2012/12/31

Mim olsun, bizim olsun:)



Dedimki değişiklik olsun, 2012'ye ithafen bir mim yapiyim ben kendim bizzat.
Sonra dedimki önce ben sorup cevapliyim, sonra da bu yazıyı okuyan herkesin üzerinde psikolojik baskı yaratıp hepsini mimliyim, herkes blogunda bu soruları cevaplamak zorunda kalsın (blogu olmayanlar da sesli bi şekilde soruları cevaplasın:P)

İsim vermiyorum, hepiniz için geçerli bu mim :)
Hadi bakalım.


2012 SANA NE KATTI
2012 bana öncelikle helalinden bir 2 kilo kattı. Daha doğrusu bana değil elmacıklarıma ve kollarıma kattı.
Birbirinden tatlı, burda isimlerini tek tek vermeye kalkarsam kesin arada atlayacaklarım olacağından genel konuşmayı tercih ediyorum, birbirinden cana yakın ve bana yakın insanı hayatıma dahil ettim. Hey sen, evet seni kastediyorum şu an ^,^
Bitane, kelimenin tam anlamıyla nurtopu görünümlü, kafası pergelle çizildiğinden mütevellit top kafalı, ay yüzlü ve neşe küpü bir yeğenim oldu! 2012'nin hayatıma kattığı en güzel şeylerden biri oldu O 
Ha bide ikibin onüçe bir kala saçlarımın rengini değiştirmiş olmam da, girişimci ve cesur ruhuma çok şey kattı:) Görünce bakalım size neler katacak:P
2012 daha birsürü şey katmıştır aslında hayatıma, ama ne zamanki böyle parmak hesabı saymaya başlasam kitlenip kalıyorum. Eklemek istediğiniz, efendime söyliyim minikkuş aslında sende şöyle şöyle şeyler de oldu, onları da bu listeye ekleyebilirsin diyebileceğiniz şeyler varsa duymak isterim :)



YAPTIĞIN EN MANTIKLI ŞEY
O parfümü almakla çok iyi ettim yada iyiki de o elbiseyi indirimde kimseye kaptırmadan kasaya kadar götürdüm gibi gerçekten çok fazla enerji ve mantık gerektiren olaylar zincirini konunun dışında tutacak olursam, mantıklarıyla değil tamamen duygularıyla hareket eden ve ağzına kadar gelen lafı içinde tutamayan biri olduğumu da göz önünde bulundurursak, ilgili mecralara en güzel yollardan sokulmuş laflarım, gediğine oturtulmuş cevaplarımdır en mantığımı kullanarak yaptığım şeyler. Tabi sinirliyken aklına o an gelmeyip, aradan bi süre geçince "ulan keşke şunu da söyleseydim, o laf oraya çok yakışırdı" gibi bi takım pişmanlıklar da yaşanabiliyo, olsun, onlar da işin cilvesi. Hazır cevap da bi yere kadar sonuçta.
Ha ama bunun dışında, 
yaptığım tüm alışverişler (evet onların hepsi bana çok lazımdı, giycek hiçbişeyim yoktu çünkü:P), tattığım tüm yeni lezzetler, aldığım kararların hepsi olmasa da çoğu (bu kadar da alçakgönüllüyüm farkettiysen), keşfettiğim tüm yeni mekanlar, köyler kasabalar ve restoranlar, bana göre yaptığım en mantıklı girişimlerdi :)
Ayrıca,
"Yaptığın en mantıklı şey" kapsar "2012 sana ne kattı" :)


