2012/10/31

Kutlu 1000 Hediyesi!

Belki farketmişsinizdir, blogumda reklam ve çekiliş gibi işlere hiç girmedim şimdiye kadar. Aslında bi yanım çok istedi hediyeler vermek, diğer yanım dediki "yok canım olmaz, herkesin zevkini bilemezsin, otur oturduğun yerde". Hal böyle olunca, ben de anca bişeyler yazdım bloguma. Paylaştığım tek şey fotoğraflarım ve abuk subuk konulu yazılarım oldu. Ama siz hep sevdiniz beni de yazılarımı da fotoğraflarımı da.
Sonra bi baktım 1000 kişi olmuşuz. Tamam bu kalabalığın belki sadece otuz kişilik bi kısmıyla diyalog kuruyorumdur, ama bu rakam göz ardı edilemeyecek kadar güzel bi rakamdı. 


Bloguma ilk yazı yazdığım günü hatırlıyorum. Sadece 3 takipçim vardı: ben, Erman ve kardeşim:) Düşün yani o seviye. Gel zaman git zaman sayımız arttı. Nerden baksan bi kasaba kadar olduk. Bi kokteyl yapıp hepinizi oraya davet etmek isterdim ama takdir edersinizki 1000 kişiyi ağırlamam için bana en az birer çeyrek takmanız gerekirdi:P
Sonra düşündüm, bişey yapmalıyım ama ne? 
Derken Erman'ın, hani hepinizin bildiği, fotoğraflarını severek takip ettiğiniz biricik kameramanım cevat kellemin fikri geldi:

1000 takipçin olduğu zaman, aralarından bir kişiye 2 saatlik fotoğraf çekimi yapayım dedi.
"Kişisel çekim olur, 
eşinizle/sevgilinizle çift çekimi olur, 
bi kot bi t-shirtle günlük bi çekim de olur,
gelinlik damatlıkla düğün öncesi çekimi de olur,
hatta kucağına bebeğini alıp beni bebişimle çek bile diyebilir" dedi:)

Ama şöyle küçük bir detayımız var, Ankara'da yaşıyor olmamız sebebiyle bu çekimler yalnızca Ankara'da yapılıyor olacak ve her iki taraf için de uygun olan bir zamanda gerçekleştirilecek. 2013 yılının sonuna kadar geçerli olacak bu hediyemiz.
Ankara veya yakınlarında yaşayanlar, bi ara bu tarafa gelmeyi düşünenler ya da burada yaşayan bir yakınına hediye etmek isteyenler için keyifli bi seçenek olur diye düşündük.

Çekilişe katılmak için blogumu takip edin, twitter'dan paylaşın, 5 kere takla atın gibi şeylere girmiycem, sizin paylaşımcı kişiliğinize bırakıyorum bu konuyu:) 
Yalnızca, bu postun altına yorum olarak mail adresinizi bırakmanız yeterli.
Tabi Erman'ın facebook sayfasını şurdan beğenirseniz de güzel olabilir :)
Bide tarih verelim, 20 Kasım diyelim, en geç o tarihe kadar herkes katılsın. 
Bu haberi duymayanlara da duyurursak daha çok arkadaşımıza şans tanımış oluruz diimi canlarım benim:) 













Hepinize, yani bininize de tek tek teşekkür ediyorum bıkmadan sıkılmadan yanımda olduğunuz, yazılarımı tıpkı benim yazarken yaşadığım heyecanla ve keyifle okuduğunuz, bloguma biraz ara versem merak edip ortalığı birbirine kattığınız, olumlu olumsuz her türlü yorumunuzla bana en güzel heyecanları yaşattığınız için.. 

Şimdi, serçe parmaklar hazırsa yeri gelmişken bi halay çekelim de ortalığı inletelim derim, ne dersiniz :)

117 yorum:

