2013/09/29

Kırmızı minik pabuç ❤


Sevgili okur, bu yazı, senin de farkettiğin üzere oldukça gecikmiş bir yazı. 
Şimdi ben çok yoğunum diycem, isim gücüm o kadar çoktu ki elimi eteğimi her bişeyden çektim diycem, yaptığım mesailerin haddi hesabı yoktu diycem ama sen mazeret kabul etmiyceksin biliyorum. Ama 23 haftalık olmuş ve artık göbeğini hiç biyerlere sığdıramayan gebe kontenjanından beni affedersin diye düşünüyorum, ne dersin? :)


Fotoğraflardan da anlayacağın üzere konumuz ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi mevzusuna dayanıyo. Her ne kadar tatlı krizlerine girecek seviyeye gelerek bu hurafeyi ziyadesiyle bozmus olsam da Hakkı çıkarmayacağımı, tıpkı çikolataya aşık olduğu gibi ekşi elmayı da taparcasına seven bir KIZ'ım olacağını belirtmek isterim ❤
Ultrasonda ilk "kız" dendiğinde emin olamayıp, sonradan bi yerlerden pipi çıkması ihtimaline karşı biraz daha beklemeye karar vermiştim. Neyseki 20. hafta detaylı ultrasonunda işi tatlıya (evet yine tatlıya) bağladık:)
Ben de kızım da çok iyiyiz, sağlıklıyız, mutluyuz (buraya bikaç maşallah!). 
Son zamanlarda iş hayatımda yaşadığım yoğunluğun ve gerginliğin kızıma yansımayacağını, onun tek derdinin "emmek için parmağını aramak"tan ibaret olduğunu ummak ve bununla mutlu olmak istiyorum ^.^



Kilo durumları:
20. haftaya kadar sadece 3 kilo aldım. Son 3 haftada ise 2 kilo! Şimdi daha iyi anlıyorum "karnım neden büyümüyo, ben niye hiç kilo almıyorum" diye hayıflandığımda, halihazırda anne olan arkadaşlarımın neden "4. Aydan sonra hızla şişeceksin, bu günlerini cok arayacaksın" dediklerini:) Ama kilo aldıkça mutlu oluşum, kendimi bildim bileli karın kaslarımla övünürken şimdi hacıyatmaza dönen karnımı aynada gördükçe sevinçten ağlayışım, ilk haftalarımı kesinlikle aramadığımın ve büyümekten garip bi şekilde haz aldığımın göstergesidir bence!

Ne giyiyorum:
 Bütün penye elbiseler arkadaşım, taytlar can yoldaşım. Topuksuz ayakkabılarım ise bugünleri gördükleri ve böylesine ilgi manyağı oldukları icin çok mutlu:) Topuksuz dediysek gidip eczaneden ayakkabı aldığım düşünülmesin lütfen!:p Hiçbir yere sığmayan göğüsler ve göbek için düşünülmüş zarafetten yoksun pijamalara ve iç çamaşırlarına karşı ise hala oldukça mesafeliyim.


Ne yiyorum:
Allah ne verdiyse! İlle de sağlıklı olsun diye her öğünüme ıspanak nohut kabak sıkıştırmıyorum!  Etinden en emin olduğum yerden hamburgerimi de yiyorum, iki damla yağda bile olsa kızarmış patatesimi de eksik etmiyorum! Ama süt, yoğurt, peynir (özellikle dil peyniri) ve yumurtayı hayatımın merkezine oturtmuş durumdayım! Yumurtayı rafadan seven ve hatta tam pişmiş yumurta yemekten hiç hoşlanmayan biri olarak bu gebelik durumu beni biraz zora sokuyo olabilir, ama, yeşillikleri nasıl yemeden önce iyice yıkayıp sirkeliyosak, yumurtayı da tam piştiğinden emin olmadan yememeye pek tabi özen gösterebiliriz bikaç ay, yapcak bişi yok;)

