2011/12/12

Deniz'in şerefine:)


Bugün aslında geçen hafta. Çok keyifli geçen bir buluşmadan renkli karelerle bi özet.
Güzel gözlü güzel insan Deniz'in Ankara'ya gelişi şerefine ihtiyar heyetini toplamışız.
Canım arkadaşım alışveriş danışmanı Reyhan'ım, güzel sarışınımız Zülal, Ankara'mızın medar-ı iftiharı Kubimiz, ve henüz tanışma şerefine nail olduğum ve beni ilk görüşte şaşırtan cupcake delisi (ama görüntüde değil) Cupcake Hayatlar blogunun sahibesi Gonca kızımızla toplaştık, Deniz'i de aldık ortamıza :)
Cepa alışveriş merkezi açıldığından beri böyle köşe bucak heryerinde fotoğraf çektiren bir grup daha görmemiştir. Sütunlarla yaslanmaktan yerlerde yuvarlanmaya kadar her şekle girmişiz, alışkanlık olduğu için biz fark etmedik, bize bakan gözlerden anladık durumun ne kadar vahim olduğunu:)










Günün beni en eğlendiren kısmı, Deniz'in bi yandan şarabından vazgeçemeyip, bi yandan da ısrarla sigara içme isteği üzerine, kadehteki şarabı kağıt bardağa boşalttırıp açık alana çıkması oldu:) Bu kadının ne kadar enerjik bi insan olduğunu ancak onu tanırsanız görebilirsiniz:))

E oldu o zaman bana müsade, yine gelicem.

24 yorum:

  1. vay vayy minikkuşumuz büyümüşte misafir ağırlamış:D artık haftaya geldiğinde taksimde seninle geze geze kurtlarımızı döker istediğimiz poslarıda veririz rahat rahat:D böle bordo çorap ,şort ikilisi hem cici hemide seksi olmuş,taksime öle gelme ama yılbası gecesine hazırlanan taksim abazanları dayanamayıp seni el üstünde taşıyabilirler aman diiimm:DD denizin kolyesi ve zülalin kemeri de gözlerimi aldı:) ponponları kafama vurdun ama hiç acımadıkiii hehhee:D

    YanıtlaSil
  2. Enem siz böyle yağınca ben pek kıskanıyorum :))
    Harişka görünüyorsunuz her birbniz ayrı ayrı :)

    YanıtlaSil
  3. harika bir gundu, ozellikle de cepada zipladigimiz anlar cok Cupcake idi;)

    yine bulusalim, yine ziplayalim!!!

    YanıtlaSil
  4. Cepa'nın güzelleri öpüyorum sizi, harika bir gün olmuş kesinlikle belli ;)

    YanıtlaSil
  5. Blogger buluşmalarının resimlerine hep keyifle göz gezdiriyorum. yine öyle güzel bir buluşma olmuş, hepiniz çok tatlı ve enerji dolusunuz:)

    YanıtlaSil
  6. denizim cok tatlı gercekten :) onun enerjisine hayranım
    cok güzel bi bulusma olmus

    YanıtlaSil
  7. Minikkuşuuuuum, çok çok ama çok teşekkür ederim, hem o güzel gün, hem de bu harika post için. Ben de bu gece yapicam o günün postunu inşallah, acaip eğlenceli fotoğraflar var bende de, hele o zıpladıklarımızı görünce bayılıcaksın, gerçekten çok komik görünüyoruz :)) O gün gene çoook tatlıydın kuşum, kolyene ve şortuna bayılmıştım. Hadi bir an önce gel, gel, gel, gel İstanbul a gel.
    Öpüyorum seni kocaman.

    YanıtlaSil
  8. Aaaa biz :p

    Ne güzel gündü, cabucak gecti. Yeni hedef olarak kentparkı belirleyelim hoplamak zıplamak icin :D cepada tanıyaman kalmadı malum :p

    YanıtlaSil
  9. O günden sonra bi daha Cepa'ya gidemez oldum:))

    YanıtlaSil
  10. güzel bir günmüş:) deniz'in ve senin kolyelerinize bayıldım...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Hepiniz ne şekersniz hafta sonu bende ankaradaydım yetişememişim size :)

    YanıtlaSil
  12. ooyy gene harika kareler neşeniz belli herhalinizden.. ankaraya gidemeyen ben pek buruk bakıyorum gene:P

    YanıtlaSil
  13. şuanda nasıl kırıldığımı anlatamam. hani bana da haber verecektiniz aşkolsun! bugüne bugün ben de ankaralı, ben de blogger, ben de bir blog ödülleri yarışmasının sizlerle beraber ilk 10una girmiş bir insanım :D

    YanıtlaSil
  14. Harika görünüyorsunuz, 41 kere MAŞALLAH size :)

    Minikkuş şortunu yerim.
    Deniz, saçlarına ba-yıl-dım.

