2012/05/23

Mis kokulu pamuk çiçekleri vardır.

Şimdi önce bi herkesin şöööyle derinden bi maşallah çekmesini, ondan sonrasında postu didik didik, gerekirse monitöre yapışarak incelemesini istiyorum. Çok da rica ediyorum, bu konuda hassasım. 
Hadi bekliyorum herkes bitirsin bi maşallah faslını.
Şşşş arkadaki, sen de gerekeni yaptıysan başlıyoruz bir insanın dünyaya geldiğinde nekadar masum, ne kadar sevimli olduğuna dair kanıt paylaşımına.


Doğuştan kazanılmış olan ve her koçyiğide nasip olmayan 3 numaralı bakışımı sergileyeyimki elemterefiş kem gözlere şiş olsun. 
Sizi karizmamla dövebileceğimi söylemiş miydim çok pardon ama?


"Yumurtam çok sıcak, inanmazsan gel de bak" yada tercihe göre "sepet sepet yumurta, şu hallerimi asla unutma" konulu pozumuzla giriş yapalımki abiler, ablalar, hanımteyzeler ve beyamcalar için bir gözdağı, bir efendime söyliyim erkeğin hası nasıl olurmuş mesajı verelim :)


Uuuu çok sert, bu kadarına benim bile yüreğim dayanmaz!


Tamam evet emzikle beni susturuyo ve bi miktar da kandırıyo olabilirler.
Ama ne karizmam çizilir, ne de 3 numaralı bakışım zarar görür bu pozla. Aksine sağ gösterip soldan vuruyorumki erkek olduğumu, ilerde türlü dengesizlikler sergileyeceğimi, anlamsız atarlar yapacağımı bütün karşı cinslerim bilsin. Arz ederim.



Yahu bu kadın yoksa benim annem mi?
Hayır okadar benziyorumki bakışım olsun, yüzüm gözüm olsun. Annem olsa anca bu kadar benzer.
E mavi de giymiş halihazırda, gözleri de masmavi, tamam yaaa anne dedikleri kişi bu olsa gerek.
Seninle çok ortak işlerimiz olcak kadın, beni iyi tanı. Hobilerimi de fobilerimi de belle. Sonra ilerde yok efendim bizim çocuğun da bacaklar futbola müsaitti ama biz onu özellikle baleye yolladık gibi abuk durumlar olmasın. Ben babamın (senin erkeğine baba deniyodu diimi?) oğluyum. Evet her nekadar hanımteyze gibi görünsem de kafamdaki şu saçma şapka yüzünden, ben bi adamım, güzel bi adamım ve futbolu çok sevicem babam gibi. Seni de delirtcez her maç akşamı ortamıza alıp. Bil diye söylüyorum bunları, ilerde şaşırma yani :)
Ama güzel kadınmışsın şimdi Allah var. Sana benzemekten bilakis gurur duyarım. Elimdeki saçma sapan boksör eldivenleri yüzünden anlaşılmıyo ama koltuklarım kabardı şu an ^_^


Bunlar da sabahları kapıcıdan ekmek istemeyi unuttuğunuzda "aman yarabbim evde ekmek yok, şimdi biz bu nutellayı neyin üstüne sürüp yiycez" dediginiz an her türlü imdadınıza yetişecek olan naçizane ayaklarım ve beraberindeki bacaklarım. Çekinmeyin, şurdan da alın.


Yukarda o kadar bahsettim size karizmatik olunmaz doğulur diye. Tutturdunuz "Kaan bey biz anlamayız öyle, bize belgelerle konuşun. Hatta sen sus, orda kokulu kokulu yat, fotoğrafların konuşsun" diye. Ben de belgelerimle ve papyonumla geldim.
Evet konu neydi?


Stilim gereği papyonu daha çok ciddi ortamlarda tercih ediyorum. Ama günlük hayatta üstüme bi kot bi t-shirt çekip, kravatımı da takıp, en asi halimle kendimi kızların ellerine teslim ediyorum. Sonuçta onlar benim bebeklerim.


Evet yakaladınız beni, teslim oluyorum. Kızlar benim en hassas noktam olcak ilerde. Okuldan eve gelip önce annemin sonra babamın başının etini yiycem "yahu arkadaş bizim sınıfa Damlacan diye bi kız geldi bugün, allahım onlar nası güzel gözler öyle" diye direk gircem konuya.