Hazırlıklar:
Bebek odasına dair henüz hiçbir girişimim yok. Araştırmalarım devam ediyo ve araştırma süreci uzadıkça Türkiyedeki mobilya-dekorasyon firmalarına zaten olmayan inancım iyice yerle bir oluyo! Bütün mobilyacılar mı birbirinin kopyası dolapları yapıp dünyanın en şahane ve hiçbir yerde görülemeyecek eseri gibi satmaya çalışır! Neyseki İstanbul'da tam da kızıma göre (tamam itiraf ediyorum ilerde ben bile kullanabilirim sıkılırsa:P) bi seçenek mevcut! Yumurtanın kapıya dayanmasını bekliyorum biraz daha:)
Her gördüğüm küçük insan kıyafetine salya akıtma ve dayanamayıp alma durumumda ise hala bi değişiklik yok:)


Korkular:
Sanırım hamilelik dönemine dair, bebeğimin sağlıklı doğması konusunda zaman zaman duydugum endişe dışında yaşadığım tek korku: Çatlamak!
Her gece rüyalarıma giren ve bir numaralı karabasanım olan çatlak gerçeğinden korunma amaçlı, her an güreşmeye hazır bir pehlivan gibi yaşıyorum her günümü! Umalım da lieraclar, bebeyağları işe yarasın..

Ne dinliyorum:
Bebeğinize klasik müzik dinletin diyenlere inat, ısrarla herşeyi dinliyorum. Özellikle de TSM ve Can Atilla dinliyorum, dinletiyorum ve kızımın da benim gibi namelere ve namelerin hakkını veren güzel sesler dinlemeye hasta olduğunu biliyorum! Hayır diyelimki klasik müzik dinlettim, tamam herşey güzel hoş. E bu çocuk doğduktan sonra demiycek mi nerde bu evin klasik müziği, nerde piyano ve keman, hani verdiğin sözler hani ellerin nerde diye?!?! Alışmadık götte don durmaz hesabı klasik müziğe yüklenmek yerine hepsinden bi parça öğretiyorum kızıma:) Piyanoyu da bilsin kanunu da:)

Neler oluyo bana:
Mesela bazen çakırkeyif olmayı özlüyorum. Sonra düşünüyorum da, O'nun her tekmesiyle dünyanın en zil zurna sarhoşu oluyorum ben zaten, kim takar tekilayı:)
Eskiden annemin dilimleyip yanıma getirdigi elmayı ağzıma götürmeye bile üşenirken, şimdi her gün elma dilimleyip yemek ve her yediğimde kızımın içerden "ımmmm bu elma bir harika dostum" dediğini hissetmek için fırsat kolluyorum. 
Dipnot: Farkındaysanız yazar, nerdeyse her cümlesinin özünde üstü kapalı bi şekilde tekmelere olan aşkını dile getirmekte ve hatta öyleki, böylesine tekme manyağı olduğu gerçeğiyle 30 sene sonra bile olsa yüzleştiğini farketmiş olmaktan korkunç bi haz almaktadır ❤









Bizde durum bu sevgili okur.

Zaman, her gördüğün kendinden poşet donlu elbiseyi sepete atma, her bez tabanlı rugan ayakkabı gördüğünde eriyip bitme ve dayanamayıp onları da sepete atma zamanı. 

Sen ne diyosun bu konuda? :)

54 yorum:

  1. Allahım sen çok güzel ve tatlı bir annesin kızında senin kadar güzel olacak. Hayırlı olsun sağlıklı olsun. En güzel zamanları heyecanlı bir şekilde yaşıyorsun. Hep mutlu ol ve Maşallah hemde 41 kere nazar dokunmasın :))

    YanıtlaSil
  2. Bomba gibi bir geri dönüş yaptığının farkında mısın minik kuşum?
    Sen de kızın da harikasınız eminim. Böyle eğlenceli, böyle bilinçli, böyle tatlış bir annesi olacağı için çok şanslı kızın. Sen de ona sahip olacağın için çok şanslısın. Zaman dört nala koşsun ve kavuşun birbirinize sağlıklı sağlıklı. Gelişmeleri, büyümeleri, göbeği, tekmeleri duymayı bekliyoruz arayı açmayalım.
    Mucuk.
    Leah

    YanıtlaSil
  3. ayy bir anne bloggerımız daha mı olduu :)

    Ay ne çok yakışır sana annelik, ne çok sevindim yazıyı okuyunca..

