2012/02/03

Üçü bir arada.


Biri, yıllardır tanışıp nedense pek yanyana gelemediğim, neredeyse tamamen aynı gardroba sahip olduğum, zevkler renkler bi yana hayatı yaşayış şekliyle bile kendime yakın hissettiğim, zeki ve bence bu sebeple de komik insan Funda:)

Diğeri, henüz yeni tanışmış olmama rağmen sanki zaten yıllardır tanıyomuş gibi hissettiğim, bıcır bıcır, neşe dolu, kız çocuğu gibi oturup evcilik oynamalık, evlat gibi bağrına basılası insan Sevgi:)

Biz bugün "3 geveze 1 saatte ne kadar konuşabilir" sorusunun cevabını hakkıyla verdik.
iyiki de bir araya geldik ^_^





Güzel kızımız Funda, siz zaten onu birbirinden güzel fotografları ve yazılarıyla My Lifebook blogundan tanıyosunuz. Bide ben söyliyim garanti olsun;)


Nasıl poz vereceğine bıdı bıdı konuşmaktan bi türlü karar veremeyen DIY kraliçelerinden biri olarak gördüğüm ve hepinizin de yakından tanıdığı LaVieEnRose blogunun şirin sahibesi Sevgi hatun.













Uzun zamandır bana saçını topla diyen sevgili arkadaşlar için gelsin sıradaki parça.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, 
bi küçük beslemeye doğru gidişhat, her an bi vattaşivaya bağlıycak japon bebesi halleri görmüyo musunuz bende? 
yoksa sadece bana mı öyle geliyo allasen.

40 yorum:

  1. TATLIM NE KADAR ŞEKER OLMUŞSUN!!! ÇOK BEĞENDİM SAÇLAR ŞAHANE;)

    YanıtlaSil
  2. ama yıkıldım yaaaaaaa bende bende bende dıye haykırır oldum sesımı duyan yok cok guzelsınız cok sekersınız coklar goturucek sızı bu gıdısler sevgının saclarına sapkasına bıttım senın taytını gorup benım ronaldoları sovdum :)

    YanıtlaSil
  3. değişik olduğundan mı bilemiyorum, yok yok bence ondan değil, saçlar çok güzel göründü gözüme :) o değil de Funda'nın Ankara havası oynarken yakalanmış görünen karesinin hemen ardından "Neler oluyor burada?" modunda göründüğünüz kareye ve ikisine art arda bakmaya ayrıca bayıldım. ayrı ayrı bloglarından takip ettiğim üçlüyü bir arada görmek güzel, hepiniz de çok hoşsunuz :)

    YanıtlaSil
  4. üçü bir arada bol kremalı,bol şekerli olmuşsunuz!!yine hiç kıskanmadım(!)huhh!! :)))
    hepiniz çok tatlısınız bağyanlarrr :))
    kuşumm saçnı toplamak sana çok yakışmış bu sebeple ben seni daha sık böyle görmeyi isterim kendi adıma :))
    öpüyorum seni kocaman :))

    YanıtlaSil
  5. Asiyee çook şık çok tatlı çok güzel görünüyorsun, bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bi insan evladısın sen!:) Saçların çok ama çok yakışmış! Kombininin sade fakat şık oluşuna bayıldım fakat keşke nereden aldığını da belirtseydin. Her bir parçayı ayrı sevdim çünkü.

    YanıtlaSil
  7. Ben sana katılmıyorum çok yakışmış bencee:)

    YanıtlaSil
  8. kusummm <33 saclar yakiyoo ! iyiki kahkül kestirme karari almissin !!

    cok öptüm seni , sImsIkI sarildim birde :D


    xx

    YanıtlaSil
  9. Sana ole geliyor minikkusum cok yakismis saclarin

    YanıtlaSil
  10. Sana asi diyebilirmiyim:) asi, Cnm bundan sonra her iki postta seni bu sacla görmek istiyorum:) inanılmaz yakışmış ... Twitterdan buluşacağını takip ediyordum zaten, ah keskelerle postu bekliyordum. 3 ünüzde cok tatlısıniz ...

    YanıtlaSil
  11. üçünüz de çok şekersiniz yaa maşallah, fotiler harika...

    kendine haksızlık etme haciii, kahküller müthiişş, çok ttalı olmuşsun, uğraş onlarla hep :) kolaya kaçma ben gibi :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  12. anemmm,miniq gusumuun saçını yerim.:)) çok güzel olmuşsun yaff.şiriincciiikkk ..

