2013/03/27

Gelinim sen anla.


Elimizde hep bi hırka, bi ceket, bi bişeyler taşımak suretiyle artık kısa kollu bile giyebilecek kadar havaya meydan okumaya başladıysak, son 7 ayı sorgulamanın vakti geldi de geçti bile demektir. Elde var fazladan kilolar, dalga dalga selülitler ve bütün kış oturmaktan yumuşamış bir et yığını. Bundan sonrası hüsran, hayal kırıklığı, bundan sonrası hızlandırılmış diyet programlarıdır. 


En sevilmeyen sebzelerin bile haşlanıp löpür löpür götürüldüğü, ödem atsın diye en iğrenç sıvıların içildiği, bütün kışı balkonda yada arka odalardan birinde geçiren koşu bandının tekrar salona taşınıp kan ter içinde kalana kadar üzerinde tepinildiği, herşeyin altında bir umut ışığı arandığı ve ya tutarsa diyerek her duyulanın bünyeye hunharca uygulandığı bi döneme girilir. 
"Benim görümcem lahana diyetiyle bir haftada 5 kilo verdi" der birisi, hop hemen not alırsın, eve gider gitmez kaynatırsın lahanayı ve hiç düşünmezsin bir hafta boyunca patlamaya hazır bomba gibi her an gazlı dolaşacağını.
"Ben bi yerde okudum, karnını böyle böyle yapınca yandaki yağlar eriyomuş" der öteki, sen eve gidip lahana çorbasını içtikten sonra hemen başlarsın o hareketi yapmaya. O sırada daha yediğin bile sindirilmemiştir, hatta öyleki, hareketleri yaparken içerde bi sağa bi sola çarpan lahananın sesini bile duyarsın. Yemekten en az bir saat sonra spor yapman gerektiğinin farkında bile değilsindir o sırada. Bir an önce o yağların parçalanması gerekiyo çünkü. Bide yaptığın hareketin aslında hangi kası çalıştırdığını da bilmeden yaparsın. Karın kası yapiyim derken, hali hazırda ayva olan göbeğini nefes alarak yerden kalktığın her harekette kavuna bir adım daha yaklaştırdığından habersizsindir.
Evdeki aynalar can dostun, ters ışıklı kabin aynaları en büyük düşmanındır.

Atlatması zor bi süreçtir ve kalın kazaklar tekrar raflarda yerini alana kadar da devam edecektir bu ummalı çalışma. Tam istediğin kiloya geldiğinde ve bir de üstüne cillop gibi bronzlaştığında bi bakacaksınki havalar soğumaya başlamış bile. Böyle de nankördür bu dönem.

Öyle çiçekler açtı, böcekler öttü, kırlarda sevgililer el ele durumları yanıltmasın sizi, bide işin bu boyutu var;)
Aman diyim gördüğünüz her diyete saldırmayın, söylenen her hareketi gelişigüzel uygulamayın. 
Bir bilene mutlaka danışınki, herşeyi yaptığım halde neden hala basketbol topu gibiyim derken bulmayın kendinizi.

Dost acı söyler değil de, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyebiliriz özetle:)










  



Sadece kadınların değil erkeklerin de bahar geldiğinde fazla kilolarından kurtulma telaşına düştüğü bi dünya diliyorum. Hep biz bişeyleri dert edecek değiliz sonuçta:)

Elbise: Primark
Ceket: H&M
Ayakkabı: Trendyol
Çanta: Bershka

75 yorum:

  1. ohhaaaaa feci tatlı bişisin sen ya o elbise o ayakkabılar bir de bu tatlı talı bakışlar. Vanilya rengi çorabınla da şirinlik ötesi olmuşsun. Sana bayılırken söylediğin her bir şeye de işim gerekiği katılıyorum. Öperim yanaklarının en yumuşak taraflarından
    Ermana fotoğraflar için teşekkürü tam unutuyordum ki yarı yoldan döndüm. Teşekkürler Erman her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erman genelde evde yada ofiste yada yada okulda yaşatılıyo bebegim, onun dışında bi yerde göremiyoruz kendisini o.0
      öpmek konusunda benim de oldukça birikmiş bir borcum var sana, topluca getiriyim yarın gelirken yanımda :*

