2012/06/05

Ofissel muhabbetler


Oldum olası anlatım bozukluklarını severim, gerek karşındaki türkçe müdavimlerini tuzağa düşürmek, gerek eğlenmek, gerek ÖSS türkçeyi fullemek babında. 
Ben genelde komiklik ve şaka yapma amacıyla kullanırım, ama onu da alkolsüz ve bilincimin açık olduğu zamanlarda yaparımki işin espri olduğu anlaşılsın, kimse beni "sanırım"la "galiba"yı aynı cümle içinde kullanan bir dümbük sanmasın. Hobi olarak kullanıyorum da diyebiliriz biz şuna kısaca.
Bakın mesela;
* "Geçenlerde ofisin merdivenlerinden aşağı bir düştüm çok afedersin, yamulan topuğuma mı, kırılan çanağıma mı yoksa ille de frikik vermeyeyim diye çabalayışıma mı yanayım bilemedim."
Yukardaki cümledeki talihsiz ama bir o kadar da edepli arkadaşımızın yaptığı anlatım bozukluğu aslında o kadar şeffafki biçoğunuz bence farketmedi bile merdivenlerden aşağı düştüm derken ekstra kelime kullandığını. 
Merdivenlerden düşmektir aslında o. Yani hiçbir insan evladı halihazırda merdivenlerden yukarı doğru düşemez. Eğer bunu yapabiliyo olsaydı mutlaka haberlerden bi yerlerden onu hepimiz tanıyo olurduk. E öyle birini de tanımadığımıza göre, demekki neymiş, merdivenlerden inerken dikkatli adım atmak gerekirmiş, yoksa düşermişiz. Bide ilaveten yeri gelmişken söyliyimki içimde kalmasın, paylaşım olsun. Merdiven kullanan arkadaşların duvar kenarından inmesi ve çıkması tavsiye olunur. Sonuçta dünyanın binbir türlü hali var, dikizcisi var, nişancısı var diimi çocuğum. Hadi bakiyim.


* Bu konuyu karşılıklı tartışmamız gerekebilir arkadaşlar, saat 11:00'de toplantı odasında buluşalım.
Burdaki iyi niyetli görünümlü yöneticinin ise tartışmaya başlamadan önce kendine bi çeki düzen vermesi, iç dünyasında bi hesaplaşması, "tartışma" denen eylemin zaten tek kişi tarafından yapılamayan bir eylem olduğunu, kişilerin karşılıklı yaptığı bir çalışma olduğunu fark etmesi lazımdır. Aranızda adama kikir kikir güleceğinize biriniz de çıkıp dese ya yöneticisine "hocam anlatım bozukluğu yaptınız, o öyle değil böyle söylenir diye."
Benzer şekilde "bu toplantı odası full dolu arkadaşlar, diğerine geçelim" cümlesi de aynı yönetici tarafından söylenirse o ofis artık yaşanmaz bir hal almaya başlayabilir, derhal bir tedbir almak lazım gelir.


Yine ofis muhabbetlerinden devam edelim. Sonuçta bütün gün burdayız, anamız babamız kocamızdan daha çok görüyoruz iş arkadaşlarımızı, onlardan bahsetmeyip kimden bahsetcektim çok pardon ama?
Online alışveriş çılgınlığında uzay olmuş bir ofiste çalışmanın haklı gururunu yaşıyorum ve burdan yola çıkarak size markafoniden aldığı ürünün bedeni yanlış geldiği için ürünü geri iade etmek istediğini belirten ofis arkadaşımı takdim etmek istiyorum. Evet evet kendisi ürünü iade etmek istiyor, istemekle de kalmıyor bide üstüne geri iade ediyor. Daha bi kuvvetli iade edilsin diye bence. 

Ve sözlerime burada, eşiyle telefonda konuşurken sürekli bi izahat durumunda olan bir arkadaşın "canım sen şimdi araba kullanmayı yeni öğrendiğin için ani fren yapmalar ondan dolayı kaynaklanıyor.." cümlesiyle son verip, bunun yorumunu da size bırakıyorum artık. 
Bi zahmet bunu da siz görün arkadaşım, bari bu gol olsun.