  1. minikkuş, hayırlı uğurlu olsun 1000'in 100,000 ossun. ben daha gariban 53 iken bir gün büyüyeyim ben de olayım inş :))
    çekiliş için : detailsbyenda@gmail.com
    http://detailsbyenda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Yaaaağğğğğğ ben bunu istiyoruuuuummm işallah benim olur süpaneke dinimiz amiiiğğğğnnnn!
    Normalde kalabalıkları sevmesem de bu 1000 kişi içinde olmak pek de güzel bi his. Seviyorum seni minnakım. Çok galp yani <3
    Ha mail adresim de craftanddecorate@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. a aaa ilk yorumu ben mi yapıyorum :) şans getireyim o zaman:)) ilkemcaliskan@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. ahahah bugün de tam serçe parmak günüm;) anladın sen onu<3 hiççç öyle aranmanıza gerek yok ki tatlım ben mira'mla hazırım:)bebek sevmesi de bedeva hı canım benim! Şaka tabi ki ama beni çek beni çek demeden de edemedim, senin o bini seven koca kalbini de severim, bir de öperim, ermana da selamlar(sen Mira'nın fotoğrafını bir göster bakalım torpil filan istemiyorum yani heheheh)

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel hediyeee!!!
    Ben katılıp arkadasların sansını azaltmak istemem(netekim katıldığım çekilişi kazanmamla ünlüyümdür:P)
    Ama şanslı arkadasa simdiden tebriklerimi sunar, sana daha nice binler diler, bi de o gün batımında gülümseyen geline öpücükler gönderirim <3

    YanıtlaSil
  6. Canım kuşum harika ve çok anlamlı bir hediye olmuş kesinlikle:) Daha 10.000. takipçilerin olur inşallah:) Ben zaten hem blogunu ve tweetlerini zevkle takip ediyordum ama kocişinin sayfasınıda hemen like yaptım ve bu hediyeye balıklama atlamamamın sebebi ne zamandır Ankara'ya gelmek istiyip isteyip ertelerken bu harika bir sebep oldu:) İnşallah ben kazanırım:) gulsaheroooll@hotmail.com

    YanıtlaSil
  7. aydemirhanife@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. şu duyuru yapılmayan çekilişlere bayılıorum valla
    minikim bende varım duykuaydin@hotmail.com

    YanıtlaSil
  9. Canım tebrik ederim daha binlerin olsun inşallah:) ben katılıp diğer arkadaşlara engel olmayım bare zira biraz ballıyım kendimce, öpüyorum gerçi bugün öptüm ama yetmedi <333

    YanıtlaSil
  10. Hergün uğruyorum minikkuş bişeyler karalamış mı diye.. Yazdıklarını okurken ve çoğu munzur fotoğraflarına bakarken yüzümde bir gülümseme oluşuyor :) umarım sevgili minikkuş, kasabanda yakın zamanda bir nüfus patlaması yaşanır..! çekilişti bilmemneydi gibi dalaverelere girmediğin için harbiliğin için kutluyorum seni ki zaten verilebilecek en kıymetli hediyeyi düşünmüşsünüz :) Çekilişi ben kazanırsam herhalde koşa koşa gelirim istanbul'dan ne de olsa 2013 e kadar vaktim var:) Sen hep karala birşeyler emi?? :) [kacarisil@gmail.com]

    YanıtlaSil
  11. resmen harika bir hediye daha anlamlısı olamazdı çok mutlu oldum umarım çekilişi ben kazanırım :) muck xxxxx

    isilmerihuzun@hotmail.com

    YanıtlaSil
  12. vallahi meslektaşım erman'nın fotolarını zevkle takip ediyorum... kazanacak arkadaşı şimdiden tebrik ederim... eheh terzi kendi söküğünü dikemez misali, eğer ankara da olsam bende katılırdım bu çekilişe şüphesiz :)

    YanıtlaSil
  13. ben Ankaradayım, bugün de benim doğumgünümmm, foto çekilmeyide pek severimmm:)
    elif.filoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  14. tebrikederim minikkuş, 1000 güzeldir:)))

    YanıtlaSil
  15. Senin 1000 takipçin olmayacak da kimin olacak :)) (Tabi benim de olsa güzel olurdu :)) tebrik eder, hediyene bayılır ve hemen katılırım ozaman ... ,Bu hediye bizim (kocacanımla ben) olur

