2013/10/21

Şaka maka 26!


Herkes denize girdi, ananesinin leziz böreklerini hüpletti, kavurmaları löpür löpür götürdü ve Ekim güneşinde bronzlaşmanın dayanılmaz hafifliğiyle kendinden geçtiyse ne mutlu! 
Gezemeyenler, gezip de yetersiz bulanlar(Allah gözünüzü doyursun bu arada!), yok efendim ben hiçbişey yapamadım mal gibi evde geçirdim bu tatili diyenler de üzülmesin. Üçte birini yatış modunda geçirdiğimiz Ekim ayının son haftasına yaklaşırken kapıda bekleyen 29 Ekim tatili sizin de yüzünüzü güldürecek.


Ben mi? Bebişin odası ve bilumum insanlık dışı miniklikteki ciciler arasında gidip gelmeye, samuray zıbınlarına baktıkça kendimden geçmeye ve tabiki fotoğraftan da anlaşılacağı üzere büyümeye(!) devam edicem.

- 26. haftanın içinde, nerden baksan 7-8 kilo almış ve hala tartıya çıkarken donla kalana kadar üstündekileri çıkarıp yüz gram daha hafif görünmenin derdinde olan bir gebe, vede dünyanın en çöp (=mis) kokulu yeğenine sahip taze bir teyzeyim.

- Fotoğraftaki üçlü, 11, 18 ve 26. haftalardan birer kuble. Bu balon gibi şişmelerin, gece yatarken bacaklarımın arasına yastık koymadan yatamamaların neyseki tatlı bir sebebi var. İçerde büyüyen fındık burunlu bir kız çocuğu! 
Biz ultrason randevularını iple çekerken, günlük rutininde nerdeyse siyah kuşağa geçmek üzere olan ve tam da ultrason günü elleriyle yüzünü kapatıp saklanan, 
hastanenin bütün katlarını merdivenlerle üçer beşer çıksam da yerinden oynamayan Chun-Li görünümlü bi kız çocuğu hem de :)


Peki bunun dışında neler oluyo? 


- Doktorum beyazdan uzak dur dedikçe, "kaka onlar, yeme sakın" dedikçe marketlerdeki çikolata reyonları ve tatlıcıların vitrinleri daha çekici geliyo bana (bize)! 

- Düğün zamanı tek sorunsalımız televizyonun çözünürlüğü kaça kaç olsun iken, bebek zamanı gelince sorunsallar havuzunda adeta yüzmeye başladık. Önümüzde de bir sürü engel. Yok duvarlara nefes aldıran duvar kağıdı, yok kurşunsuz boya kullanılan bebek mobilyası, yok yok yok. Zaten bizim millet fırsatçı, böyle detayları hayatta atlamaz. Hassas bi nokta buldu mu hemen onu fırsata ve paraya çevirir. Bu da o hesap. Karnı burnunda birini gördüler mi mallarını nasıl pazarlayacakları belli. "Hanfendi biz kesinlikle kurşunsuz boya kullanıyoruz, bebeğinizi kötülüklerden koruyoruz. Hatta gerekirse siz isteyin gelip gece emzirelim sizin yerinize, siz de rahatça uyuyun" diycekler.

- Belki ucundan kenarından yakalarım, belki 6 ay doğum iznim olursa hayatım kolaylaşır derken, tıpkı bu hayali kuran diğer gebeler gibi ben de avcumu söve söve yalamaya başladım yavaştan! Zaten hiçbirşeye yetmeyen 16 haftaya iki hafta daha eklesek mi yoksa sarımsaklamasak da mı saklasak diye hesap yapıyo yukardakiler. Evet haklılar da. Çünkü eğer biz 3. ayda işe geri dönmezsek ekonomi çöker, işsizlik alır başını gider, savaş çıkar ve hatta oksijen kaynaklarımız bile tükenebilir. Özetle Türkiye'nin, hatta dünyanın kaderi bizim ellerimizde. 
O sebeple bundan iki gün sonrasını bile sorgulamayı bıraktım. Akışına bırakmak bazen en güzeli. Ha yumurta kapıya dayanınca, bakıcı bulamayınca ve el kadar insan parçasını kreşe yollamaya gönlüm razı gelmeyince neler yapabilirim, onu da hep birlikte görücez:)

Size de kıyamam yaaa. Şimdi bütün bloglar çatır çatır tatilde ne giydim, nereleri gezdim postları yaparken, siz gelmiş burda Cem Yılmaz misali bi siyah tshirtle post yapan beni dinliyosunuz. Şu an burda modadan, trendlerden bahsedersem zaten komik olur bu tipe:) Gerçi vitrinlerde ekoseleri, kabarık etekli minileri gördükçe ağzımın suyu akmıyo desem yalan olur. Ama biz onlarla anlaşmamızı yaptık, seneye yazın 34 bedende tekrar görüşmek üzere esen kalacak her iki taraf da.