    Çok çok mutlu bir annelik dilerim, junior minikkuşu heyecanla bekliyoruzz :D

    YanıtlaSil
  4. Ben ne mi diyoruum? Bu postu görünce bir heyecan bir heyecan sorma gitsin :) Hem haber duyacağımdan, hem de son halini göreceğimden olsa gerek! Tatlılığına tatlılık katmakta sınır tanımıyorsun bakıyorum, hem de bu kez iki kişilik bi tatlılık :) Dur ben biraz da isim haberi için heyecanla bekliym.p İkinizi de çoook öpüyorum, seviyorum bol bol

    YanıtlaSil
  5. Dünyalar tatlısı canım yeğenim ve onun güzel annesi, canım kızkardeşim... Allah nazarlardan saklasın seni de kızını da beni de kızımı da onu da kızını da...:) O kırmızı pabuçları giyip totosuna vuracağım günleri iple çekiyorum. Aralarında sadece 3 ay olacağı sırdaşı en yakın dostu kuzeni Melis ile birlikteyken biz de seninle "heyy gidi günler "diyeceğiz inşallah mutlulukla...ay eyvaahhh heyecan yaptım bak gene artık gelsin minnak kokoşlar hadiiiiii....

    YanıtlaSil
  6. Alllaaahıııııımmm diyorum!! Anlaşıldı ben sizi kompil yiycem!! Heycanla bekliyorum ayyyy :))

    YanıtlaSil
  7. Maşallah diyorum önce. Ya her satırı ağzımın suyu aka aka okudum! Nasıl tatlı bir anne adayısın sen! O kırmızı minik papuçlar nasıl o kadar hayaller alemine atabilir beni. Seni öpmek istiyorum buradan kocaaaamaan bir sarılmayla birlikte öpücüklerimi de gönderiyorum o yüzden :) Sevgiyle kal tatlıların tatlısı! Not: hamileyken daha da tatlı oldun ;)

    YanıtlaSil
  8. Bende uzun zamandır bu postu bekleyenlerdenim :) kız olacağı da içime doğanlardanım :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah minik kızını.. Çok güzel görünüyorsun Maşallah ikinize de :)

    YanıtlaSil
  9. Nerdeyse hergün günde en az 3 kez acaba atladım mı postunu diye instagram hesabı üzerinden bloguna bakıyorudum. Ve işte şimdi o kırmızı pabuçları görünce işte minik bir kız kuş geliyor. Her ne kadar tahminimde yanılmış olsam da, iyi ki yanıldım. Sana bir kız cocuk çok yakışacak. Sağlıkla gelsin inşallah. Zaten her moda blogerın bir kızı olmalı diyorum. Çünkü o sizin kombinelerin minik kızlara uyarlaması bir ayrı şirin olur diye düşünüyorum. Ya bu arada göbek diyorsun da ben hala göremedim. Öpücükler her iki minik kuşa.

    YanıtlaSil
  10. kırmızı ayakkakilarinizi severim ben sizin ya!!! gerekli sevinç tepkilerini daha once verdiğim için bu sefer çekiminiz için aynı tepkileri vermek istiyorum ♥ her bi karesi ayrı güzel, ayrı incelikli. seviyom kızım iştesizi ne diyim ♡♡♡

    YanıtlaSil
  11. 26. haftamı yeni bitirdim . Benimde bir kızım olacak ve senin adına çok sevindim :) Kızının ismini merak ettim bile

    YanıtlaSil
  12. çok şirin o pabuçlarrrr... :)

    YanıtlaSil
  13. Allaaeeeehhhh gelsin prensesler<3
    Benim civcivime bir kız arkadaş geliyorrrrr süperrr;)
    Demek ki bu kız çucukları, öyle hemen göstermiyormuş, doğruymuş:)
    Ayrıcaaa o kırmızı pabıçları da, seni de yiyebilirim<3<3

