2013/06/10

Asayiş berkemal!

 


Baktım çok merak etmişsiniz, bu kızın haftalardır sesi çıkmıyo hayırdır inşallah demişsiniz, şöyle bi selam verip biraz da içimi döküp gideyim dedim.
Yorgunum,
uzun zamandır hiç yapmadığım kadar yolculuk yapıp, hiç çalışmadığım kadar yoğun çalıştığım için.
Mutluyum,
hava ne kadar sıcak olursa olsun ensem hep çıplak olduğu için.
Kızgınım,
etrafımda hala, sadece iki ağaç yüzünden bu hallere geldik diye çemkiren insanlar olduğu için,
Boğuluyorum,
haklıyken haksız duruma düşmelere, her açıklamaya çalışma eyleminin aslında haklılığımızı bir parça daha ezdiğini görmeye dayanamadığım için.
Gururluyum,
en kötü anında bile hayatın tadını çıkarmaya çalışan, hakkını en çıkarsız yollarla arayan ve mizahı en keskin silah olarak kullanabilen bir kuşağa ait olduğum için.
Şişim,
ayaklarımı uzatıp dinlenecek zaman bulamadan hop başka bi şehre göçtüğüm için.
Sürekli yiyorum,
yukardaki yorgun ve şiş olma hallerime enerji takviyesi yapabilmek için.

ve sizi özlüyorum,
bloguma, yazmaya, yorumlarınızı eğlenerek cevaplamaya, hatta adsız arkadaşlara bile daha önce hiç bu kadar uzak kalmadığım için.

Önümüzdeki 2 ay daha bu tempo bende devam edecek. Ama bu demek değildirki sessiz kalıcam.
twitter, facebook, instagram, allah ne verdiyse bütün sosyal mecralarda nefes alıp vermeye devam. 
Yani demem o ki, en azından ordan anlayabilirsiniz hayatta olduğumu:)

Seviyorum sizi, valla bak ^.^


Dipnot: Bu postun altına gelmesi kuvvetle muhtemel olumsuz yorumları, "millet parklarda yatıp biber gazı yerken sen çimlerde uzanıp keyif mi yapıyosun" konulu çemkirmeleri şimdiden sevgiyle kucaklıyorum;) Kapım herkese açık sonuçta.

23 yorum:

  1. Canm benim, biz senin içini biliyoruz,açıklama yapmana bile gerek yok. Ki üstte yazdığın her açıklamaya çalışma eyleminin aslında haklılığımızı bir parça daha ezdiğini görmeye dayanamadığım için boğuluyorum cümlene o kadar katılıyorum ki. Bu arada eteğine, gözlüğüne de bayıldığımı söylemezsem içimde kalır. Sevgiler, Gizemcikcikcik

    YanıtlaSil
  2. bence kesinlikle millet eylemdeyken sen yazdın demeyecek kimse çünkü direndik yetti yani hayat devam ediyor, tamam hepimiz bazı şeylere karşıyız, hepimiz gittik destek verdik ama, bir yere kadar kardeşim, aferin sana minikkuş, neden mi? seviyeni korudun, önüne geleni paylaşmadın, safhını belli ettin ama karşı grubuda rencide etmedin, karşımızda dediğim dedik diyen ve geri adım atmayan, bildiğini okuyan biri var, bize düşen artık anlatmaya çalışmak istediğimizi anlattığımızı düşünerek ve nasıl olursa olsun anlatmak istediğimiz onun anlayacağı kadardır diyip, huzurlu günlerimize geri dönmek, bu gamlı baykuş ruh halinden sıyrılıp yarın ne olacağımızı bilmediğimiz bu dünyanın her saniyesini mutlu geçirmeye çalışmak. şimdi banada kızarlar ama; ben gündemi değiştirmeye bir adım atmış olan sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, artık biber gazından gözü şişmiş, sürekli iç karartıcı foto paylaşan ha bu gündem olmasaydı starbucksta kahvesini yudumlarken, yada gucci kıyafetleriyle boy gösterirken göreceğimiz blogger arkadaşlarıma da artık hayata dönün mesajları vermek istiyorum, biraz uzun oldu ama napalım dolmuşum galiba, sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Güneşi kucağına oturtmuşsun, sen torpillisin:))

