2013/01/20

Siyah elbisem, uyuşuk kafam ve ben.



- Gerilim filmi izledikten sonra (ki "gerilim" en sevdiğim film türüdür) ne zamanki evin koridorunda yürüsem ve ışıklar kapalı olsa, içerde oturmakta olan Erman'la konuşuyorum, hal hatır soruyorum ve onun da sorularıma cevap vermesini daha doğrusu bana seslenmesini bekliyorum. Çünkü koridorun ucunda beni beklemekte olan kötü ruh, Erman'ın sesini duyunca korkuyomuş ve böylece bana bulaşamıyomuş meğerse:) Bu yüzden muhabbeti ışığın olduğu odaya gidene kadar sürdürüyorum. Sonra bide odanın ışığını kapatıp geldiğim noktaya tekrar dönene kadar aynı hal hatır sorma faslını tekrar ediyorum ki bu sefer de arkamdan birinin beni takip etmesini engelleyebileyim:)
Bunu da sordum soruşturdum, sadece bana olmuyomuş, çocuklarda ve kendini hala çocuk gibi hissedenlerde de oluyomuş bu "karanlık koridorda yürürken arkandan biri seni takip ediyomuş hissiyatı":) hepsi o Chucky yüzünden ama, ben biliyorum!

- Crosstrainer üzerinde her gün yarım saat pedal çevirip kan ter içinde kalıyorum ve bir defa bile 50 kaloriyi geçemedim şimdiye kadar! Belki de hareketli parçalar dinlemek yerine Vedat Milor yada kelime oyunu izleyerek spor yapıyo olmamdan kaynaklanıyodur bilemedim.
Bu sırada  "ne işin var sıkılaşmakla, ne istersin o simitlerden, ben seni selülitlerinle de seviyorum" diyerek samimiyetini gösteren iç sesimle yaşadığım şiddetli geçimsizlik devam ediyo.

- Sağlıklı hayat için kusa kusa da olsa su içmeye devam etmenin bedeli olarak, gün içinde alınan litre miktarı x 18 kere tuvalete gitme faaliyetlerim de,
bir çikolata yada bisküvi paketini açtıktan sonra o paketi bitirene kadar başka hiçbir konuya odaklanamama hallerim de istikrarlı bi şekilde devam ediyo. Hiç sıkıntı yok yani.

- Ne giycem konusu bu aralar da karmaşıklığını koruyo. Bide üstüne kış mı, kara kış mı, bahar mı olacağına karar veremeyen Ankara havası eklenince hadi buyrun burdan yakın!
Neyseki siyah elbiseler ve jean gömlekler var hayatımızda. Mesela babannemin tontik kucağındayken ne kadar güvende hissettiğimi çok iyi hatırlıyorum. Hah işte bu siyah elbise de öyle güvende hissetiriyo, hiçbişey bulamazsan onu giyip çıkıyosun, mis. Ama tombul bi babanne kucağı gibi ısıtmıyo tabi o ayrı 

- ve düşündükçe adamı delirten "bu akşam ne yesek?" konusu, yerini yine kimselere kaptırmamakta ısrarlı sayın seyirci!
Bi ben miyim her gün işten gelip ayrı bişey hazırlayan ve yaptığı yemeği bir sonraki gün yemeyip yeniden yemek yapan? 
Bir sonraki günün yemeğini önceki akşamdan yapanlar ve sabah 5'te dikilip akşam yemeğini önden hazırlayanlar size sesleniyorum! Nasıl insanlarsınız siz, neyle besleniyosunuz, nasıl şarj oluyosunuz. Şu an bu yazıyı okuyup yöntemini paylaşmayan ne olsun????










    

Öpmek zorundayım şu an :*

Elbise: French Connection
Bot: Zara
Kolye: Stradivarius
Çanta: H&M
Saat: Dkny
Harfli bileklik: Hediye

86 yorum:

  1. pretty ;)0

    new post
    WWW.LIVE-STYLE20.BLOGSPOT.COM

    YanıtlaSil
  2. valla bu sıralar ayrılık acısı yaşamamdan mütevellit içime bir hüsmen kaçmış ve bitmek bilmeyen bir yeme aşkıyla dolup taşmış durumdayım. mesela bugün dizi izlerken kendi kendime, iki tane milka gofreti yemekle kalmadım büyük paket hoşbeşi de yedim ki bu hiç iyi olmadı. depresyon böyle bir şey. ha sonra yarım saat pilates olsun dumblelı dumblesız sipor olsun yaptım tabi ama üzerine barbunya yemeğini götürünce sanırım durum eşitlendi. yemek işine gelince haftasonu tencere tencere yapıyorum(artık tek yaşadığım için azalır diyordum ama bugün gördüm ki cıks azalmadı) haftaiçi de ısıtıp yiyorum başka türlü başa çıkılmıyor. siyah bordo severim güzel olmuş. leopar aykırı görünse de bızımlesın diyor iyi akşamlar'ın ardından ben kaçıyorum şekerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayrılık acısı mı???? :( neden, ne olduki? ufff... keşke kimseler ayrılmasa.. senin durumunda kim olsa yapacagı tek şey yemek yemek olurdu bebegim, o yüzden sucluluk hissetme;) umarım herşey yoluna girer, en yakın zamanda keyfin yerine gelir tekrar ^.^

      Sil
  3. Asiye'ciğim bu kombinini tek geçiyorum. Bayıldımm kuşum... Fotoğraflarda süper ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi yaaaa, cok sevindim bak şimdi ^.^ teşekkürler kuzu:)

      Sil
  4. aaaaa siyah elbise, bordo çorapla giyilmiş, gönül tahtıma en tepeden oturulmuş minikkus hanım ^*^ yetmemiş elbisenin üstüne bileklik takılmıs, beni pıt diye ekrana yapıştırmış!valla kusura bakma ben de öpmek zorundayım şuan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yine gönlünü fethettim, yine en birinci ben oldumki yihhuuuuu \o/
      öpmelere doyamam benim güzel manolyam <3

      Sil
  5. Çok güzelsin sen yavrum kuşum.. Bunun devamında aman neyine spor demeyeceğim seni canı gönülden tebrik ediyorum şuan. Zira hiç kimseye hem yiyip hem spor yapmak istediğimi anlatabilmiş değilim..

    Dün de instagramda evimiz temiz fakat bir tencere yemeğimiz yok yazmıştım.. Ev pis olunca doyuyoruz ama o ayrı:)) ikisi aynı anda olmuyor bizde de. İlla birinden biri olacak.. Önerileri de memnniyetle okuyacağım..

    Tek bişi önerebilirim sadece şu yemek hususunda, o da buzluktaki hazırladığım can kurtaran köfteler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte beni anlayan güzel insan! seviyorum seni ^.^
      buzluktaki kofteler bizim de hayatımızı sık sık kurtarıyo zaten tatlım, iyiki varlar :)))

      Sil
  6. Kizim ben seni okurken seni ben zannediyorum icime kactin saniyor ya da yillarca icimdeyken sen, birlikte mi buyuduk acaba diyorum.bisi diyimmi sen bunlari bir yerlerde yapiyorken ben de aynilarini baska yerde yapiyorum delimiyiz lan biz ahaha ruh ikizim misin? Sen bunlari cevaplaya dur ben su yukaridaki mankenin fotolarina geri doneyim.fistiksin feci yakismis feciii.bisi diyim son kez de tam olsun bu corabin aynindan siyah elbisemle giymek icin daha bugun aldimmm cik icimden cikkk valla kursun doktururum yoksa♡♥ operim çikolata soslu yanaktan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi bebegim kafalarımız aynı oldugu icin, bide üstüne hemşeriyiz, aynı kültürde beslenmişiz, yaşadıklarımız düsündüklerimiz aynı olmasın da ne olsun:))) tatlı dillerini yerler! öperim analı kızlı <3

      Sil
  7. Ahah o karanlıkta konuşma olayı bende de var ama ben kötü ruhla konuşuyorum, orda olmadığını biliyorum diye:)) Sabahları kış, öğlen bahar; akşam kara kışa bürünen Ankara'da giyinmek bile dert:( Bir de bordo çorap<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaahaha demek sen de koridorun ucundaki kötü ruhla konuşanlardansın, memnun oldum tanıstıgıma :)))

