2011/11/30

Kırmızı çoraplı kız



Gören de çok seviyorum sanır!
Kırmızıyı sadece Nurten ablaya yakıştırırdım. Bana kırmızı bişi uzatan reyon görevlilerinin kafasına topkek fırlatasım gelirdi(çocuktuk tabi ozamanlar, elimizde ya kakaolu topkek yada çubuk kraker) 
"anne yaa hiç kırmızı giycek biri gibi duruyo muyum ben? şu kıza bişi söyle! "
Sanki hakarete uğramışım gibi. O derece sevmezdim yani.



4 sene önce, yetişkinler asla el bile sürmezken, yalnızca ilköğretimdeki küçük arkadaşlarımızın giyebileceği bu çorapla başladı kırmızı hikayem. 
Ermanla avm avm dolaşıyoruz, bana o çoraplardan lazım diye. 
"Sen şu tarafa bak, ben de bu taraftaki dükkanlara" şeklinde görev paylaşımı yapıp başlıyoruz aramaya. İlla o renk olcak, tam kırmızı değil, narçiçeğine çalan bi kırmızı. Siyah elbisemle giyicem, kafayı takmışım bi kere. 
Duyan da giyip bi davete gidicem ya da özel bi parti vericem sanır. 
Aldığım gibi eve gider gitmez aynanın karşısına geçip saatlerce denemeler yapcam.

Bazen bişeyleri saplantı seviyesinde isteyebiliyorum ve o şeye sahip olmadan normal hayatıma dönemiyorum. 



Böyle garip değişik huylarım vardır benim.

Çok sever, hemen bağlanırım. Bağlandığım şey bir insan, bi kedi, bi ayakkabı yada kaban olabilir, ben sınıflandırma yapmadan severim :)  "sevdim mi adam gibi severim" diyen şairimsi bi adam vardı gözlüklü, o geldi aklıma birden:P

Mesela bu aralar How I Met Your Mother'a feci baglandım, kopamıyorum. Son sezona yaklaştım ve şimdiden onun stresi sardı beni. O da bitince neye gülecem artık? sanki normalde hiçbişeye gülmeyip sadece dizi karakterleriyle eğleniyomuşum gibi.
Tv ünitesine bağlı bi hasta gibi.

Bi ara "Friends" için de böyle üzülüyodum.. Gerçi o dizinin devam etmesi için 10000 imza gerekiyo desinler, şimdi başlarım toplamaya teknokenttekilerden.
Bir dizi 15 sene önce çekilip, hem bu kadar keyifli hem de bu kadar güncel ve kaliteli esprilerle nasıl donatılabilirki diyo insan izlediği zaman.. 
ki o andan itibaren de artık hayatınız asla eskisi gibi olmuyo söyliyim.
Yani o karakterler hayatınıza bi kere girdimi artık sizin evden biri oluyolar. 
Sezon finali hiç gelmesin, adamlar hiç tatil yapmadan sürekli yeni bölümler çeksin gibi insanlık için büyük isteklerde bulunuyosunuz.


Kardeşimle bi araya gelince yaptığımız en keyifli aktivitelerden biridir rastgele bir sezonun rasgele bi bölümünü açıp Friends izlemek:)
tıpkı hababam sınıfındaki tüm replikleri ezberlemiş olmamıza ragmen hala izlerken zaman zaman gülebiliyosak bu da onun gibi bişi.
Herkesin espri anlayışı farklı tabi. Kimi "Geniş Aile" izleyip abartı karakterlere güler, kimi Cem Yılmaz gibi ince ve zekice espriler yapan adamlara güler, kimini sadece mimikler bile güldürür. 

Ama şuna eminim, Friends'i izleyen herkes mutlaka her bölümde en az bi kere hatrı sayılır bir desibel seviyesinde gülmek suretiyle kendinden geçecektir:)


Ben Phoebe karakterinin aşığıyım mesela. Hem zeki, hem aptal, hem komik, hem istediği zaman çok çekici, hem de eğlenceli bi kadın.
Ağzından çıkan her cümle ayrı bi tez konusu olabilir:)

Bide Chandler var dünya tatlısı. Komik olmaya çalışmadan, kendinden komik olan bi erkek.
Hem sempatik, hem şapşal, hem dünyanın en aptal aşığı hem de dizinin en komik karakteri.
Zaten toplam 5 karakter var ve tüm dizi bu 5 arkadaşın etrafında dönüyo.
Arkası yarın gibi bişi olmadığı için de her bölümde yeni bir konuyla, yeni eğlence malzemeleriyle karşınıza çıkıyolar. Süpriz yumurta gibi *.*