    YanıtlaSil
  14. Allaaeeeehhhh gelsin prensesler<3
    Benim civcivime bir kız arkadaş geliyorrrrr süperrr;)
    Demek ki bu kız çucukları, öyle hemen göstermiyormuş, doğruymuş:)
    Ayrıcaaa o kırmızı pabıçları da, seni de yiyebilirim<3<3

    YanıtlaSil
  15. Senin o göbüşünü, minnak prensesin kırmızı papuçlarını yerim <3
    Kilo düzenimiz de aynı gitmiş, kızlarımız çok tatlış bence, hiç bizi üzmüyorlar :) Maşallah onlara <3
    Yarın şeker yüklemesi yapılacak bize, konuşalım mııııı sonrasında? Öperim çokça :))

    YanıtlaSil
  16. Canim cok ama cok eglenceli ve güzel bir post olmus.ben kendimi cok şanslı hissediyorum.ilk öğrenenlerden oldugum icin (internet aleminde tabi) 41 kere masallah ♥

    YanıtlaSil
  17. Eşinizi ve sizi çok tebrik ederim. Kız, Erkek hiç fark etmiyor, her kontrol öncesi sağlıklı olması için dua ediyoruz. :D Anne adayı olarak postunuzu 3 kez okudum ve çok duygulandım. Bazı duyguları gerçekten başımıza gelince anlıyoruz. Sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz inşallah.

    YanıtlaSil
  18. Bu haberle geleceğini biliyordum:) Maşallah maşallah ve yine maşallah...Her şey yolunda gitsin ve siz sağlıkla kavuşun, sonra da bu kırmızı ayakkabılı tatlı ayakları görelim <3 Çok tatlısın ve "kız bebek annenin güzelliğini alır" ın yalan olduğunun kanıtısın!

    YanıtlaSil
  19. Yazınızı sonuna kadar büyük bir heyecanla okudum.Son dönemler bu annelik olaylarına çok hassaslaştığımı farkeder oldum.Her ne kadar daha çok yolum olsa da :) Bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum :)

    YanıtlaSil
  20. Ben bildim ben bildim :)) Düzeni bozup kız doğuracağını tahmin etmişim :)) Hadi bakalım inşallah sağlığı da yerinde olur :) her şeyi ye affetme, can boğazdan gelir demişler.. Her ne kadar anatomik olarak rahimde olsa da can candır, boğaz önemli :) Erman eniştenin de gözü aydın onu da es geçmeyelim.. Bi de hesaplamalarım beni yanıltmıyorsa normal şartlarda sanırım 1 Ocak civarı doğum olacak.. Bence şimdiden yer ayırt hastaneden :)) tekrar tekrar gözünüz aydın maşşşaaaallah :)

    YanıtlaSil
  21. Öyle mübarek öyle sihirli öyle muhteşemsin ki an itibari ile❤️İçinde bi insan yavrusu büyütmenin şahaneliği o insan yavrusunu kollarına alınca anlayabiliyosun tam olarak sanırım. Ama bak ben sana söledim senin bu şahaneliğin dibini hissetmen için beklemene gerek yok:p çıldırırcasına seviyorum ve hastasıyım göbekli kasınların ve minik insancıkların biliyosun. Şütfen unutulmasın sevgime aynı şiddetle karşılık verilsin☺️

    YanıtlaSil
  22. Heyoooooo ilkbaharda yasadigimiz erkek patlamasiyla sen ve Nilufer bu durumu birazda olsa dengelemis olacaksiniz heralde fistiklar :)) Yaziyi bir nefeste okuyup simdiden o minik farenin suratini merak etmeye basladim bile. Ayrica karin kaslarina guven bebek miniminicik kus oradan ciktiginda inaniyorum ki en kisa zamanda eski halini alacaklardir. Ayrica hefif tombislik sana cok yakismis (heheh bugunlerde herkes ayni seyleri soyluyo dimi ama bana inan :P )
    Operim miniminicik kusu da seni de :)

    YanıtlaSil
  23. Canım kuşum:)Senin kesinlikle kızın olmalıydı zaten o yüzden bu habere çok sevindim:)Hamilelik tablonda gurur verici:)Çok sağlıklı gidiyorsun maşallah:)Önce seni sonra da göbişinde ki Prensesi öperim:)

