2013/01/13

Hepimiz torpilliymişiz meğerse.



Biliyorum kızıyosunuz bana,
bi ara iki günde bir yazardın, şimdi adam mı oldun da kendini naza çekiyosun, biz yaz dedikçe sen ortadan kayboluyosun bile diyo olabilirsiniz, diyin de, hakkınız olabilir bi parça.
Ama bi sorun "neden?" diye.
İşlerin alıp başını gittiği (evet hepiniz çalışıyosunuz ve hiçbiriniz benim kadar boşlamıyosunuz blogunuzu, onu da duyuyorum),
hastalıkların ve etkisinin henüz yuvayı terk ettiği,
sıcaklığın sıfırın üzerine uzun zamandır çıkmadığı bi yaşam alanından bahsediyoruz arkadaşlar. Şöyle bi etrafınıza bakın bakalım Ankara sınırlarında yaşayıp da güle oynaya poz verip, allahım nasıl da güzel bi mevsimdeyiz edasıyla fotoğraf çekip paylaşan kaç tane blogger kişisi kalmış hı?

Ama benim bugün burda oluş amacım bunların hiçbirisi değil, bunlar çok sıradan :P

Geçen hafta, evrenden torpilim var da benim mi haberim yok acaba diyerek o meşhur kitabı sonunda okuyup bitirdim. Bir haftada sindire sindire okudum. Çünkü Aykut Oğut orda kendini değil de sanki bizim evde gizlice saklanıp benim her hareketimi anlatmış gibiydi. Anlattığı her hikayenin içinde bi parça ben vardım mutlaka. Acaba bu bölümde ne mallıklar yapmışım da haberim yokmuş, acaba şu davranışımın karşılığı tam olarak neymiş diye diye bitirdim. Türlü maceralar ve ahmaklıklarla dolu bi serüvenmiş meğer benim hayatım.
Ben davranışlarımı güya kendimce kontrol edebildiğimi, egosuyla asla hareket eden bi insan olmadığımı düşünürken, meğer egonun kendisiymişim ben ve bu kitabı okuyan herkes!
Tamam ya korkmayın, yaptığımız aptallıkları öyle güzel göstermişki adam, "valla da böyle yapmıştım", "hakkaten de öyle söylemiştim", 
"ulan ne malmışım haberim yokmuş" şeklinde sayıklarken bulabilirsiniz kendinizi. 
Yada ben hakkaten sorunluymuşum bu kadar kendimden bişeyler bulduğuma göre bu kitapta :)



Benim kitaptan çıkardığım anafikir ve gerçekten de "ohaaaa nekadar doğru!" dedirten nokta şu oldu:
Hepimiz enerji yüklü birer MIKNATIS gibi çalışıyoruz. Bulunduğumuz frekansa en yakın olayları, insanları ve ortamları kendimize çekiyoruz.
Sonra düşündüm, "iyi düşün iyi olsun" lafı öyle işkembeden uydurulmamış onu farkettim.
Yani nasıl bir ruh hali içinde olursak, tam da o ruh halindeki insanları kendimize çekiyoruz.
Örneğin;
Mutlusun, uzun zamandır görmediğin yeğenini görüyosun, yüzüne kocaman bi gülümse yapışmış, soran herkese anlatıyosun mutluluğunun sebebini. Bakıyosunki senin mutluluğunu gören herkes de kendi mutluluğuyla alakalı bişeylerini paylaşıyo seninle. Sonra şöyle ortamdan uzaklaşıp bi bakıyosun içinde bulunduğun duruma, + işaretleri uçuşuyo etrafta. Herkesin ağzı kulaklarında, sanırsın dünya o kadar güzel..

Mutsuzsun, araban trafiğin ortasında bozulmuş ve sabah ayazında servisi beklemek zorunda kalmışsın. Kimle paylaşsan mutlu olamıyosun, çünkü herkes kendi yaşadığı kötü deneyimlerini paylaşıyo seninle. 
"offff benimki de bozulmuştu, sonra 15 gün servisten alamadım." diyo birisi,
"ayy neyseki benim arabada böyle bi sorun yaşamadım şimdiye kadar (elini 3 kere tahtaya yada dişine vurma efekti eşliğinde)" diyenler de cabası.
Konuşma baloncukları arttıkça etrafındaki negatif işaretler hızla artıyo, durduramıyosun, için şiştikçe şişiyo filan..

