2012/04/15

"Boom"ba gibi bir gün

En sevdiğim mevsimdir yaz. Bütün bir kış boyunca donan totoların ziyadesiyle ısınmasından mıdır, böyle tiril tiril gezmeye başladığımızdan mıdır, yoksa kavun karpuz çilek veeee erik mevsimi olduğundan mıdır bilmem bi başka severim yazı.
Ama bu postun yukardakilerle aslında en ufak bir alakası yok. Sadece "sona kalan dona kalır" durumunun bir örneğiydi.

Sen git buluş o güzelim insanlarla, saatlerce ye iç konuş ve yarıla yarıla gül, etraftakilerin "bunlar manyak mı ne? birsürü insan bi araya gelmiş neden birbirlerinin fotoğrafını çekiyoki? birine makineyi verip -pardon bi zahmet bizi çekebilir misiniz? demek akıllarına mı gelmiyo?" şeklindeki düşüncelerine aldırmadan fotoğraf çek, ondan sonra da ha yazdım ha yazıcam derken bu türlü yazama. Yemiyenin malını yerler demiş babannem, hakkaten öyle. Herkes yazmış, döktürmüş. Şunu şunu yaptık, aman efendim pek eğlenceliydi, nası güldük nası güldük anlatamam diye. Baktım herşeyden bahsedilmiş (Funda'nın, Zülal'in, Kubilay'ın, Ahmet'in veeeeee şahane misafirimiz Boom'un yazıları), ben de kavun karpuzdan filan bahsediyim dedim. Sonuçta mevsimi gelmiş, sabah akşam bütün yemek masalarında olmazsa olmaz meyvelerimiz, bide üstüne bütün gün masa başında oturduğumuz için mecazi anlamda kavun karpuzla çağrışım yapıyor olmamız da yeterli bi sebep.
Ama bi yerde tıkanıyo tabi insan. Bi yerlere bağlamak gerekiyo konuyu. Güzel bir nedene bağlama sanatı vardı, Hüsn-i Talil, bildin mi? Öyle geldi aklıma.
Toparlıyorum şu an.


O gün incecik belli, kocaman kocaman gülücükleri olan, içinin güzelliği dışına yansımış, Ankara'nın havasını uzun yıllar soluduğundan olsa gerek bi hemşeri sıcaklığıyla hepimizin içini ısıtan güzeller güzeli Boom burda, tam da yanıbaşımızdaydı. Sosyal medyadaki kuş gibi bıcırdayışının aslında hakiki olduğunu, bizim gibi konuşan yiyen içen normal biri ( :) ) olduğunu ve alçakgönüllülüğünü canlı canlı gördük. Misal şu gülüş.


Sonra mesela hayatımda ilk kez uçak yapan biriyle tanıştım, hatta kendisi sosyalmedyada da uçak yapmasıyla tanınıyo:) Gerçi henüz kağıttan yaptığı uçak gemisi dışında bi numarasını göremedik ama ilerde bi tur uçağıyla gezdirir bizi diye düşünmekteyiz. Hah tabi bide adı var, Ahmet:)
Sonra birbirinden komik ve keyifli yazılarıyla hepinizin tanıdığı Tuna, nam-ı diğer Modafobik de ordaydı. 
Sonra bide bizim hiç değişmeyen Ankara kadromuz var tabiki, medarı iftiharımız Kubilay'ından sarı şekerimiz Zülal'e ve diğer sarı şekerimiz aynı zamanda da canımız ciğerimiz olan Funda'ya kadar :)

En iyisi ben susayım gözlerim konuşsun. Hadi o zaman.














Şimdi biz Ankaraspor olarak, Boom'un yapacağı yeni bir Ankara planının ve akabinde eymirde yapacağımız deliliklerin hayalini kurmaya başladık bile. Arz ederiz  

14 yorum:

  1. kıskandıık :)çok eğlenceli fotograflar :)

    YanıtlaSil
  2. Yaa ilk yaptıgın yorum gelmemiştii bana görmemiştiim =) Sona kalmışsıın ama hiç de dona kalmamışsıın yine bomba gibii ve pek komik yazmışsıın okurken yüzümde kocamaan şapşal bi tebessüm oluştuu =) Çok güzel gündüüü böyle sıra sıra postlardan gördükçe sabırsızlanıyo insan yenii bir buluşma içiin :)