OLMASA DA OLURMUŞ DEDİĞİN ŞEY
Yaptığı en saçma şeylerden bile zevk almaya çalışan bi insanım neticede, o yüzden olmasa da olurmuş diyebilceğim pek bişey yok hayatımda. Çünkü bişey benim hayatımda yer alıyosa ben mutlaka bişey yaparım onunla:)
Ama son zamanlarda hırsımı nasıl çıkaracağımı bilemediğim, sinirimi yüzüne burnundan girip kafasının arkasından çıkaracak şekilde püskürtmek istediğim biri hatta birileri var. Hayvan sevmeyen ve hatta kendisine zarar vermediği, vermeyeceğini bildiği halde onlara zarar veren insanımsı tüm canlılar! İşte mesela bence onlar olmasa da olurmuş. Sadece 2012 için değil, bütün insanlık tarihi için söylüyorum. Verdikleri karbondioksit de dahil onların hiçbirşeyine evrenin ihtiyacı yoktur. Dünyaya tamamen birer tesadüf eseri gönderilmiş olan bu canlılar, bit pazarına bile nur yağsa değer görmeyecek birer eşya olarak düşünülebilir.
Doğanın bi düzeni var işte, her türlüsünden koymuşlar, maksat çeşitlilik olsun :)


SENİ EN MUTLU EDEN OLAY
Limonlu bir kurabiyenin bile tek başına beni sonsuz kere mutlu ettiğini düşünecek olursak, çok kolay mutlu olduğumu tahmin etmek pek zor değil aslında.
Aman sen de iyiki bi mim yaptın, kendini yere göğe sığdıramıyosun dediğinizi duyar gibiyim. Benim mimim değil mi kardeşim, istediğim gibi yazarım çizerim fırlatırım tutarım, alla allaaaaa:)
Ama bu sene de ekstra mutluluk sebebi biçok şey oldu hayatımda.
Yeğenim oldu (evet onu yukarda da söylemiştim hemen anladın, senden de hiçbişey kaçmıyo haaa:D)
Kolumu sallasam hamileye çarpacak seviyede hamile insanla doldu etrafım. Bu ne demek oluyo? 2012 üretim yılı oldu, 2013 de her türlü öpme olsun, koklama olsun, butlardan mıncırma olsun, ürünlerden maksimum faidelenme yılı olacak 
Ayrıca, aslında problem olmayan ama kafamda çok büyük soru işaretlerine sebep bikaç sıhhi pürüzden kurtuldum, bu da bi mutluluk sebebidir.

  
YAPTIĞIN EN SAÇMA ŞEY
Bi türlü uzatamadığım ve sürekli başıma dert olan perçemlerimi düşündükçe aklıma daha saçma bişey gelmiyo aslında. Aaa bi saniye, yine saçlardan gidicem ama bu diğerinden de saçma olacak söz veriyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine saçlarıma zeytinyağını boca edişim ve kafamı streçle sarıp boynumdan aşağı doğru zeytinyağının süzülmesini seyrede seyrede, "olsun ama bittiği zaman saçlarım yumuşacık ve ışıl ışıl olacak" tesellileriyle 1 saat kafamda bekletişim, yaptığım en saçma ve gereksiz hareket olarak tarihe geçmeli bence. Eşek ne anlar hoşaftan hesabı, ben ne anlarım saç bakımından dedim zaten kendime düzenli olarak hergün, ta ki ortalama olarak bir ay sonra saçlarım zeytinyağından tamamen arınana kadar. Halbuki Erman'a olayı anlattığımda hemen teşhisi koymuştu. 
Ben: Kuşum biliyomusun bi arkadaşım zeytinyağlı kür yapmış saçına çok güzel olmuş. Saçları o kadar güzel parlamışki ohooooo görsen şaşırırsın. Bak ben de yaptım, olmuş mu?
Erman: canım o kadar yağı sürersen sağlıktan değil yağdan parlar bikere kafan :)

Evet çoğu kez sığ düşünüyolar, birşey bizim için ne kadar muhteşem ve büyüleyiciyse  onlar için de bir o kadar saçma ve gereksiz oluyo. Belki de biz herşeyi çok detaylı düşündüğümüz için bazen çok basit şeyleri göremiyoruz ve onlar o şeyleri tam bir bilge edasıyla yakalayıp yüzümüze çarpabiliyolar.
Böyle basit şeyleri de yakalayacak birilerine ihtiyaç var sonuçta. Onların da hayattaki rolleri buymuş meğerse :)