Bunlar tabi örnek, yoksa henüz pattis kafalı yeğenimi görebilmiş değilim :( ve arabam bozulmadı çok şükür:)



Siz evrene nasıl mesaj verirseniz, o da size öyle cevap döner durumu var bide.
Bugün bu postu yapıcam dedim, bence hava çok güzel olacak ve güzel fotoğraflar da çekicez dedim. Ben içimden söyledim, evren olarak tabir ettiğimiz o şey de bana "ahan da sana güzel hava, nasıl istersen öyle kullan" dedi 
Baktım evrenle kanka olmuşuz bile, ben de iyice bi sevgi yumağı olsun diye renkli giydim palyaço ruhumu gizlememek adına.
Dipnot: Bu taktik herzaman tutmuyo onu söyliyim. Öyle hemen yat, kat olaylarına gircekseniz avcunuzu yalarsınız. Ölçülü ve makul isteklerde bulunursanız belki bi ihtimal. Yapcak o kadar iş, dinliycek bir sürü insan, cevaplanacak bi ton soru varken senle mi uğraşcak evren allasen?









  
  


    

Hepinize kafanızın tepesinde mutluluk baloncuklarının olduğu (bir tutam hayalgücü, alabildiği kadar pozitif enerjiyle gayet mümkün) bi hafta dilerim, yaparım yani bunu :)

Gömlek: Sheinside.com
Şort, Çanta, Yağmurluk: H&M
Bot: Zara


68 yorum:

  1. aynen öyle bu soğuklarda bırak çekimi çişe bile gidemiyo insan ! en iyisi iç mekan çekimleri gibi :) bu arada o evrene mesaj olaylarına ben de meraklardayım bu aralar bir kaç kitap var almam gereken. Evrenden torpilim var'ı hatırlattığın çok iyi oldu. Sevgiler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim tatlım, mesela Momo'yu da oku, tavsiye ederim. o da zamanla ilgili güzel mesajlar veren bi kitap ;)

      Sil
  2. ne tatlı bir kombin olmuş! çok sevdim, çok şirin bir gömlek ve şortla kombinine bayıldım! tabi bide sizin güleryüzünüz ve pozitif enerjiniz eklenince hepsi birlikte harika görünüyor:)))

    YanıtlaSil
  3. Hepimiz evrenden torpilliyiz bebeğim, ne mutlu ki birbirimizi çekmişiz hayatımıza demeden edemiyorum :) Bir mıknatıs olarak çalıştığımız felsefesini çoğu zaman ben de aklımda tutmaya çalışıyorum ama uçup gidebiliyor tabi arada. Sana Tanrılar Okulu kitabını da tavsiye ederim balım, aynı felsefeyi daha derinlemesine işler başucu kitabımdır benim.

    Soğuk Ankara günlerinde böyle minnak tatlı bir kuş görmek baharda açan narin bir çiçek görmek gibi :) renklerinin güzelliği yine içimi ısıttı, bir de o papiler nasıl cool'lar öyle, kot şort aşkım bu post ile tavan yaptı bir sonraki postlarda giyer ise bil ki müsebbibi sensin kuşum :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de ara ara aklımdan cıktıgı oluyo bebegim, ister istemez çekiyoruz bazen belayı da ugursuzlugu da:) Tanrılar okulunu hemen not aldım bile, teşekkürler önerin icin:*
      hadi o zaman en yakın zamanda senden de bi jean sortlu post bekliyoruz, yap da gözümüz gönlümüz açılsın şöyle bi <3

      Sil
  4. holeeeey yüzügünün aynısı bende var :D

    YanıtlaSil
  5. O kadar pozitifsin kii bu satirlari bitirdigimizde negatif olmamiz namumkun:) bide botlarina bayildigimi yesilkadifegorunumlutaytli postunda soylemistim. Yine belirtiyim didim:) saclarin da cok guzel olmus:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler gamze kuzusuuuu, beni begeniyör müsün yoksa ^.^