    YanıtlaSil
  16. tebrikler esraaince@gmail.com

    YanıtlaSil
  17. Ya ne kadar guzel bi dusunce olmus bu Minikkuş gercekten manasız hediyelerden sonra cok guzel olmus bu iş. Bloga gelip fotograflara bayılan insanlara da ne kadar güzel bi hosluk hakkaten, canımsın:)
    Ank.da olsam suan ben de isterdim vallahi, artık ulvi gorevim Ank.daki arkadaslarıma buna iletmek olacaktır:p

    luv ya!
    Çiğdem

    chicthem.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. Hediyenin orijinalliğine laf yok! Harika fikir! :) Ankara'da değiliz biz maalesef ama sırf bunun için gelebilirdik:) Lakin gördüğüm kadarıyla çekilişe katılmış çok güzel arkadaşlarım var, onların şansını azaltmak istemediğimden ve onlardan birinin kazanmasını can-ı gönülden istediğimden, ben katılmıyorum bu harikuladeden daha harika çekilişe. Sadece sevgilerimi sunuyor ve çok çok çok öpüyorum :))) :***

    YanıtlaSil
  19. banek bananneekk küstüm oynamıyom... ben Mersin'deyim nolcek şindik ha nolcekkk.... ahanda buldum ben. sen ve erman BEY bizim Mersinimize gelebilir, bizim misafirimiz olabilirsiniz :)))) hem ziyaret, hem de ticaret gibim ...

    YanıtlaSil
  20. ne güzel bir hediye bu :) meltem.kul@hotmail.com

    YanıtlaSil
  21. ay şu kolaj yaptığın uzun saçlı aşırı güzel gelin ve sırtı dönük super fit yakışıklı damat ne şanslıymış yaa. ahahahahah meşhur olmuşuz ya biz bildiğin, sosyal medya ünlüsüyüz artık.
    bende katılcam ama hakkımı ege patatesinden yana kullancam bu sefer sıramı savdım ne de olsa:)
    patatesin mail adresi olmadığından ve hür iradesi henüz oluşmadığından kendi mailimi vereyim bari:)
    öperim beybi.
    dilaneskizara@gmail.com

    YanıtlaSil
  22. evvet bende varım kutlu 1000 içinde mutluyum :)

    zemheriii-06@hotmail.com

    YanıtlaSil
  23. aww harika!! 40 bin kere maşallah, bin kisi olmuş, umarım bu güzel hediye de bana çıkar :)

    Betül

    YanıtlaSil
  24. Ben de şansımı denemek isterim :)
    kontes.b@hotmail.com
    Burcu B.

    YanıtlaSil
  25. Kujum hep yanındayız çok seviliyorsun tarafımdan....hediye harika...bayıldım...evlenirken dış mekan çekimi çok istememe rağmen yapamamıştık malesef...6 kasımda evlilik yıl dönümümüz 2. seneye giriyoruz...bana çıkarsa yemede yanında yat olur....dua ediyorum bana çıksın :)

    YanıtlaSil
  26. seviyorum yaa seni :) iş yerinde yazılarını okurken kendi kendime gülmem her ne kadar beni tuhaf bir duruma düşürsede :)

    Sevgiler...


    irem_8835@hotmail.com

    YanıtlaSil
  27. böhüüüüü ama ben çok üzüldüm yaaaa:/// neden istanbul değil ki :( neyse bebek sağlık olsun inşallah bizler de bin'leri görebiliruk :D

    YanıtlaSil
  28. Ben de şansımı denemek istiyorum :)

    gokce_v@hotmail.com

    YanıtlaSil
  29. isterim isterim hem de çok isterim:D
    nurhayat@gmail.com

    YanıtlaSil
  30. Çok güzel bir hediye :)

    mekanimizmutfak.hatice@gmail.com

    YanıtlaSil
  31. Instagramda keşfettim yeni direk bloga geçiş yaptım aa bide ne göreyim cumburlanak çekilişe denk gelmişim :-D çekilişe es esten katılsak olursa bende varım O:-)

    YanıtlaSil
  32. yazmayınca başına bişi mi geldi dediğim nadir insan :) burcutanuslu@ymail.com

    YanıtlaSil
  33. Nice binlere :) Ben cekilise katilmayacagim ama gene de kutlayim dedim :)

    YanıtlaSil
  34. tebrikler bu güzel blog daha çok rakamları görsün:))
    şimdi AFOTOJENİK (ki bu ne demekse bilmiyorum tamamen şimdi uydurdum:)) bu garibe bu çekim olayı patlarsa inan çok sevinirim:) Zira eşin hayatında hiç görmediği kadar fotoğraf özürlü birini görmüş olacak:))
    sevgiyle ve hep güzel paylaşımlarla burada ol!