Eveeeeet şimdi, sızlanmalarımdan ve sıkıcı muhabbetimden herkese fenalık geldiyse bence dağılalım. 
Ne sizi, ne de dolapta kaç saattir öylece duran Magnum minileri bekletmeye gönlüm daha fazla razı gelemez! 


Öperim, öperiz, gerekirse tekmeleriz bile :)

76 yorum:

  1. Len ben seni en soldakinde birakmistim, elimde kanitlar bile var! Ne zaman en saga gectin! Ama yerim, bana fark etmez <3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaaha evet kelebeyim yaaa, şu an sagdakini bile baya bi geçmiş halde bekliyorum gelip beni sevmeni <3

      Sil
  2. Hahahahahah vallahi denize girdik ekim bronzu kivamina geldik ama ben bu yaziyi inanilmaz bir zevkle okudum cok guldum eglendim ama sanirim biz daha televizyonun cozunurlugu kaca kac olsun evresindeyiz sunda :D O yuzden bana cok uzak geliyor ama bir o kadar da cok yakin cunku evlenir evlenmez hemen kucagima bir adet alicam diyen o manyaklardanim ahahah :D Neyse bebegim ben seni fazla tutayayim magnum miniler beklemesin fazla ha bide operim cok karsiliginda da dunyanin en guzel tekmesine hazirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evlenir evlenmez cocuk yapcam diyen nicelerini gördüm bebişim, bakalım sen de onlar gibi yan mı cizceksin, yoksa direk pırt diye dogurcakmısın bi küçük Ezgi ^.^
      tv cozunurlugu konusu önemlidir, pazarlıksız almayın heheehhe :P

      Sil
  3. Tek kelime ile harikasın :). Blogunu okumayı, seni takip etmeyi zaten çok seviyordum şimdiki hissettiklerini daha da bir hevesle okuyorum. İş yerindeyim ve yüzümde hafif bir tebessüm var ve yorumdan sonra yazını tekrar okuyacağım. :)
    Beni gören çalışma arkadaşlarım ne okuduğumu çok merak ediyorlardır eminim... Bu aralar çok seyrek bir şeyler yazman hepimizi üzüyor :( Tamam hamile olunca ağırlaşmak, üşengeçliğin gelmesi, araştırmalardan fırsat bulamaman çok normal anlıyoruz ama en azından 3 günde bir bir şeyler karalasan da takipçilerin olarak hepimiz son yazını bir hafta boyunca okumasak süper olur. :D

    Sevgiler,

    Meldemoz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu güzel yorum icin ne denir bilemedim, cok tesekkur ederim.. ve cok haklısın, seyrek yazıyor olmam konusu beni de cok üzüyo inanki..
      ama dedigim gibi, işlerin yogunlugu, üstüne benim yorgunlugum ve eve gidince hicbisey yapmak istemeyisim eklenince böyle 10 günde bir post yapma durumu baş gösteriyo.. en yakın zamanda bu durumun önüne gecmeyi planlıyorum:)

      Sil
  4. ne güzel , ne tatlı, ne fıstıksınız, maşallah size :)

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. yok canım, sana öyle geliyodur bence ^.^

      Sil
  6. yerim o göbüşü... gebeliğimiz kafa kafaya gidiyor seninle. ama ben hala ankara da bebek mobilyasını nerden alacağıma karar verebilmiş değilim. bu konuda fikrin nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz gecen haftsonu bu işi noktaladık ve mobilyacımızı bulduk:) eger bu yorumu görürsen ve detaylı bilgi almak istersen bana mail at, ordan konuşalım emi? ;)