      Sil
  6. bende ilk bi hevesle pembe bulutlardaydımm
    snra bırakmışım bdaha okusammı ne:))
    ne güzelmişsin sen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya evet haklısın aslında, bi süre sonra etkisinden cıkabiliyo insan. arada eline alıp okumak lazım bu kitabı :)

      Sil
  7. mutluluğun,pozitif düşünenin esneme gibi bulaşıcı olduğuna inanıyorum. Çevremdeki mutlu ve olumlu kişilerle görüşüp sorun ve problemleri olanlarla mümkün mertebe az görüşüyorum.Bu bencillikten öte hayatıma ve mutluluğuma kıymet vermemden kaynaklanıyor. Sahip olduklarımızı korumak gerek.Tıpkı o cici gömleği korumak gerektiği gibi.Güzel palyaço gömleğine,enfes botlarına bayıldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet şahane bi benzetme olmuş, kesinlikle esneme gibi bulaşıcı bişey mutluluk! ve yaptıgın asla bencillik degil, kendini düşünmiyceksin de kimi düsünceksin hem:)
      palyaço gömlegimlen seni öperiz yavruşko <3

      Sil
  8. Ya ben senin icindeki, disindaki en sevilesi palyacoyu severim<3 Sen palyaco dedin diye oyle dedim sana yoksa sen benim pagliaccio'msun:P
    Su gomlegi layikiyla kombinliyor, o bicir yuzunle bicir pozlar veriyorsun ya, yerim!
    Saclarini ilk gordugumde yeterli tepkiyi verdim diye daha cigirmiyorum burda:D
    Bu arada 2013'unun ilk post'u hayirli ugurlu olsun bebegiim;*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahahaha ya şimdi tekrar aklıma geldi o gün verdigin tepki ve benim de akabindeki sıçrayışım:))))
      özledim ama yahuuu, gel de kebap yiyelim, sensiz tadı cıkmıyo masabaşının :))

      Sil
  9. Seni de o şirin ötesi gömleğini de yerler haberin olsun! Evrene Minikkuş daha çok yazsın diye mesaj göndersem kabul eder mi acep??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen yolla bence, kesin kabul olur, ben de minikkuşun daha sık bloguna yazmasını, post yapmasını istiyorum cünkü ^.^ ona yetecek zaman lazım, evren duyar belki:)

      Sil
  10. gomlek cok hos sen cok guzelsin tatlim :)

    YanıtlaSil
  11. Gomlegin sirinligi herkesce kabul gormus bir durum oldugundan ne kadar begendigim ile ilgili baska birsey demek istemiyorum :) Pek minnak pozlar vermissin yine :) İyi dusun iyi olsun felsefesini ise kesinlikle kabul etmek gerek su hayatta bencesi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiii çok teşekkür ederim, söylemiş kadar oldun bence:))
      bu felsefeyi herkes kafasına yerleştirse, mutsuz insan kalmaz zaten yeryüzünde, ama nerdeeee...

      Sil
  12. Kesinlikle çok iyi yapmışsın okumakla..Diğer iki kitabını da öneririm.Aykut Oğut ve hatta eşi Esra bizim (Eda ile ben) "düşünce gücü" hakkında yıllardır yaptığımız pratiklere bir çok yeni bakış açısı getirdiler , sağolsunlar.
    Gelelim kombine,senin bıcır bıcırlığına..Her zamanki gibi çok şeker olmuşsun. Ve aklıma ne geldi buarada,sanırım sen hiç yaşlanmazsın yani fiziken hep böyle kalacaksın gibi :)
    Çok öptümmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa ben de eşinin kitabını merak ediyodum, söyledigin iyi oldu, onu da o zaman okunacaklar listeme ekliyorum ki bu liste nerdeyse boyum kadar oldu:)))
      çok teşekkürler buarada yagdırdıgın övgü dolu sözler icin, keşke dedigin gibi hiç yaşlanmasam negzel olurdu ^.^