    YanıtlaSil
  3. senin o tipini severim ben yaa..datlum gıymatlum..yazı ben de çok severim,özellikle de kütür kütür eriği,bi de tuza batıracaksın böyle..ohhh miss.yazın da karpuz-peynir ikilisini..geleyim de bi doya doya öpeyim seni yaa..:)
    hepinize benden kocaman kalp kalp kalp :))

    YanıtlaSil
  4. sona kalan dona kalmamis gorduk:) bir atasozu yerle bir oldu zira ben pek keyifle okudum. tesekkur ederim minikkuscum<3

    YanıtlaSil
  5. Aaa biz diil miyiz o:)
    Eline sağlık Asiş, güzel kapanış oldu:)

    YanıtlaSil
  6. Nekadar guzel kareler, eglenceli görünüyor:) Xox

    www.whiteperla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Evet yaa kadın çok ışıltılı. Bu arada sevmediğini tahmin ediyorum ama olsun gıcıklık değil mi seni mimledim:)) (Yok yok valla senden çıkan komik cevapları merak ettim de ondan hadi yap lütfen: http://alisverisdanismani.blogspot.com/2012/04/dolapperisinin-mimi.html

    YanıtlaSil
  8. hep kendiniz geziyonuz:(Heç bize demionuz şekerim klasınızımı sarsarız sizin nie böle ediyonuz bize horluyonuz,dışlıyonuz ha yavru guşum nie üzüonuz beni siz ha diyiverin...

    YanıtlaSil
  9. fashion mini; :))

    loves from fashion; hehe teşekkürler kubican:) evet heycanl bekliyoruz devamını zaten:)

    fido; ye beni diyorum duyuyo musun?:)) offff erik olsa da yesek diimi hacı yaa, nası canım çekti şimdi yine. hadi gel de bi koklaşalım gayri ^,^

    styleboom; hihi <3 esas ben teşekkür ederim atom karıncam, enerji içeceğim. biz şu an seni bekliyoruz acaba nezaman gelirsin diyerekten ^,^

    mylifebook; valla da biziz :) valla ben sona kaldım diyodum ama tunayı unutmuşuz, o da vardı, boşa gerilmişim. sıra onda :)

    white perla; teşekkürler, çok eglendik ama cidden :)

    alısveris danısmanı; ahaaha manyak, gördüm vede hemen cevabımı da postumu da yazdım bile. aşırı hamarat oluyorum bazenleri:)

    Zeren; klasımızın sarsılmasıyla ne alakası var, niye öyle dedinki şimdi zerenim? boom gelecek dediler, herkes tanıdıgına haber verdi, toplandık. özellikle çağırmamazlık yok yani. ben senin ankarada oldugunu bile bilmiyodumki hem.. :(

    YanıtlaSil
  10. kuzuum sewerim seni;)bayılıom sana nası gelebilirimki?mazallah pat die düşüveririm bide benle uğraşma şıkır şıkır halinle öpüorum seni şaka takıldım ben sana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) öyle deme yaaa, bence bigün ögle arasında kentpark yada cepada birlikte yemek yiyip bu konuyu konuşabiliriz seninle:) hem ben de adsız zerenle tanışmış olurum fena mı :)

      Sil
  11. 'Boom Ankara'da' konulu post'larin birine bile bi yorum yazamadim yahu! Ah zaman, ah mesguliyetler! Bizi guzel konulari konusmaktan alikoyuyor be! Kapanisi sen yapmissin bari son yorumda son postta olsun;)
    Evlere senlik, gozlere bayram bi toplanma olmus buradan gorundugu kadariyla. Kizlar guzel, erkekler yakisikli, fotolar kotu olabilir mi! Ah ne guzel muhabbetler, kikirdamalar, kahkahalar da olmustur ya, ah demekle kalirim ben;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi etmişsin sevgi kelebegim, ama ben cok gec cevap verdigim için pek mahcubum hepinize karşı:( ha bide özlemişim biliyo musun? oralarda negüzeldir şimdi havalar, sular.. gerçi burda da güzel ama, bi degisiklik yapmak, bi tatil havasına girip çıkamamak istiyorum ondan gaLİBa :)

      Sil
  12. amazinggggggg canim! love this xx

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^