      Sil
  2. Bu konuşmalar bana tanıdık geldi daha sık buluşmalı ve birbirimize telkinlerde bulunmalıyız:))
    Bu kombin evet bayıldım sana o gün, ben hiç de kocaman bir Asiye göremedim sen yine gözüne büyüteç takmışssın anlaşılan bebişim <333

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha senden once de biz bu konuyu seldayla konuşmuştuk canım:) yani aslında bi çok kadın muhabbetinde geçen konular bunlar, ama gel görki yine bildigimi okuyorum ben :))
      senin beni begenen gözlerini öper, kalbini severim <3

      Sil
  3. şimdi bi mantı olsa yemez misin hacı ya, ne lahanası ne suyu allasen, zaten dal gibi ince, tüy gibi hafifsin :))
    o kaşık kadar suratını sever, o liseli elbiseni çekiştiririm senin <333
    bi de sen Ankara'nın göbeğinde primark elbiseyi nerden buldun miniğim? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yemem mi olum yaaa ne diyon sen:) ben zaten o dediklerimin hicbirini yapmıyorum, sadece yediklerime dikkat etme konusunda problemlerim var, onu çözmem ve camışlıktan en azından koyunluga terfi etmem lazım :P
      primark elbise bana taaa 6 sene önce tardeşimin londradan getirdigi hediye ^.^

      Sil
  4. Bu yaz(en azından yaz sonu) bikini giyer miyim yoksa moda ayağına yatıp mayolara saklanır mıyım diye içimi kemire kemire tükettiğim şu günlerde tam benlik şahane bir yazı olmuş arkadaşım, eline koluna düşünen beynine sağlık!

    Kilo konusunda çok başka bir boyutta olduğumdan daha fazla yorum yapıp kafanızı şişirmek istemem, o uçaklara çok yakıştığına vurgu yapıp penguen yürüyüşümle burdan uzaklaşırım <3 Ama öpcükler işte burdaaaa:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. moda ayagına yatmak demeyelim bence ona, zira bicok insana bikiniden cok daha fazla yakısıyo mayo:) o sebeple senin boylu poslu endamına cok yakıscaktır mayo. ha bu demek degildirki bikini giyemessin. sen pek ala onu da giyer, fıstık gibi gezinirsin bu yaz plajlarda, hiç şüphem yok bebişim;)
      penguen tipini ve yavru penguenini yerim <3

      Sil
  5. Şirin kız çocuğu! Sen şöyle kilo milo muhabbeti yaptıkça ben kendi halime bakıp daha da depresyona giriyorum farkında mısın bunun? Azcık arkadaşlarını da düşün bebeğim nüffenn.
    Yalnız o diil de bu omuza ceket atma olayına hastayım ve arkadaş o nasıl bi yakışmaktır benim minikkuşuma! Sen tam yimelik olmuşsun ben sana diyim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yahu bi saçmalama deli kız yaaaa! senin ne kilo problemin varki sanki????
      ben kilo problemi degil de camışlığımdan yakınıyorum aslında bu postta :D yoksa bunların hiçbirini yaptıgım yok! o derece dikkatsiz ve özensizim :)
      bide görüşebilseydik iyiydi, arayı oldukça açmışız onu farkettim:(

      Sil
  6. Fotoğraflar süper kombin de çok tatlı olmuş:) Yalnız senin hiçbiyerinde fazla yok o yüzden dert edecek bişeyin de yok bence:)

    http://pukfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ^.^ ama bende bu bogaz oldugu sürece ilerleyen zamanlarda yarım bir dünya olarak beni görmeniz kaçınılmaz :D

      Sil
  7. fotoğraflarına bayıldım:)

    YanıtlaSil
  8. minik kuşum cok guselsınn!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o senin gözlerinin güzelligi bence serap ^.^

      Sil
  9. geldi bahar ayları gevşer gönül yayları diye de bi şey var ama tabi konumuzla ilgisi yok, o ayrı. içimden geldi işte bahar falan diyince :)

    tambi kız çoorcuğu, tambi yemelik lokum olmuşsun burda minitom. akşam yemekten sonra tatlı niyetine alcam seni, şimdi yeni geldim yemekten!