    YanıtlaSil
  24. yazar dunyanın en mınnak kız annesı kesınlıkle:)
    bayıldım bayıldım o kırmızı papilere :)
    hastasıyız yani:)
    e hadi mutlu tekmelerle gelsin minnak kuşun miniminnacık kuşu:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  25. Çok tatli bir kiz annesi olacaksin eminim. Simdiden o kadar belli ki! O kirmizi ayakkabılar!! Ba-yıl-dım! :)

    YanıtlaSil
  26. Canim benim.. Meraklanmaya hatta biraz daha ileri gidip endiselenmeye baslamistim artik.. Ozledim postlarini cumlelerini sectigin ozenli kelimeleri.. Bir de tabi ayse mi hakki mi durumu da vardi.. Tız yani !! Tiz annesiydin bence cok tecrubeli bir anne gibi davranman mumkun bu durumda ;) Her okuduguma masallah gecirdim icimden.. harika gecsin umarim ve is stresinin sakin ama sakin eve tasiyip, kendine fazla yuklemede bulunma.. Bırak oldugu yere kadar takilsin is duzeni.. Kiloharika gidiyor.. Bakma sen alacaksin diyenlere alabilirsin de almayabilirsin de.. sonucta her bedende farkli tik tak durumu var bu hamileligin... Muzik konusunda harikasin.. Ben de Alpcan'a her tur muzık dinlettim.. Hala da oyle.. Zaman icinde kendi muzik zevkini zaten sana kendi de ogretecek.. Mesela Alpcan iflah olmaz bi klasikci, kenan dogulu sever ve de uzerine ankaranin baglari falan durumunda... :)))) Off oyle iste ! mutlu oldum cok.. saglikla devam canim benim...


    YanıtlaSil
  27. Ne güzel bir haber:) Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. Ben de ikinci hamileliğimi yaşıyorum ve bebeğimin kız olacağını öğrendim, senin gibi emin olmak biraz zaman aldı tabii:) Sevgiler, tebrikler...

    YanıtlaSil
  28. tatlım ohhh masallah dedım mesaj atacaktım sana...cok sukur ıyısın...bende senın gıbıydım allah ne verdıyse hallerı , kıloyu dert etmedım zaten cok almadımda ustelık 3. ayımda bısı yapmadan yıne eskı bendeım...ıscası once saglıklı ayse olsun gerısı duzelır..ermancan yapmıs yapacagını harıka karele cıkmıs ortaya..taytlar hamıelleık oncesı ve sonrası ıcın super..kocaman sarılıyorum once ayseye sonra sana..sevgıler

    YanıtlaSil
  29. harika bir anne olacağını düşünüyorum. o da çok şanslı bir bebek;)

    YanıtlaSil
  30. heyyo erkek patlamasından sonra kız bebişler de sırayla geliyor :) (sağlıklı olsun da gerisi önemli değil, ama sana kız bebişi çok yakıştırıyorum özellikle Mira fındığıyla olan fotolardan sonra. kimbilir ne kokoş olacak :P ) sen ve kızkardeşin gibi ben ve kızkardeşim de birkaç ay arayla doğum yapacağız, bu bile heyecanlı olmaya yetiyor. Ahh o mini mini papiler, poşet donlu elbiseler, karpuz kollu bluzler yok mu çıldırmamak elde değil, bir baktım da geçen gün kızımın daha hastane çıkışı yok ama 9-12 aylık elbisesi, şortu, badisi hazır ve nazır bekliyor :) Bir an önce bebikoya kavuşmak istiyorum bir taraftan da hamile olmak , tekmeler hoşuma gidiyor, yaman çelişki.

