2014/02/26

Bir tatlı doğum hikayesi ^.^


Nerden baksan bir ay olmuş yazmayalı. Ama niye yazmadın diye bi sor sayın okuyucu!
Adeta beş yıldızlı otel rahatlığında, annemin kanatları altında, sonsuz şefkat, hizmet ve hürmetin tadını çıkarmakla meşguldüm Samsun'da. 
Bloga uzun süre ara verince de anlatacak şeyler birikti tabi haliyle.

Dokuz ayın nasıl hızlı geçtiğinden çok, kızımı kucağıma almak için ameliyat masasında saydığım dakikaların nasıl gıdım gıdım ilerlediğinden bahsedebilirim mesela size.
Yada hastaneye giderken hazırlanan bir bavulun nasıl keyifli ve heyecan dolu bir aktiviteye dönüşebileceğini detaylıca anlatabilirim.
Evden iki kişi çıkıp eve üç kişi dönmeyi ve o dönüşün en güzel eve dönüş oluşunu da birbirinden şahane örneklerle size kanıtlayabilirim.
Göğüsleriniz acıdan parçalanma noktasına gelmişken bile delice emzirmek istemenin ve onu kucağında hissetmenin paha biçilemezliğini konuşabiliriz mesela uzuuuun uzun.
İki elini kullanarak kahvaltı yapmanın lüks, tek başına elini kolunu sallayarak gezmenin hayal, deliksiz uykunun şaka olarak kabul edildiği bi dünyadan da bahsedebilirim size, içinde pembelerin en güzel tonlarının olduğu..
Bir eşin, bir sevgilinin, bir anda dünyanın en şahane babasına dönüştüğü aşk hikayesini de gururla anlatabilirim size! <3

Ama en güzeli bunların hiçbirini ben size anlatmiyim, siz bizim hikayemizi buradan izleyin;)


Bitirenler imza atıp çıkabilir:)

92 yorum:

  1. ayy bayıldım Ela' ya, çok güzel bir hayat diliyorum ona gönlünce yaşasın...

    YanıtlaSil
  2. Yaaaaa harika bir sey yapmışsınız asim.cok duygulanarak ve ozenerek izledim. Maşallah portakal kafalı tunam hibi elosumun kafası. Cok güzel. Hep böyle güzel hikayeleriniz olsun.

    YanıtlaSil
  3. Minikkuşum, harika bir hikaye olmuş... Doğum fotoğrafçılığına farklı bir boyut getirmiş eşin... Tebrik ederim.... Ve Allah sağlıkla, anneli-babalı büyütsün miniğinizi.... İnan izlerken çok duygulandım... Aysu ve Aslı'ya bir kardeş daha geldi... Biraz büyüdüğünde keşke fırsat olsa da biz de onu mıncıklayabilsek... ve Aslı çoook güzel bebek uyutuyoooo.....

    YanıtlaSil
  4. HARİKA HARİKAA HARİKA..Başka da hiçbişey demiyorum.ELA BEBEK (Gelecekteki kızımın ismi ) HUZURLA ŞANSLA UMUTLA BÜYÜ.

    YanıtlaSil
  5. Elacim benim ya, anneni de seni de kocaman seviyorum. Aglamaktan bi'hal oldum videoyu izlerken. Guzel omurlu ol tontik yanakli canim Ela 💜

    YanıtlaSil
  6. ofis ortamında izlememek gerekiyor, sonra 10 farklı kişiye gözyaşınızın sebebini anlatmak zorunda kalıyorsunuz...
    müthiş bi klip olmuş..
    sevgiler & mutluluklar...