O vakit gitme zamanı gelmiş, burdaki sürem bugün de dolmuş demektir. 
Tamam ya öyle hemen şeyetmenize gerek yok, üç vakte kalmaz yine gelirim.

Etek: H&M Trend
Kazak&Ayakkabı: Zara
Clutch: Koton
Kolye&Bileklik: H&M

90 yorum:

  1. Minikkusum ! Okurken bitmesin diye dua eden bir tek ben degilim degil mi ? Eminim benden cokca vardir.. Etegin cok bi romantik ! Kazaginin kesimini cok sevdim ! Kolyeni de ;) Ama cik soyliim yazilarini okurken gorsellere dikkat etmeyip sonra donup yeniden gorsel bakiyorum ! Sanirim bu noktada da yalniz degilimdir ;)

    kiss kiss ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lulu: bunu biçok kişi söylüyo kuşum, yani yalnız degilsin sanırım:) önce yazılar okunuyo, sonra fotograflara bakılıyo, yada tam tersi sırada yapılıyo:)) ama önemli olan ikisini de begeniyo olmanız benim için ^.^
      elvin; seni yerim pattisim benim :)

      Sil
  2. gitme vaktin gelmesin ya, ne güzel konusuyoduk haha ^*^ ben bu renkleri çok seviyorum, kolyeni de çok sevdim. bir de hani ayakkabın sarı ya, omuzlarında sarı askılar var, böyle minik detaylar beni çok etkiliyor, ufacık da olsa az görünür de olsa küçük tatlı sürpriz gibi uyum. mesela kolyen, bilekliğin ve çantan arasında da öyle bir ilişki var. Çok güzelsin tütütütü :)(yine favorim üstten çekilmiş olan!)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. minik detayları ben de çok seviyorum gizoşum yaa, senin de dikkat etmen ve begenmen hoşuma gitti hehe:))) ben yine gelcemki, dün de gelmiştim zaten 3 kere :)

      Sil
  3. :) Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. Gayet akıcı ve sıkılmadan okudum. Tabi kombinine değinmeden olmaz süper uydurmuşsun hepsini birbirine.
    madambfashion.blogspot.com
    bloguma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. begenerek okumana sevindim:) güzel yorumun için pek çok kez teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Minikkuş tam bir şölen olmuş hem görseller hem yazılar, gene muhteşemsin. öptüm hakaya neviyom :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahaha senin hakaya nevmeni yerim ulan:) benim cebimde navmış :P

      Sil
    2. aahaha senin hakaya nevmeni yerim ulan:) benim cebimde navmış :P

      Sil
  5. Miniğim güzelliğini de kombinini de o çevrende olup bitenleri hıppp diye alıp şıp diye konu yapışını da yerim, seni de öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi öp beni, sev beni, ye benii :)) minik miranın annesi <3

      Sil
  6. hahhahaha yerim seni ve anlatım bozukluklarını :) etek coook yakısmıs sana kuzucobcon:)


    begumyagci.blogspot.çcom

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu anlatım bozuklugu hikayesinden ben bi kitap bile yapabilirim esasen:) çok malzeme var etrafımda:p

      Sil
  7. suratını yediğimin kuşu,ne giysen yakışıyooo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi teşekkür ederimki o zaman ben de:) sen duuur, daha bana kanun çalmayı ögretcen ^.^

      Sil
  8. Cok begendim bu kombinini, cok zarifsin. Sari fosfor dokunuslar da cok trendy olmus. Senin esprili dilin cok tatli : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de çok tatlısın aylincim:) begenmene cok sevindim

      Sil
  9. Yettim gayri, face'den öpücüğümü aldım koşa koşa buraya geldim:

    O sağı solu yırtık kotla tinerci hallerinden sonra bu Kate Middleton asaletini çok beğendim. Sarayın en iyi hocalarından güzel konuşma dersi aldığın, kafanda 4 sıra 200 sayfalık kitapla yürüyüş egzersizleri yaptığın, ağzında kalemle diksiyon çalıştığın ve empati hocanla "halkın gönlü nasıl fethedilir" konulu kişisel gelişim çalışmaları yaptığın ne kadar belli:)) Artık kimse sana Samsunlu Asiye diyemez dememeli, sen artık Ankara Innova Düşesi III. Asiye Von Manyaslı'sın bebeğim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahahahah...sizin ikinizin de kafasını yirimm haa..Ankara Innova Düşesi III. Asiye Von Manyaslı ne ya,sen nasıl bi insansın Reyhan'ımm :))