    ah o kilolar yok mu. aylardır uğraşıp veremediklerim üstelik! neyse sonunda spora yazılabildik de bi umut yeşerdi benim de içimde. o değil de yaz gelse denize girsek diyip, kaçarım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha o lafa cok gülüyorum olum ben, yine okuyunca koptum :)))
      spor yapmak güzeldir bebek, hayatınıza böyle bişeyi dahil etmekle cok iyi etmişsiniz, çok da güzel etmişsiniz :) ama öyle 3 kere gidip sonra sıkılmak yok, o zaman kaybedilen kilolar, teyze amca kuzen ne varsa toplayıp kabilece geri dönüyo bilgin olsun :P

      Sil
  10. great pics; ))

    i invite to me too

    WWW.LIVE-STYLE20.BLOGSPOT.COM

    YanıtlaSil
  11. Fotoğrafların içine girip, yanaklarını sıkasım geldi :) Eh yazın da hayli gerçek.. Off yaz geliyor, elveda karbonhidratlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence hiç sakıncası yok, istedigin kadar sıkabilirsin yanaklarımı ^.^ şu karbonhidratları kökünden kazıyıp hayatımızdan cıkarmanın formülünü nezaman bulcak acaba bu isveçli çok bilmiş bilim adamlari? :)

      Sil
  12. bence de kilo konusunda pek konuşmamalısın, çok fit ve hoş görünüyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler ^.^ aslında kilo degil de benim problemim doymak bilmeyen midem:)

      Sil
  13. Kuşum önce ayakkabılarına bayıldımğımı söyleme istiyorum!Çook şekerler:)Sonra da hemşire ruhumla ne kadar doğru bir yazı yazdığını söyleyip seni o tatlı yanaklarından öperim:)Çok şükür hayatım boyunca hiç rejim yapmamam gerek kalmadı:)Burdan rejim bayanları öper, kolaylıklar ve sabır dilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim güzel hemşiiiiirem, tatlı dilini severim senin ben <3
      benim de hiç rejimlik bir durumum olmadı, ama bu bogazla yasamaya devam edersem an meselesidir :)

      Sil
  14. Yiiaağğğhh niye açılmadı bu fotolar bendeeee:( Allahtan biliyorum resimlerde ne kadar tatlı olabileceğini de idare ettim hafızamdaki resimlerinle kuşummm. Heh valla doğru didin. 2 haftadır başladığım pilates ve akşam yemeklerinde uyguladığım uydurma salatalar ile ne kadar kilo verdim bilinmez amma velakin vicdan azabını sıfıra indirdiğim gerçeği beni mutlu ediyor. Benim gibilere vicdan azapsız günler diliyorum. Hadi size ey günleerrr:)
    Ay dur öpiim bi tane. mmmuaaahhh:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. salata yemenin verdigi anlamsız iç huzurunu ben de sıkça yaşıyorum derya kuzusu ^.^ saglıklı besleniyorum, allahım ne şahane bi insanım gibisinden:) ta ki bol sarımsaklı bi mantı görene kadar sürüyo ama benim hikayem:D

      Sil
  15. Dalga dalga selülit kısmı beni tam canevimden vurdu :D geçen yaz elalemin çekik gözlerine inat deyim yerindeyse "daş gibi" , selülitin s'sinin olmadığı bacaklarını görünce kriz geçirmiştim. Biri ikisi değil, hepsi sıfır selülit anacım. Hemen 2+2 =4 benzeri basit bir çıkarımla olayı böcek yemelerine bağladım tabii. Yıllarca selülitsiz kadın olmaz diye kandırmışlar bizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman sana çok şahane bi sır veriyorum hemen not al:D ben hepsinden kurtuldum o dalga dalga selülitlerin, nerdeyse yani:)))
      aslında sırrı cok basit, bol su içiyosun. banyo sonrası bacaklarına ve popona bebeyagıyla yukarı dogru hareketlerle masaj yapıyosun biraz. bide en kolayı şu: tv filan izlerken koltuga uzanıyosun ya hani, o pozisyondayken bacaklarının arka kısımlarına böyle mıncıklar gibi masaj yapıyosun. donmuş yagları parçalıyosun bi çeşit. sonra da gelsin selülitsiz bacaklar ^.^ amma konuştum ha:)

      Sil
  16. Gerçeklerin yüzüme bir tokat gibi vurduğu yazında, fotoğraflarla bir parmak bal çalınmış çocuk gibi oldum yaw. Ağlayayımmı güzeliyimmi bilemedim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaa çok tatlısın sen yaaa, bence gülmelisin:)