    YanıtlaSil
  7. müsadenle 2 damla mutluluk gözyaşı döküp gidicem <3

    YanıtlaSil
  8. Anneli, babalı, çooook mutlu olsun hep, kocaman bir maşallah :)

    YanıtlaSil
  9. Müthis :) Darisi basimiza :)

    YanıtlaSil
  10. çok duygulandım harika olmuş, hoşgelmiş elacık, sağlıkla büyüsün , bu anne babayla mutlu olaağına da şüphe yok zaten;)

    YanıtlaSil
  11. Yok böyle bir güzellik Allah bir ömür bozmasın mutluğunuzu :))

    YanıtlaSil
  12. kendi doğumum çok acılı gelmişti ama sizinkini izlerken iyi hissettim kendimi, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  13. Biz de seni seviyoruz. Çok çok tatlı olmuş. Doğum hikayesi bu kadar güzel anlatılamazdı :))) Minikkuş farkı. Mutluluklar...

    YanıtlaSil
  14. Ojesiz doğurmam abiii !! :))

    İtiraf ediyorum duygulandım bak her zaman söylemem bunu :p

    Önemli not : Biz de sizi seviyoruz.. Ailecenek izliyoruz :)

    YanıtlaSil
  15. Süpper bir video olmuş. Allah Ela'ya sizlerle beraber sağlıklı, neşeli, uzun bir ömür versin:)

    YanıtlaSil
  16. Allah analı babalı büyütsün öncelikle :)) izlerken gözlerim doldu, bu nasıl güzel bir video olmuş ve o nasıl güzel bir minnoşş :)) allah bağışlasın <3

    YanıtlaSil
  17. anammmm bayıldım ben bunaaa , ayyy hep takip ettiğimden bu video etkiledi yahu :) giriş gelişme sonuç hesabı :) off çok tatlı, çok tatlısınız ..
    maşallah sizeee <3

    YanıtlaSil
  18. AAyy , Allah Bağışlasın deyip ilk yorumumu yapayım..

    YanıtlaSil
  19. Ağlattın sen beni, ofisin ortasında resmen ağlattın...2,5 ay sonra yaşayacaklarım sanki gözümün önünden geçti... Herkes bu duygusallığı hormonlara bağlıyor ama aslında bu hissetmek. Karnındaki o hareketi görünce elim hemen karnıma gitti, benim ufaklıkda hissetti heralde hemen cevap verdi bana ufak bir kıpırdanmayla:) Anne olunca anlarsın derdi annem hep, ben daha içimdeki o ilk hareketi hissettiğimde anladım bunun ne kadar güçlü bir bağ ne kadar güçlü bir duygu olduğunu. Allah bana ve benim gibi bebeğini kucağına almasına sayılı zaman kalan herkese sağlıkla bu mutluluğu tatmayı nasip etsin. Ve sizi yani güzel aileyi asla birbirinden ayırmasın...


    Sevgilerimle

    i-fashionbank.blogspot.com

    YanıtlaSil
  20. Ya Asiyecim, gerçekten cok cok ama etkilendim. Aglayarak izledim ne kadar derinden sartstı beni bu his. Aynı seyi instagrama da yazdım kim bilir yasamak nasıl birşeydir, hayal bile edemedim. Size hiiç nazar değmesin olur muu?

    YanıtlaSil
  21. Öncelikle sizi anne ve baba olarak tebrik ederim! Ela bu kadar heyecanla ve özenle beklendiği bir aileye geldiği için çok şanslı...
    İzlerken anneliği tattığım ilk anılarım gözümün önünde canlandı... Bu güzel anlarınızı paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.
    Elayı ilgi, özen ve en önemlisi koşulsuz sevgi ile büyütmeniz onu güzel bir insan olarak yetiştirmeniz dileğiyle...
    Sevgiler Sevim

    YanıtlaSil
  22. Bayıldım. Çok ballı çok tatlı bir anne olarak çok ballı bir bebek dünyaya getirmişsin. İş yerinde olduğumdan doya doya ağlayamadım ama olsun. Sonra tekrar açar ağlarım. Hamile bir anne olarak her daim hazır ve nazır göz yaşlarım :) Rabbim Ela kuzusuyla ömrünüzü güzel kılsın. Huzur ve mutluluk yanı başınızdan ayrılmasın. Nice güzel güzel süt kokulu aylarınız olsun. Çöp koksun eviniz. Huzurla Sağlıcakla.
    Kübra.