    YanıtlaSil
  13. Minikkusuum sabah sabah daha gozumu yarim aralamisken, sabah kahvesi oldu bu post! Gozlerim faltasi gibi acildi:) Fotolarin sahibi olarak post onceliginin sende oldugunu dusunup, Minikkusum neler civildayacak diye heyecanla bekliyordum:D Sevdim ben sizi ya:* Dolu dolu, cok yonlu hatunlar sizi;) imza: kocasindan baskasina poz veremeyen blogger:p

    YanıtlaSil
  14. Asiş cicim pek çok teşekkür bu güzel fotoğraflar ve güzel post için tekrar tekrar:))) Kendi mürebbiye halimi kenarda tutup Sevgiyle seni pek renkli bulduğumu ve beğendiğimi bir de burdan belirtmek isterim.

    YanıtlaSil
  15. selamm minikkuşumm, fundayı görmek ne güzel oldu, çünkü fundayı takip ederken seni bulmuştum ben biliomusunn..gerçektende sizin onunla çok benzediğiniz konusunda hemfikiriz, ermanlarınız bile aynı ayoll:) ben moda yorumcusu olarak ikinizi de tuttum kuşum, deri taytın hoş ama deri taytın tek dezavantajı eğer üzerini uzun bir tunikle kombinlemezsen, basenlerini olduğundan biraz daha fazla kilolu gösterir (bkz.alttan 4. fotoğraf), fundaya gelince oxfordlarından ne zaman vazgeçecek merak ediyorum? ama her haliyle çok hoş yadsınamaz, her neyse ikinizi bir arada görmek çook güzel..
    "zeren"

    YanıtlaSil
  16. minikkuşum saçlar şahane olmuş dün yazıcakdım ama vakdim yokdu kısıtlı vakitte yine takipteyim ama dikkat çekerim :) her neyse süper olmuş sıhatler olsun :) çok cool olmuş saçlar toplu acayip yakışmış ama kahkül forever yani:)

    YanıtlaSil
  17. Saçlar süper. Kel olsan da ben seni beğenirim ya:)) Şirineye bağlamış melecikler sizi:)

    YanıtlaSil
  18. grace; ahaahah gelsene sen de kuşum, valla ne eglenceli olur haa sen de katılsan bizim ekibe:) ronaldolarından mıncırdım seni komik vede güzel insan ^_^

    ESRA; çok teşekkürler tatlım :)

    kurbaga prensesler; hihi hakkaten ben de fundanın o ankara havası oynar gibi verdigi poza bayıldım ilk görüşte :) güzel yorumuna saglık prensesim:)

    fidom sen de gelebilsen keşke, 4 silahşör de olabilirdik ozaman:) saçımı toplamamın begenilmesi beni pek mutlu eder, o kadar rahat oluyoki hayatımı böyle yaşabilirim artık an itibariyle :) öptüm seni bebek, gel artık diyorum geç olmadan.

    lunapark queen; ^__^ çok teşekkürler sana:) bence o senin tatlılıgın ;)

    adsız; :))) teşekkürler pozitif adsız arkadaşım, severim senin güzel yorumunu. ne giydimden ziyade ne yaptık postu oldugu için nerden olduklarını yazmamıştım. bide zaten üstümdekilerin hepsi herzaman giydigim şeylerdi:)

    merve yıldız MY Fashion; oh ne güzelmiş o zaman:)

    civciv; oyyyhhh kucagının sıcaklıgı buraya kadar geldi, ne güzel sarıldın öyle ^__^ kuşum benim o senin gören gözlerinin güzelligi, yoksa benim hicbi numaram yok, aynı tas aynı hamam:)) öptüm sulu sulu *.*

    khalesi style; hihi teşekkür ederim tatlım:)

    aysun; diyebilirsin tabiki, arkadaslarım bana hep öyle der zaten:) saçlarımı begenmene çok sevindim, madem böyle görmek istiyosun, ben de daha sık böyle yaparım ^_^ üçümüz adına güzel yorumun icin teşekkür ederim:) sarıldım bissürü..

    darkolivee; oyyy yerim nan seni, teşekkür ederiz:) sırf senin icin her gün özel ilgi göstercem onlara, söz bebek! :)