    YanıtlaSil
  4. sen başka bi şehre mi gittin:( Bilmiyodum ki bennn:S saçlarına bayıldım ama... Hepimiz tatsız tuzsuzuz. ama sen yine de ses ver olmaz mı<3 öpüldünnn

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlı bi yazı olmuş! Hem direnicez hem çalışçaz :)

    YanıtlaSil
  6. Çok ama çok güzel kısa ve öz bir yazı olmuş minnikkuşum .Yolun açık olsun.Dikkat et kendine :) eteğine bayıldım <3

    YanıtlaSil
  7. canim benim.. Sarildik ya ! ben ona seviniyorum :))) Asayis berkemal evet ! ve eminim daha da iyisi olacak... Let's get clear our minds & keep on chapulling... heheh ! seni seviyorum..

    YanıtlaSil
  8. Hem savaşcaz hem sevişcez bu işler böyle :)

    YanıtlaSil
  9. Canım benim bunca yogunluğa, moral bozukluğuna karşı iyi olmana inan çok sevindim:)Seni o kadar çok özlemiştim ki bu bile yetti bile:)En az 2 ay daha iyi bak kendine olur mu?

    YanıtlaSil
  10. Guzel suratim benim<3<3
    Ne de guzel soyledin! Fazlasiyla ozledim seni. Az kaldi bulusacagiz ama<3<3

    YanıtlaSil
  11. arada yaz hayranlarin ozler :p

    YanıtlaSil
  12. Yirim seni :) Çok sevindim iyi olmana :) Umarım başka bir şehre göçme durumu da geçicidir ne biliyim tatil için falandır... Muaahh :*

    YanıtlaSil
  13. Asiyecim, bugun IG de yazmissin, Istanbulda degilim, gecen hafta ptesi donmustum, resim ama yakin zamandan. Neyse esas ben seni ucu ucuna kacirmisim, Lulu ile bulusmussunuz sanirim, ne guzel, ben de seni burada gorucem kismetse : ) Islerinde cok kolay gelsin, sagligini moralini iyi tut. Mizahli akilli protestolar su anda en iyi yol... Yuzyuze daha rahat anlatiriz : )

    YanıtlaSil
  14. resmen yorumum kaynamış ya da yazamamışım(yazıp yollamıştım da). Senin o gülüşüne, gözlüğüne eteğine saçına ... başına ahahah:) güzellik iyi geldin valla oh içim serinledi yine gel emi öperim miralı miralı

    YanıtlaSil
  15. 1. resimlerin harika 2.yazin muhtesem, o kadar tatli yazmissin ki :) yorgunlugundan hic bir kare yok fotolarda :) 3. yine'de gel yine'de yaz :) :* 4. simdiye kadar sadece instagramda takip etmistim, bi bloguna baktim, sonuc: mükemmel, bundan sonra burayi da takibe aliyorum :)

    cok öpüyorummm


    www.madebydestinay.blogspot.de

    YanıtlaSil
  16. I like your sunglasses!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil
  17. Yoo çemkirme gibi bir niyetim yok :) gayet fresh gayet hoş bir fotoğraf olmuş :)

    YanıtlaSil
  18. Bayıldım resimlere! Evet hem direniyoruz hem de artık postlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

    http://damlakalaycik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  19. harikasın ama daha çok yaz,biz de seni özlüyoruz:)

    YanıtlaSil
  20. minikkuşun blogunda kullandığın fotografları hangi makine ile çekiyorsun öğrenebilirmiyim

    YanıtlaSil
  21. ben profesyonel fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum fakat hangisini alacağıma ve nasıl bir lens kullanacağıma karar veremedim yardımcı olursanız çooook sevinirim

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^