   
SENİ EN ÇOK GÜLDÜREN OLAY
Biz üç kardeş bir araya geldiğimiz zaman öyle eğlenir, öyle saçma şeylerden malzeme çıkarıp katıla katıla gülerizki, vereceğim örneklerle ayrı birkaç post çıkarırım ama hiç biriniz için bir şey ifade etmez çoğu, pffff bunlara mı gülüyosunuz dersiniz. Ve eminim hepinizin hayatında kardeşi, arkadaşı, eşi, mutlaka birileri vardır böyle şifreli şeylere güldüğü ve o şifreyi sadece ikisinin bildiği :)
Tabu XL oynarken yaşadığımız, şimdi detayına girsem size hiç komik gelmeyecek ama bende sabah uyandığımda 13456346 tane mekik çekmişim hissi uyandıran bir olay yüzünden biz 4 kişi saatlerce güldük, karnımıza ağrılar girdi, hatta üstünden neredeyse 1 yıl geçmesine rağmen hala hatırladıkça gülerim. Bu da böyle bi anımdır:)



  

ANAFİKİR
Bir 365 günün daha sonuna geldik bi şekilde.
Sevdiklerinizin dizinizin dibinde olmasa bile her an etrafınızda bi yerlerde olduğu,
yediğiniz içtiğiniz herşeyin, gezdiğiniz keşfettiğiniz her yerin sağlıkla ve aşkla hayatınızda iz bıraktığı,
ne kadar çok alırsanız alın, hiçbir zaman giyecek yeteri kadar kıyafetiniz olmayacağı için "dolabınızın dolup taştığı" yada "bol alışverişli" demiyorum dikkat ettiyseniz,
güneşin mümkünse bize kendini daha çok gösterdiği, yada hiç olmazsa "yazlar sıcak ve kurak, kışlar ılık ve yağışlı"da geçen o ılık ve yağışlı kışla tanışma şerefine nail olduğumuz,
bol okumalı, yazmalı, karşınızdakini anlamalı, empati kurmalı, yaşayan bütün canlıları sevmeli, eğlenceli, komikli ve aklıma gelmeyen daha birsürü güzel şeyli bir yıl diliyorum herkeslere.

Bu yıl daha çok görüşelim bide 


Etek: Koton
Ayakkabı: Giovanni Giusti
Çanta: Zara
Güneş Gözlüğü: Zerouv



68 yorum:

  1. oohh sefanız olsun miniğim, dolu dolu geçen bi yıl yerini daha da güzeline bıraksın.fevkaledenin de fevkinde bir 2013 olsun.Kahkaha atmaktan karnına kramplar,yanaklarına ağrılar girsin <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amiiiiin fidom, hepimiz için geçerli olsun bu dedigin enerji patlaması :)

      Sil
  2. Bu etekle çok kere gözgöze gelmiştim, şimdi sende görünce eski bir tanıdık görmüş gibi oldum haha :) Çok yakısmıs ama, bu renk de yakısıyormus, hangi renk yakısmaz ki kız sana ^*^ çok güzel bir yıl olsun, ama dediğin gibi sen mutlu olmayı zaten başaran birisin bu yüzden olacağından da şüphem yok! sevgilerr, Gizem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yine göz dolduran (evet duygusal bi dönemdeyim, ondan) bi yorum daha mı görüyorum ne:) gören gözlerinin güzelliginden sebep, sen beni her halimle seviyosun ve begeniyosunki ^.^
      umarım hepimiz icin şahane bi yıl olur, birbirinden yepisyeni ve eglenmeceli gülmeceli olayları barındırır icinde :)

      Sil
    2. yine göz dolduran (evet duygusal bi dönemdeyim, ondan) bi yorum daha mı görüyorum ne:) gören gözlerinin güzelliginden sebep, sen beni her halimle seviyosun ve begeniyosunki ^.^
      umarım hepimiz icin şahane bi yıl olur, birbirinden yepisyeni ve eglenmeceli gülmeceli olayları barındırır icinde :)