    Fotoğraflar çok tatlı, keşke böyle fotolar çektirseydim ben de diye kıskandım ama kıskandığım başka bir konu var ki fotoğraf çekmeyi seven bir kocan olması :) Miniminikuş ve annesi minikkuşun güzel daha pek çok fotoğraflarını göreceğiz. Sevgiler

    YanıtlaSil
  31. İlk resmi gördüğümde tepkim : Ayyyyyyy. Çok tatlı. Bu istemsiz ve şebelek tepkim tüm kadınlarda da umarım vardır :))) Kendimi böyle bir durumda görmek şaşırttı çünkü beni :) Bebişe ve sana maşallah diyorum. Yalnız merak ettiğim bir şey var. Bebiş doğunca minik kuş o olacak, o zaman sana ne diyeceğiz ;)

    YanıtlaSil
  32. desene gerçekten minikkus gelecek ve süper olacak cok mutluyum musmutluyum senın adına...ben daha devasal bır gobek dıye bekledım ama herzaman kı gıbı fitsin kuzucum :)allah analı babalı büyütürek karsınıza güzeller güzeli bir fındık cıkarsın

    YanıtlaSil
  33. ne güzelsin kızım :) ahhh o kırmızı pabucları yerler... mutlulukla gelsin bebecik..

    YanıtlaSil
  34. Minikkuş bir kızın olacağını tahmin etmiştim, bu tahminin tutmasına ise pek çok sevindim. Nedense bir kız bebeği çok yakıştırmıştım sana :) Alışveriş krizine girmemen mümkün değil sanırım çünkü kız bebikler için alınası o kadar çok şirine şey var ki, kolaylıklar dilerim sana ;)

    YanıtlaSil
  35. Şimdi o boy o pos o endama karşılık gelen minnacık nohut kızın papileri yenmez mi yaf :)
    Sen her halinle güzelsin, çünkü ruhun güzel. Bu arada kilo pek yakıştı sana bebeyim, kilonun en şaanee halindesin şu an yiyebilmenin keyfini çıkart <333

    YanıtlaSil
  36. Maaşallah, hem kızına hem sana:)

    YanıtlaSil
  37. İnstagramdanda yazmıştım, tebrikleeer, bize bir prens gelecek ama inan alışverişte insanın gözü eli dili damağı minik minik elbiselere sulanmıyor diil :)) bazen alayım dursun belki ilerde kızım olur diye geçirince manyak olduğumu düşünüyorum :) Kilo konusunda aynen 3 kilo aldım oh ne güzel derken 7.ayın içinde 10 kiloya ulaşmış bulunuyorum... güzel zamanlar müthiş anlar bunlar, doya doya çıkartman dileğiyle...kocaman sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  38. Yerim ooo kırmızı pabuçları beeennnn :D :D Oyyyy tükmüklerim arttı Ağzımın suları aktı Ayyyy çok tatlısınııııınnnnnnnnn Söyleyecek çok şeyim olduğu zate belli de yürüyüşe saklıyorum anacım Tü Tü TüTüüüüüüüüüüüüüüü maaşallah da derim birde güzel öperim ki tadımdan yenmez :D

    YanıtlaSil
  39. Aman tanrım! Mini mini bir kuş geliyor desene! Senin gibi çiti piti zayıf birine göbek ne kadar da yakışmış e hadi bekliyoruz peki babyshower ne zaman yapıyoruz ? :)

    YanıtlaSil
  40. Saglıkla mutlulukla geçsin tüüm ömrünüz inşallah!
    Ve ikinize de kocaaaman bissürü bissürü ''maşallah''
    nasıl yakışıcak annelik sana,öyle tatlısın ki! göbek daha da tatlılastırdı seni
    O minik kırmızı pabucların minik sahibi saglıkla gelsin dünyaya inşallah en mutlu çift yapsın sizi gözlerinizin içine baksın parmaklarınızı tutsun sımsıkı o minik elleriyle <3
    Sana kocaamaan saglık ve huzur dilekleriimi gönderiyorum güzel anne :)

    YanıtlaSil
  41. İçime doğmadı mı kız die pekiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))
    Masallah maşallah, kremlerden değil de nazardan çatlama kusumm, cok ozletme kendini cok da gösterme. Bu da ann nasihatı :p
    Operim dadlu göbüşünden!

