2016/06/10

JW Marriott'ta Kız Kıza Spa!


Ela doğduğundan beri adeta bir uzvum gibi her yere onunla gidiyor, alışveriş yemek etkinlik doktor demeden çanta gibi her daim onu da yanımda taşıyorum. E hal böyle olunca da nerden baksan iki buçuk senedir kendime (eşime, arkadaşlarıma) ayırdığım şöyle kaliteli bir iki saatim bile olmamıştır. Yok artık demeyin, valla da öyle:)

Artık nasıl bi yorgun, nasıl bi "yazıııık kıyamam" imajı çizmişsem, Jw Marriott Hotel imdadıma yetişti ve Karma Spa bizi kız kıza harika bir gün geçirmemiz için Vip salonuna davet etti. İlk başta bu teklif; içinde masaj, hamam, jakuzi gibi birçok harika detayı yanımda çok sevdiğim arkadaşlarımla bana sunduğu için aşırı çekici görünse de, en yakın arkadaşımı evde babasıyla bırakıp 4-5 saat dışarda olma durumunu bi yadırgadım. Sonra da amaaaaan diyip akışına bıraktım (masajda bile Ela'yı düşünüyodu:P).



Karma Spa, bizim için harika bir gün tasarlamıştı. Vip odada, 5-6 kişi biz bize takılabileceğimiz, türk hamamı ve masajla kendimizden geçip, yeşil çaylı ve sütlü jakuzide yumuşayacağımız ve pelte kıvamına geldikten sonra da muhteşem lezzetlere doyacağımız bir gün sundular bize.

İlk kez türk hamamı deneyimi yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim; göbek taşında unutun beni:)
O her köşesinden mis gibi sabun kokusu saçılan bembeyaz hamamda, sıcacık o taşın üstüne yatıp köpüklerle yıkanmak ne muhteşem bişeymiş! Görmemiş hamama gitmiş hesabı, o yarım saatlik deneyimimi şurda size sıkılmadan beş saat anlatabilirim, o kadar söyliyim:)

Hamamdı, masajdı, kakara kikiriydi derken tam 3 saat geçirmişiz farkında bile olmadan. Sonra bi baktık o muhteşem jakuzi karşımızda duruyo ve biz bikere bile atlamamışız içine. Düşünsene! Sanırım bu günün en keyifli dakikaları o jakuzinin içine girdikten sonra yaşandı, en eğlenceli kareler ordayken yakalandı (tabi sansür engeline takıldığı için hiçbirini buraya koyamadım:P).
Funda, Elvin, Ebru ve Zeynep'le bir araya geldiğimizde zaten genelde gülmekten ağlıyoruz. O yüzden ne kadar keyifle bu günü tamamladığımızın detayını vermeye kelimeler yetmeyebilir.

Özellikle de hamamdan çıkanların kıpkırmızı bi suratla "fakat ne hafifledim bee!" bakışı anlatılmaz yaşanırdı:)

Çiğdem Hanım başta olmak üzere, Jw. Marriott ailesine ve Karma Spa'ya, bize unutulmaz ve devamını mutlaka getireceğimiz bir gün yaşattıkları için teşekkürler ve kucak dolusu öpcükler ❤️

Dipnot: Özellikle gelin hamamı için sıkça tercih edilen bu özel alanda, bence, bekarlığa veda partilerine deliler gibi para harcamak yerine en yakın 5-6 arkadaşınızla tadına doyum olmayacak ve keyfi gerçekten hafızanıza da iliklerinize de işleyecek bir gün yaşayabilirsiniz çok daha uygun bir bütçeyle! 

  









Bide hazır gitmişken restoranında şu muhteşem orman meyveli cheesecake'ten yemeden, üstündeki o nefis kremanın akışını seyretmeden dönerseniz, hele ki o tabakta yenmemiş minicik bir parça dahi bırakırsanız valla da küserim billa da küserim. Bu konuda hassasım ❤️❤️❤️

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^