2011/12/30

Dünyayı kurtaran kuş!


Hani böyle yazarsın yazarsın ya da patır patır bişeyler anlatırsın da  sonra birden bi kal gelir ya,
"ulan ben ne diyodum, neden bahsediyodum. çok da komik bişeye bağlıycaktım yaaa" dersin ya, işte öyle bir haleti ruhiye içindeyim şu an! 
Böyle durumlarda çok sinirli olur ve düğmeme basıp aklıma o şeyi getirene kadar diğer olaylara tamamen kapatırım bünyemi.

Yani aslında tamamen kapatmam, zaman zaman kardeşimi arama joker hakkımı kullanarak önce sorumu sorar, sonra da "eğer hatırlıyosan sadece kopya ver, baş harfini söyle, hepsini söyleme" derim. Sonuçta onu ben de kendi çabalarımla azcık hileli de olsa hatırlamalıyım, bunu beynime borçluyum!





Bazen de artık çok geç olduğunu, zorlasam da hatırlayamayacağımı anlayınca normal(!) hayatıma dönerim. Dönerim dönmesine ama hala bikaç hücrem arka planda çalışmalara hızla devam etmektedir. "Neydi neydi neydi..."

Aradan 2 gün geçmiştir. Sabah işe giderken birden kafamda ampüller belirir. 
"Bulduuuuuum!" 
Duyan da bişey icat ettim sanır.. "Evet o filmde Türkan Şoray'ın sevdiği adamın erkek kardeşinin adı Hikmet'ti! "

Dünyada zaten dert kalmamıştı Hikmet'ten başka, onu da çözdüğüme göre artık hepiniz rahat bir nefes alabilirsiniz..









Bu vesileyle hepinizi sevgiyle kucaklar, gelecek yıl daha bol, daha keyifli, daha daha postlarla karşınızda olmayı dilerim 

17 yorum:

  1. Senin aksesuarlı şaşkaloz hallerini yerim ben ama o takılar senin bünyene ağır gelmiştir şimdi, allah korusun fıtık falan olursun, tüyden daha ağır birşey taşımaman lazım senin:)

    YanıtlaSil
  2. hişşşt bacım istanbulamı gidiyon ? götürelimmmiii? hahhaaa sen türk filmlerine taktın madem hadi bul bu replik hangi sanat dolu filmimizden:D senin dantelli gömleğinle kolyende gözüm kaldı,ben fena nazzar deydiririm hee bilesin cart diye yırtılır çıt diye koparsa hiç şaşma ahahaaa (buda kötü adam gülmesi bunuda bul hangi karakter yapıyodu),bi kaç gün oyalar artık bunlar seni :)) mucks!

    YanıtlaSil
  3. çılgın şeyy seni!bende kimdi?neydi?nerde gördümdü?takılmalarını çok yaşar, hatta hatırlayınca derin bir nefes alır rahatça uykuya dalarım dünyayı kurtaramamışımdır ama hafızamı yiyen bu sorucukları elimin tersiyle itiverip bir hıh diyiveririm :)
    kuşum gömlek ha-ri-ka!

    YanıtlaSil
  4. seni cok iyi anliyorum !
    ben de birinin adini ya da bir sehirin adini hatirlamaya calisinca ama hatirlayamayinca hep onu
    düsünmek zorunda hissederim kendimi..
    bi kere cok iyi hatirliyorum bruce willisin adini unutmustum gece uyuyamamistim onu düsünmekten =D

    bu arada bluzun harika.. arkadasinin küpür olmasi o kadar hos ki.. kotunla da cok iyi uyum saglamis o bluz..yüzüklerin de cooooook güzel !