      Sil
  8. Şu koridorda yürürken saçma sapan konuşmalar çok işe yarıyor gerçekten, kötü ruhlar ve canavarlar çok korkuyorlar öyle yapınca:))
    Her güne bir yemek olayı ise bizde de aynen böyle kuşum:)) Hatta ben iyice manyak olmalıyım ki, her gün değişik tarifler deneyeceğim diye parçalıyorum kendimi;)
    Sen böyle kendinmişsin gibi beni anlatmaya devam ettiğin sürece, ben de kendimi senin ağzından okumaya devam edeceğim. Sen anlatmaya devam et, ben şu kolyeni biraz daha inceleyeyim=)
    muck:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet hem de cok ise yarıyo, sen koridorun ucundan konusmaya baslayınca onlar hemen toz oluyolar, seni yiyemiyolar böylece :P
      yazdıklarımı begenip bide üstüne icinde kendini buluyo olmana cok sevindim, benim de tam olarak istedigim bu zaten. herkes okudugunda "anaaaa ben de resmen böyleyim" diyebilsin :)))
      öperim kucak dolusu! :*

      Sil
  9. Botları görmemiş kabul ediyorum :p

    YanıtlaSil
  10. Vuvvv ayakkabı çorap uyumu harika bayıldım :)

    YanıtlaSil
  11. Gerilim filmlerini ben de cok severim : ) Gerim gerim gerileyim ve de ustune bir de psikolojik olarak cok rahatsiz olayim istersen sana Haneke nin Funny Games ini yaziyorum recete olarak, ama uyarmadi deme, aradan kac sene gecti sinemada izleyeli, halen aklima geldikce bunaliyorum, oyle country side da harika bir evde yasiyim gibi hayallere dalmissam aninda cikiyorum : ) Yemek konusunda yardim edemiyorum, nitekim oyle hergun tencere yemegi yapan biri hic olamadim, haftada 3 falan ancak :( Italyan makarna cesitleri ve italyan eslerin mutfak becerileri sagolsun : ) Spor da bana sen azim veriyorsun bu fitliginle : ) Kombine gelirsek, siyah bordo ve leoparin uyumunu cok guzel konusturmussun, cok begendim : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oğğğğ şahane bi öneri olmuş, hemen filmin adını not aldım aylinim, ilk fırsatta ve ermanın evde oldugu bi zamanda izleyelim :))))
      tencere yemegi ben de yapamıyorumki hic, anca haftasonları, o da dısarı cıkmaz evde kalırsak:) ama mutluysak sorun yok zaten diimi kuşum:)
      öperim tatlı yanaklardan:*

      Sil
  12. Sen hep çok tatlısın be kuşum:)Benim de böyle bir siyah elbisem var o yüzden elbiseye karşı duygularımız aynı:)Bir sağlıkçı olarak da bu kadar çok su içtiğin için seni ayrıca o güzel yanaklarından öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihihi öp beni yanaklarımdan, ben daha cok su içer daha cok öpücük hak ederim böylece:)

      Sil
  13. o botları istiyorummmmm ben onlara bayıldım gozumde kalpler şeklinde bakıyorum:)
    bayıldım sana minoşum çok tatlısın gerilim filmi bende de aynı hisleri yaşatıyor elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum:)



    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bebegim hemen zaraya koşuyosun o vakit, sezonda ürünü oldugu icin kolaylıkla bulursun;)
      ben hem korkup hem gerilip hem de bi gözü kapalı da olsa izleyenlerdenim:) evet manyagım:P

      Sil
  14. şimdi komşum şöyle ki pazar akşam yemek yapılır, pazartesi salı o yenilir. sonra çarşamba kayınvalide anne alternatifleri değerlendirilir, utanmadan yemek yer yemez kalkılır misafirlikten ve çarşamba akşam tekrar yemek yapmaya vakit olsun, perşembe cuma yenilir. haftasonu ise allah kerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama kayınvalidesi ve annesi burda olmayanlar icin alternatif oneride bulunmamışsın komşu, onu napacaz:)) bide bizde 2 gün üstüste aynı yemek yenmiyo, öyle sıkıntılarımız var, ailecek sorunluyuz galiba :D

      Sil
  15. sabahtan beri kafamda dönüp duran soru benim de "ne yesek?" keşke fasulye ıslatsaydım akşamdan diye hayıflanıyorum şuan. sanırım knorr fırında tavuk harcı yine yardıma koşacak:/
    kombinin de süper bu arada:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu soru benim sürekli kafamda allah seni inandırsın. ögle arasında ayrı, aksamüstü ayrı, akşam eve gidince ayrı. bütün gün kafamda başka bi halt yok. çok az kısmını iş icin çalıştırıyorum galiba hehehe:))