      Sil
  17. Ne kilosu yahu! :)
    Cekete bayıldıııım! Nasıl değiştirmiş hemen havayı çok güzel cidden.
    Bu arada söylemeden edemiycem ben en çok saçlarını ayırış şeklini seviyorum galiba çok hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kilo degil de doymayan bogaz diyelim:))
      teşekkür ederim tatlı yorumun için^.^ bu arada saçımı bi süredir böyle ayırıyorum. hep aynı yöne ayırmaktan kelleşmesin diye:) bunu farkeden ve dillendiren ilk kişi olarak da seni tebrik ederim:)

      Sil
  18. Ahh ah...baharı severim de,bir de bu dertler olmasaaaa :))))

    Öperim seni kuşummmm....
    Sevgiler
    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her güzel şeyin bi sıkıntısı oluyo zaten. baharınki de bu:) hayırlısıyla -3 kiloyla atlatırsak bizi kimse tutamaz bence Burcu:)

      Sil
  19. son bir aydır yaptıklarımı özetlemişsin resmen, gerçi ben iğrenç sıvı içemiyorum yoksa kusuyorum gerçi bak şimdi düşündüm de kusmak da zayıflatıyordu(gördüğün üzere devrelerim minik ayva göbeğim sayesinde yandı) 50 günde 5 kilo alıp ilk defa 50 üstünü gören bir kızın dramı var evimde... hayır ne yardan geçiyorum ne serden. ölümüne spor yapıyorum sonra da "ayyy dur pişmaniye yiyeyim" deyip abanıyorum :D yok anam yok nedir bu çektiğimiz kadınlar olarak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hah işte ben de o dramı yaşıyorum hamide, 50 üstünü ghayatımda görmemiş biri olarak 52-53lerde debeleniyorum bikac aydır! delirmem an meselesi. ama sor bakalım dikkat ediyo musun yediklerine, özen gösteriyo musun beslenmene diye! hayır! kocaman bi hayır! önüme ne koysalar yiyebilen bi camış gibiyim:) nerde benim çikilataaaam! :P

      Sil
  20. Yanıtlar
    1. ney yakıştı bilemedim ama bi teşekkür etmek geldi içimden. belliki bişeyleri yakıştırmışsın bana :)

      Sil
  21. özellikle ilk fotoğraf süper :) hangi lensi kullanıyorsunuz? bu arada minikkuş kilon bence çok iyi zayıflamak için uğraşma kesinlikle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler kedici:) canon 5d mark2 kullanıyoruz makine olarak, lens de Canon 35mm f/1.4 ve 85mm f/1.8 kullanıyoruz;)

      Sil
  22. Sana böyle kumaslar çok yakısıyor biliyor musun? Tam da benim sevdiğim, hep de giydiğim gibi bir kombin, keşke hop minikusun üstünndekileri download et tusu olsa haha :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaahah seni yerim ulen! şaka degil gerçek!
      ben de bu elbiseyi seviyorum aslında ama bugün niyeyse kendimi aşırının aşırısı şişko hissetmiştim bu elbiseyle. fotograflara gelen yorumlar içimi rahatlattı. demekki hamile kalmadan bikaç kere daha giyebilirim:)

      Sil
  23. Yiyen dikilir yemeyen yıkılır demiş çok dert etmeyin çok fazla :)) herkes tornadan çıkmış gibi olmak zorunda değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla dogru diyosun bolatcan:)yiyen dikilir demişler ama çok yiyen ne olur onu dememişler:) ben o sorunun cevabını arıyorum bu aralar hehehhh :)))

      Sil
  24. Ayni duygulari mi paylasiyoruz ne :) skilasmak sart farz plajlarda salinmak lazim fit vucutlarla :D Buarada ne sirin olmussun sen ya tam bir minikkus <333 Ayakkabilar elbise enfes enfes!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi yaaaa, sırf plajlarda salınmak icin sıkılaşmak istiyorum ben zaten:P
      seni yerim cocuk! uzun saclarını keser kendime çıt çıt yaptırırım bide <3

      Sil
  25. hahahhahahaha ayy nasılda guzel ozet bu...dalga dalga selulıt ıyyy bak sınır oldum onceden balık etler makbulken sımdı cırozlar moda ohh cıtır cıtır gezıyorlar en guzelınden..ah genclık dıyorum sonrada:)) spor yapmaya baslayınca fenalıklar basıyor bana yemek yeme ıstememeler aynaya sureklı bakmalar..ay zaten spor benım sureklı hayaımda kuzumdan dolayı hahhahaha:)) bırde bı makıneye gırsek cıksak torpulensek ohhh ne sahane :))))..