    YanıtlaSil
  5. Cok super bir kombin olmus tatli kus, cici kus ;))) Gomlegine bayildigimi belirtmeden edemiyecegim ;))) Harikasin yine, isil isil ;))) Stajdayim su an ve gozlerim bayram etti resimlerle ve sicacik bir yaziyla ;)))
    O hatirlama konusunda bende ayniyim... Kafama takilan seyi bulan kadar biguluyorum ama bulduktan sonra da o nasil bir rahatlamadir sanki dunyanin yukunu omuzlarimdan almislar gibi ;))) Kocaman opuyorum seni xxx

    YanıtlaSil
  6. bana bak minik senin o guess mini çantanı , sonracığıma dantel detaylı şifon bluzunu sonracığıma bordo ojelerini yolarımmm!anladın mı! hıhhh >:(

    muhteşemsin bebeğim şaka bi yana eheheh kıskançlığıma engel olamadım :P

    ♥HeelsAreMyDrugs♥
    ♥HeelsAreMyDrugs♥

    YanıtlaSil
  7. o avm de kaybolmuş gibi hallerini severim ben senin kuşumm..o gömleğin dantelini kendim yaptım de de şurda pat diye düşeyim!!bileklik ve kolye şahane!!
    bi de 2012 ye balıkyağı içerek mi girsen acep,hafızayı kuvvetlendirir!!
    unutmalarının azaldığı,hatırlamalarının bol olduğu mutlu yıllar kuşumm..öperim!!

    YanıtlaSil
  8. minikkuşş mutlu yıllllaaaar :))

    bluzun siyah dantel olayını çok sevdim...

    öperimm :)

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Kuşum bu kombinde aslında birden çok detay ilgimi çekti ama en çok gömleğinin siyah dantel kısmı ile bilekliklerini sevdim ben :) pudra pembesi açık renk jean ile nasıl casual chic ve kombini şıklaştıran detaylar nasıl da özenli :) otoparkta hareketli çekim de çok yaratıcı olmuş tatlım, son olarak bej shoulder bag’i gösterdiğin (yüzüğünün de göründüğü) kareye hasta oldum bi tanem :)

    Not: yeni yılda buralara uçma ihtimalin varsa, sevdiğin ve seni seven bloggerlara katılmanı çok çok isterim kuşum ;) öpüyorum kocaman ve yeni yılın tüm dileklerini gerçekleştirmesi ve seni mutlu etmesini yürekten diliyorum :)

    YanıtlaSil
  10. gömlek harika...hem romantik hem spor hem şık olmuşsun kuşum...
    mutlu yıllar bitaneciğim...

    YanıtlaSil
  11. Merhaba minikkus:-) tarzimiz arasinda dünyalar kadar fark olmasina ragmen seni zevkle takip ediyorum:-) yazilarini okurken pozitif enerjiyle doluyorum kelimenin tam anlamiyla. Hep böyle gülümsemen dilegiyle. Ankara`dan sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. mınık kusss gomlegın cok hos ,resımlerı kım cekıyor bılmıyorum ama cok guzelll cekmıs gercı manken nasıl kı degıl mı....bende bekleırm..sevgıler sımdıden huzur saglık mutluluk dolu bır yıl dılıyorum

    YanıtlaSil
  13. Ben o gomlegi nereden biliyorum acaba dedim, etiketlemelerden tum zekami kullanarak cikardim:P Cok guzel yahu! Severim ben dantel;)
    Simdi ben de fotolardan 'burasi acaba Ankara'mizin hangi guzide AVM'si?' diye dusunmeye basladim, buldugumda dunya kurtulacak:D

    Yalniz cok tatlisin be! Her fotonda 'kim var orda' bakisi var;)
    Opuyorum bebek, pek guzel bir yil diliyorum;)

    YanıtlaSil
  14. herhangi bir gömleği feda edip bu dantel olayını denemelyim, çok hoşuma gittii...
    bu şaşkın tavırlarına bayılıyorum :))

    mutlu seneler...

    YanıtlaSil
  15. o gömleğinin dantel olayına bayıldım :)
    o gömlektennnn istiyorum hemen bu arayışla alışveriş merkezlerinde kaybolacak gibi hissediyorum kendimi
    mutlu yıllarrrrr herkeze

    http://drama-kralicesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. AHH AHHH BEN BU KUŞU KIZARTA KIZARTA YERİM,ÇÖPE GEÇİRİP DÖNDÜRE DÖNDÜRE YERİM HAHAH BAYILDIM BU SPOR VE ŞIK HALİNEDE...HEP ETEK HEP ETEK DEMEKKİ ARADA BUNUDA GÖRMEYE İHTİYACIMIZ VARMIŞ:))
    BU ARADA MAMBAMIN 2 SORUSUNU SANA DİREK SÖYLÜYORUM MÜJDE ARIN FİLMİ VE EROL TAŞ ÇOK ZEKİYİM DEMİİ HAHHAHA