      Sil
  16. şimdi ben de senin bu maddelediğin her şeye aynı şekilde cevap yazmak zorundayım şu an, hadi bakalım nolcak şimdi???
    - şimdi bu dediğin takip edilme ya da arka odada seni bekleyen yaratık sendromunu ben de yaşıyom son zamanlarda. tabi walking dead'i izleyip bu eyleme girişince her an dolabın falan arkasından biri çıkıp beni yemeye başlayacakmış gibi hissetmek çok normal!
    - dizlerimden ötürü son zamanlarda nine moduna bağladığım için spor mpor hak getire bi süredir. bu aralar en büyük aktivite fizik tedavi :) ohhh oturduğun yerden takııll :)
    - a-ha da su sorunsalı! yani arkadaşım bunu da içsen bi dert içmesen bi dert. bardağımın boyunu küçülttüm belki tuvalete gitmem azalır diye, ı-ıh azalmıyomuş aynı miktar içtiğin sürece :D neyse ki litrelik damacanam var da günde sadece 2 kez su içmek için ayağa kalıyom, hadi çok nadir 3 olsun.
    - yarın ne giysem durumu zaten hep bi muamma. uğraşmak istemediğim zaman en kolay yöntem olan tayt-tunik kurtarıcım. ama haftanın 3 günü bu ruh haline bürününce, değişik tayt arama ihtiyacım ortaya çıkıyo. bak sen şu işe!!
    - ah miniğim vah miniğim. koci etobursa yemek olayı biraz daha kolay oluyo. yap köfteyi, yap et soteyi, tap fırında balığı gitsin :) e tabi ben de az biraz otoburum. be sebze bulursam alıyom. bi gün önceden yaptığım çok nadir yemekleri. ama düdüklü sağolsun, iş çıkışı yapılan yemeklerde çok kurtarıcı :)

    ayhhh yoruldum. la ben bu yazdıklarımı alıp post yapsam bile olur kendime :D öberim yauuuuuu :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. walking dead bana pek korkunclı gelmiyo be hacı, beni daha ziyade paranormal activity tadındaki gercek hayattan uyarlama gerici filmler etkiliyo:) ruh hastası olmak icin en iyi cözüm bunlrı izlemek zaten:P
      hayatımız tavuk sote, sucuklu yuumrta ve köfte üzerine kurulu zaten bebegim, başka bişey yemiyozki:P
      hadi bunları kopyala, post yap kendine şimdi:P
      öperim, o konuda cok netimdir :*

      Sil
  17. Seni aşırı derecede çok seviyorum ^_^ gözlerindeki o müzip gülüş hiç solmasın minikkuş :)

    vildan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne tatlısın vildan, beni çok mutlu ettin şu an ^.^

      Sil
  18. ayy o bende de oluyor, o yüzden ben hiç korku filmi izleyemiyorum, bi de gece uyurken buzdolabından gelen ses var ki, tüm gerilim filmlerine taş çıkartır vallahi,o sesi duyar duymaz yataktan kalkılır,koca nereye diye sorar,ben ses duydum derim, korkumun üzerine giderek koridora kadar yürür,sonrasında arkama bakmada yatak odasına gelir,kapıyı kilitlerim,sonuçta biri gelirse de biraz uğraşsın di mi :)
    siyah elbise candır, kurtarıcıdır ve ben siyah elbiselerimin ikisini de nereye kaldırdıysam,bulamıyorum, o yüzden kurtarıcım kaybolmuş durumda :)
    o 'akşam ne yesek' sorusu artık günün geleneksel sorusu bebeğim,akşam yemek yedikten sonra hoop bi azimle ertesi günün yemeğini pişirip,koyuyorum dolaba,gün boyunca kafa rahatlığı,gelince mikroda ısıtılan bi yemek oluyor. Bi kuru fasulye, taze fasulye, patates yemekleri, çorbalar falan bi gün önceden çok rahat hazırlanıyor ama et yemekleri ve tavuk yemekleri zaten taze yapılıyor ;) bi de pazar günü alış-veriş yaparken, haftalık yemek planına göre alırsan erzakları daha kolay oluyor ;)
    elbisen çok güzel,botların çok şukela da sen daha da zayıfladın mı, bana mı öyle geliyor?
    hı bi de 50 cal yeter, daha fazla verirsen görünmez olacaksın bebeğim,gayet fit,gayet dirisin <3
    mutlu haftalar bebişime :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok bebegim yaaa, ben o haftalık erzak olayını hic yapamıyorum, biz lazım oldukca yol üstünde maRKETten alıp, o gün canımız ne yemek istiyosa ondan yaptıgımız icin, o gün evde hazır yemek olsa dahi o şeyi yapıyoruz kafaya koyduysak:) o yüzden bigün önce kolay hazırlansa bile ben bi gün önceden yemek yapamıyorum, çok yorgu düşüyorum zira:(
      zayıflamadım, tam tersi kilo aldım bebegim, ama ben de anlamıyorum nasıl zayıf görünüyo size ordan:))
      musmutlu olsun haftan, günün, saatlerin vede her bir dakikan, seviyorum seni <3