Diziyi izlemeyenler için sıkıcı olabilir diye konuyu burda kesiyorum ve size şiddetle, akşamları eve gidince ilaç niyetine bu diziyi izlemenizi öneriyorum. 
Zaten bi kere izlediginiz zaman bidaha vazgeçemeyeceksiniz;)


Zıplamalı hoplamalı pozlarım arasında bana göre açık ara farkla önde olan bu pozumu, yüzümdeki o malak ifadeye rağmen sizlerle paylaşmaktan kaçınmadım.
"Andımız"ı havada okuyan ilkokul bebesi gibiyim, ilkem yükselmek ileri gitmektir :P









Lütfen bu fotoğrafı 13 yaşından küçük çocuklara göstermeyiniz, bunu gördükten sonra artık gece yatarken kapıya sırtı dönük yatamayabilir ya da ışıksız uyuyamayabilir allah mıhafaza!

Fotoğraflarda hareketlilik iyi güzel hoş da, saç savurma ve kafayı ordan oraya attırma konusunda hala sıkıntı yaşıyorum. 
Hopla diyin zıpla diyin, boyum kadar zıpliyim. 
Ama saç savur dedin mi bi anda yukardaki gibi ibretlik bişi haline dönebiliyorum töbestaağğğğ duruşa bak..
Bu arada saç savurma yazdıkça sac kavurma yeme isteğim tetikleniyo! Nası bi insanım ben yaa, anne bana naptın sen allasen?



ve Kırmızı çoraplı pasaklı kız montuyla yerleri süpürerek gider.

Bunu kabul etmiyorum, bidakine daha uzun oturmaya bekliyorum, oldu görüşürüz o zaman da.

54 yorum:

  1. friends i bilmiyorum da himy bi tane onu der onu bilirim.. biz o seriyi Öznurla ev arkadaşıyken izliyorduk... işten eve gelme saatlerimiz hemen hemen aynıydı da ilk gelen hmn mutfağa gider salata yapar sonra dizi ortamını hazırlayıp diğerini beklerdi.. hey gidi hey.. dizi dediğin bağ güçlendirir.. :)

    çorabına gelince onu da çok sevdim bebeeeemm de saçlarını son moda olduğu gözümden kaçmadı.. tatilde bugun ne giysem izlemiştim de orada ivana hatun biraz daha kabarığını yapmıştı..

    YanıtlaSil
  2. Ayyyy seni yerim ben, şurdan ekrandan sıkıştırasım geldi şebelek şey:) Yarın biraz mıncıklasam seni olur mu ki??? Ayrıca şu andımız ve yükselme repliğinle foton arasındaki uyum beni Friends'den bile daha çok güldürdü. Allah seni naapmasın Pepe!

    YanıtlaSil
  3. hop şitt... Asiş lütfen Alışveriş Danışmanına söler misin sıkıştıma hakların bana ait.. alla allaa...

    YanıtlaSil
  4. Haha benim gibi bir takintili buldum;) Sevdigi, bagimlisi oldugu dizilere benim gibi hisseden biri;) Kuzum ulkemizin ayni ucundan geldik sanirim biz;)

    Kirmizi iyidir be! Kisin sicak hissettirir (hot anlaminda yani, kih kih;))
    O nasil bir yaka detayidir yalniz. Bir de o yakasi cizgili, kendisi puantiyeli bir gomlek mi var orada bi yerde?

    YanıtlaSil
  5. ayyyy yine bayıldım postuna bende taktım mı tam takarım illa bulacağım aradığım şeyi ya bulunacak ya bulunacak!bi de satılmışsa varya vay halime uykularım kaçar :) çok cicisin yine ama olmas ki hunterları giymişin olan var olmayan var :)pembesini alamk isteyen var

    YanıtlaSil
  6. Çokk yakışmış harika olmuşsun. İçim açıldı. Kendi kasvetimden kurtuldum. Kırmızıyı banada sevdirdin. :)

    YanıtlaSil
  7. canım ben yine kombine bayıldım.yazılarını da keyifle okuorum tabii ama.
    rain boat,kırmısı corap süper olmus..
    öperim cok