      Sil
  13. O yagmurlugun guzelliği nedir?? Bir de dipnot sen yazmadığında niye yazmıyor asla demiyorum, hep yazmanı tabii ki seviyorum ama hem blogun hem işin hem şen kahkahaların var, hem çalış hem yaz kusumcum :) Yine mi tatlısın yine mi çiçeeek? Öptüüm iyi haftalarr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seni yerim! keşke her gün yazabilsem, o kadar cok istiyorum, cünkü o kadar keyif alıyorum yazmaktan. ama zaman problemim var, onu da aşıcam ama kararlıyım ^.^ soğra yine gelcem ve sen beni büssürü sevceksin:)

      Sil
  14. kitabı okuduuğumda aynı şeyleri düşünmüştüm denemeye başlamıştım olanlar içimi ısıtmıştı:)
    Evrenden torpilin var a benzeyen çok fazla kitap okumuş biri olarak artık biliyorum ki ne düşünürsen gerçeğin o oluoyor:)
    yani sen bu minnak gömlek insanıın içini ısıtan bu gülüşle pozitif ne istersen olur tatlım:)
    bayıldım gene gömleğinin saçtığı enerjiye :)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ben de o fikirdeyim begümcan, yii düşünürsen iyi oluyo, boktan düşünürsen en olmadık şeyler gelip seni buluyo:)
      ben de güzel yorumunla bana verdigin enerjiye bayıldım, teşekkür ederim çokca ^.^

      Sil
  15. Kuşum nasıl güzel bir kitap tanıtımı postu olmuş anlatamam:)Ben Evrenden Torpilim Var'ı okumadım ama onun devamı olan ikinci kitabı okumuştum:)Ayrıca cici mi cici gömleğine de bayıldım tatlı mı tatlı kuşum benim:)xoxo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. farkında olmadan kitabı tanıtmışım sanki diimi hemşirem yaaa:) begenmene sevindim. bide güzel sözlerine ekstra teşekkür ederim, mutlu ettin bak şimdi beni <3

      Sil
  16. Miniğim;
    1-Saçlarının rengini sen söylemesen hiç anlamazdım,çok doğal,çok güzel duruyor,hiç de çok koyu değil.Bi de yine perçem kestirebilirsin sanki ;)
    2-Bu kitabı elimin uzandığı herkese tavsiye ediyorum,olmadı kendim alıp,hediye ediyorum.Yazdığın duygulara aynen katılıyorum :)
    3-'Mıktanıs' yazısı 6 senedir tam kaşımda asılı durur :)
    4-O şirin gömleği hemen çıkarır mısın nütfeenn,biraz da ben giymek istiyorum :)
    5-Sana da pozitif insanlarla çevrili,şahane bi hafta diliyor,yanaklarından öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. azcık daha uzasın kestircem aklımda bebegim, senin gecen sene geldigin zamanlardaki zuun ve percemli hallerime dönmek istiyorum ben de ^.^
      kitap resmen içime işledi sanki yaa, arada alıp alıp altını çizdigim yerleri tekrar okuyorum. nerdeyse bütün sayfaları çizdim gerçi heheehe:))
      senin hayata bakışını, nekadar olumlu bi insan oldugunu bildigim icin, bu kitabı okumana ihtiyacın olmadıgını kesinlikle söyleyebilirim. öyle duvara muvara asmalık bi durumun kesinlikle yok bence bebegim! senin yapın pozitif zaten <3
      yerim! öperim, severim, yalarım yutarım :)

      Sil
  17. Kitabı 10 gün önce bir arkadaşa doğumgünü için aldım. Ama o kitabı okumaya ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Ki ben bayan polyanacıyımdır. Ama bu ara böyle. Şu negatiflere çok odaklandım. galiba. Hakikaten kimse kimseyi dinlemiyor gibi geliyoırr. İnsanlarla birşey paylaşıyorsun. Kibarlık gereğide olsa mink yorum yapılır. Karşı tarafa ilgi alakadır bu. Yooo o seni unuttu başlıyor kendini anlamaya. Ama hep böyle mi olur? İletişim yok. İletişmeye çalışıyorsun sadece. Ama nafile paralı müzik çalar gibi. Çok konuşuyoruz ve boş. Minik bir konuşma örneği :)
    -Sağ boşluğumda bir ağrı var üşüttüm galiba? Kendime dikkat edeyim.
    -Ay benim yiğenimin arkadaşı var onunda böyleydi. Taş varmış. Ameliyat oldu.............