      Sil
    2. aahahah manyak karının cevabı da böyle manyak olur zaten, şaşırmamak lazım:P evet ben düşesim, ben kraliyet üyesiyim, sonunda gerçek kimligim bu postta can buldu:))

      Sil
  10. Çok romantik çok zarifsin yine KUJUM...akıllara zararsın sen haberin olsun :) her seferinde günümü güzelleştirmeyi nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama iyiki varsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya esas sen çok tatlısın cocugum yaaa, şu yorumun güzelligine, yorumdan akan tatlılıga ballara bakın a dostlar:)) sen de iyiki varsın, ogluşun mayayı da iyiki bize tanıtmışsın, ikinizi de seviyorum ben <3

      Sil
  11. Öğle yemeğinde üzerine koca yağı boca etmiş mutsuz biri olarak diyorum ki okudum sevdim gördüm çok beğendim.
    Akşam olsa da gitsem güzelim elbisem yağ içinde, nazarlara geldim bebişimmm:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıyamam sanaaa:( geçmiştir iyşallah lekesi:)

      Sil
  12. minikkuş asiyeceğim şirketinize personel alınacakmış bu konuda bana yardımın dokunabilirmi?
    sormak istedim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla o tür işlerle İK ilgileniyo tatlım, bilmedigim tanımadıgım biri icin referans olursam sonra benim için de sıkıntı olabilir ;) İK eleman alıyosa hala, onlar sana yardımcı olurlar zaten;)

      Sil
  13. ayyy patladım gülmekten:):):)ben var ya ben bu yazına baş karakter olabilirmişim aslında son derece yanlış kurulmuş cümlelerimle:)kesin bu yorumu yazaken de yine alakasız kelimeleri alakasız yerlerde kullanıorumdur ama farketmiyorumdur:)olsun ama eğlenceli oluyor:)önce diorum bi şey sonra bir ağzımdan çıkanı kulağım duyuyor onun üstüne ne diyorum ben ya oluyorum falan gülüyorum çevremdekiler gülüyor öyle komik yani ben seviyorum anlatım bozukluğu olan insanları:)neyse asıl konumuza dönecek olursan o ayakkabılara zaten bayılıyorum da bir o etekle harika olmuşlar bir de ayakkabı ile bluz ve askı uyumu diyorum başka da söze pek gerek yok bence:)öperim seni kocaman elma yanaklardan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahaha demekki herkesin hayatında yeri var bu anlatım bozukluklarının:P herkes kendinden bişeyler buluyo çünkü heheeh:)) çok tatlısın sen yaa, bunu biliyosun diimi gizoşum? bu arada bacaklarınız çok güzel bağyan :P

      Sil
  14. fine pics!!!

    www.live-style20.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Cok tatlısın gercekten:) Kombinini coooooook begendim icinde en sevdigim sari rengini barindirdiğindan mutevellit. E ben de bizim mudurn cok sık kullandıgı bişey ekliyim madem: "bu sebepten dolayıdır ki.."
    Tanrııııııııııım, sac diplerim batıyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahah bu sebepten dolayıdırki miii? kabus resmen yaaaa, agzını kapatasım geliyo böyle şeyleri ciddi ciddi yapanları görünce:P ahaaha sac diplerinin batması da yan etkisi olsa gerek:)))

      Sil
  16. minikkus geçmiş olsun :( eğlenceli anlatımının yanında kaynamasın...
    eteğin çok güzelmiş canım hiç görmemiştim hm'de. kazağınla çok hoş olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok bebişim bana bişi olmadı aslında, yani o hikayeyi öylesine anlattım, ben düşmedim yani:)) teşekkürler begenmene sevindim ^.^

      Sil
  17. Ne şeker bi post bu böyle. Beğendim, ondan dolayı yazdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyyy çok tatlısın, adın da ne güzelmiş senin öyle, çok severim begonvilleri ben ^.^ hep beklerimki, buunu saymıyorum:)