    YanıtlaSil
  8. Okurken cok güldüm :) Bana bu kadar benzeyen biri daha olamaz diyordum ama varmis.Öpüyorum güzel arkadasim

    YanıtlaSil
  9. kırmızının enerjisine inanırım,giyen kişi kendisini prenses gibi hisseder . seni de gözümde masal kahramanı yaptı,prenses oldun.enerjin daim olsun.Sevgiler
    Merve
    acemiterzi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Bende hic sevmezdim kirmiziyi:) ama bazen gozum gece elbiselerine falan kayardi..icim giderdi ama cok abarti mi gorunucem acaba diye hep kacardim..simdi bende corap olsun canta olsun yavas yavas alismaya basladim..resimlerin cok guzel yazilar da bir o kadat eglenceli:) ozellikle 13 yasindan kucuk cocuklara gosterilmemesi gereken fotoya cok guldum :) kolYene ve gomlegine bayildimm

    YanıtlaSil
  11. ahahah..yine ne güzel yazmışsın!!13 yaş altı fotoya ben bile bakamadım o derece!!!şaka şaka :)
    ayy kırmızı her daim vazgeçilmez rengimdir,çorap,tayt,ayakkabı,çanta..ne olursa..hatta aksesuar,ev kırmızı obje dolu :)hatta kırmızı odam bile var,enerjim bitti mi o odaya gidip şarj oluyorum,enerji dolum tesisi gibi :)
    bi de biliyor musun ben de dün akşam kırmızı kazak-lacivert etek-kırmızı çorap üçlemesini hazırlayıp koymuştum ama sabah modum değişince lacivert-siyahlara büründüm :)
    fotoğraflar yine çok güzel,kırmızı-yeşil-mavi-puantiye içim açıldı :)lenslerinizi ayrı kıskanıyorum haberiniz ola!! :)

    YanıtlaSil
  12. kırmızı çorap arama hikayen benimde aynı çorabı aradığım döneme denk geliyor minikkuş:) o dönemde rica üzerine bir salça firmasının reklamında domates olmayı kabul etmiştim:) ( evet utanç verici:) ama biz sonra çok güldük onu izleyip izleyip) o kostüm için kırmızı kulotlü çorap bulmam gerekiyordu izmirde aramadık yer bırakmadım sonunda alsancakta ucra bi köşede karşılaştık:) hala çok mutlu bi birlikteliğimiz var ama Türkiyede kaldılar burdada istediğim tonu bulamadım ondan kavuşmayı bekliyoruz :( sanada kırmızı çok çok yakışmış:) ayrıca ben kırmızının hastasıyımdır:)

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. Her şey bir kenara bi deyiver bana bakayım o boynundaki tasmayı nirden aldın ???

    YanıtlaSil
  14. canım benimmm...
    ne hoş olmuşsun.
    gerçekten çok naif bir halin var.
    sana çocuk olmak çok yakışıyor.
    şımarmak, hoplamak zıplamak ta öyle...

    maşallah ...

    her şeyiyle çok şirin bir kombin olmuş.

    seviyorum seni şeker kız...

    YanıtlaSil
  15. bendede varki bu çoraptan hehhee hemde pazardan almıştım geçen kış,bisürü renkte bide..bak canım çekti yine pazara gidesim geldi fındıkzade cuma pazarı favoriim:D zıpzıp pozlarından en çok saçlarını savurduğunu sevdim benn oyuncak bebek gibi ,hani feriha'nın jeneriğinde kızıl saçlı kızın küççüklüğünü gösteriyoya barbie bebesini atıp dutuyo havaya sora düşürüyo feriha yavrucuğumda çamurdan alıp seviyo:D öptüm seni minnak kuşum:)

    YanıtlaSil
  16. Sözleşmişiz gibi ben de bugün "kırmızı şapkalı kız" posttu hazırladım, kalp kalbe karşı diye buna demezler mi şimdi? :)

    Bu arada çoraplar çok yakışmış ;)

    YanıtlaSil
  17. Sözleşmişiz gibi ben de bugün "kırmızı şapkalı kız" posttu hazırladım, kalp kalbe karşı diye buna demezler mi şimdi? :)

    Bu arada çoraplar çok yakışmış ;)