    YanıtlaSil
  23. YA COK GÜZEL :) nasıl izlerken duygulandım anlatamam

    YanıtlaSil
  24. Ne kadar güzel bir video olmuş gözlerim dolu dolu izledim :)

    Ne güzel bir ailesiniz, bebeğinize ise diyecek söz bulamıyorum maşallahtan başka :)

    YanıtlaSil
  25. Ya kadın sen beni ağlatmak için mi varsın? Feci hallere büründüm. Çok güzelsiniz çokkkk <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  26. Tebrik ederim.İzlerken çok duygulandım.

    YanıtlaSil
  27. Maşallah sizeee.. Asiyecim tebrik ediyorum Ela kuzuyada güzel bir ömür diliyorum şanso bol bahtı açık olsun.. Herşey öyle özenli ve güzelki bakmaya doyamadım.. herşey gönlünüzce olsun sağlıklı günler diliyorum. Sütt kokuluu günler...

    YanıtlaSil
  28. tatlım sahane olmusss..ben 1 yaısndayken komık vıdeo yapmısıtım senı ızleyınce gecmıse dondum masallah sıze ..askla saglıkla buysun ınsallah

    YanıtlaSil
  29. Muhteşem bir doğum hikayesi olmuş :) Maşallah çok güzelsiniz, baştan sona hep sakin ve soğukkanlı görünüyorsun bu çok güzel :) Sağlıklı ve güzel ömrü olsun Elanın...En çok eşinin kızımı almaya gidiyoruz dediği andan etkilendim sanırım :)

    YanıtlaSil
  30. tüylerim diken diken oldu izlerken bu ne harika bir video elacık çok şanslıı.. Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin minik elaya çok tatlısınız maşallahhh:))

    YanıtlaSil
  31. Böyle güzel videoların mesai saatlerinde yayınlanması yasaklanmalı, ofis içinde ağlamamak için kasmak gerekiyor :) muhteşem olmuş, güzel Ela'nın hayatı da hep böyle düşünceli annesi ve babasının sarıp sarmaladığı güvenle, huzur ve mutlulukla dolsun... Ne güzel gelmiş dünyaya... Maşallah...

    YanıtlaSil
  32. bir video ancak bu kadar güzel olabilir, gözler yaşardı.. maşallah diyelim:)

    YanıtlaSil
  33. 4,5 ay önce anne olmuş biri olarak ağlattı bu video beni maşallah Rabbim mutluluğunuzu bozmasın :)

    YanıtlaSil
  34. ağlamak istiyorum. süper olmuş. Huzur ve mutluluk yanı başınızdan ayrılmasın.

    YanıtlaSil
  35. ya ne şahane bir ailesiniz! gözlerim dolu dolu izledim. Allahım sizi nazarlardan korusun. 4100000 kere maşallah:)

    YanıtlaSil
  36. NE GÜZEL, NE KA GÜZELLL, İÇİMİ COŞKUYLA DOLDURDUNUZ, MUTLU KALIN!

    YanıtlaSil
  37. Ne güzel, ne ka güzellll! İçimi coşkuyla doldurdunuz...Mutlu kalın!

    YanıtlaSil
  38. 28 haftalık gebe olarak tuttum tuttum kendimi ama dayanamayıp hüngür şakır ağladım:)) oğlumda içerden cevap vererek üzülme annecim bizde kavuşacağız yakında dedi sanırım:)) o kadar güzel bir hikaye ve video olmuş ki çok değerli bir hatıra olacak eminim minik kızınıza. Minik Ela'yı Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun..

    YanıtlaSil
  39. Allah yavrunuzla size uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin. Çok güzelsiniz, çok duygulandım:) Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  40. Sanatını yine konuşturmuş enişte.. Bu sefer aile ve sevgi temalı. Bir de ne kadar rahatsınız öyle.. Sanki markafoni'den sipariş vermiş de almaya gidiyo gibi.. Dedim ki, arabanın saatini menzili falan çekmemişlerdir o telaşla.. Montaj'dır bu.. Yoo.. ciddi ciddi.. bizim kız geliyo da onu almaya gidiyoruz diye diye güle oynaya gitmişsiniz. Maşallah. Gülen yüzünüz hiç solmasın.