    Biz doktoruz, biz deprem uzmanıyız, biz herşeyin uzmanıyız. Ey yüce rabbim :) Susanları az ve öz konuşanları daha fazla sevmeye başladım.


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o dedigin modellerden benim de etrafımda bolca var kuşum, hepsi kendi derdinde. sen bişey paylaşmak icin konuşmaya baslıyosun, hop lafnı kesip kendini anlatmaya baslıyo. üstelik de felaket üstüne felaket, etrafını bütün olumsuz ne varsa onlarla kaplıyo. sıkıyosa çık içinden..
      valla bizim insanımızın yapısı bu, degismez bi gercek. böyle örnekler verip lafını keserek sana iyilik yaptıgını sanmaları da cabası :)

      Sil
  18. enerjiye ve mıknatıslara ben de çok inanıyorum. evrenden torpilli olduğuna da :)

    bu arada, ben en çok yağmurluğu sevdim. tabi senden sonra <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama ben senin totonu hala mıncırmak istiyorum. o kısımda takılı kalmışım, napsak ki :D

      Sil
  19. Petit kuş bu Ankara karında kışında seni böyle kombinlerle gördükçe bi silkiniyorum bi "heheeeyyytt ben de yaparım" diyorum sonra da polar battaniyemi dizlerime alıp "azcık bi erisin karlar da" diye ekliyorum ^_^ Eğer ki evrenden torpilim varsa mal mülk para şan şöhret değil de ilk etapta bana biraz daha az üşüme butonu taksa çok makbule geçer.
    Kombindeki on numaralığa diycek bişiyim yok, sen zaten torpilin büyüğünü almışsın maşallah benim kuşuma ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında bu fotografları cektigimi gün hava günlük güneşlikti sedoşum, yoksa benim de tam senin mayışma sebebin olan havalar yüzünden hiçbişey yapasım gelmiyo, fotograflarımız bile yazın cektiklerimiz gibi keyif vermiyo, içimize sinmiyo. cünkü kaptı kaçtı çekip koşa koşa arabaya kaçıyoruz cogunlukla :)
      tatlı dilini sevdigim gadın <3

      Sil
  20. hoop aldım bile ben o pozitif enerjiyi fazlasıyla senden, kitap tanıtımı için sağol, iyi haftalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oooohhhh işe yaradı demekki, güle ügle kullan tatlım, öperim :D

      Sil
  21. Vallaha da billaha da başlıycam bu kitaba hemen.
    Ne kadar ihtiyacım varmış, belli değil:))
    Tavsiyeler için teşekkürler kuşumm:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle basla, sonra da son durumu bizle paylaş. cünkü merak ederiz biz :D

      Sil
  22. Teşekkürler, e tabii sana da :)
    Sevgiler,
    Serra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim nedemeki bişi yapmadımki hem:)

      Sil
  23. miniğim kuşum nasl da güzel anlatmışsın kitabı..ben de kitabı okuduktan sonra hasta ruhlu gibi -acaba şimdi ben mi egom mu istiyor?bak yine ego neler yaptırıyo?başka kutuya geçmeliyim-gibi cümlelerle boğuşur oldum..öff bi çekilin yafuu....ama şunu eklemeden geçemicim evrene bir süredir gönderdiğim enerji geldi de buldu beni gel de inan ma şimdi Aykut Oğuta! neyse kuzucum ben bu şort gömlek olayını da çok beğendim:)öpücükler sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yaaa okurken resmen aykut oldum, herşeyi yapan bendim sanki:) demekki okudugumuzu anlamış ve kitabı sindirmişiz, burdan bunu anlıyorum:) gel sarılalım ve + işaretlerimizi tokuşturalım o zaman senle:))