    YanıtlaSil
  18. saç savurmadan, saç kavurmaya harika bir giriş olmuşş :))
    andımızı okumayı özledim ben yaa, şimdi hazırolda ayağa kalkıp okusam ege korkar mı acaba, bu anneme ne oldu diyee :))
    bazen milliyetçi duygularım kabarıyor :))

    küçükken kırmızıdan bu kadar nefret etmene çok şaşırdım acep geçmişte kırmızı rugan ayakkabı faciası filan mı yaşadın :))
    deli manyak seviyorum seni :))

    YanıtlaSil
  19. Minikkusum friendse biz de ailecek obsesyon derecesinde bagliyiz ben ozellikle monica ve chandler'a cok hastayim birlikte olduklari bolumu unutam :p done done zilyom kere izlesem de bikmam, bu ara eskiden poluk porcuk izledigim sex&the city yi sezon sezon tuketmekteyim o da cok farkli bir keyif veriyor ;)) tatlim bu kombinde yine acik ara en cok havadaki pozlarini begendim, bir soyle ucamadik biz sekerim :p ayrica kazak ici bebe yaka kirmizili bluz ve kolye muhtesem olmus kuzum ;) kot da cok guzel ama bu kombini siyah sortla da gormeyi isterdim ben canim :)))

    YanıtlaSil
  20. Friends insanlık tarihinin medar-ı iftiharıdır. Topuklu ayakkabılar, elbiseler ve zeytinyağlı yaprak sarma gibi muhteşem bir buluştur. Friends gündüz işte bile akşamki Friends seansı için heyecan yapmaktır. Dünyanın (çok eminim:)) en muhteşem dizisidir. Mesela HIMYM da muhteşemdir ama dikkatli Friends izleyicisi aslında HIMYM ın bazı bazı Friends esintisinden ibaret olduğunu hemen anlar. Allahım Friendsi çok özledim!!! Çünkü insan Friends izlerken Friendsdeki muhteşem insanları kendi arkadaşları sanır, gerçek arkadaşlarını da hayal. Şu anda ulaşilabilir 10 sezon Friends olması demek bir insanın bir kış boyunca her akşamı muhteşem geçirmesi için ihtiyacı olan herşeyi olması demektir. Hala izlememiş olanların bu yazıyı ve bu yorumu okuyup yine de izlememesi ayıptır, günahtır, yazıktır. Ben sanırım dayanamıcam, tekrar izlemeye başlıcam:))) Bi de gömlek ne güzel:)

    YanıtlaSil
  21. ben içindeki gömleği çok merak ettim ama yaaaa

    YanıtlaSil
  22. ayyy friends baskadır ya. dediğin gibi komik hem de her donem için. hala bile.. ama bir de aileden gibi. ben bir de coupling2i severdim işte o dizide karnıma cok kram girmiştir. british espirileri sevmem ama bunlar yılan cinsten:))

    bu gomleğini cok seviyom zaten. corap da cok ttalıymıs seker..

    YanıtlaSil
  23. harikasın minikkuş, geçen bende sarı çorabı obsesif bi şekilde aradım aldım ve mutlu son:) havadaki pozlara bayıldım vallahi harika pozlar hepsi..birde çizmelere bayıldıım nerden acaba?

    YanıtlaSil
  24. ya sen normal misin ben onu merak ediyorum şimdi??? kopuyorum yazdıklarını okurken, tv ünitesine bağlı hasta kısmında yere yıkıldım sanırsam, eşim gelip topladı, sonra ona da okudum bu kez beraber yıkıldık.. :))))

    çok yakışmış bu teenage tarzı sana, çorap ve çizmeler harika olmuş.. bir de sen bu zıplama pozuna malak gibi ifade filan yazmışsın ya, tam aksine, altını okumadan önce kendi kendime diyordum ki nasıl oluyor da zıplarken yüz ifadesi hiç bozulmuyor?? :P

    öpüyorum kucaklıyorum, bi dahakine daha uzun oturmaya geliyorum o zaman :)

    YanıtlaSil
  25. :D:D:D:D:D sen artık bi yerde yaz nolur, gitcem gazete dergi cıkartcam sırf bunun ıcın. minikkusun kösesi diye de yer koycam :)))
    O kırmızı coraplardan bende de var ölüyorum bitiyorum muhteşemler.. botlarla falan da öyle güzel kombinlemişsin ki hayran kaldım:)
    ha bi de unutmadan o kolyeyi hakkaten nerden aldın ben de merak ederim :D

    YanıtlaSil
  26. canım cok güzel olmuşsun. Kışın renkli yüzü:)