      Sil
  18. desene o zaman benım yazım seklıme bayılıyorsun :) buarada atletının rengı ıle ayakkabının uyumuna bayıldım be mınıkkusum ozledım yazılarını okumaya ...bende o etekten ısterım ama ronaldolar ızın vermıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaahaah senin bu ronaldolarla barısık hallerini cok seviyorum graceim yaa, çok şeker bi insansın ve ben de seni okurken cok keyif alıyorum biliyosun diimi?:)

      Sil
  19. miniiik bu ne böyle canım harikaa, yazın geldiğinin müjdecisimisin sen? maşallah sana :)belki yazacaklarım abartı olabilir ama gerçekten içten ve samimi.. asimetrik kesim zara kazak çok hoş (tatilde hafif serin yaz akşamlarının olmazsa olmazlarından), kolye ve bileklik naif, zara ayakkabı ve yeşil askı detayın muazzam, kızıla çalan kleopatra saçlar ve hafif makyajın süper tamam herşey güzel hoş da asıl konu etekkk hm nin bu yaz bize yaptığı hoşluklardan bence bir numarası bu delik işleme koleksiyonu.Ne denir bilmem, kelimeler yetmez eteğe bayıldım, duruşuyla asalet abidesi, aşık oldum ama ben buna,benimde olmalı en kısa zamanda ... fotoğraflara bakmaktan konsantre olamadım pek yazdıklarına ama eminim yine zeki esprilerin vardır tekrar okurum :)) yine benden sana tam not çiçeeemmm.. "zeren"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah benim tatlı kuşum, adsız serenim, yegane ziyaretcim:) o güzel sözlerine mi, yorumlarına mı teşekkür etsem, yoksa bu kadar güzel cümleler karsısında erisem mi karar veremedim ben:) eteği ben de cok severek aldım ve severek giyiyorum, sana da alalım o zaman kuşum, yakında bunlar hem indirime de gircek ^.^ öperim ben de seni çiçeeeem :)

      Sil
  20. her postunu aynı heyecan ve zevkle okuyorum. hem yazdıkların hem fotografların harıka! senin gibi arkadaşları olmalı insanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle yorumlar okumak cok keyifli yaaa, böyle şeyler duymak insana hem neşe hem gaz veriyo:) gaz derken yeni şeyler yazmak ve paylaşmak babında hehe:P
      teşekkür ederim begeniyle takip ettigin ve bunu her fırsatta benimle de paylastıgın icin ^.^

      Sil
  21. maşallah çok hoş görünüyorsun gözlerindeki çocuksu ifade harika artık her gün blog'una girip bakıyorum. ve birçok blogger'dan çok iyi olduğunu düşünüyorum. hem yazıların, hem giydiklerinle. kimileri sıradan herkesin giydiği şeyleri giyip kuşanıp harikasın, muhteşemsin yazılarıyla egolarını şişire dursunlar sen gerçekten bir tarza sahipsin ve yakıştırıyorsun tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu ana kadar aldıgım en güzel en anlamlı ve amacımı en belli eden yorum olabilir bu, çok teşekkür ederim:) sadece fotograf cekip, hatta onları bile hic düzenlemeden direk makineden bloga aktarip yazı yazmadan paylasan bi blog olmadıgımı anlamış olman beni çok sevindirdi. emekle yapılan herşeye saygım sonsuz, aynı saygıyı kendime de görünce daha bi seviniyorum ^.^ çok çok çok teşekkür ederim, algına anlayışına begenine saglık :) sen hep gelsene buraya yaaa ^.^

      Sil
  22. 'öğlen yemeğini yeyip, full dolu olduktan sonra üstüne tatlı niyetine senin postunu okudum,zira çünkü yemekte tatlı yoktu,önce yazını okudum sonra fotoğraflarına baktım,örneğin mesela ben bu fotoğrafların çekildiği yeri biliyorum hatta orda bi çeşme var hemen karşıda sarmaşıklarla bezeli bir duvar.Fido bu posta hem ayıldı hem bayıldı,ayılana gazoz bayılana limon dedi..'

