2013/04/15

Çoğu zarar.



Herşeyin fazlası zarar. 
Mesela yağ. Yemekte de, kalçada da, göbekte de zarar. Biri yemeğin tadını kaçırır, diğerleri arkandan baktırır!

İltifatın da, mükafatın da. Yanlış kişiye uygulandığında biri kıçını kaldırtır, diğeri dünyaları aldırtır ama gözü hala açtır.

Giyeceğin de, tabak çanağın da. Birinde seçmelere doyamaz, saatlerce dolabın karşısında ne giycem diye düşünür, paralarsın kendini. Diğerinde döner dolaşır hep aynı tabağa koyarsın yemeğini. Raftaki ilk 2 tabağı kullanır, yıkar durular yine onları alırsın. Altındaki diğer 10 tabak genelde yerinde sayar. Dolaplardan taşan, konsollara sığmayan ekstra yemek takımlarını saymıyorum bile!

Abur cuburun da, agucuk agucuğun da. Birinde içindeki ses sürekli dürter seni açtığın paketi bitirene kadar. Ye onu, ye onu diye.. Ve herkesin evinde o tehlikeli çekmeceden bitane vardır (içinde savaş çıkma ihtimaline karşı depolanmış çikolatalar, cipsler, bisküviler ve kekler). Diğerinde, çok fazla sevginin karşındaki insanı şımarttığı ve her agucuk'ta onun beklentileri yükseldikçe senin onu memnun etme ihtimalinin düştüğü gerçeği vardır.

Bide oksijenin fazlası iyi değildir. Hele bütün gününü ofiste leğen kemiğinin gelişimi için kullanan insanlar için bu çok kritik bi durumdur.
İnsan insanlıktan çıkabilir. Düz duvara tırmanası, kilometrelerce yürüyesi, evin yolunu unutup hayatını sadece oksijenle ve bi parça yeşillikle idame ettirebileceğini düşünesi gelebilir! Ve daha da önemlisi, buna kendini inandırabilir! 

Tehlikenin farkındasınız diimi?















  
Kazak: Bershka
Tayt: Nike
Spor ayakkabı: Puma
Güneş gözlüğü: RayBan
Şapka: Lcw çocuk
Mekan: Eymir gölü (sanki gidecek başka yerimiz varmış gibi!)

28 yorum:

  1. Kuşum ben bu fotografların hepsine bayıldım ama:)O kazak ve rengi sana çok yakışmış hele salıncakta ki pozunuz tam ısırılası:)Arka fon sazlıklar ve sonbahar yaprakları da film karesi gibi olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. herşeyin fazlası zarar, öğrencilerime mutlaka hatırlatırım :) fotoğraflara bayıldım. Herhalde Eymir gölündesiniz :)

    YanıtlaSil
  3. Sportif kuş böyle oluyomuş demek kiii :) Ben çok sevdim bu tipi yaaa, aşşırının aşşırısı bi şirinlikte olmuşsun ^_^

    YanıtlaSil
  4. "Mesela yağ. Yemekte de, kalçada da, göbekte de zarar. Biri yemeğin tadını kaçırır, diğerleri arkandan baktırır!" Çok çok katılıyorum :) Fotoğraflar şahane! Çekenin eline sağlık. Kıyafetler de tam sevdiğim gibi. Tayt süper, kazağın rengine bayıldım...

    YanıtlaSil
  5. National Geographic Mayıs sayısı için çekim mi yaptınız siz minikkuş haağnımm?:)))
    Bence de siz fazla oluyosunuz artık! :P Bu kadar güzel fotoğraf mı çekilir nan, ayıptır, bize de yazık! :))))

    YanıtlaSil
  6. Kartpostal gibi olmuş fotoğraflar, bulutlar, sazlıklar, sportif kılığında tam haftasonu kuşusun sen <3
    Arkadan koşup bir eymir turu atasım var seninle de inan totomu kaldıracak halim yok, başka sefere tamam mı:P

    YanıtlaSil
  7. Guzel kuuuuus ben bayildim butun fotograflara cekenin ellerine saglik :-)

    YanıtlaSil
  8. minikkuşum çok tatlısın yine, her halin güzel, ne kadar fitsin yaa bacakta gram yağ yok,kuşum en büyük sorunum üst bacak içlerimin şişman olması :(,bir türlü olmuyor,sen ne önerirsin,yaz sezonunu açmamıza az kaldı kuşum yardım lütfen, birde boyun çok uzun sanırsam ne güselll,kısacası ben sana spor kıyafeti çook yakıştırdım,çok öpüldün kuşum..
    "zeren"

    YanıtlaSil
  9. fit kuş minikkuş güzel kuş ...