    YanıtlaSil
  27. Botlar sahane!

    http://stylishtimes.blogspot.com

    http://stylishtimes.blogspot.com/2011/11/hediye-giveaway.html

    YanıtlaSil
  28. nsysr; friendsi izlesen eminim himym izlerken daha seçici olurdun. daha geç alışırdın ordaki karakterlere. çünkü friends karakterleri o kadar samimi, o kadar gercekci, o kadar hepsi birbirinden komikki.. bence sen haftsonlarına ve alperi bekleme zamanlarına ekle bunu bebeyim*.*

    reyhanım danışmanım ye beni, mıncır beni bugün o zaman:) zıplamayı seviyorum evet:D

    nsysr; ama seninle sözleşmemiz biteli 5 yıl oldu ve yenilemedik bebişim, ya yeniliycez, ya da reyhan da mıncırcak:) yapcak bişi yok

    svglove; evet bence de aynı yerden gelmişiz biz:D bide evet, o gördüğün gömleğin yakası çizgili kendisi puantiyeli. daha ayrıntılı incelemk icin şu postuma bak derim:) http://minikkus.blogspot.com/2011/08/bayram-gelsin-hosgelsin.html

    elbisem kokum; takıntılı insan hoşgeldin postuma:) teşekkürler güzel yorum için*.*

    suhuba; oyyyy ne güzel bunları duymak, sevindim içini açtıgıma. sen kasvete bürününce gel bana, ben rahatlatırım seni şekerim:P

    motto; heyyooo teşekkür ederim o zaman, öperimki ben de çokca.

    vintage duygular; evet biz benziyoruz kesinlikle. ben de vintage insanıyım, ben de puantiye hastasıyım, kesinlikle var bişi bu işte:) ben de seni ve kütük bacaklı kızını öptüm kocaman :)

    acemi terzi; ay ben prenses mi oldum şimdi, middleton gibi bişiy mi oldum yani :))) hihi teşekkürler.

    zeys; kırmızıyı sevmeyip sonradan sevmeye başlayanlar genelde .okunu çıkarıp herşeyini kırmızı yaparlar:) bende öyle olmadı, sende de öyle bi durum yoktur iyşallah:) güzel yorumun için teşekürler beybi, öper koklarım *.*

    fido kuşum 13 yaş altı fotosunu erman çektikten sonra baktı be "o ne yaaa töbestaggfurullah, ne biçim çıktı" dedi:) ben de sizle paylaştım cesaretimi göstermek ve sizin cesaretinizi de ölçmek için:P lensimizi kıskanma yahu, bak ne güzel senin de artık 50 mm lensin var, fotografların resmen devir atladı;) ve blogun cok hızlı gelişiyo, devam ;)

    begum begum huuu; yahu ben senin nickine çok gülüyorum, aklıma hep ferhat güzel geliyo aahaha:)) domates mi oldun? aahaha bence cok eglencelidir, bende öyle bişi yapmak isterdim, süper bi anı bu, ilerde cocuklarına anlatır ve cümleten yarılırsınız:)) teşekkürler güzel yorumun için..

    nimo; söyledik ya olum, H&M'den aldım:) bulursam sana da yollıycam, aklıma;)

    estasarımelif; oyyy kuzum benim, pozitif enerji kaynagım, teşekkür ederim *.* bu şeker kız senin o tatlı yanaklarını öper, öper sonra da sündüre sündüre sıkar mıncıklar, emi :))

    güzelgül; hihi utandı ben:) teşekkürler cicim.

    sarışın mambam, hem işinin hem evinin kadını:) ben bu çorabı taa ozaman roman'da bulmuştum. çünkü ozamanlar pazarlara kadar gelmişti, tek tük satılıyodu. şimdi pazardan her rengini almak istiyorum gidince, ama sonra kendimi frenliyom "napacan lan okadar renkli corap alıp, şebekmisin, az seksi ol, az kadın gibi giy" diye uyarıyorum kendimi:P yaladım yuttum seni bebeyim:)

    modamla; aaa tesadüfe bakınız hele, dur bakiyim hemen:) teşekürler bu arada.