      Sil
  7. Selam minikkuş... Ben de 27.haftadayım ama karnım senden çok daha büyük gözüküyor, ya da bana mı öyle geliyor bilemiyorum. Tabii ben hamilelik öncesinde senin gibi 34 beden değil, 38 bedendim, bunu da atlamamalı :) Yine de bebek için aldığım kilolardan çok fazla korkmuyorum. Sadece ona büyürken yedirmeyeceğim aburcuburu şimdiden ben de yememeye, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. O doğduğunda yapacağımız yürüyüşler ve emzirme ile rahat verebileceğime inanıyorum. Tabii bir yandan da normların dışına çok fazla çıkmamaya çalışıyorum. Her hafta içimde neler olduğunu okuyarak takip etmeye çalışıyorum. http://www.cocukgelisimi.com/hamilelikte-28-hafta gibi okuyarak, bebeğimin neler hissettiğini anlamaya çalışıyorum. Mesela bu aralar bizi duymaya başlıyorlarmış, o yüzden devamlı onunla konuşmaya başladım... Ve bu arada ben de her ultrasonu iple çekiyorum. Yüzünü bir kez daha görmek için.. 20. haftada çok net görmüştük, şimdi artık ellerinin arkasında saklıyor oğluşum.. Şu doğum izni olayı da umarım yalan olmaz ve bebişlerimizle hakettikleri o 6 ayı en azından doya doya beraber geçiririz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fazla kilolardan korkum kesinlikle yok benim de. ama yazdıklarıma bakınca hak verdim, yanlış anlaşılmaya musait yazmışım:) ben cogu kez acaba az mı kilo aldım, ya bebişim yeterince büyümezse diye tırsıyorum esasen:) o sebeple de yeme-içme konusunda kendimi de kızımı da engellemiyorum ^.^
      benim de takip ettigim siteler var, cok verimli bilgiler topladıgım;) hatta baskalarının yasadıkları deneyimleri okudugum yerler var ki en keyiflisi o gibi geliyo bana:)
      ultrason kısmı ise ayrı bi tez konusu bizde de:) sırf bu yüzden 2 ayrı doktora gidiyoruz:) biri düzenli gittigim doktorum, digeri ise kullandıgı ultrason cihazı son sistem olan baska bi doktor:) ayda 2 kez görmüş oluyoruz kızımızı böylece :D

      Sil
  8. amaaaan sen ne güzel bir göbeksin böyle!!
    sen sayfalarca yaz ben keyifle sayfalarca okurum,ekose den daha çekici bu göbek :)

    Ayrıca hassas durumların hassasiyetini fırsata çevirenlerden de hiç mi hiç hoşlanmıyorum!

    Bu; aynı kıyafetle aynı fonda aynı pozda fotoğraf olayı ise süper ötesi birşey :) bayııldım sana bayıldııım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seni yerim kadın! emin ol hamileyken sen cok daha güzel ve taş olacaksın <3
      bu duvarönü fotograflarından yapmayı planladıgımız bi projemiz var, dogumdan sonra iyşallah hep birlikte görücez sonuclarını :D

      Sil
  9. Seni yerim ben yerrrr <3
    Ayrıca bunca ay elinin biri allta biri üstte bıkılmış artık görülmesi olası olan hamiş pozlarından bir kare bile vermediğin için ayrıca severim seni :)
    Hanım kızlarımıza kocaman bir maşallah der köşeme çekilirim hemen ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o hamile pozlarından da veriyorum arada kuzum:) insanın eli ister istemez gidiyo cünkü göbüşüne:P
      ama böylesi bizim de daha cok hosumuza gidiyo ^.^

      Sil
  10. Canım nasılda yakıştı hamişlik sana nasıl da tatlı gözüküyorsun pc ekranından anlatamam sana:)Sana da kızına da kocaman bir maşallah der ikinizi de kocaman öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyyyyy benim güzel gözlü güzel kalpli arkadasım, nasıl da sever minikkuşunu ^.^
      iyşallah istedigin zaman senin de böyle göbüşlü hallerini izler, böyle muç muç severiz bebişini <3

      Sil
  11. Yaa çok şeker olmuş bu yazı. Yüreğine, eline, cimcimeye sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. begenmene sevindim, teşekkür ederim çokca ^.^