      Sil
  3. Bu kombini çok sevdim! Özellikle gözlüklere bayıldım..
    Neyse asıl konuya gelecek olursak,2012 seni tanıma şansı verdi bana..Postlarını 2013'te de aynı istikrarla okumaya devam etmek benim dileklerimin arasında..Sevdiklerim için ise (yani buna sen de dahilsin hehe): gönlünde,hayalinde,yıllardır içinde yapmayı isteğip yapamadığın bir şeyler varsa..bu yıl , işte onların yılı olsun..Çokkk çok öpüyorum elmacıklardan..He bide şu parantez içindekiler çok hoşuma gitti :))
    Bye bye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bu şahane yorum karşısında mümkün olan ilk fırsatta bloguma gösterdigim ilgisizligi telafı edip dolu dolu postlarla gelecegime söz verir, gözlerinden öperim:) ben de sizi tanıdım mesela, çok da güzel oldu bence ^.^

      Sil
  4. Kızsııımm mimini ya da mimlerini sevsinler senin :D Sanırım baykuş pislemesini göze alacağım :P Çok 2012 mimi yapasım yok 2012'nin ikinci yarısı berbattı Defolup gitmesine seviniyorum :D 2013'ü de ümitle bekliyorum :D Bu arada o bluzdaki puma detayı gözümden kaçtı sanma Puma da severim Neticede büyük bir kedimizdir o da Ama kaplan olaydı daha bir severdim :D O vakit 2013'de gerçekten daha da çok görüşelim Saçının rengini çok merak ettim Sarı mı? Sandra Sarısı mı yoksa? D: Eminim çok güzel oldun da şaşırtıcı dediğin için sarı dedim En kötü fotoroman Erman'a sorarım Gerçi cevap verir mi bilmem? :D Öpmek durumundayım Musmutlu yılllaaarr :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her ne kadar puma degil Çita olsa da ordaki yırtıcı etçil arkadasımız, kendisi de pisi grubuna girdigi icin bizdendir, kaplangiller familyasına seve seve kabul edebiliriz bence kendisini :D
      saçımı kopkoyuuuuu bi kaffa yaptırdım,üstüne de siyah attırdım, süprüz süprüz süprüz aşkııım :P buda gülbenden sana gelsin bebişkom:)
      öper koklar ve akabinde GÜNEŞinin akışkan yanaklarından sıkar mıncırırım <3

      Sil
  5. Ankara'da yaşadığınız için sizi özellikle takip ediyorum :) 2012'nin bitmesini istemiyorum. İyiydik biz böyle onunla :) gözlüğü çok beğendim heme aldım birkaç tane. peki ne kadar sürede geliyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ankaranın dondurucu sogugu itibariyle sin 10 gündür post yapamadıgımı da farketmiş olabilirsin o halde:D gözlüklerini güle güle kullan, benimkilerin gelmesi 1 ayı buldu ;)

      Sil
  6. 2012'den kalan anıların pek keyifliymiş Minikkuşum. 2013'ün daha çok gülümseyeceğin, tabi ki de bizleri de gülümseteceğin, sağlıklı, keyifli bir yıl olmasını dilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler kuzum, dilerim hepimizin karşısına gülümsetecek şeyler çıkar ^.^

      Sil
  7. awesome!!!

    new post

    WWW.LIVE-STYLE20.BLOGSPOT.COM

    YanıtlaSil
  8. ne güzel bi post olmuş:)
    sevgiler ve mutlu yıllar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim vede sana da şahane bi yıl dilerim ^.^

      Sil
  9. bence sen evrenden torpillisin zaten:)içindeki yaşam sevinci en büyük güç ve bu sende fazlasıyla var gibi...yazdıklarının hepsi çok güzel ama bence ennnn güzeli karnı ağrıyana kadar gülebilmek..hayatından(hayatımızdan) hiç eksik olmasın!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne tatlı ne yenilesi bi yorum, böyle oldugumu düşünüyo olman da beni ekstra mutlu etti ^.^ cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin, ölene kadar gülerek yaşayabilecegimiz bi hayatımız olsun hepimizin ^.^