      Sil
  19. yok kuşum bir sen değilsin her akşam ne pişireceğim diye kara kara düşünen, ben de o tayfadanım, ha bir de kocacığı arayıp ne yapayım akşama dediğimde en savmediğim cevap - farketmez... Farketmez tabi de insan bi yemek ismi söyler de yardımcı olur değil mi? yok, yok nerde!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. offf benim de en gıcık oldugum kelimedir herhangi bir konuda yorum almak istediginde verilen "farketmez" cevabı! kaldır at çöpe :)

      Sil
  20. su icme konusu cok ilgimi cekti cunku hic icemiyorum ben neredeyse :(

    ayrica kolyen cok ama cok guzel :)

    http://www.stylishtimes.net/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de zaten zorla iciyorum, yani mecburiyetten:) bunu bi görev gibi düşün sen de:)

      Sil
  21. Su pisiriklik hala bende de var hatta benimki bir asama ilerlemis olup arkadaslarimi bazen sevgilimi kimi zamansa kardesimi tuvaletin kapisina diktigim de olmustur bu nasil bir sapiklik yahu :D Ama siyah elbiseni oyle guzel kombinlemissin ki pisirik anilarim birden puff diye ucup gitti minikkusum ve normal hayata dondum diyede iki konuyu birbirnine boyle igrenc baglarim ben iste :D Ama olsun kolyene bayildim benim niye gozume carpmiyo ki boyle seyler magazalarda :/ Botlar ise bu sezon Zara favorilerimden en kisa zamanda kendimi bir zara magazasina atmak dilegiyle operim seni kuzu <333

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senle birlikte gittigimizde cok uygunsuz bi zamandı, her yerde indirim olunca herşey birbirine girmisti, seçemedij o yüzden bebegim, yoksa ben bu kolyeyi senle cıktıgımız günün devamında almıştım:))

      Sil
  22. ya aeskiden yemek yapmayı severdim simdi hiiiç. aksam nerden sipariş versk seklinde hayatımız. kayranın yemeğini yapıyorum sadece minik tencerede. eğer ona bize uygun birşey yapıyosam ancak biz de ev yemeği yemiş oluyoruz. bakalım nezaman gececek. normalde sofralarım con unludur. neoldu bize hhihiih:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de o meshur sofralarımı ancak haftasonu kurabiliyorum, o da iki kisilik oluyo, erman ve bana:)) yani tencere yemegi yapmaya aşırı üşeniyorum ve yemekten de sıkılıyorum:) ne oldu bize aysun :)

      Sil
  23. Gözlerinin içi gülen güzel arkadaşım, nasıl da özlemişim bloğunu, yazılarını ve seni.. Hala çok fazla vakit bulamıyorum blog ziyaretleri için ama hazır girmişken bayağı bir hasret giderdim senle(bütün postlara yorum yazamasam da :) )
    Korku filmi sonrası o koridorlarda konuşma hali aynen bana da olur, hatta koridor uzunsa, sonuna doğru hafif koşmayla biter o yürüyüş genelde :) Hepimiz çocuk ruhluyuz desene :)

    Öpüyorum seni hasretle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yaaa sen hic ugramıyosun artık buralara, ben de cok özlemiştim seni:) cocuk ruhunu bilmeyen var mı acaba senin, kendi güzel kalbi güzel arkadasım <3