      Sil
  12. Maşallah:)
    Bugün ultrason çıktılarına baktım, düzenledim, başkasının hiçbir şey görmeyeceği o karanlıkta miniğimin tüm uzuvlarını seçtim ve o günlere gittim... Öyle güzel anlar ki tadını çıkar sonuna kadar (biliyorum bunu söyleyen en az bir milyon kişi bulabilirsin ama değinmeden edemedim :-p ) Ben de 6 ay izin hesapları ile yatıp kalkmıştım aynen avucumu yaladım, yumurta olayında bir çözüm bulunuyor :)
    Kilo konusunda da " ye aman süt olsun" lara takılmazsan emzirerek 3-4 ayda eski haline gelirsin, zaten bu konuda da tavsiye verecek en az bir milyon kişi bulacaksın:)
    Beklemedeyim, gelecek tekmeleri de öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha cok tatlısın sen yaaa:) bebişin oldugunu ve bu süreclerden gectigini bilmiyodum:) beni su an en iyi sen anlarsın bu durumda ^.^
      bi milyon kişinin tavsiyesini dinleme olayı tam bir işkence yahuuu:) her kafadan ayrı bi ses. ya dedikleri dogruysa şüphesi sürekli kafamın bi yerinde:)
      ama dedigin gibi, kilo konusuna takılmıyorum. emzirerek ve uykusuz kalarak zırt diye veririm o kiloları diye düşünüyorum en iyimser halimle heheehe:)
      öperim çok miktarda ben de :*

      Sil
  13. ayy tatlılığa bak! senin bir sonraki cümleni heyecanla okutan anlatım tarzın hiç bir postun ötesine geçemiyor sanırım. şirin mi şirin olacağına inandığım minnoşunu merakla bekliyorum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyyy esas sen şu yorumun tatlılıgına bak hele <3
      heycanla bekliyoruz minigin miniginin gelmesini, gelsin de bi agzını burnunu yiyelim diimi hep birlikte <3333

      Sil
  14. Bir nazar boncuğu koysaydınız keşke :) aman nazardan çok korkarım. Allah nazarlardan korusun bi maşallah diyelim. Allah tamamına erdirsin inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nazar değmesin inş..

      Sil
    2. aminnnnnnn diyorum nazara inanan ve bu konuyu oldukça ciddiye alan biri olarak.. teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin;)

      Sil
  15. okumaktan hiç sıkılmadığım bir blog. çok tatlısınız. bu fotoların sonuna doğum sonralarını koyun bence ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok teşekkür ederim, bunları duymak şu gebe halimle nasıl mutlu ediyo beni, nasıl kıpraşmalara sebep oluyo içerde bi bilseniz ^.^

      Sil
  16. modarella aysunuma katılıyorum, daha da büyümüş hallerını görebileceğimiz günler olsun inşallah,seneye 34 bedenede hızla gecıceksın ama bu gobus bılmıyorum huzur dolu bısı bak bak oksa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. büyüyen göbüş hic bu kadar eglenceli olmamıştı Cerenim, sana da şiddetle tavsiye ederim. Benjiyle saatlerce eglenebilirsiniz sırf bir tekme üzerine:)
      iyşallah hep birlikte görürüz saglıkla dünyaya geldigi ve büyüdügü günleri de.. <333

      Sil
  17. Ayy ama ben sizi yeriiimmm :D Ben ortadaki fotodayım şu an kendim ;) Anladın sen onu :D Ha gülüm maşallah da derim, bir de üstüne tükürürüm ki nazar değecek zemin bulamasın, geldiği gibi gitsin. Ne demiş Atamız? Geldikleri gibi giderler :) Bunu her duruma uyarlayana ne demişler? Aferin Mige :D Şimdik efendim o tekmelerin sahibinin fındık burnunu öperim ben ama Ondan sonra o bir sağlıkla doğsun onu mis mis koklarım ki bennn Seviyürümmm :D O vakit bunu saymam gene yazarım ha minnakkuşum benimmm Son derece öptüğümü de belirtir "Nooldu kı bizim yürüyüşler?" yöresel deyişiyle mektubuma burada son verirken en güzel günler, en güzel geceler sizinlen olsun canlarım derim :) Alo? Öpmüş müydüm??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seni, kendinle birlikte yerim kadın! tükmüklerine saglıki kendileri taa buraya kadar ulaştılar :P
      bi dogsa da Demir oglan gibi mıncık mıncık etsek her bi yerini diimi Migelim yeaaaa ^.^ sonrasında da senin oglan girer araya, onu da bizimkinin yanına oturtup karsılarına gecer ve bogumlu bacaklara bakarak mest oluruz! Nası fikir ama <333
      öpmüştün aslında yarın ama olsun, yine öp, ben severim öpçük :**