    JOY; teşekkürler kocaman iştahlı kuzum benim:)

    svglove; senini benimi mi var bebegim paylaşsaydın keşke hemen fotografları, yapsaydın postunu güzel güzel. severek okurumki ben seni ^_^ pozitif enerji küpüm benim, bugün son bi kez bagrıma basma fırsatım olcak seni ne güzel :)

    my lifebook; güzel kuzum ne demek, ne güzel eglendik işte:) ayrıca senin o mürebbiye halini yerim ben aahahaha:) ben daha çok başöğretmen olarak düşünmüştüm seni ama olsun:) her halin güzel! öğlen bilare öperim seni:)

    adsız zeren; hadi yaaaa, fundayla biz de birbirimize cok benzeştigimizi düşünüyoruz zaten bicok konuda. hatta aynı kiloya gelip ortak alısveris yapıp artırdıgımız parayla da tatil yapma planlarımız var:) deri taytın üstüne uzun gömlek de giydim aslında ama iyi kapatamamıs demekki olsun saglık olsun napalım:)

    duru; kısıtlı zamanda bile gelip yorum bıraktıgın icin ekstra teşekkür ederim kuzucuk, ayrıca da begenmene cok sevindim. kahkül forever:P

    alısveris danısmanı; oy benim içi dışı bir ve komik arkadasım asıl ben seni ne çok begeniyorum bi bilsen. o diken diken bonus hallerine nasıl hayranım bi bilsen ^_^ yerim seni, yaparım bilirsin :P

    YanıtlaSil
  19. okulumu, ankaramı sizin gibi güzelliklerle sık sık hatırlamak çok keyifli, çok cicisiniz...

    http://ebygale.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  20. Allah nazarlardan saklasın anım maşaallah :)

    YanıtlaSil
  21. bestan benim türk filmlerindeki besleme kıslara verdiğim isim,amaa yokk sen gitti gidiyorda japon elbse yazdığımda çıkan minnoş japon modeller daha çok benziyosun kii çok severim:D kılığına kıyafetine kurbak çok beğendim çook! lavieenrose beybisinie de çok selamlar zati ekledim hemen şok çarpıcı bi tarzı var bu kızımızında:D ben artık kar kış sebeiyle malulen emekli oldum çekim filan hak getire..sizi idik didik ediyom haa ona göre:D

    YanıtlaSil
  22. Kahveyi sutsuz ve sekersiz icerim. Nescafe ucu bir arada gorunce iyy der burun kiviririm.
    Ama ben bu postdaki 3luyu pek sevdim;)
    harika keyifli bir gun olmus.
    minikkus, sana Cupcake tadinda bir haftasonu diliyorum;)

    YanıtlaSil
  23. cnm bence toplu saç gayet hoş ve mini minnacık göstermiş seni :) hatta bir resminde tıpkı suç işlemiş, bi yandanda ohh iyi yaptım diye muzur muzur bakıosun.. favorim oldu o :))
    3 ünüzde çok tatlı çıkmıssınız fotolarda ;)

    YanıtlaSil
  24. yaa FUNDA <3 var orda acayip kıskandıımmmm!!! :((((

    ne kadar eğlendiğinizi hayal edebiliyorum, senin ve funda'nın olduğu ortamda başka türlüsü olamaz zaten.. :)
    la vie en rose'u henüz tanımıyordum ama tanışmak isterim :) kardeş gibi çok uyumlu giyinmişsiniz ikiniz..:)

    kocaman öpüyorum seni tatlı kuşum <3

    YanıtlaSil
  25. vataşivaaa vataşivaaa vataşiva kendiiiiii ^_^

    YanıtlaSil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  27. cok guzelsiniz :D
    cok sekersiniz kizlar, masallah sizlere :)
    saclarini boylede cok cok begendim! =D
    sevgiler!

    YanıtlaSil
  28. taytına bayıldım.. tam da şuan aramaktta olduğum model kendisi.. acaba nerden alığını öğrenebilir miyim? ve tabiii ne zaman almıştın bulabilir miyim ki:S süper kombin olmuş.. saçlar harika bu arada..

    YanıtlaSil
  29. bak yine o yukarıya doğru şirin kız bakışına bayıldım söliyeyim dedim.
    ben ne zaman katılıcam bakalım şu buluşmalara...:((

    YanıtlaSil
  30. 5 senedir odtu de olupvarlıgınızdan yenı haberdar oldugum için kızmalıyım sanırım kendıme

    o sohbetın nsl olduguna az cok akıl erdırebılıyorum
    hıc tanımadıgın ınsanlarlarla ilk gorusteancak u kdr sahane sohbet edılebılır sanırım

    saclaerın ıcın
    sana oyle gelıyo deyıp kestırıp atıyorum hemen :)

    YanıtlaSil
  31. ebygale; güzel hatırlatmalar yapabiliyosak ne mutlu bize, teşekkür ederiz, o senin ciciliğin ^__^

    bestenin oje dünyasııı; ihihi teşekkürler, bide amiiiin :))

    mamba; aahahha besleme diilim ama resmen caponum diyosun. hic de sevmem ha o karıları:P yapcak bişi yok:) ama sen beni böyle begendiysen sorun yok, sev beni azcık o zaman *,* bide özledim komik postlarını, güzel pozlarını, hadi artık cık ortaya sen deee, adamı hasta etme bu konuda hassasım! :))

    gonca; nescafe üçü birarada adına teşekkür ederiz canım:) sana da güzel haftalar..