      Sil
  24. bordo çoraaap <3 her kış aşk yaşadıgım! çok güzel olmuş<33

    ve o takip edilme hissi! hahahaa tek başıma değilim yaşasın :)
    şu anki evim nerdeyse 25m2 var yok ,her yeri net görüyorum ama hala aynı his :)))
    koltuktan masaya kendi etrafımda döne döne gidiyorum nerdeysa hahaha :)))))
    bir de tabi ışıkları kapatıp yataga gitme mevzusu var ki :) hiç girmiyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok teşekkürler güzel kız cocugu <3
      ama şimdi evin küçükse herşey görüş alanında demektir, yani korkmaman gerekir, ev büyük olunca, hele bide koridoru 10 metre olunca! korkmamak mümkün degil, bagıra bagıra gidip, bagura bagıra dönüyorum gittigim yerden haahaha:)))

      Sil
  25. ahahah diyorum bir kaç durumunda içime oturan dertleri şöyle bie kardın karıştırdın.eskiden izler izler gecede annemeseslenirdim yatağımdan çıkmadan.Anneeeee Anneeeeeee Anneeeeeeeeee yatak odasından bir ses hayır gelmeyeceğimn izle izle kork sonra dimi der yine dayanamaz hemen gelirdi gecenin bir yarısı üşenmeden bazende ben giderdim annemle babamın yanına.Su olayına gelince gece rahat sekiz bardak en az dört kez wc,gündüz 4 litre su abartmıyorum tamamen gerçek yarım saat , 45 dk araylada wc.yemek olayına gelince ben de hayret ediyorm bu hafta sonundan hafta içi yemeklerini yapanlara.yada sabahtan.vallahi bizde hergün rı bir yemek pişer.ikinci güne kolay kolay kalmaz.hadi kaldı diyelim muhakkak pilav taze olmalı .Ya böyle işte.hamile hamile yetiş herşeye.koşuşturmaya devam.seni öperim bebenk:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. küçükken biz de onu yapardık kuşum, hatta biz 3 kardes aynı odada kalırdık korktugumuz icin, ona ragmen yine korktugumuz zamanlar olurdu, üçe kadar sayar annemi cagırırdık gecenin bi yarısı anneeeeeeaaaaa diye:))) annem de tıpış tıpış gelir yatardı minik kardeşimin yanına, kuzum benim, hiç söylenmezdi kızmazdı bize.. ^.^
      su içmen lazım senin bebegim, aynen böyle devam et, sonra o kilolar pırt diye hepsi birden gitcek ^.^
      öperim, kucaklarım sizi analı ogullu <3

      Sil
  26. eskiden daha az foto daha çok orjinal kare görüorduk sanki...sizin özelliğiniz kostümler ya da kombinlerden öte foto kareleriniz bence...nacizane....sevgiler^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın aslında, ama o kadar sogukki havalar, resmen koşa koşa çekiyoruz fotografları. nerde kaldı yazın tatillerde uzun uzun pozlamalar yapıp cektigimiz fotograflar.. ama bundan bi sonraki postta sırf senin bu yorumundan etkilenip pozlar ve çekim konusunda daha cok özenmiş olabilirim;) teşekkürler yorumun icin:)

      Sil
  27. Yaa! :) Bir şey yerken konsantre olamama durumu ve korku filmi sonrası koridordan bir ses duymadan yürüyememe hali bende de var. :)
    Yine keyifli bir Minikkuş yazısı, enerji aldım. :)
    Sevgiler çokça :)
    Burcu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, begenmene ve keyif almana cok sevindim ^.^