    YanıtlaSil
  29. darkolivee; pis bogaz oldugum icin çok kolay bişekilde "savurma"dan "kavurma"ya, "keşke"den "keşkek" yemeğine dikey geçiş yapabiliyorum:)) kırmızı rugan papilerim de varmış haaa dogru bildin, hatta samsuna bidaki gittigimde bulursam o fotoyu bi scan ediyim de paylaşiyim sizle, orda da domuz gibi poz vermişim surat beş karış:) kesin bişi var bu kırmızıda:)

    betwinus; gizem kuşum friends seven insanlar benim kardeşim sayılır, ki sen zaten o kontenjana çoktan girmiştin, seni baş koltuga aliyim hemen:) aslında siyah şort vardı üstümde ve cok takım gibi durdu diye çıkarıp kotla kombinledim desem inanır mısın:) bidakine senin icin öyle yaparım bebişim;)

    mylifebook; funda kuşum o kadar güzel özetlemişsinki "Friends diyince aklınıza ne gelir?" sorusunu. tekrar tekrar izlenmeyi hak eden ve izlendikçe sıkmadan eglendirmeyi başaran tek dizi cünkü. hemen başla;)

    gülümse; o zaman detaylı bilgi icin daha önceki postlarımdan şuna aliyim seni :) http://minikkus.blogspot.com/2011/08/bayram-gelsin-hosgelsin.html

    aystyle; kesinlikle aileden biri gibi oluyolar aysunum, dogru dedin. hatta dizi bitince onları özledim resmen, evde chandler ve phoebe aradım özellikle:)

    güzin; teşekkürler begenmene çok sevindim:) bu yagmur cizmelerini gecen sene markafonideki bi kampanyadan almıştım, Hunter degil yani, ama markasını hatırlamıyorum. ama pembe Hunterlarımla yanyana koydugum zaman, abartmıyorum, aralarındaki tek fark renkleri:))

    wear a smile; aahaahha o nasıl bi tepkidir yaaa ahsenim taş bebeyim:) manyak oldugumu daha kac kere söyliycem:) tv ünitesini yazarken ben de mal gibi güldüm pc başında:D beni böyle begenmene pek bi sevindim*.* bide sen bana dogal halin malak gibi mi demek istiyosun şimdi?:))) öyleyim evet, o yüzden zıplarken de dogal görünüyorum ahaaha:)) öptüm sarmaladım, bidakine kek de yapcam sakın gelmezlik yapma:D

    zülalateş; evet ben bi yerde yaziyim artık kuşum, ben de istiyorum ama nerdeeee.. kolyeyi H&M'den aldım geçen gün, hala duruyosa bi bak derim;)

    cinnamum; hihi teşekkürler, ne güzelmiş:))

    ayshe rose; teşekkürler ayşe:)

    YanıtlaSil
  30. küçük cimcime kız çocuğu :) yazınla beni güldürüosun :))
    kırmızı çorabı sanırım cocuklukta dahil olmak üzere hiç giymedim ama bu çorabın rengi inanılmaz canlı.
    Pozitif enerjili postların iyi geliyor şeker..

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  31. hay allahım bu ne şirinlik böyleeee!!!o zıp zıp fotolarına bayılıyorum biliosun dimi:)kırmızı çoraplar puantiyeli gömlek falan en sevdiğim şeyler çok çok sevdim bugün seni böyle bu kılıkta:)

    YanıtlaSil
  32. o zaman ben gidiim baayy....:S

    YanıtlaSil
  33. :):) çOK TATLISIN YAAA :)

    sen benim için kırmızılı kadındınya canım kıpkırmızılı kadına terfi ettin :) çok severim kmırmızıyı ben :)

    dizikoliklik bizim evdede başgösteriyor hatavizim hergüne bi dizimiz var bir gece gerilim dizileri bi gece korku bigece komedi bugün tvde ne var diyenlere ben bizim programı söylğyorum hımm bugün cuma supernaturel var filan diye hepsi dünya ahiret kardeşim bacım canım ciğerim kankam ben nedense türk dizilerinde karakterleri bukadar benim siyemiyorum :( ama sanki dexter morgan bizim oğlan... dayımın kızının eşinin dığdısının dığdısı damon salvatore komşumun torunu :D haha beni bıraksalar bi posta ben .çıkarıcam yorum kısmına :D kusura bakmıyorsun inşallah canım up uzun yorumuma :D:D:D:D

    YanıtlaSil
  34. Ben bu kırmızı çoraplı kızı çok beğendim:) Kırmızının verdiği enerji sana nasıl yansımış öle ki bana bile yansıdı burdan:) Zıp zıp pozlar yine çok şirin:) Yaka detayını çok beğendim:) Öperim minikkuşum:)