    YanıtlaSil
  17. reyhan; hihi ye beni:) yok kız takılar o kadar agır diil endişeye mahal yok:P

    mamba; aaahaha manyak kadın seni:P o replikleri bilmeyen varmı anacım:) "agalar istanbula nerden gidilir" diyim sen anla ozaman:P

    elbisem kokum; hah sen de benim kadar delisin demekki:) ama nasıl bi rahatlamadır diimi o..

    want more fashion; aynı hissiyatta oldugum insanlar oldugunu ögrenmek beni ziyadesiyle mutlu ediyo, demekki tek rahatsız ben degilim sacma sapan seylere kafayı takıp bulana kadar rahat edemeyen:)) cicilerimi begenmene sevindim tatlım:)

    emilie trend; negüzel şeyler söylemişsin yahuu:) asıl ben teşekkür ederim sabah sabah içini açtıysam ne mutlu bana:D öperim seni muç muç.

    heels are my drugs; hihi yol tabi, sonucta o da bi sevgi göstergesi:) senin güzelligini enerjini severim ben:D

    fido; yok bebişim o kadar degil, ama sanırım yaptıgım biçok şeyden cok daha kolay olurdu öyle bi danteli gömlege işlemek..:) bebişim benim hafızam fil gibidir, hayatta unutmam. sadece böyle sacma sapan abuk subuk şeyleri bulmaya çalışmak hoşuma gidiyo, manyagım evet:P

    trendydolap; hihi sana da mutlu yıllar kuşum, öptüm bissürü..

    betwinus; bebegim senin güzel yorumunu severim ben. arada böyle jean, topuklu, dantel, aksesuar birbirine karıştırmayı seviyorum. baktım bayadır böyle yapmıyomuşum, hemen yapıverdim:) begenmene çok sevindim bitanem*.*
    size gelmeyi ve birlikte yeniyıla girmeyi cok isterdim, bu güzel teklifi belki seneye degerlendirebilirim:) bu sene biliyosun kardesimi gönderdim yanınıza.. yeniyılın kutlu, mutlu, başarılı, istikrarlı ve bol eglenceli bol postlu geçsin, bizim de gözlerimiz daha sık bayram etsin emi bebegim:)

    estasarımelif; teşekkürler kuşum, içi bir arada olmuşum yani:D

    seyyyah; bunu duymak o kadar güzelki.. siz begendiginiz sürece ben hep buralarda olucam ve yazıcam paylaşıcam zaten:) ankaradansın demek, belki bigün karşılaşırız, ankara küçük yer malum:)

    kokosh kelebek; eşim çekiyo canım:) ama arada benim da etkimin oldugunu düşünmene bayıldım:) herkes çünkü "yaa negüzel cekmiş fotografları çeken kişi" diye eşimi yüceltiyo genelde:) sana da güzel bi yıl diliyorum tatlım;)

    sevgi; ahaahah aferim sana, anladın demek:) özellikle hafiyelik yeteneginiz gelişsin diye yazmıyorum "ne nerden":) burası içinde gezerken en keyif aldıgım AVMlerden biri, kopya veriyim KentPark:) kim var orda bakışını da özellikle yapmıyorum aslında, erman "bana bakma, başka yerlere bak ben seni çekerken dogal olsun" diyo, öyle olunca da hep alık alık bakışlar çıkıyo ortaya:D

    darkolivee; kesinlikle tam bir DIY gomlegi, yap da paylaş bakalım nasıl oluyomuş görelim:) ben de sana bayılıyom hacı, napcaz:) musmutlu yıllar sana da zeytinim:)

    drama queen; ozaman tez zamanda Koton outlete gitmeni öneririm, zira kendisi 3 sezon öncesinin ürünü, orda bulabilirsin ancak:)

    pembebakteri; ahahaah bu yoruma koptum işte:) "çöpe geçirip döndüre döndüre yeme" kısmını tam olarak hayal edemedim kafamda ama eylenceli bişi olsa gerek:P mambanın söylediklerini ilk okuyuşta anlamayan türk filmi hiç izlememiş demektir zaten:) yardım icin teşekkürler bebişim:)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^