      Sil
  28. Canimmmm Gunaydin ! Dun hic vakim olamadi gelmeye ama aklimdaydin.. Paris nefisti, karlar altinda gormek super geldi.. Hic te oyle dondurucu soguk yoktu.. Ya da belki biz cok hissetmedik heyecandan.. Umarim fazla ara vermeden yine gideriz :) Darisi sizin de yeniden basiniza bebeiim.. Siyah elbise dedin mi ayni durumlari bir cogumuz yasiyoruz sanirim.. Mesela ben bu sabah off puff dedim cunku uzun suredir ilk kez yorgunluktan hazirlamadim aksamdan yarinin kiyafetini... Sonra da siyah triko elbisemin uzerine bi etek ativerdim oldu sana kurtarici parcadan bi kombin.. hihi simdi mutluyum.. :) babaanne mevzuuna hic girmiyorum lakin o sicaklik benim icin ne ozeldi.. ne muthisti bi bilsen.. Nurlar icinde yatsin tontigim.. :) Bir de o korku modeli bende de var.. Hem korkup hep izler sonra da wc ye gitmek icin Alper'i uyandirirdim.. neyseki simdi anne oldum da biraz da korkusuz tavsan modelindeyim :P Alpcan korkmuyooo kizim biz niye korkacagissss :D heheheh.. Operim bitanem.. super bi hafta ortasi olsun hepimize..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaahah anne oldugun icin delikanlı gibi görünmen gerekiyo diimi:P
      paris kacamagınızın devamını merakla bekliyorum zaten bebegim, cok ozledim zaten oraları...
      haftan şahane olsun bitanem, seni de bal kaymaklı ogluşunu da seviyorum vede öpüyorum <3

      Sil
  29. Fotoğrafların muhteşem! Bu konuda özel bir eğitim aldın mı bilmiyorum ama sanırım senden fotoğraf konusunda öğreneceğim çok şey var:) İyi bir lens tavsiyesi olabilir mesela!

    Benim bloğuma da beklerim!

    http://pukfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim begenmene cok sevindim:) ama takdir edersinki hem poz verip hem fotografları benim cekiyo olmam imkansız denecek kadar zor:) fotografları esim cekiyo;) Kullandıgımız makine Canon 5d Mark2, kullandıgımız lensler de Canon 35mm f/1.4 ve 85mm f/1.8

      Sil
  30. benim beyim de bana her gün zorla american horror story izletiyor. allahtan koridorumuz yok evde ^.^ bi de nasıl güzelsin. bi de ben de her gün ayrı yemek yapıyom ya of.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her güne ayrı yemekşi hayata son, buna bi care bulmamız lazım artık bebegim, güçlerimizi birleştirelim:)

      Sil
  31. Yemek yapmayı bir tek hafta sonları seviyorum.İşten eve sadece yemek yapmaya gidiyormuşum gibi bir his kaplıyor içimi.Son iki haftadır evde acı bi diyet var.O güzel çözüm biraz aç kalıyorsun ama yemek yapmamak harika..Leopar desenli ayakkabı almam lazım..bi şekilde giymem lazım..kendimi aşmam lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ben de haftasonları icin yemek tarifleri bakıyorum zaten genelde:) vakit yokki denemek tatmak icin haftaici:( diyet ben yapsam da erman yapmaz, yine elimiz mahkum yemek hazırlamaya. allahtan yemek aramaz erman:) her gün önüne menemen koysam hayır demez:)))

      Sil
  32. Muthis! ozelmisim resimlerini girmiyeli
    Cok guzel gornuyorsun her zamanki gibi cok seker!

    sevgilerimle,
    Zeynep

    Instigram @zeynepgonen
    from zeynnepp.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiiii cok tesekkür ederim yahu, ne güzel şeyler söylemişsin öyle ^.^

      Sil
  33. öncelikle siyah bordo uyumu süper olmuş çok yakışmış:) herkes gibi bütün yazdıklarından bende de büyük bir pay var:) hele o yemek düşüncesi, sabahtan başlarım artık bugün ne yapsam yanına ne pişirsem şöylemi böylemi diye.. sahi bugün ne pişirsek:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkür ederim pembeli kız:)
      offff ben sanırım ben bu aksam kahvaltı yapcam evde:) en güzeli en temizi;)

      Sil
  34. kujum güzel yorumun için teşekkür ederim gittikçe güzelleştiğinin farkında mısın?
    bayıldım fotolarına öperimm en kocamanından

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gören gözlerinin güzelligindendir o duygucan <3 ben de öperim seni ve şehzadeni ^.^

      Sil
  35. :D ben o gerilim filmlerini bırakalı çok oldu, 2005de üniversitede garezi seyrederken bir kediden korkup elimdeki mısır paketini yanımdai kadının kafasına geçirdiğimden beri yani :D
    izlemediğim halde koridorda bende çok korkuyorum birde o kolidorun 9 metre 60cm olduğunu düşünürsek bayaaa ürkütücü
    ama eşime hal hatır sorma işini denememiştim bak :D ben genelde bi çırpıda koşarım :D
    tuvalet olayını hiç sorma kendime sonda bağlayıp tuvalete uzatıcam yakında :D

    öperim

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim evin de 10 mt. koridoru var tatlım, ondan korkuyorum zaten. git git yol bitmiyo :)))

      Sil
  36. sade şıklık, botlar süpermiş..