    2.konu o botlar nedır oyle ya sevımlılık abıdesı senın gıbı bu ne sekerlık allahımmmmmmmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu çirozları makbul hale getiren arkadası bi bulsam çok şey söyliycem zaten kendisine. nerden çıkmış bu trend, kemiklerin sayılmasının neresi güzelmiş, hakkaten anlamak zor! ama olan bize oluyo. erkekleer gayet rahat yaşıyolar göbeklerini gere gere! biz yok şuram çıktı, yok buram pırtladı diye hayatı zindan ediyoruz kendimize:) deli miyiz neyiz yeaaa :P

      Sil
  26. ya canım çok haklısın valla!! buarada yorumundan sonra kanatlarım çıktı ve bir süre semada gezdim haberin olsun :)

    papilerin çok şirinmiş çok beğendim öpüorum senii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler nilücüüüüm, ben gerçekleri söyledim. her daim uçmakta özgürsün, buna hakkın var bence <3

      Sil
  27. yaa minikk yine kilo problemli bir post,ne çektikk bee bu kilolardan ee napıcaz elemimizi kederimizi dökecez yorumlarla :) yook ben vermem kuşum veremem yıllardır olmadı. Değil lahana suyu feriştahını içsem yine veremem, aşkam koşu bandında koşup koşup sonra midesi kazınıp yaa bir dilim yağsız peynirden nolcak diyip bir kalıp peynirle 1 somun köy ekmeğini yiyen bir kız olarak,umutsuz vakayım. ama kuşum senin neyin var herkesi kıskandıran fiziğin var sadece.45 kiloluk kuş kadar kız kendini 70 kilo göstermesin lütfen, haksızlık yapmasın kendine,fotolar süper kuşum çorabını yerler senin kıss.amaa cekete ayrıyeten bayıldım yani,çook şekersin öpüldünn mucksss. "zeren"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyyyy zeren gelmiş hoşgelmiş ley ley limi limi ley:)))
      lahana suyunu içerken iyi de zaten içtikten sonra o kilolar patır patır geri geliyo. sen sen ol yapma, yaptırma kimseye bebişim;)
      güzel yorumlarını, tatlı dilini, sevilesi karakterini özlemişim nan, arada ugra yine <3

      Sil
  28. Hem yazdıklarına katıldım hem ayakkabılarına bayıldım Minikkuş! :)
    Sevgiler çok
    Burcu
    benhali.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hepimiz aynı dertten muzdaripken katılmamak elde degil diimi :))
      teşekkürler burcu, öperim:*

      Sil
  29. Bebegim simdi soyle yapiyoruz: kis boyunca kendini salmis, bacak popo uzuvlarimizi gunde 3 defa dislerimizi fircalarken toparliyoruz. Nasil mi? Squat ve rear-leg-extension denen egzersizlerle. Baslarda biraz zor olabiliyor, vucut dengesini saglayamiyor ama sonra dirilesmeye basladikca gelsin squatlar, bacak calistirmalar:D
    Yemek konularina hic girmeyecegim; oralarda hem kizim, hem gelinim:P
    Ben simdi ayakkabilara yogunlasmak istiyorum. Oyh ne tatlisin sen diye sevmek istiyorum onlari. Gelmisken seni de bol bol sarar operim zaten:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yooook, ben bacak çalıştırmak istemiyorum artık kelebeyim, evdeki cross-trainer ı bile bilinçli bisekilde kullanmıyorum 1 haftadır! alet bildigin kas yaptı bacaklarımda. ama kas olsa yine iyi, pantolonlarım tayt gibi olmaya, 34 bedene sıgmamaya, 35 bedene kaymaya başladım. bu gidişat hayra alamet degil. o sebeple her türlü can simidi ve karın hareketine evet, bacaklara masajdan başka bişeye hayır diycem bisüre:/
      ay hadi gel artık yaaa, pek uzun oldu bu ara:( bi dakka yaaa, belki de biz sana geliriz belli mi olur ^.^