      Sil
  24. ahanda pek yakında bir buluşma yaşıcaktık Aykut Oğut ilen görüomusun sen:) İpek Kadınlar'a cağırdık ama tarih tutmadı feci tatlı mütevazi cin bir tip. evren az kalsın sana getircekti kendisini nasıl bir çağırdıysan:P
    Neyse konumuza dönelim sen nasıl da tatlı bişi olmuşsun senin gibi palyaçoyu yerler. Gömlek ne kadar değişik şirin bişimiş. Şort o fıstık bacaklarına süper fiziğine inanılmaz yakışmış bir de yağmurluğunu çok yakıştırdım, öperim bal yanaktan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi yaa, demekki ucundan kaçırdım! ama o zaman kitabından habersiz olcaktım ve yanına gitmiycektim bile belki. siz onu bidahakine cagırın, ben kesin gelirim ona da ^.^
      ballı kaymaklı yorumunu da seni de kremalı cörek tızını da yerim! <3

      Sil
  25. ya bende o kitabi alip okuyayim diyorum hep kaliyor:) kort sortla gomlekte bu arada cok yakismis canim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman napıyomuşuz, ihmal etmeyip hemen ilk kitapcıdan ediniyomuşuz bu kitabı. bitirdikten sonra da okudugumuzu anlamış mıyız, biz neymişiz de haberiimiz yokmuş, hepsini paylaşıyomuşuz :D
      teşekkürler bide, öeprim:*

      Sil
  26. Melaba kuşuuum:) Sabah kahveye gelemedim cok ozur diliyorum malum Pazartesi ve malum bitmeyen zaman kavramı olmayan toplantılar yuzunden ancak masama yayılabildim:)
    Senin o no make-up make-uplı yuzunuuuu, masum gozlerini ve tabiiki de detayları guzellikten olen gomleğini yerim!
    Aykut Oğut'un kitabı benim komodonimin uzerinde acil durumlarda 2. kez 3.kez 4.kez okunası kitaplar arasında ikinciliğini koruyor (1.cisi Tanrılar Okulu şiddetle tavsiye ederim)Gercekten de işkembeden atılmamıs o pozitif dusunelim, güzel dusunelim guzel olsun muhabbeti. Bak seni buldum mesela gormesem de taaa kırsal Ankaram'dan bana negzel mutluluk yolluyosun farkında olmadan! :)
    Opuyorum seni jigsaw yanakların cuzelluk, have a nice viiikent!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anaaa kimler gelmis, en sevdigim tivitır arkadaslarımdan birisi olur kendisi <3
      bebişim sanırım ben de o kitabı 436346 kere tekrar tekrar okuycam gibi duruyo! tanrılar okulunu güzeller güzeli betwinus kuzusu Gizemim de onerdi, listeme ekledim. bide aykutun eşinin yazdıgı kitap varmışi onu da okuyalım fikirlerimizi paylaşalım soğra. paylaşım olur yani :P
      testereyim ezelden, göynüm geçmez güzelden der, öperim ben de nanaklardan:*

      Sil
  27. canımmmmm sen nasıl da torpiilisin baksana su guzellıge...sanrıım aykut o. heımızı gozlemlemıs ayyy muneccın de dgılmıs oysakı hepımız aynıymısız:)) mınıgım kusum sacların sortun gomlegın ve sen nasıl yemelıksın nasıl anlatamam kııı..... 2013 hedefım sneınle gorusmek hahha :))) gel gel :) gelmezsen gelıcım zatenn... aaaa bu arada cekıısıme de gelllsen olur mu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oy kuzum benimmmm, hep de sever minikkuşunu, hep göklere cıkarır ^.^
      2013ten ben de aynı şeyi diledim ne tesadüf diimi, ben gerceklesecegine eminim ama, icimdeki his oldukca siddetli cünkü <3