    YanıtlaSil
  35. Bayılırım fotoğraf çektirmeye :)) blogunu okuyunca günüm güzel geçiyo, iyi ki vardın minikkuşşş :))

    ozge.alici@hotmail.com

    YanıtlaSil
  36. hayırlı olsuuuun :) neredeyse her Allahın günü odtüye gelip adam akıllı bir fotoğraf cektirmişliğim olmadı. senin özellikle kampüste cekilen fotoğraflarına bakıp bakıp "keşke ben de bir gün..." demekten sıkılmıştım. ne iyi ediyorsun da böyle harika bir fırsat sunuyorsun okuyucularına. işşşşşşallaaaahh o şanslı ben olurummm :))
    ilkimmerve@yahoo.co.uk

    YanıtlaSil
  37. tam da bunu demek istemiştim işte instagramda.. yan yana gelen kelimelerim anlamından çok uzakta durmuşlar neyse aradım buldum 1004.üye olarak burdayım..çekiliş niyetiyle gelmedim istanbulda yaşıyorum olsa çok sevinirdim gerçekten çünkü resimlerini görünce hayranlıkla inceledim,resim kalitesi ve tarzın çok hoş..blog serüveni ile tanışalı 7 ay oldu kısa mı uzun mu bilmem ama henüz iki takipçim varken aynı şeyleri hissetmiştim (sanırım 40 fırın ekmek yemem gerek daha 1000 e ulaşmak için)aaaa bir çırpıda içimi döküverdim kısacası :Merhaba

    YanıtlaSil
  38. daha nice mutlu 1000ler olsun kuşçuğum *.*

    istanbulun bile 80 km dışında yaşadığım için foto çekilişi hayal lakin eniştebeycağızın sayfasını elbetteki beğenirim *.*

    YanıtlaSil
  39. Tebrik ederim, nice 1000'lere diyorum! :)
    Bu arada fotoğraflar harika.
    Sevgiler,
    Emine Karaoğlu
    www.eminekaraoglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  40. wOAW tebrik ederim minikkus:))tatlı hediyen için de teşekkür ederim..
    pellorablog@gmail.com

    YanıtlaSil
  41. Tebriklerrr:)5 dmark ını sevdıgımmmmın fotograflarına bayılıyorum
    selin_cursed@hotmail.com

    YanıtlaSil
  42. ya inanmıyorum! bence bu pekcok ödülden daha guzel,profesyonel fotografcı ve cekim!
    üstelik senin sayende,annem seni sevmeyimde kimi seveyim ben:)
    cerenntatar@gmail.com
    (benim olsuuun!)

    YanıtlaSil
  43. Cnm nice 1000 kişilere
    Chicoolatte@hotmail.com

    YanıtlaSil
  44. Şimdi şuanda sana söylemek istediğim bir şey var: seni yerim! Hiçbir zaman takipci sayım artsın derdinde biri olan gibi gelmedin bana,zaten öyle de değilsin. O yüzden bu rakamına çok sevindim çünkü hakkaten bunu sadece girdiğin içerikli samimiyetinle yaptın. Belki bundan seni çok beğendim, ama sadece bu değil giyimin de, yazıların da sadece sahip olduklarını değil iç dünyanı da gösteriyordu. Şimdi burayı okudum da, baksana hediye için 5 takla şartı bile koymamışsın! Minikkus budur yaa.p Ben Ankarada otrmuyorum bildiğin gibi, ama eşin harika bir fotoğrafçı, çekilecek insanlar çok şanslı diyebilirim :) Sevgileer Gizem

    YanıtlaSil
  45. senı her turlu lıke larım bılırsın bana o tatlılıgınla herseyı yaptrırsan dıle butun mıllerım senın olsun : ne guzel bır hedıye ne dusuncelısınız senın gıbı guzel hatuınu bulunca erman bey yetenegını gelıstrmek ve sonrasında mukemmel karelerle karsımıza cıkmak zorunda kaldı ay adresım neydı aman dur eklıcem ne dıyım benjı ıle ankaraya gelme sebebımız olursunuz nıhahhaha cerenn.sahinn@gmail.com

    YanıtlaSil
  46. Ayyy sen kırk yılda bir, bin kişi de bir hediye vermek istersin de ben katılmaz mıyııım:) Ankara da değilim, ama belki sayende gelirim:) Gelemezsem de arkadaşıma hediye ederim.Olar mı? Olmaaazzz dersen de çekilişe dahil etmezsin beni şekerim:) Ama olsun ben yine de sana yorumumu yaptım içim rahat etti:))
    öptüm ohh:*
    landarchdry@gmail.com