    Yukarıdaki paragraftaki anlatım bozukluklarını bulunuz.
    süre:2 dak.
    süreniz başlamıştır :)

    kazakla eteğe bayıldım,bu kazak yırtık bir jean şortla da Alaçatı sokaklarında pekala çok şükela olabilir,öperim,sarılırım,mıncırırımmm <333

    p.s.bebeğim bi dahaki posta coğrafya dersinden seçmeler bekliyorum,coğrafyam çok zayıftır,benim için bunu yapabilir misin?? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demek odtu seyahati oldukca ise yaramıs, her bir köşesi ezberlenmiş güzel kampüsümüzün:)) seni anlatım bozukluklarınla birlikte de severimki ben, o yüzden sınava gerek yok bence, otur 100:)))
      evet kuşum bu kazagı shortla giymek icin de sabırsızlanıyorum aynen:) serin yaz aksamı lazım ama bunun için:) cografya icin sana post yaptım biliyosun, erzurumu konu olarak aldım, baska bi arzun varmı bebisim, merak ettigin baska bi konu filan :P

      Sil
  23. canımcım harika fotolar olmuş yine... ayakkabılar çok cici ama favorim etek kesinlikle çok beğendim;)
    editorist1783.blogspots.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tatlım, övgüleri ermana yolluyorum burdan:P etegim benim de favori etegim olabilir, evet:)

      Sil
  24. Ama ama bu etek cokkk guzeeel!
    Ama ama sen ayip yapmissin, o etekle o tasin uzerine oturulur mu minikkuuuuusss ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehe yok aslında temiz oldugundan emin olduktan sonra oturdum hep, herşey kontrol altında yani:)

      Sil
  25. kırılsam mı küssem mi bilemedim ki... :(
    en çok senden mesaj bekledim ...ama bi sen yorum yazmadın . bi gücüme gitti bi içerledim kiiiiiiiiiiiii sorma.
    seviyorum ya seni o yüzden en çok senden bekledim belki... gel bak bloğuma. kızcaz haklıymış dersin ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. niye kırılıp küsceksinki anlamadım? ben elimden geldigince yorum yapmaya calısıyorum, kasıtlı bişey yapmıyorumki her yorumunda böyle sitem ediyosun bana? esas ben bunları okurken üzülüyorum!

      Sil
  26. etek çok hoşmuş. Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  27. Ben de Lulucumm gibi once yazilarini okuyorum bir solukta, sonra da fotograflara odaklaniyorum buyuk bir keyifle;)
    Cok cici lady-like outfitine bayildim. Ozellikle etegin cok zarif. Neon sari ayakkabilar ise tam Cupcake kivaminda;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim sen beni seviyosun ya o yüzden böyle oluyo bence:)) begenmene, cupcake tadında bulmana cok sevindim ^.^

      Sil
  28. bu eteği h&m de gördüğümde bayılmıştım LV yeni kolleksiyonunun ulaşılabilir bi yolu olduğunu düşündüm :) sana da çok yakışmış :)



    http://deryaharman.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, LV koleksiyonunda da varmıs benzeri? sanki görsem alcakmışım gibi eehehe:))

      Sil
  29. Ahahahahaha işte bunu seviyorum ya!

    Anlatım bozukluğunu bilen insan candır, dilimizi güzel kullanan insanla konuşması şahanedir.

    Ayakkabılar çok zarif değil de ne? Ay yerim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet anlatım bozuklugunu bilen, seven ve sadece eglenme amaclı kullanan insan da candır, gel bi sarılalım o zaman voltran olsun:P

      Sil
  30. ah bu dergı kıvamındaki resımler benı oldurucek bayıldım bayıldım!
    etek hm'de en sevdıgım parcalardan bırıydı, merserıze kazakla cok romantik durmuşş..
    ayakkabıyla ıcındekı askının uyumuna da bayıldım.
    anlatım bozukuklarına bende takığımdır lısedeyken en sevdıgım oss sorusu anlatım bozuklugu sorusuydu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim güzel kız, bu etegi ben de cok severek ve begenerek aldım, keşke sıkılmak diye bişey olmasa da giysek diimi sürekli :))) anlatım bozuklugu konusunda sana katılıyorum, benim de çerez gibi en sevdigim sorulardı öss de:)