      Sil
  10. ahaha cok gülerek okudum. 2012 bana senin eğlenceden öldüren blogunu kattı:D çok tatlısın, çok güzelsin. hemen paylaş yeni sacını çatlatma biz izleyicileriiniiii:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bak mesela bana da seni kattı ^.^ birlikte eglenecegimiz, okurken keyif alacagımız hatıralarımız olsunki bol bol da paylasalım diimi :)
      saclarımı hava muhalefeti sebebiyle fotograf cekemedigimiz icin paylasamıyorum, ilk fırsatta izleyicilerimle tanıstırcam, tabi ben tanıstırana kadar boyası akmazsa haahaha :)))

      Sil
  11. miniğim saçların harika olmuş tatlım güle güle kullan,ben koskoca şehirde yalnız bir kalbim,okadar yalnızımki bu yılın biteceği ve öbür yılın başlayacağı dakikalardada yalnız olacağım :( benim de dileğim yalnızlık zor, kimsenin yalnız kalmayacağı, sevdiklerinin gitmeyeceği bir yıl olsun...
    "zeren"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuzum saclarımda bi degisiklik yok aslında burda, yani zamanla açılan saclarım burda görünen, şimdi koyu renge boyattım ama henüz siz görmediniz;)
      yalnız girmiş olman hep yalnız olaxcagın anlamına gelmezki, öyle düşünme, umarım bu yıl etrafında birsürü sevdigin insanla şahane anlara imza atarsın ^.^

      Sil
  12. Yetenek kumkumam benim! Nassiil dolu dolu bi mim icat etmis:D Eglenceli bebeksin<3 Yaparim ki ben bunu:)
    Isik oyunlu, kedigillerden olusan temali fotolar pek sukela, pek sevilesi. Etekten diksem, sweat'ten alsam, ne kadan guzel olur;) Sana pek guzel olmus da ondan;)

    Operim Minigiim;*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne anlatsam ne anlatsam diye tuvalette düşünürken aklıma mim yapmak geldi kelebegim heheehe:)
      o kediyi hala unutamıyorum, öyle şapşal ve canayakındıki, tam evde beslemelik <3
      etek tam dikilesi, benim de aklımda bitane yapmak;) sweatten de hemen al derim, hem senin eve daha hızlı gelir, bana gelmesi 1 ayı buldu nerdeyse :D

      Sil
  13. Seni görünce kendime şunu söylüyorum "bak olum giyinmek sanat işte :)"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür edeerim arkadasım, estafurullah ^.^

      Sil
  14. yaaa ne güzel bi "hesaplaşma" olmuş kız buuu :D o tontoş yeğenin demek tam ısırmalık yemelik bişe o senden de bekleriz :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D o tontoş samsunda olmasa sizi hergün fotograflara bogar canınızı sıkardım ama kısmet işte, aramızda kilometreler var bikaç yüz tane :(
      bilakis senden bekleriz esas :D böyle de sıramı savarım hehehe :P

      Sil
  15. ne güzel bir mim. nasıl da güzelsin. güzel derken. kelimelerin ve tanıdığım ve beğendiğim tüm yönlerin. bir de elmacık kemiklerin :)

    eteğe bayıldım. bi de yazık kediye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel gözlü, şaşkın ifadesini yedigim tatlı kız, yerim ulen! elmacıklarımı seve seve sana verebilirim, ben ziyadesiyle sıkıldım onlardan :D
      o kedi inanılmaz bişeydi yaa, halinden öyle memnunduki, evde Püre olmasa kesin eve götürürdüm, öyle söyliyim ^.^

      Sil
  16. Yaparım ki ben bu mimi ^_^
    Yine fıstık gibisin minikkuşum, çok <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman dört gözlen bekliyorum postunu ^.^ o senin fıstıklıgın ve sarışın bombalıgın olmasın sakın? <3