    YanıtlaSil
  47. Aslında harika bir hediye ancak Ankara ile hic bir alakam olmaması nedeniyle katılamıyorum. Herkese bol sans :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  48. Nice Binlere:)

    Hediyeniz bana ve Kuzeyime gelsin:)

    ozbilginz@gmail.com

    YanıtlaSil
  49. Çok güzel oluuuuuuuur =)
    hele de böyle bloğunu sürekli takip ediyorkennn süpper olur. Fotoğraf çektirmeyede bayılırım zaten.
    burcin_balkan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  50. Merhabalarr..
    Ne güzel bi hediye buu=) Tebrik ediyorum nice 1000lere!=)
    gzzdd_@hotmail.com

    YanıtlaSil
  51. Daha nıce kutlu 1000ler 2000ler 3000ler canım, senın sahane yazılarını okumaya doyamıyoruz. Hedıyene ıse bayıldım zira fotolarının fanıyım:=) bana cıksın ben oraya gelmeye razıyım hıııc sorun dııl :)
    zeynep.ozkanli@hotmail.com

    YanıtlaSil
  52. Ankaradayım veee tabiki katılıyorum çok orjinal bir hediye :) tebrikler minikkuş :) nihanvanli@gmail.com

    YanıtlaSil
  53. eşinin fotoğrafçı olduğunu bilmiyordum ve senin bu harika fotoğraflarının nasıl ortaya çıktığını merak ediyordum, olay şimdi çözüldü :) nice 1000lere...
    beijaavintage@hotmail.com

    YanıtlaSil
  54. ozlem.esenn@hotmail.com :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ederimm :))Ayrıca ödülüüdee harika :))

      Sil
  55. btl-ogun@hotmail.com
    belli mi olur belki çıkar :P

    YanıtlaSil
  56. Minikguşum ben de katılmak isterim. lemon.tree@mynet.com

    YanıtlaSil
  57. Parmaklar hazır, bi lele lele caney'i bekliyor kulaklar :)
    Ben de bu şahane çekilişe katılıp minik kızım ve kocaman eşimle :) musmutlu bir aile fotoğrafına sahip olmak istiyorum.
    Sevgiler...
    fatos_101@hotmail.com

    YanıtlaSil
  58. Süper bir hediye gerçekten, nice nice binlere:))

    goldenretrieverares@gmail.com

    http://goldenretrieverares.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  59. Çok güzel bir hediyeymiş. Çok ince düşünülmüş.Ben İstanbul'da yaşadığım için çekilişe katılamayacağım ama bu yorum yazmama engel değil :)

    YanıtlaSil
  60. süperrr 1000 10000 olsun daha da büyüsün inşallah minikkuşum çok güzel düşünülmüş bir hediye bu çok anlamlı Ermanın objektifinden çıkanları zaten hepimiz biliyoruz saygıyla önünde eğiliyoruz :) tabii bu güzel hediye bana çıksa fenamı olur olmaz tabii kocacımla hemen hazır bulunuruz valla hem uzaklara gitmemiş olur hedayemiz :) seviyorum seni ve güzel yazıların çıktığı güzel gönlünü....öperim :))

    YanıtlaSil
  61. merhaba minikkuş:)ben blogunu 3 ay once felan kesfettım .oncelerı dedım kı hep resım koyuyor sonraları ıyıden ıyıye sabah gelıp her gün açtığım bir blog oldu .sonra twetter den takipçin oldum derken günlük hayattan oldun :) ama asıl seni sevdiren bişey oldu samimiyetin hayata bakışın pozitif olman bide o güzel enerjin sonra başa dönerek yazılarını okudum işte şimdi oldu dedim minikkuş kendini yansıtıyor kısılıgını hayat bakısını aılesını,aşkını benım gıbı kıyafetlere yemeklere olan tutkusunu seni takip eden biri sana yabancı olamaz yani keyifli,başarılı güleryüzlü minikkuş:):)bu arada ben kazanırsam eğer hediyemin yanında tatlı niyetine senın olmanıda isterim bide birlikte bir yemek te benden hediye olur mesela :):)yemek bahane keyifli bir sohbet şahane olurdu:):