Sevdiğim kız için gerekirse en rambo halime bürünüp yumruğumu konuşturcam hemcinslerime karşı. Karadenizliyim ben olum, bulaşmayın bana. Ama yok ille de bulaşcam diyosan çıkışta görüşelim hacı!


Tamam hadi bu kadar şebeleklik yeter, herkes evine dağılsın bakiyim.
Gözümü de kırpıp kaçıyorum sütümü içmek ve mis kokumu etrafa yayarak insanları hipnotize etmek için.
Çok tatlıyım çok, beni veren Allaha şükürler olsun :)

Bacaksız tulum & amaçsız çoraplar: H&M
Samuray zıbını ve hanımteyze kukuletası: Mothercare
aaahahaha işte bunları yazarken çok güldüm, hala da gülüyorum :))))

* İyiki de dünyamıza girmişsin Kaan, sen olmasan nerden bilcektim anne kokusu kadar güzel bi kokunun daha olduğunu 

48 yorum:

  1. Maşallah sana ya..son pozu nasıl vermiş o öle

    YanıtlaSil
  2. 40 bin kere mi derler o çok az olur hımmm 40 kat trilyon kadar maşallah mis kokuluma oy oy oy harika yorumlamışın yaaaaa çok şanslı senin gibi bi tessesii olduğu için =)

    YanıtlaSil
  3. Şimdi ilk olarak bu bebek yeni doğmuş diil bence bi 3-4 ayı var gibi geldi bana:)) Maşallahh!!!
    Sonra sizi gidi hasta insanlar çocuğu sepetlere koyup yanına yumurta iliştiren prodüksüyon anlayışınıza sağlık:)) Aklı ermeye başlayınca çok pis kızıcak size:))
    Bi de gerçekten çoook güzel, çook yakışıklı, çook mis, anasına&babasına tebrik&alkış silsilesi gönderiyorummm!
    Bi de kravat papyon filan cuk olmus, hayatına iş adamı olarak devam edebilir.
    Son bi de, burda olsaydı da sevseydikk <333

    YanıtlaSil
  4. ya ne kadar tatlııııı o öyle maşallah maşallaaaah :)

    YanıtlaSil
  5. Kocaman bir MAŞALLAH diyorummmm!!!Nası güzel bir bebekkk!!!3. fotografa bayıldımm bakakaldımmm:)O minik ayaklarını ısırırım ben onun yaaa nası güzel fotoğraflar hepsine ayrı ayrı bayıldımmm...nazar boncuğunu eksik etmeyin minikkuşumm...hoşgelmiş Kaan bebek iyi ki de gelmiş sağlıklı, huzurlu, mutlu ve şanslı bir bebek olsun!öperim onu ben mis kokulu tatlı lokum:)

    YanıtlaSil
  6. ınanımıyorum son resımde muzıp bakısını yerler kaanın masallah masallah...ya evlı degılken cocuk zamanım gelık suan fenalardayım bır bagımlının verdıgı tepkılerı verıyorum ucakta 5 saat yola gelemeyen bebeı kucagıma alıp susturuyrm falan durum vahım ...ama kaan bebe cok sanslı sızın gıbı mukemmel bır aıleye geldıgı ıcın bahtı acık olsun

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten dünyalar tatlısı Kaan :) 410000000 kere maşallah :) Pozlara da tam anlamıyla bittim!! Kaan'ı tanıyacak olan kızlar şimdiden ayaklarını denk alsınlar bence ;)

    Bir de son fotoğrafta; o nasıl bir yüz ifadesidir!!! :) Kocaman gülücükler, hayran bakışlar, güzel enerjiler ve bol bol maşallah'lar gönderiyorum buradan Kaan'a :)

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten dünyalar tatlısı Kaan :) 410000000 kere maşallah :) Pozlara da tam anlamıyla bittim!! Kaan'ı tanıyacak olan kızlar şimdiden ayaklarını denk alsınlar bence ;)

    Bir de son fotoğrafta; o nasıl bir yüz ifadesidir!!! :) Kocaman gülücükler, hayran bakışlar, güzel enerjiler ve bol bol maşallah'lar gönderiyorum buradan Kaan'a :)