    YanıtlaSil
  15. Şimdi senin şortun başka kazağın başka güzel, sonra Deniz'in boynundaki muhteşem şey başka güzel, herkes çook tatlı da bi de Zulal arkadaşımız sanki extra güzel!

    YanıtlaSil
  16. bak ben bu kareleri görünce fena kıskanıyorum ha!!haberiniz ola!!ne güzel görünüyorsunuz yine ya!!
    hepiniz ayrı ayrı şık ve çok güzelsiniz,ne güzel gülmüşsünüz!!hepinizi yerim ha!! :)

    YanıtlaSil
  17. Ne guzel bir bulusma olmus, resimlerden enerjiniz buralara geldi. Sortuna, cizmene, kolyene bayildim. Kazak ve bordo corapla da cok uymuslar.

    YanıtlaSil
  18. kolyen ne kadar güzeeeeel !!!
    eglenceli fotgraflarinizi cok sevdim =)

    YanıtlaSil
  19. mamba; valla öyle yapacaz bence de, taksim korksun bizden :P özellikle bu şortu giyip gelcem oraya, sen beni korursun:P şekerden tatlı yorumunu sever, ponponlarını tekrar tekrar kafana vurmak suretiyle gözlerinden öperim:))

    nimo; teşekkürler de, sen de gel birlikte eglenelim bebişim *.*

    goncha goncha; hehe kesinlikle zıplama kısmı en keyiflisi oluyo çekimlerde:) görüşürüz tabi kuşum :)

    my princess; teşekkür ederiz güzel insan;)

    pinky fashion; kimle buluştugun da önemli bi etken;) bizim ekip çok keyifliydi, baya eglendik o gün:)

    essu; öyledir deniz;) fotograflardaki enerjinin ekstradan 10 katına sahip birini düşün, işte o deniz:))

    Deniz kuşum yerim senin tatlı suratını ben yeeeer!:) postunu gördüm, en eglenceli fotograflar sendeydi zaten, çok güzel olmuş seninki;) geliyorum az kaldı, bak bizim sarışın mamba da gelcek, onla da tanışcaz:)

    zulalates; evet biz:) bence de kentpark, hatta gordion yapalım en temizi, cünkü kentparkta bile tanınma ihtimalimiz var artık:P

    alışveriş danışmanım al benden de o kadar, özellikle H&M civarında gezerken böyle herkesin bana baktıgını hissediyom sanki:P

    asortik; hihi teşekkür ederiz cicim*.*

    madamBfashion; aslında bu tip şeyleri twitterdan falan söylemek lazım, oralarda olan gelsin diye. keşke yetişebilseydin..

    aysun karaalioglu; olsun kuşum biz de istanbulda görüşürüz hı?:)

    guzelgul; sensinki fıstık bikere:)

    YanıtlaSil
  20. Sinem Kocabaş; ya yeminle kim kimdir, nerde yaşar bilmiyorumki haber etsem herkese:) hayırlı ossun bu arada BÖ derecen:)

    modamla burcu; hihi 41 kere teşekkürler ozaman sana:D

    mylifebook; haklısın cicim, Zülal grubun en çıtırı zaten:) 21-22 yaş grubuna tekabül eden hiç sevmediğim genç ve güzel insanlardan biri:))

    fidoland; kuşum sen de gel işte? bidakine seni de alalım buraya hı? izin al, kop gel mersinlerden adanalardan :D

    aylin at lila moonlight; mercü kuşum*.* beğenmene sevindim :)

    want more fashion; ivit cok eglenmiştik:) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  21. Ben Ankara'ya gelemiyorum aklım kalıyor evet ama Allah'tan sevdiğim bloggerlar buraya geliyor da boynum bükülmüyor :P çok güzel bir buluşma olmuş, ortaya çıkan kareler birbirinden renkli, hele senin enerjin karelerden dışarı taşıyor tatlım :))


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  22. canm üstndeki kazak smallmı? medium mu? kotonda görmştm sarısını ama bu rengine denk gelmemştm. denemeye üşenmştm hatta. güzel duruyormuş..

    YanıtlaSil
  23. bwtwinus; bak sen gelemiyosun diye ben geliyorum kuzum*.* benim enerji o gün zaten tavana çıkıyodu, allahtan ekip de iyiydi, herkes hopladı zıpladı benle:)

    cute; small canım. ben de öyle alel acele alıp giydim o gün üstüme, ama sonradan daha bi sevmeye başladım. Ankaradaysan Cepa Koton'a bi bak derim;)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^