      Sil
  18. Tabi ki kız canım Allaşkına bi şu karna bakar mısın ? Yusyuvarlak.. Kesin kız yani ultrasona ne hacet :p Ayrıca buraya yorum yazan tek erkek de benim.. Utanıyorum yorum yazmaya ama yazmadan da duramıyorum.. Böyle güzel güzel yazıyosun yorumsuz bırakmaya gönlüm el vermiyo :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaahah sen benim en tatlı erkek takipçimsin biliyosun diimi Utkan :) yorumların bile bildigin teyze gibi ya ahahaahah:)) karnın yuvarlak-sivri olma durumlarını bile ögrenmiş :P
      çok teşekkür ederim sürekli gelip ses verdigin ve yanlız bırakmadıgın icin:) Bebiş sevmeye de bekleriz Ankara'ya, ciddiyim bak! ^.^

      Sil
  19. Bayıldım bayıldım bu fotoğrafa ben:) Ne iyi yapmışsınız kuşumm.. Son haftalardaki halini çok merak ediyorum şimdiden:)
    Doğum iznini hiç sorma zaten verecekleri iki haftacık, onda da öyle naz yaptılar ki...
    Ben daha hamile bile değildim konuşuluyorken, hala haberlerde konuşuluyor bu mevzu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de o son hafta hallerimi acaip merak ediyorum Zeynom:)
      izin konusuna hic girmek istemiyorum, zira sinirlerim hop hop hopluyo..

      Sil
  20. bask bloggerler neler yaziyor bilmem ama biz bi yazidan memnunuz.. 5 haftalik hamile bir anne adayi olarak.. daha cok yeni oldugu icin sadece ben ve esim biliyoruz.. 3 ay gecsin oyle paylasmak istiyoruz, istiyoruzda bende haykirmak istiyorum.. ondan burdan haykirayim :)) rabbim bir avazda kurtarsin.. hamilelikle ilgili ve daga sonra anneleik ve kilolarla nasil bas ettiginizle ilgilide ara ara yazi isteriz ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa ne güzel, demek hamilesin sen de, hayırlı olsun vede saglıkla kucagına alırsın iyşallah ^.^
      annelik kısmına gercekten geciş yaptıktan sonra, her fırsatta paylasım yapacagımdan emin olabilirsin ;)

      Sil
  21. Yazını çok keyif alarak okudum :) O göbek sana acayip yakışmış. İlk 3 ay nasıl geçti ben onu merak ediyorum. Bulantılar,kusmalar yaşadın mı? Nasıl atlattın? Zaman ne çabuk geçiyor, nasılda 28 hafta oluvermiş şaşırdım :)

    i-fashionbank.blopgspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk 3 ay inanılmaz rahat gecti, hatta şöyle söyliyim sana, hayatımda hic yapmadıgım kadar üst üste yolculuk yaptım. ama bulantı, agrı, sızı, yorgunluk filan hicbisey olmadı. Ben de hamilelikten önce cok kötü gecirecegimi düşünürdüm, midem bulanır, canım cıkar, yürüyemem derdim.. alakası yok:)
      güzel düşün güzel olsun yani özetle! ^.^

      Sil
  22. nazar değmesin inşallah :)

    YanıtlaSil
  23. yaa şimdi ilk defa gördüm, harikasın çok tatlısın :)) tebrik ederim minnoşunla mutluluklar dilerim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyyyyy seni nasıl da severim var yaaa haberin olmaz <3
      belkim bi sonraki Ankara'ya gelişinde bebişle ikimizi sevmeye gelirsin hı teyzesi? negzel de olur valla :*

      Sil
  24. küçük minikkuşu da takip ederiz inşallah :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de öyle umuyorum ^.^ saglıkla gelsin de takip edelim hep birlikte:)

      Sil
  25. su an sana sarilmak istedimmm !!
    o kadar güzel yazmissin bi ara sesli güldüm :)
    ayrica hayirli olsun cooook sevindim.. minik seker'i merakla beklemekteyim..
    cok standart bir cümle ama hamilelik gercekten cok yakismis sana.. cok tatli görünüyosun..
    umarum magnum minileri afiyetle yemissindir. kocaman öptüm :****

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler tatlı kuzum, ne güzel bi yorum bu:) gel ve sarıl, özgürsün yani:) tabi ellerin kavuşabilirse :P
      magnumlar afiyetle indi bile mideye, hic bekletir miyim onları ben :)
      öptüm kocaman :*