    YanıtlaSil
  10. yine çok keyifli bir çekim olmuş fazlalıkları okurken yüzümde bir gülümseme ve sonrasında bir hüzün oysa kendi fazlalıklarımla mutlu mesut yaşıyordum ben :)))

    YanıtlaSil
  11. 26. hafta +6 kilo ile 0 yağ oranlı, düz karın, biçimli popo ve bacaklar görmek içimi açtı. :) seni buradan staj günlerimize , metroda gülme krizlerine girmemize sebep olan potumu hatırlamaya davet ediyorum.

    orada söylediğimi şimdi sana söylüyorum :) öpüyorum. maş....

    YanıtlaSil
  12. bidenem yapma bunu ama:( valla bir daha göstermicem sana miroşiği bu ne ya kendimi 4 duvar arasında hücre hapsi yaşıyormuş gibi hissettim.Özledim oraları ben:) O mint var ya üzerindeki; etekle de güzel olmuştu ya sportik taytınla da güzel olmuş. Şapka inan ayrı bir hava katmış ve çoook tarz olmuş başkası akıl edemezdi bence. Bir de fotoğraflar aaaah o fotoğraflar o gözüne hayran olduğum iki insan olan sizler harika komposizyonlar yapıyorsunuz. Salıncaklı fotoğrafa bayıldım misal ama hiç birine laf edemem hepsi ayrı güzel. 10 numara 5 yıldızlı Mira Pekiyi o zaman sizebenden, öptüm çok çok

    YanıtlaSil
  13. Bu postunuzdaki karelerde Catherine Duchess of Cambridge 'i fazlası ile anımsatıyorsunuz.Paylaşmak istedim.

    meandmyfavourites.wordpress.com

    YanıtlaSil
  14. herseyin cogu zarar.. mesela benim blog dunyasindan bu kadar uzak durmak zorunda birakilmam sacma salak falan.. Su patron beni fena sinirlendiriyor.. :))) Kuzucuk sen nefis bi cekim yapmissin yine.. Kosuya cikmak istedigimi ig den iletmistim.. :) Nefis guzel renklerle harika bir pazar kombini olmus.. belgrad'a gelsen bu kombinle seni gunun guzeli secerim ben.. Mint rengi zaten guzelken senşnle nasil da anlamli oldu.. operim kusum... Erman'a da selam plsss..

    YanıtlaSil
  15. yaşasın sütun bacaklı sportif kuş! yazılarını okumak gibisi yok. kocaman öptüm ki!!

    YanıtlaSil
  16. yaşasın sütun bacaklı sportif kuş! yazılarını okumak gibisi yok. kocaman öptüm ki:)

    YanıtlaSil
  17. Canım ne giysen şık olsa sportif olsa sana çok çok yakişiyor. Sana gelçekten herşey yakışır!

    YanıtlaSil
  18. Buraya gelebilirsiniz:)) Gidecek baska yerleriniz var sanki, hi:D

    Bebegim, ilham kaynagim; insana taytini bacagina gecirip kosmak, agaclara tirmanmak, sazliklarda debelenmek hissi uyandiriyorsun. Ee o kadarini yaptikca fazlalik falan da kalmaz di mi? (kaldi!)
    Bir de, senin deyisinle: 'Pardon da, o son fotografin guzelligi ne acaba?'

    Operim ki;*;*

    YanıtlaSil
  19. Harika harika harika, yine yine yine bayildigim bir cekim : ) Mekan super, esin de dokturmus yine : ) Sen super fitsin, beni gaza getirdin yarin hizli yurume yerine kosmaya calisicam : ) Mint cok yakismis, gozukler de, tayt da. Tespitler de cok yerinde bu arada : ) Bir de bu resimleri gordukce Italya da cekeceginiz resimleri cok merak ediyorum, ay cok heyecanli, buralari sizin objektifinden de gorecegim : )

    YanıtlaSil
  20. Minti olmuş kuşum benim <3 Pek bir yakışmış. Sazlıklar, göl ve kuşumla fotoğrafların ambiyansı süper. Ambiyanssssss diye bağırasım geldi :P

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. saçlarını çok beğeniyorum, bakım yıkama şekillendirme için neler kullanıyorsun?

    YanıtlaSil
  23. Ben güzel demeye yoruldum, siz güzel olmaya yorulmuyorsunuz :)
    Yine şahane.. Sazlıkların içindeki görüntüler gerçekten çok güzel, yeşil salıncaktakiler de öyle.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  24. Pek spor, pek rahat ve renkli olmuş. Fotoğraflar çok güzel, çok net. E, dabi sen de pek güzelsin. Allah nazarlardan saklasın :)

    YanıtlaSil
  25. Ay fotoğraflarına zaten bayılıyorum, beni en sonunda Eymir Gölü'ne kaçırtacaksın :)) Yerim, yerim :)

    YanıtlaSil
  26. Çok çok güzel fotoğraflar vay be :):)

    YanıtlaSil
  27. Tamda 3. bisküviyi ağzıma atmak üzere vicdan muhakemesi yaparken bu yazıyı okumuş olmam tesadüf olamaz herhalde değil mi :') Yada hayat tesadüflerle dolu ve hiç bir tesadüf sebepsiz değildir tezini doğrular nitelikte :')

    Sevgiyle

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^