    YanıtlaSil
  37. Senin bu vahsiler bordoyla iyi gidiyor, ilk gordugumde de oyle demistim zaten<3<3
    Cogzel olan ayakkabilarina vahsi dememe kizma bebegim olur mu:P
    Ucurtmali sacli fotograflarinin guzelligini yerim<3 Ne guzel bi hatunsun sen ya Minigim;*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunları sen görmüş müydün bebegim? sanki ben bu botları senden sonra almştım diye hatırlıyorum cünku:)
      saclarım rüzgardan ucurtmalıydı hihhihi, öpsene beniiiii ^.^

      Sil
  38. yani kusura bakma ama bu postta senin güzelliğin ve fiziğinin güzelliğinden gözüm başka bir şey görmedi...

    şimdi benim metodum çok enteresan değil, modumdaysam yemek var modumda değilsem yemek yok, yemek yoksa pizza at fırına, o da yoksa kahvaltı yeriz yiyemezsekte canımız sağolsun mantığı var. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne kusuru bebegim, yorumun beni ziyadesiyle mest etti ^.^ cok tesekkür ederim:)
      aynı bizdeki durum da bu. hicbisey bulamazsak o aksam mutlaka kahvaltı yapıyoruz, en temizi diimi:))

      Sil
  39. Elbiseyi cok begendim kolye ile uyumu harika olmus!:)

    YanıtlaSil
  40. minikkusum biz de abimle yasardım ben bir gerilim- korku manyagı olarak her aksam ızlerdeım abım nate de ceren tuvaletın kapısında bekle benımle okulda ne yaptıgını konus ddıgınde benden bır cıglık "hayır yapmayınnnnn" ve cok ıyı kotu ruh sesı cıkardıgımı bılenler:) ise tabı buna sahıt olan abım cıktıgında benı cimcik manyagı yapıyordu bende sana tam da süzülmüssün diyecektim ama stratejik hata yapıyormussun hıc yemek ve zeka programı ızleyıp yag mı erıtılır mıs :)

    YanıtlaSil
  41. Kombinine bayıldım!:) blogunu takibe aldım ben de bloğumda Jimmy Choo for H&M ayakkabı hediye çekilişine beklerim:) http://trendmodastil.blogspot.com/2013/01/hediye-zaman-jimmy-choo-for-h-ayakkab.html

    YanıtlaSil
  42. sade ve şık olmuş çok güzel

    YanıtlaSil
  43. heyyyyy tıyo verenler oturun sız bakalım onasıl sey sabah 5 te yemek mı yok artık ya cocukları kuzudur bunların ama hakıkısınden yada dunya yansa umurlarında degıllerdır veyaaaaaaa kesın mubarek ınsanlardır :))) yemek derdı ne sevmsız hahha ay neyse ben anlatmıyım topa tutarlar benı :))) sonra gelelım sıyah elbısene vallahı bencede krtarıcı gıy farklı coraplarla cık kombını bu en mısınden..ama ben senın kolyene asık oldum nokta...

    YanıtlaSil
  44. Kuzukulak! Yeni bir işe baslamam dolayısıyla blogunu ziyaret edememenin eksikliğini hissettimm ve hemen bugun ısınlandım sana :) Korku filmiyle yola cıkıp elbisenin güven vermesine baglayan beyin hucrelerini sevdiim Asiş bordo corap da en az elbise kadar guzelliğine guzellik katmıs. O zaman ben de opmekı zorundayım suan :*

    YanıtlaSil
  45. Sen çok hoşmuşsun ya

    YanıtlaSil
  46. Ah bebeğim, çıtı pıtı duruşunu yediğim minikkuşum o incecik beline sarılıp döndüresim var seni etrafında! :) little black dress'in en güzel post modern uygulaması olmuş bu kombin, bordo loves black, black loves leopard print demek istiyorum bir de statement necklace'ın ışıltısını ekleyince fondaki bulutlara çıkaran müthiş bir look çıkmış ortaya! :)

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^