      Sil
  17. canım benımmmmmmmmmmm sen ne tatlı seysın senın mımını severım ben..mım yapma elgellısıyım cok bırıktı
    kımse darılmasın dıye yapamadım kabul...ama senın mımım seker serbetımı:) kahkullerıne takma kafayı ben onlara hastayım bılıyorsun saclarının rengı ıse sahane..zaten ne yapsan guzel olursun yapacak bırsey yok...kombının ıse ayyy ne guzelll dedıgım cınsten ve bank pozu ıste bennlık olan...2012 senı bana kattı...hep mutlu ol ve askla yasa can ım benım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu yapmassan küserim bak, yapki biz de okuyalım nekadar keyifli ve neşeli bi yıl gecirdigini, biz de gülelim eglenelim diimi ^.^
      saclarımı kopkoyu yaptırdım bebegim, umarım begenirsiniz, ben sevdim, yani resmen yüzüm beyazladı bi kendime geldim sanki :)
      2012yi seni bana kattıgı icin ben de cok seviyorum kuşum, bu yıldan da bol bol görüşme talep ediyorum, sesim duyulursa şahane olur <3

      Sil
  18. Bitanem benim ! Ne guzel ne yaratici olmus.. Mimlerimiz hep boyle olsun biri oturup ask ile yaratsin biz de takip edip hemen yerine getirelim ayni ask ile ! Bu mini icin guzel resimlerim var en kisa zamanda yapmayi planliyorum.. Bir de soyle baktim resimlere yazilarina ve dusundum de bu yil yaptigin en guzel seylerden biri de kendini ve yasamini daha fazla olumlamaya calisip etrafin sacmaliklarina bir parca daha kayitsiz kalman olabilir mi ? Meditasyon yolunda guzel adimlardi bence.. 2013 cok daha akli basinda cok daha saglam ve hatalarindan ders aldigin onlari sevgi ile kbaullendigin ve paylastikca cogalttigin bir yil olsun.. Seni seviyorum bebeimmm ! :) Pattis kafali oglum ile pergel ile cizilmis kafasi olan yegenin ve seni coook opuyoruz.. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yolu katetmemde senin o pozitif enerjinin bana cok katkısı oldu biliyosun diimi;) umarım bu yıl bizi buluşturur ve sonrasında da sık sık bir araya getirir <3 ben de seni pek çok pek çok severim ^.^

      pattis kafalı oglun ve seni kocaman sardım sarmaladım öptüm kokladım <3

      Sil
  19. herşeyiyle mükemmel bir kombin ba-yıl-dım!

    iyi seneler Minikkuşcum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bebek ;) sana da şahane bi yıl dilerim!

      Sil
  20. Love the light in these photos! I love your dog!

    Happy New Year!

    Stop by sometime, xo Natalie
    lavagabonddame.com

    YanıtlaSil
  21. Bol komikli,gülmelikli,sevmelikli bir post olmuş,tam da yeni yıl ruhuna ve minikkuşa yakışmış :) Musmutlu yıllar canım.Çok kolay mutlu olma ve yaptığı herşeyden zevk alma konusunda kendime seni örnek alıyor gidiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle güzel bi konuda örnek olmak beni pek onöre etti heheeh:)) teşekkürler tatlım, sana da fevkaladenin fevkinde bi yıl dilerim :)

