaç gündür bana "geeeeeel" diye işaret parmağıyla hareket çeken:) bana göre dünya tatlısı bu 2 kuzuyu (kargaya yavrusu şahin gelirmiş, benimki de o hesap:)) sepetime attığım gibi aldım  
Asos hediye çekim sağolsun, onun da katkısını unutmamak lazım:)



özelliklerle şu papileri sarısından yeşiline, beyazından kırmızısına bütün çoraplarımla nasıl da çatır çatır giyicem, onun hayallerini kurmaya başladım bile:)
bizim kadar ilginç, böyle şeylerden keyif alıp mutlu olan, böyle saçma sapan hayaller kurup planlar yapan bi canlı daha var mıdır bazenleri çok düşünüyorum bunu:)

oldu herkese alışveriş mutluluğuyla dolu günler diliyorum ben kendim ozaman ^.^

8 yorum:

  1. O çantayı alıcam diye çok direnmiş ama alçak kuzenim "kolejli kız havasına fazla kaptırdın kendini" diye beni aşağılayınca vazgeçmiştim. Ama çok güzel çantaydı merhume:)

    Papilerin de bana 16. yüzyılda beyaz kıvırcık peru takan soylu adamların dans ederken giydiği ayakkabıları anımsattı:) nerden estiyse yakışır Charles-Antoinette de Minik Kuşuma:)

    YanıtlaSil
  2. minik kuş iyi güzel günlerde kullan çok tatlı ikisi de, dün bende gördüm pileli kırmızı mini ekose etek ama pek sıcak bakmadım, sen bi kombinle bakalım da ısınırız :))
    ayakkabılarında pek şeker, alışveriş danışmanının dediği gibi bir an bende o dönemdeki dans edenlerin ayakkabılarına benzettim çok sempatik geldi, vizyondaki 3 silahşörler filminde kralda bu ayakkabılarla dans ediyor filde :) izlemediysen bi izle tatlım...

    sevgiler darkolivee...

    http://darkolivee.blogspot.com/
    banada beklerim canım, acı kahvem var buyur ama yanında bişiy ikram edemem, diyetteyim herşeyi attım :)))

    YanıtlaSil
  3. İkisinide güle güle kullan inşallah :)
    Çooook güzeller o yüzden içine sinsin iyice. Zevkine güvendim an itibariyle :)
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. .) İskoç darlingde bulduk mu tam olur yaw neden bilmem ben oldum ollası ekose sevemedim nadiren yani canım sanki masa örtüsü gibi geliyor çocukken İskoçya'dan etek getirdiler bana zorla giydiriyorud annem belki bilincime şey etti .)

    YanıtlaSil
  5. reyhan zaten senle beğenmedigimiz bişi çıksa şaşacam:)ayrıca papilerimle hanım hanımcık outfitler yapiyim de gör sen charles antonyeti:P
    darkolivee; teşekkürler kuzu*.* madem okadar benzettiniz dans ayakkabısına, giydigim ilk gün dans edip fotograflıycam, öyle post yapcam:)
    madamb fashion; hihi teşekkürler, daha güzelleri senin olsun iyşallah:)
    stilim direktörüm hoşgeldin kı, seni buralarda görmek nekadan hoş:)iskoç darling olayına kocam kızabilir:P bide o kadar katı bakma yaa ekoselere, bak ben giyiyim, sen de sevceksin, sevdircem sana:D sarmaladım seni bebenk!

    YanıtlaSil
  6. Ekoseyi çok severim bende özellikle kaban ve gömleklerde.Çanta çok güzelmiş gelsinlerde güle güle kullan cicilerini:)

    YanıtlaSil
  7. zeto kuşum teşekkürler:) hemen giyicem, hatta bikac gün yanımdan ayırmamak gibi planlarım var onlarla ilgili:))

    YanıtlaSil
  8. zeto kuşum teşekkürler:) hemen giyicem, hatta bikac gün yanımdan ayırmamak gibi planlarım var onlarla ilgili:))

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^