    YanıtlaSil
  62. Ben biraz geç tanıştım blogunla, fakat geçmişi telafi etmek adına okumuştum eski yazılarını:)
    EEE ben de katılayım. Erman'ın çektiği eşsiz fotoğraflardan benim de olsun isterim.
    mujkartal@yahoo.com

    YanıtlaSil
  63. ankarada yaşayan biri olarak minikkuşu hep takipteyim henüz karşılaşamadık ama çekilişin kazananı olursam seni yakından tanımak daha eğlenceli olacağıa eminim :D nihal_kocer@hotmail.com

    YanıtlaSil
  64. cok ama cok güzel kareler, keşke ankarada yaşasaydım :)
    bu arada süper ürünleri cok uygun fiyata listelediğim bir blogum var gelmek istersen beklerim :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  65. İnstagramdan ve blogdan severek takip ediyorum,şeytanın bacağını kırarmıyım acaba :)

    aycaagca@hotmail.com

    YanıtlaSil
  66. mutluluklarla çoğalsın sayılar :) zeyneppolateke@gmail.com

    YanıtlaSil
  67. Canım güzel yorumun için teşekkür ederim.haklsıın daha spor giyineceğim=)
    sevgiler minikkuşumm...

    YanıtlaSil
  68. pinarsural61@gmail.com, bu içtenlikle takipçi sayın zamanla 10 binler olur :) Sevgiler. Pek tabi ki katılıyorum...

    YanıtlaSil
  69. Ankarada yaşamıyorum ama iş için cok sık geliyorum ama ne önemi var sırf bunun için atlar gelirim ay ay ay hadi bakalım. Sevgiler...

    gur.ayse@ymail.com
    Ayse

    YanıtlaSil
  70. haticegur@gmail.com

    Wear a smile! blogundan damladım buraya ama cok cok begendim. Çok içtensin, fotograf söz konusu olunca benim için akan sular durur. Birçok postuna baktım fotograflar cok iyi. Başarılar dilerim. ve nice nice yıllar tabi ki...

    YanıtlaSil
  71. merhaba, seve seve katılıyorum. seninle tanışmak harika olurdu.
    azraaycan@gmail.com

    YanıtlaSil
  72. tebrik ederim daha cok binlerin olsun insaallah.
    nurcansenocak@gmail.com


    YanıtlaSil
  73. Sıkı takipcinizim. ozlemoci@yahoo.com

    YanıtlaSil
  74. this is just magic, you are wonderful.

    YanıtlaSil
  75. Oldu mu ama boyle, valla ben katiliyom yarismaya 2013 sonuna kadar istanbula olduklarinizdan birine denk getirmeyi umucam:) kayramla istiyoz foto erman amcadan:))

    YanıtlaSil
  76. senin samimi ve icten olman bu kadar insani bir araya getiriyo.. yazilarini okuyunca insan
    bu kizin ici disi bir diyesi geliyo her ne kadar seni yakindan tanima sansini simdiye
    kadar yakalayamamis olsamda..
    ama insallah bi gün firsatimiz olur..
    ve takipcilerine sundugun hediye gercekten cok özel..
    bi kolye bi bileklik yerine hayatinin sonuna kadar saklayabilecegin bir hediye bu..
    katilanlara bol sans diliyorum.. ankaraya yakin olsaydim bende katilirdim :)
    kocamannnnn öptüm <3

    YanıtlaSil
  77. gizli gizli takip ediyorum burayı bir süredir :)
    ankara benim için çok farklı bi şehirdir,yaza düğünüm var beklerim :)
    oznr.yildiz@gmail.com

    YanıtlaSil
  78. merhaba instagramdan uzun süre takip edip bloğunu takibe aldığım ilk an geç kaldığımı düşündüm:)
    kubra.senol@windowslive.com

    YanıtlaSil
  79. adres değişikliğ:))
    kubrasenol07@gmail.com

    YanıtlaSil
  80. bende bendeeee neselisesler@gmail.com

    YanıtlaSil
  81. Tebrik ediyorum öncelikle canımmm...
    Ama olmasss ki minikkuşum :)İçim gitti şimdi,benim Ankara'lara gelmem çooook zor bu aralar...
    Erman Beyin çekimlerine bayılıyorum,gerçekten başarılı!
    Başkalarının şansını almak istemezdim (hani gelememe ihtimalime karşı) ammmma velakin yine dew önerim şudur ki;
    bir de yedek talihli seçersen,belki böyle bir ihtimalde,yine de bu çekim bir şekilde gerçekleşmiş olur:)))

    Gerçekten harika düşünmüşsün..
    Bloğunu ve neşeli-esprili anlatımını çok seviyorum canımcım...Okurken de çok gülüyorum! :)
    Daha nice "1000"leere inşallah!