      Sil
    2. bide anlam düşüklüğü olmuş yorumumda, anladın sen beni :)))

      Sil
  30. hahayyy evet tamda bu moddayım vallahi:) çok güldüm yazıya niye böyleyiz tut dimi boğazını arkadaş yokkk illa bir sıkılma durumları:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz bogazı tutamadıgımız sürece daha coook konusuruz aynı mevzuları bence :)

      Sil
  31. Çok güzel bir post olmuş gerçekten :)

    makeitffashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ben de gercekten ^.^

      Sil
  32. Son dilek cok guzel oldu! Kendi payima konusursam, esim benden daha fit, cunku duzenli spor yapiyor, kendimi gaza getirip yaza hazirlanmaliyim, havalar cok kotu gitti, disarida spor yapamadim bu aylar : ( O lahana gazi esprinde sesli guldum, o da bana bakti ne oluyor diye : ) Bu ceketini cok begeniyorum, botlar da cok cici, sen de her zamanki gibi isil isilsin : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. düzenli spor yapan eş çok değerlidir aylinim, kıymetini bil, aman diyim;)
      benim camış gibi yememin, kendimi frenleyememin tek sebebi evdeki Erman kişisidir:) tam salata yapcam kendime, ben onla doymam yanında ne yiycez der, sonra bi bakmışız tavuk soteler pilavlar, ekmekler havada uçuşuyo:))
      ayrıca tatlı yorumunu sever, seni kocaman öperim:*

      Sil
  33. Bebişim, gel sen ne çektiğimi bir de bana sor demek istiyorum :p ay o kilolar, spora koşup ardından hamburger yeme isteği bitmeyen tatlı aşermeler üstüne aynalara düşman olma aah aaah! yazın geldiğine sevinsem mi yoksa uzun kazaklara veda edip güneşin altında +3 kg ile kalakalışıma üzülsem mi bilemiyorum. Hala vaktimiz var ama yapabiliriz aşkım :)

    Mini elbisen, geometrik desenli ceketin ve püskülleri çifter gördüğümüz papiler ve çantanla nasıl cici hanım hanımcık ama bir o kadar da güzelsin :)sarı başakların arasındaki resimler yok mu hele, onlara kıskançlıkla karışık bir sevgi besliyorum bebeğim içim dışım bir bak :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. spordan sonra hamburgerler ve bilumum yaglı şeyler bana da sıkça göz kırpıyo bebegim yalnız degilsin. ama hep onlar galip geliyo, bi türlü onlarla savaşmayı ögrenemedim. o yüzden bütün bu yakınmalarım kendime aslında :D
      başaklar sizin gelmenizi bekliyo, ayıp olmasın bence, bir an önce gelin derim ^.^

      Sil
  34. Her şeyinizle çok güzelsiniz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, bugün ekstra mutluyum sayenizde ^.^

      Sil
  35. Asiş onu bunu boşver de saçların negzel oldu ya <3
    Bir ara çok sarı çok mat ve çok çiğ idik ya:///
    Bidaha birimiz o yola girmeye kalkarsa diğeri hemen kulak çekme pozisyonu alsın temem mi:)

    YanıtlaSil
  36. oyyyy sorma yaa, naletler yagdırıyorum ben o hallerime:)) bide ben dügünümde de öyleydim, çok sevimsiiiiiiz:/
    mutlaka birbirimizi uyarmalıyız, hatta yapmak isteyen olursa içimizden, diğeri kafa göz girmeli sarı isteyene :P

    YanıtlaSil
  37. Gerçekten tam bir minik kuş olmuşsunuz:)çok sevimlisiniz.Botlarınızı çok beğendim.Trendyol demişsiniz ama markasını söylerseniz ben de almak istiyorum çok ciciler.

    YanıtlaSil
  38. madem neşelenmek istiyorsun.
    şimdi okuduğun çam yarmasından önceki 3 yazıyı da okuyabilirsin zamanın olursa.
    :)

    YanıtlaSil
  39. ege.
    :)
    nişantaşını da okursan tamam gülme turu.
    :)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^