      Sil
  22. o sweat beni benden aldı :) yine çok tatlısın minikuşum

    YanıtlaSil
  23. bu postu yeni okuyabildiğimi düşünecek olursak maalesef soruları da çok istememe rağmen yanıtlayacak vakti bulamıyorum. Ama biliyorum sen aklımdan geçenleri biliosun:P Bilmio musun hımmm özetle 2012 bir de hayatıma seni kattı daha ne olsun. Seni yer son dileklerine amin derim:)2013 de bence de daha çok görüşelim en azından biz elimizden geleni yapıp yakınına geleceğiz :P
    işte o hamilelerinden biri de bu; yani ben:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok valla kabul etmiyorum, bikere okudun bu postu, artık dönüşü yok, mecbur cevaplıycaksın:) hem sen yazmıycan da kim yazcak allasen, paylaşacagın bir sürü güzel şeyin var, paylaşki herkes mutlu olsun ^.^
      belki biz 2013te daha merkeze yaklasıcaz ama umitkoy iyidir, her türlü her yere yakındır, bizi daha cok görüştürecek bi konumdadır, sevilirdir :)
      öperim seni, severim seni, mıncırırım kremalı tızını <3

      Sil
  24. Simdi bu mim i yaptin ne iyi ettin ne keyifle okudum ama cok uzun geldi biran yanitlamak en iyisi mi ben yazanlari okuyayim teker teker en keyiflisi :p Ama su guzelim outfite deginmezsem cok yazik olcek.Bu nasil guzellik bu nasil tarz sahibi olmak ! Bayildim resmen. Etegin, sweatin, cantan, ayakkabilarin resmen moda cekimlerine tas cikartirsin guzellikk ! Cok operim umarim 2013 u en guzel senenmis gibi yasarsin <333

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence güzel fotograflarınla donatarak bu mimi cevaplarsın sen, hem de şahane seyler yazar, gezdiklerini gördüklerini anlatır, bizi de bi güzel delirtirsin hatta :D hadi yazsana, evet kaşınıyorum şu an ^.^

      Sil
  25. Cok tatli bir mim olmus, kendim calar, kendim oynarim hesabi :D
    Eteginede bayildim ayrica :)
    beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heheeh güzel benztme, aynen öyle oldu, baktım kimsenin mim yaptıgı yok, "konu hazır, kafam boş, yazacak vaktim de var, e ne duruyorsun mim yapsanaaaa" dedim kendime :D

      Sil
  26. Hahaha :)) bana da helalinden bir 3 kg katmış olabilir ama 2013'de fazlası ile geri iade etme planım var :p bebeğim saçlarına zeytinyağı sürmeni anlatışına 5 dk sesli gülmüş olabilirim :p bir de gedüşe gözlük taktığın o kareye koptum! Kombine gelince, muhteşem bir kapanış postu olmuş özellikle o ilk karedeki ilahi ışık beni benden aldı eteğin çıtı pıtı duruşu printed bluzu hakkıyla taşıman ve aynalı gözlükler 2012'nin en trendy parçaları ile de kapanışa damgasını vuran bir post olmuş! seni kocaman öpüyor 2013 için daha sık görüşme diliyorum dear santa'dan :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana helalinden 13 kilo da katsa güzelliginden hicbisey kaybetmeyecegin icin sorun yok bence bebegim <3 ama benim o 2 kiloyu geldigi yere gönderme planlarım var ve hatta 1 ocak itibariyle uygulamaya bile basladım:) 2012 bizi bir kere bile görüştürmedi, ona cok kızgınım, ama 2013'e guveniyorum, o bizi üzmiycek, sık sık gorusturcek gibi geliyo bana ^.^

      Sil
  27. harika bir mim olmus bu hatta lulum da yapmis bayildim. İkinizin de positive enerjisine bayiliyorum. Senin kelimelerle oynayisina da.. Yazdiklarini okumak 2012 de bana cok sey katti 2013 de devam😘 bu arada her karede muhtesemsin . Ozellikle bluz nefes kesici siteyi gezmeye gidiyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler aysun kuzusu, o zaman ilk fırsatta birbirinden güzel fotograflarla senden de bu mimi bekliyoruz, eminim paylasacak cok güzel anların vardır senin de ;) lulucum da cok güzel yazmıs, ben de onun etrafa sactıgı pozitif enerjisine hastayım!
      bu arada sitede cok güzel ürünler var, fiyatlar cok uygun ve 2-3 haftaya geliyo, siddetle tavsiye ederim;) üstelik de free shipping:)