    YanıtlaSil
  9. Kocaman kocaman MAŞALLAH:) Ahh o kokuları yok mu... büyüdükçe değişsede hiç bir şeye değişilmez bir koku. Ahh akşam olmaya başladıkça benimkinin kokusu nasıl burnumda tütmeye başlıyor anlatamam. Kaan'a mutlu, sağlık ve de şanslı bir ömür diliyorum. Allah analı babalı büyütsün, emeği geçenleri tebrik ederim:))

    YanıtlaSil
  10. Bak demedi deme, çok yakındır çocuklar analarının karnından konuşarak çıkacak, o zaman tercümeye gerek kalmayacak böyle. Annemlerin zamanında kırkı çıkana kadar gözünü açmazmış bebekler. Şimdi bırak göz açmayı, her türlü bakışı itinayla yapıyor keratalar. Annesine baktığı fotoda gözlerim doldu, papyonlu fotoda güldüm, son fotoya şaşırdım, daha ne diyeyim, onbinmilyon duygu içerisindeyim.

    YanıtlaSil
  11. kocaman maşallah kaan tosuna. maceralarınızı bekliyorum :) ayrıca yenir ki bu!!!

    YanıtlaSil
  12. Of of of! MAASALLAH! Ya ben O'nun yakisikligini, kas catma karizmasini, pamuklugunu, halasina cekmis bakislarini (erkek de halaya ceker ne var:P), minnak ayaklarini, sepet hallerini, papyonunu, kravatini, tulumunu, minik yumruklarini YERIM be YERIM!

    Minikkus'um cok ozendirdin beni, alacagin olsun. Bir de bu her yerde dolasan bebek icsesi konusmalarini sen mi yaziyordun:D Burada yazdiklarini orada burada gormek an meselisidir bence;))

    YanıtlaSil
  13. ya ben bu posta bir şey yazamayacağım sanırım.............................yok ama yazmalıyım özetle harika bir bebek harika bir post bilio musun postların içinde en güzeli be hacı! yerim o poaça ayaklardan nutellasız bile olsa... koklarım onu ben, demek ki sen ondan gittin Samsun'lara anlamış bulunuyorum şuan halaların en güzeli,darısı başıma diyerekten...

    YanıtlaSil
  14. ya ben bu posta bir şey yazamayacağım sanırım.............................yok ama yazmalıyım özetle harika bir bebek harika bir post bilio musun postların içinde en güzeli be hacı! yerim o poaça ayaklardan nutellasız bile olsa... koklarım onu ben, demek ki sen ondan gittin Samsun'lara anlamış bulunuyorum şuan halaların en güzeli,darısı başıma diyerekten...

    YanıtlaSil
  15. off ya misss misss..
    valla kokusu buralara kadar geldi:)
    çook tatlı..
    allah ona sağlıklı ve tabii karizma bir ömür versin;)

    YanıtlaSil
  16. ohhh çok güzel maaaaşşşşaaallllaaahhhhhhhhh
    kuzum benimmmm

    YanıtlaSil
  17. Aman Allahım bayıldım bu posta hele bir de ne giydim markaları yok mu koptum ben de:)Stil sırlarını ara sıra paylaş lütfen neler giyer neler eder eksik bırakma bizi..Yerim onuuuu

    YanıtlaSil
  18. Bütün fotolara bakarken kurban olayım ya dedim.. Bu nasıl bir tatlılıktır, veren Rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin.. O kadar güzel yazmışsın ki emeğine sağlık ama yazıdan daha çok Kaan bey fotolarıyla beni benden aldı :)
    Kocaman MaşAllah diyorumi Allahım bağışlasın..

    YanıtlaSil
  19. Çok tatlı bir bebek. Maşallah.
    Ama bebeğin iç seside bir o kadar harika. Çok keyif aldım. Bide özendim ne ayıp. Çoçuk yapmaya özenilir mi ayol :)))

    YanıtlaSil
  20. Dünyanın bütün maaşallahlarını gönderiyorum.
    Muhteşemsiniz.
    Bol kokulu günler, anne anne, evlat evlat sizin olsun.