      Sil
  26. Heee o 6 ay fos çıktı demi. Gerçi ben 32. Haftada çıkılan doğum iznine 25. Haftada mecburen çıkarak bir rekora imza attım ama. Aynı rekoru neredeyse 34. Haftada doğurarak ta gerçekleştirmek üzereyim. Bu hızla benim oğlan bi maratoncu olur. Anası da ayvayı yer :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyy senin oglan biraz aceleci galiba annesi:) ama olsun, saglıklı olsun, herşey yolunda gitsin de, maratoncu olmasında sıkıntı yok bence :)

      Sil
  27. 30. haftamdayım ve hiç kilo almamışsın sanki. çok yakışmışş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 24. haftadan sonra hızla kilo almaya basladım aslında. Yani bu gördügün, aslında henüz eglencenin baslamamıs kısmı:) su an 29dayım ve 9 kiloyu gördüm:) daha 10 haftam var, hesap et gerisini heehehe:)) teşekkür ederim bu arada:)

      Sil
  28. Ay maşallah Allah nazardan saklasın hamilelik çok yakışmış. bebeğine ve sana sağlıklı mutlu günler dilerim.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim güzel dileklerin icin:)

      Sil
  29. Valla öyle güzel anlatmışsın ki, okumaktan keyif aldım. Cem Yılmaz gibi dediğin halin bile çok tatlı ;)

    YanıtlaSil
  30. Bloğunuzu büyük bir keyifle takip ediyorum maşallah hamilelik bir insana bu kadarımı yakışır kızını kucağına aldığın günlerinde boyle boy boy guzel fotolarinizi görürüz issallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu güzel yorum için çooook çok teşekkür ederim. dilerim dediginiz gibi o günleri de görürüz hep birlikte :)

      Sil
  31. ahahah minnoşkoooom en guzel postlar bu postlar keşke bizim de böle göbüşümüz ve bebişimiz olsa da siyah tişörtle post yapsak:) canım benim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin de olcak güzel bi göbüşün zamanı gelince. ve o zaman sen hepimizden daha bi güzel olcaksın! üstelik şahane güzellikte de bi bebişin olacak, sabırsızlıkla bekliyorum <33

      Sil
  32. Nice photo post!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. thank honey! you always make me fell good ^.^

      Sil
  33. minik kuşun minişi,dişisi,molekülü hoşgeliyorrr hele bir de böyle bir anneye sahip olacak ki:) harikasın .bebek dünyası derya deniz (bütün yaz tatilimi her nekadar güvercin adımlarıyla yürüsemde) içinde kaybettim aldıklarım alamadıklarım aklımda kalanlar..tüm ilgi alanlarımı rafa kaldırıp onlara verdim kendimi..maşallah fıstık gibisin..çok ideal kilo almışsın ben de 14 ile tamamladım doğumdan sonra çok az bişi kalıyor hemen 34 e döneceğinden eminim..sevgiler güzel anne

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa o derya denizde ben, hamile olmadan önce de her defasında kendimi kaybediyodum, şimdi nasıl bi durum içindeyim sen hesap et:)))
      Seni de anlıyorum yani;) ve bir o kadar da takdir ediyorum 14 kiloyla bu sayfayı kapattıgın icin! su an ne kadar fıstık oldugunu da biliyorum, maşallah sana! darısı da en hayırlısından ve saglıklısından benim başıma ^.^

      Sil
  34. Hamilelik ne kadar yakismis :)

    YanıtlaSil
  35. kelimelere takla attırmak benim ilkokuldan beri ve zevkle yaptıgım bir iş aslında:) Ama bunu bide okuyuculardan duymak dünyanın en keyif veren şeylerinden biri olabilir ^.^ sen kalk, hem en sevdigin şeyi yap, aklına eseni yaz, bide üstüne herkes sevsin, okusun. daha ne isterimki:)
    Çok teşekkür ederim bu güzel yorum için. Ogluşunu da tanımadan, bilmeden, görmeden, ama bi lokmada yerim! maşallah ona <3
    yeni postun da eli kulagında, bilgine :)

    YanıtlaSil
  36. Allah analı babalı büyütsün benimde bir kızım var 2 buçuk aylık oldu maşallah dünya tatlısı bişey Benim için bütün bebekler bir melektir...Allah bütün bebeciklerimizi nazarşardan saklasın...Her zaman takip edemiyorum ama sayfanızı ama boş zamanlarımda okuyorum o güzel paylaşımlarınızdan dolayı teşekür ederim sağlıcakla kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. Allah onlara saglık ve huzur dolu bir ömür versin, bizler de güzel günlerine şahit olalım inşallah..

      Sil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^