    SWL; aahahaha hakkaten o bahsettigin pozda ben de öyle düşünmüştüm, resmen suç işlemis ve "işte şimdi zıçtık" der gibi bi halim vr:P begenmene cok sevindim, teşekkürler :))

    wear a smile; evet ya funda var tabiki de:) sen de gelsen ya keşke?
    çok keyifliydi kuşum, ama bence su havalar ısınınca bi organizasyon yapmak şart oldu. ortalarda mı buluşsakki acep? ne siz gelebiliyosunuz ne biz :( bi konuşalım bunu ne dersin?:)
    öptüm kuzucuk, iyi haftalar..

    sezi; eeheheeh ibit ta kendisi. vattaşiva kendiyim ben -__-

    küçük şeyler; teşekkürler canım, begendin demek ^_^

    adsız; taytımı geçen sene H&Mden almıştım, yani şu an bulman imkansız sanırım.. teşekkürler bide:)

    estasarımelif; ben de bu fotoyu koyarken içimden geçirmiştim biliyomusun kuşum. elifim bakarsa bu posta, kesin bu fotografımı sevecektir demiştim, yanılmadım:)) sen de şu hayır işlerinden falan bi ara o güzel kafanı kaldırıp gelsen ya buraya, görsek ya o tatlı yüzünü, sarılsak ya birbirimize kocaman..

    kova kadınıyım ben; kendine kızma, hiçbişi için gec degil zira, gel tanışalım kaynaşalım bebek:)
    sohbet pek keyifliydi evet, kızlar cok neşeli insanlar olunca ister istemez güzel geciyo zaten zaman:)
    saclarım da sana teşekkür ediyomuş:)

    YanıtlaSil
  32. taytini nerden aldigini ögrenebilir miyim cok sevdim cünkü !
    ücünüzde harika görünüyorsunuz ..

    YanıtlaSil
  33. Minik kuşum çok sevdiğim bloggerların bir arada olduğu bu posta 3. kez ama ilk kez bakıyormuş gibi keyifle bakıyorum :)) nasıl güzel, sıcak ve enerji dolusunuz. Bu 3 birbirinden tatlı bloggerdan bir tek seninle yüz yüze görüşebildimi yakın zamanda diliyorum hepiniz ile tekrar bir araya gelebiliriz kuşum :) öpüyorum hepinizi kocaman :))

    YanıtlaSil
  34. Yaaaa, çok kıskandıııım, ben de gelicem şu kar kış bitsin, en kısa zamanda. Bu arada kahküllerine bayıldım minikkuşum, nasıl da yakışmış. Zaten sevimliydin, iyice bir ısırmalık olmuşsun. Öperim o güsel göslerinden.

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  35. 3 Şeker insan bi araya gelmiş üçünüzde çok güzel ve çok tatlısınız ya:) Öperim bir bir hepinizi:)

    YanıtlaSil
  36. 3 güzel bi arada , çok şekersiniz çok :)

    YanıtlaSil
  37. want more fashion; taytımı H&M den almıştım, eski sezonlardan.. teşekkür ederiz bide:)

    betwinus; güzel kuşum teşekkür ederiz, iyşallah en yakın zamanda seninle de biraraya gelip sinerji yaratırız :) öptüm seni bisürüüüüü *,*

    deniz; evet canım yaaa, şu kar bi kalksın da koş gel bize, özledik seni ve güzel yüzünü :) kahküllerimi begenmene cok sevindim:) gelince bizzat seversin beni artık :P öptüm seni tatlı kadın..

    zeto; hihi teşekkürler biz de öperiz seni, yani ben diger ikisi adına da öperim seni:)

    myprincess; şeker olan sensin bebek!:)

    YanıtlaSil
  38. Canim ben cok yakistirdim,cok begendim sacinin bu halini. Birde senin resimlerini kim cekiyorsa, harika bir is ortaya cikartiyor, ellerine saglik. ;)

    YanıtlaSil
  39. vintage duygular; kuzum benim teşekkür ederim, fotografları genelde eşim cekiyo ama bunlar fundanın elinden cıktı. arada arkadas eli de degince daha bi güzel oluyolar diimi:) öperim seni de minik kuzunu da..

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^