    YanıtlaSil
  21. Bayıldım öldüm bittim kocaman maşallah:)) Allah nazarlardan saklasın bahtı yaşamı güzel olsun halası:)) öyle böyle değil ya nasıl güzel maşallah insan koklamalara kıyamaz bu şeker paşayı:))

    YanıtlaSil
  22. allahım esirgesin seni nasıl bir şeysin sen Kaan... belediyeden onay engelim var yoksa koşa koşa doğurcam ama evlenmeden olmuyor=(

    YanıtlaSil
  23. Ah bu ne tatlı bişey halası yerim onu ben. Bayıldım fotoğraflarına, pozlarına. Sana çekmiş bu konuda bence, fotoğraf makinasıyla arasında bir elektrik var :) Maşallah maşalllah, hep mutlu olsun, şansı bol olsun, sevdikleriyle büyüsün inşallah.

    Öperim onu da, seni de

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  24. masallah sarı bebıse hemde kocaman masallah kıyamamcanım benım nasılda buyuyorlar allah nazardan saklasınnnn melek mıs kokulu yaaa yemelık lokum

    YanıtlaSil
  25. yaw insan anne olunca boyle neseli otesi bir yazida bile burnu sizlayip, gozleri dolabiliyormus.. :)) Henuz taze anne sayilirim sanirim ondan.. Simdi ben posta basladim ve sen ne soylersen yaptim.. Bastan bi masallah dedim uzuuun uzun :) Allah gercekten nazardan saklasin cok cok guzel ! cokta yakisikli olacak besbelli.. :) Darisi basina minnakkusum ;)

    YanıtlaSil
  26. Allah nazarlardan saklasin-kocaman bir masalllah diyorum(:

    YanıtlaSil
  27. Ben de teyze olacağımı bugün öğrenmiş ve havalara uçuyorken bu post mest etti beni, Kaan bebeğe maşallahhh mis gibi lokum gibi, bakışlarına hayran kaldım <3 Sağlık ve huzur içinde büyüsün, hoşgelmiş bebek :)

    YanıtlaSil
  28. ay Allahım baktıkça kafayı yiyorum ya,3000 tane maşallah zincirimi çektim öyle geldim,önden bi söyleyim de :))) ifadelerine,güzelliğine,bakışlarına,pozlarına evet bildiğin poz vermiş paşamız bayıldım öldüm bittim..çok yoğun duygular içindeyim Asiş,seni düşünemiyorum..41 kere maşallah,şansı bol ömrü uzun olsun..sizinle ailesiyle çok çok çok güzel bir hayatı olsun,bi kız yapayım da kaçırmayayım paşamızı bakış açısındayım,bi sorsana damadım olur muymuş??? :))
    öper,koklar,mıncırır kaçarım <3333

    YanıtlaSil
  29. Ben de taşırım o karadeniz genlerini hacı sinirlerine hakim ol :)) insan evladı melek yahu :) Kardeşim gibi kızıl olma ihtimali yüksek bu bebenin :)) Maşallah

    YanıtlaSil
  30. en son fotoğraftaki o çapkın bakışlarını,masumiyetini yerim :)

    YanıtlaSil
  31. Masallah nasil tatli Kaan ismi de pek guzel. Son fotoda resmen goz kirpip biyik altindan gulmus cok fena bir karizmasi var soliyim :)
    Allah anali babali halali buyutsun minikkuscum :)

    YanıtlaSil
  32. Hahaha ne guldum fotoları ve altına yazdıklarını okurken! Sen de mi Karadenizlisin minikkus? Hadi bana evet de de ben de bu yuzden ısındım diyim sana memleket cekti diye, hadi! :)
    Kooocaman bi masallah! Fotograflar +100 puan:) Altındakiler ondan da sahane!
    p.s: Senin kucagındaki fotograftaki Kaan'ın bakısa ben ölürüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet karadenizliyim hatta inanmassın samsunluyum o derece:) kan çekmesinin sebebi %100 samsun kaynaklı bence hehe:))

      Sil
    2. E ben de cok uzak sayılmam Giresun'luyum vallahi daha bi sevdim seni, şimdi anlasıldı bitmek bilmeyen enerjinin sebebi:)

      ( E bide serde Ankara'da 6 sene okumusluk-yasamıslık var tappiii )

      Cook optum:)

      Sil
  33. yerim o minnosu ben.. pek guzel masallah anne, baba guzel halalar guzel daha olsun :D misler gibi kokla benim icin <3