    YanıtlaSil
  41. ben hayatımda daha güzel bir video izlemedim!! henüz anne değilim ama umuyorum bana da kısmet olur bu kadar özel ve eşsiz bir his izlerken gözlerim doldu dalıp gittim.. hep sizinle sağlıkla huzurla yaşasın ela.. tekrar tebrikler canım benim..

    YanıtlaSil
  42. ne anneyim ne evliyim nede hayatımda biri var ç daha18 yaşındayım ama beni bile duygulandırdıysa bu video kendi anneliğimi düşünemiyorum ALLAH BAĞIŞLASIN BEBEĞİNİZİ ÇOK ÇOK MUTLU OLUN :)MEVLÜDE

    YanıtlaSil
  43. Gözyaşları içinde yazıyorum. karnınızın içinden hareket ettiği anda gözlerimin dolmasıyla sonunda gözyaşlarını silerek bitirdim.
    Çok çok güzel bir klip şahane bir hatıra hazırlamışsınız kızınız için.
    Kendi kızım için hazırlanma sürecimi, doğumu, kavuşmayı, ilk dokunuşu sizinle yeniden yaşadım ağlayarak.
    İyiki doğmuş Ela. Çok güzel, çok şanslı, çok özgür bir ömrü olsun.

    YanıtlaSil
  44. Anaaaaam bayıldım, bayıldım var yaaa Ay bir de çok heyecanlandım 36 haftasını bitirmiş 37ncisinden gün alan biri olaraktan oyyyyy :D Allahım korusun onuuu :D Nasıl kuzuuuu :D Kızsıııımmm o mis kokulu taze Ela çiçeeeni kokla benim yerime de bol bol :D Darısı sağlıkla benim de başıma olsun, bir avazda kurtulayım vakti saati geldiğinde de sağlıkla kucaklayayım oğlumu :D Kızçeleri büyütmek ayrı bir zevk, bakalım oğlan nasıl olucuğ? Hepsini göreceğik heyırlısıyle canmin içi :D O vakıt çok öpmek durumundayım. Video enfes olmuş o görselci kocana da çok tebrikler, eline sağlık :D Her yerine nazar boncukları nazar duaları mı koysaydınız acebaa? Allahım başta Ela'yı ve sizi tüm yarattıklarının şerrinden korusun! Veleddâlin Amin! :D Bahtı açık, musmutlu, sağlıklı, uzuuun bir ömrü olsun sizinle beraber büyüyeceği, hep iyi günlerini görün ve de Allahım da hep iyilerle karşılaştırsın hepimizin yavrularını Tekrar Veleddâlin Amin der, tekrar öperim demek ki! Orası net! :D <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  45. Ela çok şanslı bir anne babaya sahip :) hep böyle mutlu sağlıklı ve heyecanlı olmanızı diliyorum gerçekten.. ilerleyen zamanlarda Püre'yi de aranızda görmek isterim :) Ela ve Püre'nin birlikte oyun oynadıklarını falan hayal edebiliyorum :)

    YanıtlaSil
  46. Kızımı kucağıma almama 9 hafta kala; beni içimi çeke çeke ağlattı bu klip; mutluluk, huzur, şefkat karışımı bir hisle... Allah mutluluğunuzu daim etsin, sağlıkla anneli babalı büyütsün inşallah.

    YanıtlaSil
  47. Lovely video!
    Congrats :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  48. Binlerce kere maşallah Ela'ya, güzel annesine ve ailesine. Çok etkilendim, iş yerinde izleyemeyeceğimi anlayıp eve gelince koşa koşa açtım. Tüm ailenize sağlık huzur dolu bir ömür diliyorum.

    YanıtlaSil
  49. ofhhhh gözlerim doldu .... Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah .... o kadar güzelsiniz ki maşallahhhh :) hep çok mutlu kalın ... sevgiler .. bütü :)

    YanıtlaSil
  50. Yaa bu kadar guzel bisey ben hic izlemedim. Kac yerinde agladim sayamadim bile:) masallah size. Ela bebege sana ermana hepinize kocaman masallah...