    Darısı da başıma :)))
    Çok çok öptüm!
    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
  82. Ama ben mail adresimi yazmamışım...
    çok özür dilerim :)

    burculand@hotmail.com
    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
  83. simdi bu sabah gune seninle baslamak istedim ben ! Gunum guzel gecsin diye.. (seviyorum ya o bakimdan..) sonra dedim ki eger kazanirsam cekilisi belki de Ankara'ya gelmek icin bir onemli sebebim olur Alpi'yi cektiririm hem siz de daha cok eglenirsiniz :P (hehehe torpil varsa bu ise yarar diye dusunudum )

    operim fistik kusum !

    lutfiye_alper@hotmail.com ;)

    YanıtlaSil
  84. Şimdik ozmanda geçen hafta Çok bir yoğundum kendim :D Ondan uzak kaldım ortamlara a minnakböree'eem, a minnakçööree'eeem :D

    O vakit ben gizemimi korumak istiyorum internet alemlerinde! Ne demekse o :D
    Onun için foto istemem, öperim ki ben siziiiY :D

    YanıtlaSil
  85. Hem tanışma fırsatı hemde güzel bir anı olur diye...

    ersumer24@gmail.com

    YanıtlaSil
  86. süper bir hediye..blogger olup da fotoğraftan hoşlanmayan olabilir mi :)
    nilgunm@gmail.com
    http://trendyandfriendly.blogspot.com/2012/11/minikkusdan-hediye.html

    YanıtlaSil
  87. Ne kadar güzel bir hediye!!! Fotoğraf çekmeyi de çektirmeyi de çok seven biri olarak çok isterim bana çıksın! Teşekkürler, başarılar :)

    Başak

    basak.tarhan@gmail.com

    YanıtlaSil
  88. Minikkus, oncelikle tebrikler, daha nice 1000 lere : ) Cok guzel bir hediye dusunmussunuz, boyle guzel fotograflar ceken biri tarafindan resmedilmek harika olur. Benim Ankara'ya yolum hic dusmediginden, katilip hak yemiyim hic, ama blogumda ilk firsatta duyururum, FB ve twitter da kullanmiyorum.

    YanıtlaSil
  89. 1000 izleyici icin tebrikler! Hediye super, ben de katilmak isterim.
    hokibogiqe@gmail.com
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  90. yaaaaaaaaa bayılırım kı bu hedıyeye sana ben ayyy ne guzelmısssssss yaaaa kuşum bana cıksın cıkmasın ankaraya gelmek senınle gezmek ısterım su kuzu bı yola gelsın onunla gelecegım soz :))) heee bu arada kuzuya foto cekımı cok on numara olur bak soylıyım yıhıyhıyh:))

    maıl :kelebegingozunden@gmail.com

    YanıtlaSil
  91. Super yaaaa! Şimdilik Fransa'dayım,blogunu henuz takıbe aldım! Hacettepe'de okudugum ıcın donecegım Ankara'ya merak etme :)) Bızım blogumuza da beklerım ayrıca ;)
    e-nsisters.blogspot.com

    nazbasar@hotmail.com

    YanıtlaSil
  92. ankara ile hiç alakam yok ama bunun için olur. neden olmasın?

    ipek.demir84@gmail.com

    YanıtlaSil
  93. merhaba, ilk defa bi çekilişe katılıyorum ama hadi bakalım :)

    sherlotteholmes@gmail.com

    YanıtlaSil
  94. evlilik yıldönümü için fotoğraf çektirmek vardı aklımda
    bi de böyle olursa süper olur
    basakyurek@hotmail.com

    YanıtlaSil
  95. merhaba minikkuş :D biraz önce yanlış yazına yorum bırakmışım :( ama heyacandan sanırım :)
    inşallah şanslıyımdır... hadi hayırlısı

    sennur-bayram@hotmail.com
    nursu.kilic@gmail.com

    YanıtlaSil
  96. ne güzel bir hediyeymiş bu böyle :)