    YanıtlaSil
  35. İlk defa yorum yazıyorum ama ben şu tv ünitesi değil de havada saç savururken ki foroğrafına ve yorumuna kayıtsız kalamadım. Ofiste gizlice blog okuyan bir insana yapılacak en büyük zulümdür bu. phhksss die mal bi ses çıkardım ya :) çok yaşa emi

    Hale

    YanıtlaSil
  36. İlk defa yorum yazıyorum ama ben şu tv ünitesi değil de havada saç savururken ki foroğrafına ve yorumuna kayıtsız kalamadım. Ofiste gizlice blog okuyan bir insana yapılacak en büyük zulümdür bu. phhksss die mal bi ses çıkardım ya :) çok yaşa emi

    Hale

    YanıtlaSil
  37. çok hoş bi kombin olmuş.aynı zamnda çok da tatlı görünyorsn. göleğe bayıldm,yaka detayıda çok orjinal. kazakda hoşuma gtti benim. bunları nrden aldgnı da bi yazsan ne güzel olacak? kazak nerden mesela? bu sezonunmu? ayrıca yağmur botların benettondanmı. huntera bnzyo ama benetton aynı böyle bi model yptı bu sne ..

    YanıtlaSil
  38. fotoğraflar çok güzeeeelll herzamanki gibi, bu ne enerji, ne canlılık, ne güzellik, ne sevimlilik böyle! öncesinde bukadar sevmezken nasıl bukadar yakıştırmışsın kendine minikkuşcum. gülen yüzün zaten pozitiflik aşılıyor insana, aksesuarlardaki detaylarda çok şık görünüyor, herşeye bayıldım giyip taktığın. süpersin, keyif dolu günler, iyi seyirler :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  39. ay sen ne güzel ne şirin olmuşsun böyle .... kırmızı çoraplar idalı olmasına rağmen sende o kadar masum durmuş ki... jean etek, siyah kazağın, çizgili gömleğin ve kolyen harika ama en çook çizmelerine bittim... bunlara benzer çook aradım ama maalesef numaramı bulamadım :(


    http://dujufashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  40. delisin deli seviyorum seni
    aynen karakterler dizi habi bin defa izledim 2sini de
    öperim kuş cikcikle ara ara

    YanıtlaSil
  41. trendydolap; hihi güldürebiliyosam ne güzel bişi *.* aslında bu corabın kendini bi görsen, kırmızı desem degil, nar çiçeği desem o da degil, yeşil hiç degil:P capcanlı çekici bi rengi var, kırmızı sevmeyen adama bile giydirir kendini:) hep beklerim kuşum, özletme kendini sen de. öperim muç muç.

    gizzy; heyyooo zıplamalı fotograf kardeşim benim:) evet bugünkü halim senin tarzına cok uyuyodu, begenmene pek bi sevindim kuşum. sev beni hep *.*

    nsysr; biri alınganlık mı yaptı ne? gel lan gel hadi, kollarım herzaman senin. ermana bile elletmiyom bilesin. bunu da kimseye yapmam bak:P

    duru; yaz tabi, upuzun yorumlar yaz hep sen, dök içini bebişim, niye kıziyim. kırmızıların kadını da oldum ya artık, daha sırtım yere gelmez benim:P

    fashion house by zeto; hihi beyendin mi kuşum?:)) ne güzelmiş. öptüm kocaman seni.

    adsız; aaaa hiç oldu mu şimdi adsız hale kişisi:) yorum yazcaksınki buralar şenlensin:) bak ne güzel eglenmişsin, eğlendirmişim seni. ofiste o malak malak tek başına monitöre bakıp gülme olayı bende de çok sık oluyo yaa. yalnız olmadıgıma sevindim bak şimdi:))

    cute; onu ordan bunu burdan aldım diye yazmak pek hoşuma gitmiyo da, oyüzden etiketler kısmına hepsini birden yazıp geçiyorum. özel olarak merak edenlere tabiki söylerim bebişim. sır degil sonucta:P kazak gecen sene Mavi'den almıştım, botlar Hunter degil evet, ama pembe hunterlarımla yanyana koyunca birebir aynılar:D markafonide bi kampanyayla cok da ucuza almıştım:) gömlek ADL. hepsi de geçen seneden kalma:)