    YanıtlaSil
  42. Allahım sana kızının yüünü görmeyi nasipetsin ve o kırmızı pabuççları giyip koşarkenki resmini görmeyi de bize.. şİMdilik tekmelern keyfini çıkar ilerleyen aylarda seni kalabalıkta bir utandırsın da görürüm ben :))

    YanıtlaSil
  43. Gözlerinin içi farklı bir gülüyor sanki Asişş maşallaaaahh
    çok çok güzel Erman'ın ellerine sağlık
    kızımızıı bekliyoruzz o kırmızı pabuçların içine giren ayacıkları öperim ben

    sevgiler

    YanıtlaSil
  44. analık ne güzel bişi olum başka duygu tanımıyorum ben üstüne. Bi de sana beslediğim ve doğmamış bebenin o emdiği parmağına ve tekmeleri savurduğu poaçalarına beslediğim duygular var ama onu ayrıca şeedeyim ben :) Deri taytını sevdiğim dilber, tabi kızın olacaktı kızın olacaktı ki o güzel çift olan manyaslı ailesinden muhteşem bir güzellik olacaktı ;) bi de sizden kız olsun ki bebeme kardeş olsun arkadaş olsun değil mi? Hiç yani. Bak zaman daraldıkça ben de daralıyorum bu akşama kesin bekliyorum ona göre. Daha biz size çoook gelicez mira'mın da didelim demeleri üzerine <3 <3 bu arada kırmızı pabuçlu ananın kırmızı pabuçlu kızı olur bir de kırmızı pabuçlu Mira'sı.

    YanıtlaSil
  45. minikkuşun dünyasını okumaya bayılıyorum.
    bayadır sayfayı girip kontrol ediyorum ama elim boş dönüyordum.
    görünce mutlulukla okudum.
    her sey senin için süper gidiyor
    mutluluğun daim olsun ;)

    YanıtlaSil
  46. Gözüme nasıl güzel gözüküyorsun kuşum sana tarif edemem.. Hani bazen annelik ne kadar yakışmış denir ya, çok büyük çoğunluğu iltifat içindir hani, ama ben hiççç iltifat için söylemiyorum gerçekten! Hangi birine sevineceğimi bilemiyorum ki, ikimizin de tızının olacağına mı,, aramızda çok azıcık hafta olmasına böyle peşpeşe bebekli olduğumuza mı:) Çok çok iyi anlıyorum seni, içimden içimden:) Tekmelerinin güzelliğini insanı nasıl mutlu ettiğini... Şuan bunu yazarken bile içimdeki dalgalanmaları.. Umuyorum ki zaman yormadan bunaltmadan geçer ve sonra tızlarımızı kucağımıza alırız:) Kokularını çimize çeker çeker koyun koyuna yatarız...
    Çok öper, kucaklarım..


    YanıtlaSil
  47. canım ya sen çok tatlı bir anne olacaksın, şimdi belli belirsiz çıkmış hafif göbişin ve munzur bakışlarınla :) Kırmızı pabuçlar ne şeker ve öyle güzel anlatmışsın ki içinde hissettiklerini anne olma isteği doğruyorsun bende!

    YanıtlaSil
  48. Seni bilemicem ama ben o kirmizi pabuclu minnosu heyecanla bekliyor, pofuduk ayaklarini isirmayi hayal ediyorum ♥ Seviyorum ulen sizi ♥ ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama biz cok kiskaniriz teyzesi....

      Sil
  49. Saçlar güzel olmuş, daha neler eneler alacaksın be arkadaşım püehhhh. Bunların eşyası oyuncağı pitmiyor anacım bitmiyor. Konuya komşuya çöp kenarına koyuyoruz oyuncak yığını oldu ev.

    YanıtlaSil
  50. canım tebrik ederim :) annesi gibi çok şirin bir kız olacağı belli :) bu papilerden babam almış bizimkine :) kırmızılı bir takım yaptım hanımefendi giysin diye:) ne güzel detaylı anlatmışsın canım.. ben kiloları bıraktım tartıya cıkmıyorum artık :)

    YanıtlaSil
  51. çok sevindim, allah tamamına erdinsin :) fotoğraf tarzınız değşmiş buarada kızla birlikte, ahh çocuk herşeyi değiştiriyor :))

    YanıtlaSil
  52. hay Allah sizi kardaşyanlar:))şirinliği anlatmaya kelimelerim yetmedi zaten fotoğraflardan nutkum tutulduydu ondan herhalde:))

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^