    YanıtlaSil
  34. abiler ablalar teyzeler halalar hepinize teşekkür ederim, ben çok tatlı bi bebişim evet haklısınız. allah beni nazarlardan korusun ve iyşallah da sizin dediginiz gibi saglıklı mutlu güzel bi hayatım olsun, ne kadar iyisiniz, nekadar da sevmişsiniz beni öyle ^_^ şu an en iyi yapabildiğim şey etrafıma mis koku dagıtmak oldugu icin, hepinize burdan tek tek kokumu yolluyorum. ama koku dediysek boklu bez kokusu diil tabiki, yanağımla gıdım arasında kalan bölgenin kokusunu yolluyorum. biraz büyüyünce yine ugrarım ben merak etmeyin :)
    oldu teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  35. bbekler kucukken birbirine benziyor, aynı manasız mimiklerden sanırım:)
    cok guzel bişey bu valla bakarken maşallahımı soyledim, tazarken de diyeyim maşallah, aman nazar değmesin oğlumuza:)

    YanıtlaSil
  36. ayyyy allahım esirgesin bin maşallahh.kız ben bu dedeyi yerimmmm.ooo o çok sert pozunuuundaki o dudakları kıvırıp sündürürüm bakkk allam allam bu ne ya kan kaynaması yaşattın bana hala kuş.iki kolundan çeker 5 tur attırır duvara fırlatır sonrada sıkar sıkar eve götürürüm ben bunu nasıl mis kokuyodur oda evde şimdi .bebek kkusu huzur verir hemde nasıl.allah sağlıkla sıhatle mutlulukla büyütsün onu.41 kere maşallahh .kız bare en üstte bir nazar boncuğu resmi koysaydın hatta her pozun kenarına küçük bir tane yapıştırsaydın.yerim ben bu salyangozu yerim.

    YanıtlaSil
  37. kaç kere maşşalllaaah dediğimi sayamadım bile o kadar yani :) Allah bağışlasın muhteşem bi güzellik yaa bu, kucağına da çok yakışmış söylemeden edemiycem ;))) sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  38. kaç kere maşşşaaalllaaahhhh dedim okurken sayamadım bile.. nasıl bi güzelliktir bu böyle Allah bağışlasın :) haa bi de söylemeden edemiycem çok yakışmış kucağına;) sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  39. Ya ben donup donup bakiyorum bu post'a, favorilerime ekledim;))
    Yine maasallah deyip gideyim;)

    (Erman bizim bebegimizin de fotografci amcasi olsun mu?;))

    YanıtlaSil
  40. ben bu afacanı mincırabilirmiyim yaa süper bişi bu yaramaz allah bağışlasın halasının kuzusunu ;)
    41 kere maşallah hatta 41 yetmez 41111111.... kere maşallah :)

    YanıtlaSil
  41. masallah demek yetmez gercekten, ne kadar yakisikli bir adam boyle bu!! acaba elimi cabuk tutup hemen bir kiz bebek yapsam da hemen bu isi burada baglasak mi?? :))
    allah anali babali buyutsun. eminim sen de benim gibi yegenine tapacaksin, hatta cocuk bile yapmaya gerek kalmiyor yegenlerden sonra :)

    YanıtlaSil
  42. sen şimdi hala mı olduuuunn?:) maşallah kaan bebeğe:) çok tatlı,çok :)

    YanıtlaSil
  43. Maşallah diyorum ne kadar şeker bir şey öyle içim gitti fotolara bakarken her pozu ayrı tatlı, tulumlarına papyonuna ise hasta oldum diyebilirim :) Tebrik ediyorum tatlım Kaan bebeği Allah nazardan saklasın :)

    YanıtlaSil
  44. Maşallah maşallah maşallah demek istiyorum o ne tatlılık ben onun papyonunu severim halası:))
    Allah analı babalı büyütsün minikkuşum:)))

    YanıtlaSil
  45. ah ah benı teyze olmakla onurlandıran ufaklıgımın ılk dogdugu hal geldı sımdı
    ama bızımkı masallah topac gibydi iri dogdu biraz kız cocuk lmasına ragmen :)

    bambaska bı duygu ya
    anne olursak ne yapaız acaba
    mutlu sevgı dolu neselı bı omru olsun bebekın :)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^