      Sil
  28. miniğim nasıl da haklısın öyle böyle değil baya haklısın ...neşeli ol ki genç kalasın la, hadi laaaa hep hoppidi olalım arasında kalma çabaları veririm. Moralini bozarsın nasıl mı mal eski nişanlın uzun zamandır açmadığı face sayfasını açar senden ayrıldıktan birkaç ay sonra ha ha ben seni unuttum ki çabaları ile çıktığı kızla tekrardan ilişki durumunu 4ocak 2013 un ılk sanıylerınden acarak ben mutluyum,senin doğumgününün içine ederim anlayışı ile negatiflikler ile gelir o zaman sen ne mi yaparsın bişi olmamış gibi takılırsın acı haberi ortak arkdaşlarından aldıktan sonra profil fotosunu samimi yalanci aşık çiftten tek yalnız çınar agacına döndürerek bye bye lovely lonely planet diye face sayfasını yine kapaıtr :) burdada görülüyor ki zararla kalkıp mal gibi oturmadım,negatifliği üzerime çekmedim ay sayfanı neye çevirdim ben ya :) gömleğine aşık bir kız olarak hoscakal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. resmen dolmuşsun sen cerenim, anlattıgın iyi oldu tabi, ben bile gıcık oldum herife! destek lazımsa geliyim, beraber dövelim:)

      Sil
  29. ben de okumuştum evrenden torpilim var'ı, ki son zamanlarda yeniden okuyasım var :D hemen herkes kendi hayatını mı buluyo acep? ben de aynen senin gibi düşünmüştüm(adamın 150 kilodan 75'e düşüşü dışında :p) valla minnak minnak istemek lazım, fazlasını verirse ne alaaaa :D (ps: gömlek süpeeer)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle haklısın! minik minik isteyerek baslamak lazım, yoksa bu sefer de hic bir istedigim olmuyo diye mala baglamamız kaçınılmaz oluyo:D

      Sil
  30. Dun gune seninle baslamamis olmak bugun baslanamayacagi anlamina gelmez.. gelmemeli.. Hergun baslasam daha iyi olabilir elbette ama o malum yogunluk ve telaslardan haftada ancak 1 post yapabilen ben icin cok anlasilir bir durum icindesin.. Hem blogger hem anne olmak zor zanaat bak bunu da bil yani :)) Ama yine de korkma anne olmaktan.. Enerji donusumu icindeyken ve evren ile daha iyi gecinmeye birbirinizi daha iyi anlamaya adim atmisken gelecek bir bebis hayatini zorlastirmak yerine bayram havasina sokar bunu da yaz bi kenara :)) Bak son yukledigim ig resmine.. nasil eglenceli aslinda gor :)))) Canim benim.. Renkli gulen yuzlu ve cok pozitif bi post olmus.. Evren'den hepimizin toprili olsun.. iyi dusunen iyi donuslerle odullendirilsin hep ama en onemlisi o odulleri gorme yetisi hep uzerimizde olsun.. Iste o zaman hayat daha kolay degilse bile daha anlasilir olabiliyor.. :)

    Kendi merkezinde ve dengede kal kusum benim ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben eskiden haftada 2-3 post yapardım, hepsi de cok özenli olurdu kuşum. yani oyle sık yapıyorum diye geçiştirmezdim de, hepsi güzel olur içime sinerdi. simdi nasıl bi zamansızlıksa, nasıl bi yogunluksa hiçbişey yapamıyorum:( Momoyu sırf bu yüzden ilk okuyup bitirdim diger kitapları kenara bırakıp, ama yine de işe yaramadı sanki:)
      her daim hayata pozitif bakan, hatta sactıgı muhteşem enerjisiyle etrafındaki insanları da mutlu eden birisin sen, seviyorum seni <3

      Sil
  31. of diyorum offff :)

    YanıtlaSil
  32. Minnak palyanço seniii. O masum duruşun, sevimli kıyafetlerin ve kahkahalara boğduğun yazınla yine bağladın ekrana beni, seni okumak yazılarını heyecanla beklemek çok keyifli ama bu kadar ara verme noluuur ...:) severim senii hakaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esas ben seni severim yaaa, kardaşyanlar çünkü çok sevilirdir <3

      Sil
  33. Ayakkabılar konuşuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendi çaplarında takılıyolar aslında, olan bitenden haberleri yok yani :)

      Sil
  34. hayatımda ben çok az torpilli olmuşumdur tabi hocaların teşekkürümü takdir yapma operasyonuda bu torpillerimden biri 84,07 ile takdiri kaçırdım 0,7 puanım olsaydı takdirdi yani pek torpilli değilmişim

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^