      Sil
  28. oncelıkle guzel bır yıl dılıyorum mınıgıme :) 2012 ıyısı ıle kotusu ıle cok sey kattı tabı senın dedıgın gıbı nasıl gorrmek ıstıyorsak oyle goruruz oyuzden 2012 totalden hepımız adına ıyı gectı senınde mukemmel yakısıklı bır yegenın oldu :)kılo banada kattı ama gıtmıyorda cogalmıyorda o kıloda fıksledım ama kemık agrlıgım doktorların bıle sasrıması ve hala arastrmaları uzerıne yasıtlarımın ıkı katı olunca ya sen cok zayıfsın dıyorlar otururken bır kalkıyorum ronaldolarıma bır bakıs sonra susuyorlar :)aynalı gozluklerıne bakmaktan ne yazacagımı unuttum bu arada :)senı sevıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahaaha ronaldolarınla barışık olmanı, prensesler gibi yaşamanı, hayatı ti'ye alışını, aşk insanı oluşunu, her bişeyini seviyorum senin Ceren:D kardeşim gibisin sanki, hic görmedigim kucaklamadıgım bi kızkardes gibi ^.^ ben de seni seviyorum, belki de bundan kaynaklanıyodur ne dersin <3

      Sil
  29. Mimlerini okurken soruları aklımdan geçirdim de bende değişik bir yıl geçirmişim:) iyisiyle kötüsüyle geçti gitti yeni bir yıl hepimize şans getirsin..

    YanıtlaSil
  30. kuşum hoş geldin iyiki geldin canım içim açıldı.
    çok hoş canım ellerine sağlık.
    şimdi canım poğaçalar tam senlik yumuşakla kıyır arası tam anne poğaçası:)
    çok yumuşak istiyorsan benim tarifim peynirli poğaçaya bak o pufudik:)

    YanıtlaSil
  31. Minikkus, cok guzel bir mim yapmissin, iki bloggerda da okudum cevaplari, cok anlamli ellerine saglik. Yeni saclarini da merak ettim, arayi cok acmissin hadi post yap yine de gorelim : ) Zeytinyagi olayi da komikmis cidden : ) Ve kombinine gelirsek, coook coook begendim, bu ust harika, Givenchy de gorunce bayilmistim zaten, hemen verdigin sayfaya gittim baktim, belki ben de alirim sayende : ) Etek de cok yakismis, gozlukler de, cantani sevdigimi zatan biliyorsun : ) Dileklerin icin de cok tesekkurler, sana bol gezmeli kahkahali bebek sevmeli yemeli icmeli cicili bir yil diliyorum : )

    YanıtlaSil
  32. ha haaa çok tatlıymış 2012.
    ama en hoşu 3 kardeş yaaaa.
    :)

    YanıtlaSil
  33. kuzucum no kombine bayıdım üzerindeki bluz etek ve gözlükler enfes olmuş tatlımısın senyaaa=)

    YanıtlaSil
  34. Çok cici olmuş gerçekteen :)

    makeitffashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  35. Minikkus senin yazilarini bir suredir okuyamiyordum,gecen baya bi okuyabildim,yasca benden buyuksun ama sanki yakin arkadasimsin,kampuste lafkiyoruz gibi:) o kadar yakin hissettiriyorsun ki kendini okuyana:) allah icindeki kipirtiyi,mutlulugu daim kilsin

    YanıtlaSil
  36. cok guzel bir post olmus :)


    http://www.stylishtimes.net/

    YanıtlaSil
  37. yüzüğünün aynısı bende var!! ^.^ ama hiç takmadım,yakıştırmayı becerememişim çok yakışmış ^^

    YanıtlaSil
  38. Ben bu kombine tek kelimeyle bayıldım! O kazagın o gözlüğün güzelligi nedir öyle! =) Özledim minikuusum görüşemiyoruz ya açtık arayı ilk fırsatta bir eventi fırsat bilip görüşmeliyiz bence hep birlikte =)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^