    20 kasım son günü duyunca heyecanlandım bi an doğumgünüm olur da kendileri :))

    pamuksekerblog@gmail.com

    YanıtlaSil
  97. Halaya yok demem ben lorle lorke derim :))

    Ama ben Adanadayım yaa olmazki ama :))

    YanıtlaSil
  98. Tabiki bu çekim fırsatı kaçarmııııı.Kaçmaz, kaçırmamalıyım :)))

    ahuatesel@gmail.com

    YanıtlaSil
  99. Harika bir fikir bu, düğün fotoğraflarımı çok beğenmemiştim, ikinci bir şansım olur böylece:)
    Ben yine de seni daha çok insan tanısın ve yazıların benim olduğu gibi başkalarının da yüzünü güldürsün diye bir kaç yerde duyurdum;)
    shelbyfashion@gmail.com

    YanıtlaSil
  100. Tam benliiiiiik!! Sevdiceğimle harika bi çekim olur ki biz de fotoğraflarla epey içli dışlıyızzz :)
    https://twitter.com/NsL26/status/266820821283110912

    Twitterda paylaştım ben yine de nolur nolmaz,iyi haberlerini bekliyorum çaobella;)

    nazlicancerkez@gmail.com + nasli_@sagocuyuz.com dan ulaaaş bana miniqquş :)

    www.naslii.com

    YanıtlaSil
  101. fotoğraf çekinmeyi çok severim ve ankarada yaşıyorum, umarım bu şanslı kişi ben olurum.

    saglam_sule@yahoo.com

    YanıtlaSil
  102. hayırlı olsun canım nice 1000lere inş :) hediyene bayıldım bence çok güzel :)
    filiz özkan
    arwenfiliz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  103. Nice binlere ve yeni yazı isteriz :)

    YanıtlaSil
  104. Değil Ankara çok çok uzaklardan teee Alamanyalar'dan seni sevgiyle canla başla takip eden ben, seni çok ama çok tatlı buluyor yine ve yeniden :)
    Lütfen postlara devam :)
    Saygı ve sevgiyle Hatice :)

    YanıtlaSil
  105. Hayırlı olsun ne mutlu :)
    Hediyende çok güzel
    Nice binlere inş

    Özlem Mızrak

    ozlem.mizrak@hotmail.com

    YanıtlaSil
  106. Kuşum giveaway yapmıış :) nice 1000 followerlara tatlım tebrik ediyorum. Blog dünyasında böyle fotoğraf kalitesi bulmak çok nadir rastlanan bir şey. Erman'la her çekiminize biz ailecek çekirdek eşliğinde çit çit bakıyoruz :p ben bu çekilişi olur da kazanır isem Ankara'lara gelirim bak ona göre :p görmemiştim şimdi haberim oldu hemen son posta da link veriyorum kuzum bir de öpüyorum en kocamanından ;)

    YanıtlaSil
  107. inşallah kazanan ben olurum :) fgunerkan@gmail.com

    YanıtlaSil
  108. ne güzel hediye, minikkuş facebookta beğendim e-mail adresim de cnn_d@hotmail.com

    YanıtlaSil
  109. Allahimmmmmm insallah bana çıkarda seninle tanışma firsati yakalarım. mrl.on.lyn@gmail.com

    YanıtlaSil
  110. Bugün 12 Kasım olduguna göre hala geç kalmış değilim!
    Hgbucuk@yahoo.com

    YanıtlaSil
  111. Şansımızı deneyelim bakalım:)
    azimece@gmail.com

    YanıtlaSil
  112. Katılmak istiyorummmm :))
    nagis_252@hotmail.com çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  113. SAMSUN OLUR DEMİ?zehratomrukcu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  114. Biz de şansımızı deneyelim. Kısmet artık :-)
    sevgiler
    gorkemsh@gmail.com

    YanıtlaSil
  115. Merhaba,
    Nice binlere diyorum, çok orjinal bir fikir! İzleyicin olum ve blogumda duyurdum: http://sihirlimavi.blogspot.com/2012/11/blog-kampanyalar_16.html

    Kısmet olursa 2013 yılında miniğim kucağımda olacak, bu çekim muhteşem bir hediye olacak bize :)

    Sevgiler...
    worldsameworld@hotmail.com

    YanıtlaSil