    YanıtlaSil
  51. Tek kelimeyle HARIKA! Ba-yil-dim! Su an söyleyecek söz bulamiyorum...ne desem az gelecekmis, siradan gelecekmis gibi...

    YanıtlaSil
  52. Harika bir video ve post, ela bebeğin bahtı açık ömrü uzun olsun. Maşallah size..

    YanıtlaSil
  53. Guzel annenin guzel kizi mutlu olsun insallah hep.Çok guzelsiniz;) backround da calan sarkinin ismi nedir acaba?

    YanıtlaSil
  54. Ben böyle güzel bir şey görmedim.

    YanıtlaSil
  55. Müthiş keyifli sağlık büyüsün güzel Ela.

    YanıtlaSil
  56. 30 senelik bebek karşıtı hayatımda ilk kez bebeğim olsa diye düşündüm! Ennn derinlerdeki annelik içgüdüsünü ne diye ortaya çıkarttın ki şimdi! Hep çok mutlu olsun, nazar değmesin size:)

    YanıtlaSil
  57. harika olmuş daha ne yazabilirim ki 41 kere maşallah size :)

    YanıtlaSil
  58. sirkette video izleme sansim yok ! Aksam evde izleyecegim ama daha okudugumda agladim ben.. sapsalca seviyorum bu halimi.. Cok duygusal bir video olacak eminim.. aglamaya hazir ve nazir olacagim.. Alper'i de kolundan tutar duygusalliga katarim kesin :) canim benim... hersey diledigin gibi olsun ve lutfen tum zorluklara sevgi ile gogus ger ! seni/sizi seviyorum.

    YanıtlaSil
  59. Çok ama çok tatlısınız. Doğumumun üzerinden neredeyse 4 yıl geçmesine rağmen o günleri tekrar yaşamış gibi oldum izlerken. Kocaman bir maşallah.

    YanıtlaSil
  60. Ama hamile olduğunu iki gün önce öğrenmiş birine böyle güzel video izletilmez ki :(((( Canım herşey o kadar güzel ki Allah seni, bebeğini ve aileni nazarlardan korusun inşallah...Çok güzel olmuş herşey maşallah...Allah güzel Ela'yı sağlıklı, sıhhatli, analı, babalı büyütmeyi nasip etsin..Seni ve Ela'yı kocaman öpüyorum..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  61. bende bır masal ızlerms gıbı ızledım duygulandım heveslendim huzunlendım mutlu oldum bır mucızey e tanık oldum rarrbıme sukrettım dua etttımm ne dıyım daha allah bagıslasın szınle mutlu huzurlu buyuşun ınsallah *-*

    YanıtlaSil
  62. Ben çok duygulandım ya ;) kelime bulamıyorum ki cümlelerle tarif edeyim duygularımı , mis gibisiniz miisssss maşallahhepinize teker teker :)

    YanıtlaSil
  63. Ama çok duygulandım mutlu oldum benn.. Rabbim isteyen herkese versin diyorumm..

    YanıtlaSil
  64. Herkes gibi ben de gözlerim dolarak -hadi itiraf edeyim, bayağı ağlayarak izledim. Her şey çok güzel, çok özel olmuş. Eşine, sana ve minik Ela'ya birlikte uzun, mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim.
    Bir de, biraz bencillik olacak ama, o anne-baba-bebek figürüne bayıldım. Özel mi yaptırdınız, bir yerlerden satın mı aldınız diye soracaktım sakıncası yoksa.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  65. yaaa maşallah çok tatlış:*

    YanıtlaSil
  66. Mükemmel bir video olmuş Ela Maviş çok tatlı saglikli büyüsün inşallah ♥