      Sil
  31. Bizim ofiste takılacak baska bi sürü eğreti "kurumsal" konuşmalar yapıldığından ben anlatım bozukluklarına dikkat bile edemiyorum. Bak mesela gelecek zaman için çok basit olan yapacağım, edeceğim yerine, yapıyor olacağım, ediyor olacağım kullanımı. Sonraaa planı revize edelim, bunu tekrar konusuyor olalım vs vs:))
    Bi de eteğe bir tur binebiliyo muyuz acabaa?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyyyğğğ hiç girmeyelim bence sizin ofis lugatına :) evde yeterince yaşıyorum zira:S
      etegimi 5 turluguna da veririm bebekim, yeterki sen iste ^.^

      Sil
  32. Kombinin özenligini gectim, bu fotograflardaki pozlar ve ortama hersernde bayılıyorum.
    Yine yazın renklerinde ve sade romantikligindesin canım.
    Süper!!

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim cicim, pozlar ve ortam konusunda ermanın mahareti biraz olayı güzelleştiriyo galiba:)

      Sil
  33. fotoğraflara bakmaya doyamıyorum ve elbette yazdıklarına da..ondan dolayı seni seviyorum ve eteğinden alacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi sen çok tatlı oldugun icin ve dünya tatlısı bi tızın oldugu icin, bence o yüzden seviyosun beni ^.^ hehe alakaya bak, ama bence öyle, kesin o yüzden:))
      gel bebegim ankaraya, gidip alalım sana da;) yakında indirimwe gircek bunlar, hemen bitirirler mazallah:)

      Sil
  34. SON BİRKAÇ POSTTA DEĞİŞİK MEKANLARDAKİ ÇEKİMLER DİKKATİMİ ÇEKTİ... HERŞEY ÇOK GÜZEL.. AMA SENİN YAZILAR EN GÜZELİ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet artık mekanlara da özen gösteriyoruz, hep aynı yerlerde poz verip içinizi kıymamak için:)) begenmene cok sevindim:) yazılarımı da keyifle yazıyorum, onların begenilmesi de ekstra mutlu ediyo beni ^.^

      Sil
  35. minimikuş miniminikuş mini mini minimini.....diye devam edebilir bu şarkı ama canım biraz harfleri karıştırdım hiç devam etmeyim en iyisi sen anla ne kadar miniş olduğunu anlatmak istediğimi yoksa sen yazımdan da sıfır verirsin bana çakarım bu dersten mazallah :D
    Aaaaa ama canım o etek sana bi beden büyük olmamış mı ver bakıyım sen onu bi bana hemen halledip geri vericem....vericem dedimmm sözz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaahha ya sen ne tatlı, ne kurabiye bişeysin öyle ^.^ istedigin etek olsun tatlı kuş, al hayrını gör :)

      Sil
  36. Neon askılar ve neon ayakkabılar:) aurıntılara bayıldımmmm:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayrıntıları gören gözlerine saglık tatlım:))

      Sil
  37. hahahhaha ya sen ne komık bırısın cubuk krakerım bana yazdıgın her yoruma guluyorum onu gectım nerelerden aklına gelıyor bunlar :)) bırde ayyy basım felaket catlıyor benı sınır eden haha yumurtamı ayol catlasın:)) senın etegını yerım ben her postta farklı mekan eyttt beeee..esınle aynı yerde mı calışıyrsunuz bak ne guzel..bızde foto cekecek kımse yok hafta sonu gelsınde ancak oda kuzu varsa ızın verrse ohooo :))) papılerını cok sevdıgımı soylemısım zaten ama bu etek harıka durmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. odtüde mekan bol olunca böyle oluyo bebişim, yoksa malzeme aynı, bildigin kuş:P ermanla aynı sirkette calısmıyoruz ama aynı binadayız, o sebeple de fırsat buldukca cekiyoruz fotograf :) tabi bu işten erman pek memnun degil, onu da söyliyim ki o kadar güllük gülistanlık olmadıgı anlasılsın:))

      Sil
  38. hauahahhab güldüğüme bakma, düşene çok gülerim de ondan. Yoksa düştüğüne değil, anlatımına gülüyorum herzamanki gibi =) çok geçmiş olsun canım sorma benimde başıma çok gelir merdivenlerden düşmek =) bu dediğin düzeltmeleri de başkasına değil kendime yaparım çoğu zaman =) niyetimiz iyiyken antipati tplamak istemeyiz ;) mucxxxxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben düşmedimki zaten, onu öylesine yazmıştım örnek olsun diye:)) ama düşersem de herkesten önce ben gülerim kendime :) öperim tatlı kız *.*