    özge bayrak; hihi teşekkürler özge kuşum, negüzel şeyler söylemişsin valla bak yanaklarım nar gibi oldu mutluluk hormonlarımın etkisiyle:D corabın rengi okadar canlı ve göz alıcıydıki, karşı koyamamış ve almıştım zamanında. hala seviyoruz birbirimizi:) senin de begenmene pek sevindik:) hep gel, hep keyif katalım sana biz, yani ben ve postlarım *.*

    duju; ay sen de ne güzel bi yorum yapmışsın bana öyle duygu insanı:) çoook teşekkür eder, o dolgun saçlarından okşarım seni:) botları markafoniden almıştım gecen sene, benzer bişiy bulursam haber ediyim sana kuşum;)

    beauty follower; thanks dear!

    stil direktörü; esas ben seni seviyorum deli kadın!:) sen yeterki gel, yeterki bi höyyyyt de şurda, ben hep yazarım, hep cikciklerim sana. minikkuş seni gagalayarak öper, kanatlarına alır sarılır, bide karakteri gereği yalayıp yutmadan bırakmaz :)))

    YanıtlaSil
  42. ohh lütfen haber ver, bende hala aramaktayım tatlım ya :( seni kırmızı "şapkalı" kız :)))

    YanıtlaSil
  43. güzel şeyleri paylaşma konusunda biraz kıskancım evet :) ama senin kollarında eski kıvamında değil.. bi daha düşündüm. eski kıvamına gelirse gene benim olsun o zamana kadar sen idare ederdin :)

    YanıtlaSil
  44. Tam minikkus gibi ucmussun havalara :) kiyafetin de yazın da çok tatlı olmuş. Yazılarını hem güldürüyor hem de ne kadar doğal ve içten biri olduğunu anlatıyor :)

    www.buketpoyraz.com

    YanıtlaSil
  45. tatlım nickim zaten ferhat güzelden dolayı böle:) beni çok yakın çevrem sık sık böle çaarıo :) e sizide yakın çevrem sayıyıorum ben bu durumda burda begum begum huu olabılrım :)

    ewet ya herkes bıgun domates salatalık dolmalık bıber falan olmalı :)))

    YanıtlaSil
  46. Tatlı kuşum, canım çekiliş için yorum bırakmışsın, teşekkürler.Geçerli olabilmesi için bloğunda postunun altına link vererek çekilişten bahsetmen gerekiyor :)

    Sevgiler
    Ahu

    YanıtlaSil
  47. Kirmizi coraplar cok sirin. Ama ben en cok bebeyaka gomlek ve taki detayini sevdim. Cok Cupcakesin minikkus;)
    Friends konusundaki fikirlerine aynen katiliyorum. Izlemeye doyamadigim bi dizidir. Phoebe de en Cupcake karakterim! Iyi haftasonlari!!!

    YanıtlaSil
  48. duju; tamam duygucum, görürsem mutlaka dürtcem seni:)

    nsysr; bilaare görüşelim bu konuyu, zira yanılıyo olabilirsin:))

    buket poyraz; oyyy kuzum benim teşekkür ederim, begenmene cok sevindim güzel kadın:)

    begum begum huu; ahaahah ben dolmalık biber olmak istiyorum şahsen *.*

    ahu; son postumun altına koydum çekiliş linkini kuşum.

    goncha goncha; hihi teşekkürler cupcake gonca:D bigün yiycem seni o olcak:P phoebe tapılası bi karakter kesinlikle, özledim bak şimdi:) sana da iyi haftalar kuşum.

    YanıtlaSil
  49. inanilmaz seker olmussun bu kombinle :) cok begendim.. kirmizi kesinlikle senin rengin, cok yakismis minikkussss :D

    YanıtlaSil
  50. Ayakların yerden kesilmiş resimlere bakacak olursak. Kırmızı çoraplarla rainbotların uyumunu çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  51. civcivim sempatiğim çoooook teşekkürler, begenmene sevindim hihi *.* ama kırmızıyı çorapta kullanmaya devam edicem sanırım, yani kendimi kırmızı bi elbiseyle falan düşünemiyorum hala :D

    bonbon; teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  52. Do you wish to get lot more targeted free visitors from search engines for your website almost effortlessly? Well, with increased exposure around the internet it's possible. But most website owners are yet not aware of how to get the popularity that multiplies itself within days. As lot of webmasters say, this backlink and traffic service can bring potentially thousands of visitors to almost any website. So just visit http://xrumerservice.org to get started. :)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^