    YanıtlaSil
  67. Yine bir doğum hikayesi, yine sümüğünü çeke çeke ağlayan biz kadınlar:) Evli, bekar, hamile ya da değil fark etmez, izle ve ağla:)))
    Maşallah size.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  68. Yine bir doğum hikayesi, yine sümüğünü çeke çeke ağlayan biz kadınlar:) Evli, bekar, hamile ya da değil fark etmez, izle ve ağla:)))
    Maşallah size.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  69. Çok duygusal, muhteşem bir videoydu, teşekkürler sizlere....
    Ela'nın bahtı açık, şansı bol, ömrü uzun ve bereketli ve en önemlisi sağlıklı olsun inşaallah..
    Allah mutluluğunuzu daim etsin maşaallah sizlere maşaallah sübhanallah :)

    YanıtlaSil
  70. allahım daha yeni izleyebildim! NAsıl muhteşem olmus, harikasınız, izlediğim her an dua ettim maşallahlarımı hiç esirgemedim Asiyecim:) Ela da nasıl güzel bir melek öyle ! Yalnız taze anne olarak söylemeden geçemicem ayagında sallama çucuum o bebeyi, benden söylemesi:) ayy çok güzelsiniz, bi kez daha maşallah!

    YanıtlaSil
  71. Ne şahane bişey bu ya gözleri maşallah Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun sizi :)

    YanıtlaSil
  72. Merhaba, yazılarınız çok güzel. Ellerinize sağlık.
    Emzirirken acı çekmenize üzüldüm. Yanlış pozisyonda tutmaktan oluyormuş. Doğru pozisyon hakkında internetten ya da bebek bakım kitaplarından bilgi alabilirsiniz. Ben emzirirken hiç acı çekmiyorum. Paylaşmak istedim. Bebeğinizi sağlıkla güzel günlerde büyütün.

    YanıtlaSil
  73. Çok güzel bir düşünce, Allah analı babalı büyütsün Ela bebişi .) Müziği de çok beğendik, acaba ismini paylaşabilir misinizz? Samsun'da keyifli günler .)

    YanıtlaSil
  74. Çok harika bir video olmuş.
    Sağlıkla,mutlulukla büyütün...

    YanıtlaSil
  75. bitirdim bitirdim de ben de bittim, bu nasıl bir güzellik nasıl şahane bir video, ağlatmayaydı iyiydi:) sağlıkla büyüsün güzel Ela, musmutlu bir ömrü olsun:)

    YanıtlaSil
  76. Dunyanin en guzel dogum gunu Hediyesi bu, elacik hosgelmis , allah ayirmasin sizi mutlulugunuzu daim etsin.

    YanıtlaSil
  77. Asiyecim, Elacim, bu nasil guzel bir film, cok duygulandim izlerken. Cok guzelsiniz cok. Ela nin odasina ve cicilerine de bayildim, cok sansli bir kiz senin gibi zevkli bir annesi oldugu icin : )

    YanıtlaSil
  78. Tek diyebileceğim cok güzel

    YanıtlaSil
  79. Ne kadar guzel ne kadar anlamli bir video olmus... izlerken gozlerin dolmamasi imkansız... ela bu guzel anne babayla guzellikler dolu uzun bir hayatin olsun insAllah:))

    YanıtlaSil
  80. Maaşallah, Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun.

    YanıtlaSil
  81. çekimleriniz çok kaliteli olmuş, bizde böyle güzel çekimler yapmak isteriz acaba kameranızın marka ve modeli nedir?
    Teşekkürler.
    Tekrar maaşallah.

    YanıtlaSil
  82. Masallah ikinize de. Tatli Ela'nin kendisi gibi guzel olsun bahtida. Sevgiler

    YanıtlaSil
  83. Link açılsaydı kesin ben de çok severdim :)))

    YanıtlaSil
  84. bu video cok onceden izlemistim ama firsatim olmamisti yorum yazmak icin. yabanci bloglar dahil suana kadar izledigim en basarili dogum videosu.senin soluk kanliligina da hayran kaldim. boyle bir videoyu ben cektirseydim sanirim korku filmi die kimse izlemezdi hahaha.

    YanıtlaSil
  85. ne kadar soğukkanlısınız doğum öncesi ve sonrası. bana mı öyle geldi, her şey harika... :)

    YanıtlaSil
  86. Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil

bütün yorumlar başımın tacıdır, severim ben onları ^.^