      Sil
  39. Your look ia abs amazing, love it! :)


    A.
    FASHION IMPERATIVE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. love your comments dear! thank you so much ^.^

      Sil
  40. haha, bir de 'kendimi intihar edicem' var, benim en sinir olduğum. Yok canıım, kendini etme yazık, başkasını et :)))

    Dantel etek süper ama yüksek bel, bana olmaz :/ ve fakat Asimetrik üst tam benlik, nasıl görmemişim bunu Zara'da... ayakkabılar da çooook yakışmış, hepsi çok yakışmış, severim seni

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahaha evet o da var hakkaten, hatta o listenin en başlarında yer alıyo:P yüksek beli artık ilerde yine giyersin zira cok yakısıyo sana denizim;) ben de seni severim, hem de oglusunla beraber severim, kurtulamazsınız elimden:)

      Sil
  41. hersey mukemmel, manken, giysiler, ayakkabi, fotolar, blog
    tebrikler
    http://tatlikiraz.blogspot.nl/ henuz yeni bir blogum var banada beklerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seni gidi tatlı kiraz seni, adın kadar yorumların da tatlıymış, pek bi mutlu ettin beni:) neee manken mi dedin ^.^

      Sil
  42. O kadar çok tekrar ediyoruz ki aslında, farkında olmadan bir sürü gereksiz kelime kullanıyoruz. Bu gereksiz kelimeler kadar gereksiz işler de yığılıyor bazen üstümüze o zaman anlatım bozukluğunu düzeltmek kadar basit olmayan bir sinir bozukluğu çöküyor üzerimize. (bkz son zamanlarda ben). Kombine gelecek olursak, ben eteğin etekten daha kısa astarına, salaş asimetrik bluza, bir de neon papilerin bluz içinden göz kırpan neon askı ile uyumuna bayıldım kuşum :) yine ne güzelsin, içi açılıyor insanın bakarken sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah bebegim sanırım sen cok yogun bi donemdesin su an ve hep yorumlarında bunu hisediyorum ben:( iyşallah o anlatım bozukluklarını güle oynaya düzeltecek kadar rahatlarsın cok yakında:) detayları farkeden gözlerinden öperim seni, bitanesin sen bitane ^.^

      Sil
  43. Amma gerilere dusmusum post'larinda:( (bi anlatim bozuklugu var sanki burada:P)

    Sen de oralarin TDK'sisin demek;) Benim ofis ortamim, kendi coplugum olmadigindan ancak HAYAT'i duzeltiyorum, o da beni/bizi eglendirmeye yetiyor;))

    Bisi merak ettim; neon askilar sutyen mi acep, ne guzel seymis ki o zaman<3 (Evet renkli olanlarina merakim var;))
    Etek pek guzel, annelerimizin dolabindakiler gibi. Bende de boylesi vardi ama Ankara'da:( Buraya gelirken, 'Trendy' olmadigi icin geride birakilanlardan:(

    Sunu da soylemesem catlarim: Insan buyuk tek parca kolye takinca, hep onu tutarak (sanki one cikarmak ister gibi) poz veriyor di mi;)) Sende de gordum bi iki poz;)

    Iyi geceler opucugu Minikkusum;*

    YanıtlaSil
  44. merhaba www.ilgilihersey.com sitesinin sahibiyim amacım blogspot kullanıcılarının kazancını artırmak ve bunu tek başıma yapabilmem mümkün değil. ister tek tek içerik gönderin ister blogunuzu olduğu gibi aktarın adsense reklam kodunuzu içeriklerinizin altına kopyalayın kazancınız yine sizin olsun.. tabii bunun olabilmesi için gmail hesabınızın olması gerekiyor ve size göndereceğimiz davetiyeyi onayladığınızda kumanda paneline kolaylıkla ulaşacaksınız.. lütfen iyi düşünün çok daha ciddi kazançlar elde edebiliriz... saygılarımla resimler çok hoştu ayrıca :)

    YanıtlaSil
  45. ayakkabılar yakıyor ortalığı o güzelim ayaklarında

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^